Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

deeph29

Üye
  • İçerik sayısı

    48
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    2

deeph29 kullanıcısının son zaferi 26 Ekim 2018

deeph29 en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

9 Nötr

1 Takipçi

deeph29 Hakkında

  • Yaş 35
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 06-04-1989

Profil Bilgileri

  • Yaş 35
  • Meslek:
    Emniyet Güçleri
  • Konum:
    Istanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Havaalanlarında kontrol sorunu

    bunlar steroid sitelerine de mi bulaşmış
  2. Istanbulda enjeksiyon yapacak birisi

    Dostum Mecidiyeköy'de Şh.Er Namlı Cd. başında yapıyorlar. Eczanelere sırayla sor, utanmana gerek yok, zaten yapmayacak olan hayır diyor.
  3. Yine bir gelelim peptidlere

    Hürriyet sağolsun çok farklı yerden girmiş. Haydi bir de onların gözünden bu habere bakalım. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/istanbul-ve-mersindeki-sahte-vucut-gelistirme-ilaci-operasyonu-4-gozalti-41260280 Herhangi bir şey alıp satmıyorum dostum. Buradaki herkes bir şeyleri savunduğunda veya yanlış olduğunu düşündüğünde satıcı olacaksa kapatıp gidelim forumu istersen. Düşüncemizi yazıyoruz. Lütfen yazılanları iyi okuyup yorumlayın.
  4. Genesis pharma yerli üretim olduğu ispatladı

    Hala aynı haberden aynı imajı kopyala yapıştır ile gönderip duruyorsunuz. Ben hala somut kanıt göremedim. Bu arada sizin için bir ekleme daha yapayım. Biliyorsunuz günümüzde habercilikte sizin yaptığınız gibi kopyala yapıştırdan ibaret. Öyleyse Hürriyetin kopyala yapıştırındaki imajı bari kullanında, vücut yapıcı ilaç olarak "Protein tozu kapağı" bari farklı bir imaj olsun. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/istanbul-ve-mersindeki-sahte-vucut-gelistirme-ilaci-operasyonu-4-gozalti-41260280
  5. Genesis pharma yerli üretim olduğu ispatladı

    Başlıkta genesis pharma yazmışsınız, haberde bu markaya dair bir kanıt yok. Ayrıca haberin içeriğindeki fotoğraf flu ve belirsiz. Haberde bahsi geçen markanın olduğuna dair gerçek bir kanıtınız var mı? (İnternet haberleri dışında) . Ayrıca bu haberin gerçek olduğuna dair bir kanıtınız var mı? Haber yayınlanmış olabilir. İnternette yüzlerce saçma sapan haber çıkıyor. NTV olması haberin kaynağının sağlam olduğu anlamına gelmez.
  6. Yine bir gelelim peptidlere

    Aynı haberi gönderip duruyorsunuz, oradaki imajların gerçekten operasyondan alındığını nereden biliyorsunuz? Haberde ne ürünlerin markaları var ne de orada kullanılan imajların gerçek imajlar olduğuna dair bir kanıt var. Amacım üstteki ilaçların orjinal veya dolu olup olmadığını sorgulamak değil, ama her bu markayı atana veya kutu fotoğrafını atana da aynı haberi kopyala yapıştır yapıp geçmekte gerçekten saygısızlık.
  7. Bu da nesi (carbon pharma)

    Bana da salonda bir arkadaş bundan gösterdi ve verdi nereden aldığını ise açıklamadı ama tahmin edilebilir kimden alındığı veya arkasında kim olduğu
  8. Merhabalar, 3. Kürüme gireceğim. Boy 183, Mevcut kilo 87 ve yağ oranı %15. Yaş 30. 5 yıldan uzun spor geçmişim var. İlk kürüme girmeden önce 72 kg'ydim. Yağ oranım %12ydi. Kürler çok başarılı geçmedi ama istediğim kiloya yaklaştırdı. (Beslenmeyi tam ayarlayamamıştım) Kürler yaklaşık 16 hafta sürdü. İlk kür Testo ve Boldenon du. İkinci kürüm Testo + Bolde + Deca şeklindeydi. Bu kürümde ise Testo + Tren (ikisi de enanthate) gireceğim. Yanına boldenon ekleyip eklememede kararsızım. Bu iki ilaç ile başka neler kombin edilebilir? Yada yalnızca ikisi ile kür girilmesi de yeterli olur mu? Bu kürden beklentim 95 Kg ye ulaşıp ölçülerimi arttırmak. Hala definasyon için gerekli irilikte ve kas kütlesinde olduğumu düşünmüyorum. Artık beslenmeyi de öğrendiğimi düşünüyorum. Boldenon'un etkilerini beklemek istemiyorum. 12 haftalık bir kür yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Deneyimli arkadaşlarımızın yorumlarını rica ediyorum. (Form atar mısın diyen arkadaşlar olacaktır. Fotoğraf paylaşmak gibi bir düşüncem yok, zaten yukarıdaki bilgiler yeterince açıklayıcı olmuştur.)
  9. Hgh + igf1 ir3 kombinasyonu

