Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Bargadas

Üye
  • İçerik sayısı

    64
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

13 İyi

Bargadas Hakkında

  • Yaş 6
  • Derece
    Deneyimli
  • Doğum Günü 06-07-2018

Platform İstatistikleri

  • Yaş 6
  • Bizi nasıl buldun?:
    Sosyal Medya Üzerinden

Profil Bilgileri

  • Yaş 6
  • Meslek:
    Aşçı
  • Konum:
    Ankara
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Yaş 6
  • Favori Spor Dalın:
    Powerlifting

Güncel Profil Ziyaretleri

572 profil görüntüleme
  1. Teşekkürler ürünlerime kavuşmam an meselesi yarın bende olurlar bende yakında günlük açacağım. NOXY POWER!
  2. Anladım hocam yani çalışan trenler hakkını veren markalardad 2-3 bin bandında o yüzden 1400 duyunca bende garipsedim. Ama sen eminsen bence sorun yok kullan deneyimlerini paylaşırsın.
  3. Abi zaman ayırıp yazdığın için çok teşekkürler dediğin gibi tüm yazılanları araştırdım test sonuçlarıda öyleymiş gerçekten Burak hocayla çalışmaya başlayacağız.
  4. Hocam yanlış anlama bende şaşırdım tren imkansız o rakamlara
  5. Kür olarak deneyimlisin ama trene çok dikkat et hocam yan etki yaşarsan allah yardımcın olsun çok zor geçiyor kür Kaç paraya aldın ilaçları tek tek yazar mısın merak ettim.
  6. Güzel kür hocam bende benzer küre gireceğim. Tren tecrübeniz oldu mu daha önce? Çok sert ilaç çünkü.
  7. Çok teşekkürler hocam Burak hocayla konuştum çalışmaya başlayacağız herkes katkılarından dolayı teşekkürler.
  8. Herkese teşekkürler. Çok sağolun hocam vakit ayırıp yazdığınız için. konularınızı okudum tek tek gelişiminiz süper vücud uçmuş
  9. Teşekkürler hocam evet popüler farklı forumlarada bakıyorum @Loving ulaştım çok ilgili birisi yardımcı oluyor buradaki yazılarıda harika onlarıda okuyorum.
  10. hocam mct klasik vitaminlerini alacaksın. pct ezbere değilde kür sonu testlerine göre yapılmalı. Hangi marka kullanacaksınız testosteronu?
  11. Teşekkürler hocam @onlytrenbolone evet referansları inceledim güzel sonuçlar yinede konu açmak istedim. janoshik evet reddit yorumlarını okuddum dediğiniz gibiymiş.
  12. Selam dostlar, Forumda referansları inceliyordum sonuçlar muhteşem salonda arkadaşlarımdan bazılarıda kullanıyor oldukça memnunlar bende araştırmak istedim https://www.eroids.com/pics/noxy-labs-jano-test-results sitesi benim için güvenilir biyer ve orada jonashik testlerine denk geldim sonuçlar çok iyi içinde ne varsa yani etikette ne yazıyorsa o var hatta bazılarında fazlası var gibi duruyor. Testosteron,deca,tren kullanmayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz? Güncel test sonuçlarına göre:
  13. t3,t4 hep korkutmuştur beni riskli ilaçlar.
  14. Vogel Labor Hakkında

    son durum nedir
  15. En iyi steroid markası

    en iyi steroid markası hangisidir? bilgilerinizi ve deneyimlerinizi bizimle paylaşın

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×