Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

wezlard

Üye
  • İçerik sayısı

    23
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    1

wezlard kullanıcısının son zaferi 18 Şubat 2021

wezlard en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

10 İyi

wezlard Hakkında

  • Yaş 31
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 30-05-1992

Profil Bilgileri

  • Yaş 31
  • Meslek:
    Öğrenci
  • Konum:
    MERSİN
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. El titremesi

    Panik atak geçirmiş olabilirsin dostum aynılarını bende yaşadım tabi benimki sinir stresten oldu ellerimde hatta ayagımda ve yüzümde karıncalanma uyuşma titreme oldu sonra nabzım bir anda yükseldi kalbim yerinden cıkacakmıs gibi oldu nefesim kesildi kalp krizi geçiriyorum sandım kullandıgın ilaçlarda muhtemelen sende de panik atağını tetikledi.burada önemli olan sakinliğini koruman kendi kendini tribe sokmamak soguk kanlıgını korumak olacak.Bende başta kardiyolaga gittim ritim temiz çıktı çok şükür.Sonrasında psikiyatriye gittim orada ki hekim panik atak geçirdiğimi söyledi bana dideral ve paxil verdi.Muhtemelen sanada vereceklerdir.İlaçları kullanmayı kes bence hiç birşey saglıgından önemli değil. Yeşil çay kahve kafein tarzı şeyler sigara özellike kullanıyosan bunlara ara vermen gerek çünkü tetikleyici şeyler.Çok geçmiş olsun.
  2. El titremesi

    kalp çarpıntın oluyormu durup dururken nabzın biranda yükseliyor mu ?
  3. Definasyon sarms kürüm hk.

    senin konuyuda gördüm bende takipteyim dostum sende aynı şekilde güncelle bakalım neler yapacaz.Benim mart sonlarında nişanım temmuzda düğünüm var inş. güzel bir sonuç ortaya çıkartırım
  4. Definasyon sarms kürüm hk.

    Çok sağol dostum.Zaten cardarine+sr9009 hemen etkisini gösterdi.Koşu yaparken normalde yorulmam gerek biliyorum ama banamısın demiyor nefesim sorunsuz sanki hiç koşmamışım yeni koşuya başlamışım gibi O yüzden eklemleri ve vücudumu zorlamamak için bu kadarı yeter deyip bırakıyorum.Günden güne tempoyu,süreyi arttıracam.İlk günlerden fazla yüklenmek istemiyorum.
  5. Definasyon sarms kürüm hk.

    Herkese merhaba, Yaşım 28 boyum 1,90 ve kilom 110 kg dır. Yaklaşık 4 yıl önce başladığım fitness sporunda ilk tanışmamda kilom 138 kg lara kadar çıkmıştı.İlk 3 ay düzenli boks antrenmanları yaptım. kilo verdikçe sarkmalar olmasın diye arada ağırlık antrenmanları yaptım.sonraki 3 ayda düzenli olarak haftanın 3günü boks(pazartesi,çarşamba,cuma) diğer 3 günü (salı,perşembe,cumartesi) düzenli fitness yaparak 95-93 kg arasına düştüm ve artık sadece fitness yaparak vücudumu doğal bir şekilde şekillendirmeye başladım taki pandemi hayatımıza girene kadar.Şaun pandemiden kaynaklı aradan sonra 110kg kadar geri çıktım ve spora tekrardan başladım.Şuan 1 aydır düzenli antrenmanımı yapmaktayım.Bu yaşıma kadar suplement haricinde herhangi bir şey (steroid) kullanmadım.O yüzden de hormanları etkilemeyecek onların dengesini bozmadan sonrasında pct yapmayı gerektirmeyecek bir kür varmı diye arayışlara girdim ve Burak @Loving hocaya bu düşüncelerimi ilettim.Oda sağolsun ilgilendi ve bana strombafort(günlük 50mg 5tablet) yohimbine(günlük 3tablet) sr-9009-gw-501516(günlük 1mg) önerdi ve ürünleri hocamdan temin ederek bugün itibariyle başladım.Burada tek çekindiğim winstrol.İnşallah beni sıkıntıya sokmaz. Önceki ve şimdiki halimi sizlerle fotoğrafta paylaşıyorum.Değişimi sizlerlede haftalık paylaşmayı düşünüyorum.Yorumlarınızı bekliyorum.
  6. Clen yerine ventolin kullanılır mı?

    yas 27 boy 1,90 kilo 102 ne önerirsiniz peki ?
  7. Clen yerine ventolin kullanılır mı?