    Şöyle bir öneride bulunabilirim, standart yeşil uçlu veya siyah uçlu şırınga ile flakon içindeki sıvıyı çektikten sonra, insülin iğnesinin itici kısmını tamamen arkasından çekip çıkarıp, şırıngada duran solüsyonu buradan insülin iğnesinin haznesine boşaltıp, iticiyi üstüne kapatmanız. Umarım anlaşılır olmuştur.
  10. Meni azlığı

    konuyu güncelleyeyim; kür bittikten ve PCT yaptıktan sonra, PCT'nin sonlarına doğru meni miktarı eski haline geldi. O yüzden bu konuda sorun yaşayan arkadaşlar olursa korkmasınlar, PCT sonrası herşey düzeliyor. Hatta eskisinden daha iyi gibi
  11. 16 hafta kür sonrası test sonuçları ve pct

    Eyvallah çok teşekkürler
  12. 16 hafta kür sonrası test sonuçları ve pct

    PCT yi formuma göre mi dizayn edeceksiniz? Güncel form isteme hevesi nedir anlamıyorum açıkçası. Mesajımda forumdaki kullanıcılardan PCT için öneri ve görüş ricasında bulundum. Güncel form bu konu ile alakasız olduğu için paylaşmayı düşünmüyorum.
  13. Dechtlaton pharma duyan oldumu arkadaşlar ?

    İlaç çalışıyor veya çalışmıyor. Bende ilaçtan yok denemedim. Deneyip sonuçlarını yazabilirsiniz elbette ama web sitesinin Türkiye üzerinden host edildiğini biliniz.
  14. Merhaba Arkadaşlar, 16 Haftalık maceram geçen hafta bitti. İlk olarak Testosterone Propionat ve Boldenon olarak başladığım kürde 6. Hafta Testosterone Enantathe ve Boldenone olarak devam ettim. Son 4 Hafta Masteron ekledim. Haftalık 600 mg Testosterone/Boldenone + 300 mg Masteron olarak kür bitti. Kür içinde yalnızca Proviron kullandım. Bunun dışında sivilce durumuna göre NAC 600 aldım. Kötü yağlardan uzak durdum. Tuz neredeyse hiç kullanmadım. 76 Kg olarak başladım şuan 85 Kg'yim. Umarım diğer küre girene kadar fazla KG kaybetmem. Çok su tuttuğumu düşünmüyorum. (183 / 85 / 29y - 5 yıldan uzun spor geçmişi) Altta 1 hafta sonra test sonuçlarımı görebilirsiniz. Daha önceden deneyimi ve bilgisi olan arkadaşlardan PCT dönemi için tavsiyelerini duymak isterim. Planım bugün Pregnyl ve Tamoxifen'e başlamak (Testi dün yaptırdım) 3 günde bir 500 ui Pregnyl ve 40/20/20/20 tamoxifen bitene kadar günlük devam etmek olacak. Yanında da B Vitamini / C Vitamini / Magnezyum, Çinko, E Vitamini, D Vitamini Aktardan alacağım özel bir macun ile desteklemeyi düşünüyorum. Önerilere her zaman açığım. Teşekkürler.. (Tiroid'in neden yüksek olduğunu bilmiyorum, hiç tiroid problemim olmadı veya önceki sonuçlarda doktor bu konu hakkında birşey söylemedi. Hep normal değerin biraz üstünde çıktı) (Demir bağlama da oldu bitti normal değerlerin çok az üstünde çıkmıştır) (Test sonuçlarında WBC ve RBC'nin Boldenon ile artması gerektiğini belirten olabilir, İştahım inanılmaz fazlaydı kür boyunca, ilaçlar bitince iştahım tekrar kapandı. Sanırım boldenon çalıştı ama test sonuçlarında WBC ve RBC artmadı. Ayrıca kan basıncımın kür boyunca hep yüksek olduğunu kulağımın sürekli tıkanmasından tahmin edebiliyorum)
  15. Sahte ürünler

    iki verdiğin örnekte de sipariş et, satın al gibi ibareler var direk satış ve alışveriş siteleri. fiyatlar belli. onu ima ediyorum

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×