    ventolinde clen gibimi ben clen kullandım pek bir yan etki olmadı bende sabah öğlen ve antrenman öncesi aldıgım oldu.Ventolin kullanımını nasıl yapıyosunuz ve calıstıgını nasıl anlıyosunuz ?
  8. Yağ oranı düşürme için kür

    bu only testo ve vetolin kullanımı sonrası herhangi bir tedaviye gerek var mı ?Benım de yag oranım yuzde 17 civarı üstüm iyi ama alt karında sıkıntım var tedavi gerektirmiyecek vucudun dengesını bozmayacak bir kür yok mu daha önce hiç yapmadıgım için çekiniyorum ama kendımı aynada yüzde 10un ve altı bir yağ oranında görmeği çok istiyorum
  9. 16 hafta kür sonrası test sonuçları ve pct

    merhaba güncel form durumunuda paylaşsaydınız keşke.illaki küre girmeden bir foto çekmişsinizdir befor after da koysaydınız hiç fena olmazdı
  10. Stereoid kürü ve pct

    hocam testo bolde dianabolda da bu belirtiler oluyomu.yoksa bu decanın vermiş olduğu bir yan etkimi.? Birde küre girenlerde döl akıntısı oluyomuş gün içerisinde kendiliğinden bu olağan birşeymi yoksa ?
  11. Testosteron - boldenon kürüm

    Suplement konusunda yardımcı olim sana.Şimdi creatin ayrı bcaa ayrı.2sini aynı kefede tutma.Bcaa yı antrenman sonrasında hemen alman senin için çok iyi olacaktır.Kasa vermiş olduğun tahribat sonucu kas ister istemez yıkıma geçer.Bcaa glutamin bu yıkımları önler.Kasın daha çabuk toparlanmasını sağlar.Creatin bulk döneminde genelde kullanılır.Ben şuan kullanıyorum.kullanım şeklim günde 2 porsiyon sabah kahvaltıdan sonra 5gr ve antrenman öncesi 5gr. totalde 10gr.Kilom 98 şuan oyüzden 10gr alıyorum.70-85 kg aralığındaki bir kişiye 5gr da yeticektir.creatin vücutta su toplar kuvvet ve güç arttırır pump olursun.Bunun etkisini ben gördüm. Tek dikkat etmen gereken nokta creatin kullanırken suyu çok tüketmen.Çünkü amaç zaten adeleyi şişirmek pump yapmak.Birde böbreklerde çözüldüğü için onları fazla yormamak. Şimdi glutamine gelecek olursak.Antrenman sonrası ve gece yatmandan önce alman kasların iyileşmesi toparlanması açısından faydalı olacaktır. Bcaa mı creatin mi dersen eğer bütçe kısıtlıysa ozaman bcaa almanı öneririm çünkü zaten kürdesin pump olacaksın güç artışın vücut su tutacak.Ekstradan creatine bütçe yoksa gerek yok. Bcaa burada antrenman sonrası senin için olmassa olmaz.
  12. Ilk kür için karar verildi

    küre başladığında forumda kür günlüğünde bizimlede paylaş.bende hiç küre girmedim.Bizim içinde ayrı bir motive olur.Bende 1 aya felan girmeyi düşünüyorum.Gireceğin kür benimde forumda araştırmalarıma göre ilk kür ve devamı için bile hocalar abiler arkadaşlar testo bolde dianabolu öneriyolar.güzel bir başlangıç olur inş. senin içinde
  13. Ilk kür için karar verildi

    info@peptidturkiye.com buraya mail at zaten fiyat listesini ve telefon numarasını gönderecektir.Ben burdan vermiş olmim.
  14. Ilk kür için karar verildi

    ben forumda yer alan e mail adresine mail attım ve oradan fiyat listesi ve iletişim kurabileceğim bir telefon numarası gönderdi. kendisiyle dün whatsapp üzerinden konuşup clenbuterol aldım.bugün kargom geldi sen önce mail at bence.
  15. Hormon sonuclarım yardım.

    hocam geçmiş olsun.Tüm yorumları okudum.Bende bu foruma yeni kayıt oldum şu 2-3 günde çok şey öğrendim.Zaten burada biraz zaman geçirsen neyin ne olduğunu ne işe yaradığını artık az çok anlıyosun.Bende yaklaşık 2 yıldır spor yapıyorum ve 135kg dan 95kg kadar düştüm.Boyum 1,90 Şuan natural olarak cleanbulktayım 98kg çıktım tekrardan.Burak @Loving hocamdan dün clenbuterol aldım.Sağolsun gayet iyi bir şekilde ilgilendi.clenbuterolu alma amacımda 90nın altına bi düşebilmek.Kendimi o kiloda görebilmek.Çok şükür aralıksız 2 yıldır spor yaptığım için alt yapım var kendimi görmek istiyorumo kiloda.Sonrasında bende ilk kürüme inşallah giricem.Burak hocayla konuştum inşallah yardımcı olacak günü geldiğinde.Zaten forumda görürsün @JrRommel gibi hemen hemen her konu altında varsa bildiği birşey çekinmeden üşenmeden doğruysa yazan arkadaşlar abiler hocalar var.Buda bende kürden çekinmemi korkmamı azaltıyor.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×