Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

limon

Üye
  • İçerik sayısı

    22
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

3 Nötr

limon Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Güncel Profil Ziyaretleri

754 profil görüntüleme
  1. Selam arkadaşlar, şu anda Amerika'da bulunuyorum ve Türkiye'ye geri dönerken yanımda 5-6 adet peptid getirmek istiyorum. Sorum şu; peptidler havalimanından geçer mi? Büyük bavula koysak mesela? Bir sorun olur mu sizce? Cevaplarınız için teşekkürler.
  2. 3. enjeksiyondan sonraki gün testesteron ölçtürdüm.

    pik olmasiyla ilgisi yok testo kendini kanda gösterir hele 3.ncu enjektede kesin gösterir
  3. Enjeksiyondan sonra ödem

    ilacın steril değildir
  4. 500mg testoya göre testosteron sonucun dusuk gibi geldi bana normalde makine ölçemez
  5. Sürekli kramp

    östrojen seviyeni çok düşürmüşte olabilirsin bu da bir etken
  6. Tavsiye istiyorum

    kardeşim sağdan soldan duyduklarınızla saçma işler kovalamayın. aldığın hormonun ne olduğunu biliyor musunda kafama göre aliyim diyorsun? steroid kürü konusunda araştırma yaptın mı? pct hakkında bilgin var mı ? insanlar nasıl bu kadar rahat dalıyor bu işlere aklım almıyor..
  7. Ara vermeden bulktan definasyona geçmek

    ara vermenin bi anlamı olmaz. direk definasyon kürüne geçip devam et. clenbuterol piramit sistemi kullanabilirsin
  8. 18'de küre girmek

    kesinlikle önermem bu yaşta, mahvetme kendini kulak asma çevrendekilere geri dönüşü olmayabilen yollar bunlar
  9. Merhaba arkadaşlar, Haziran ayında 3.5 ay kalmak üzere Amerika'ya gideceğim. Merak ettiğim şey ise elimde iran testolarım var, acaba 1-2 kutu iran testoyu sırt çantama atsam havalimanından geçerken sıkıntı yaratırlar mı? Sırt çantası aranmıyor falan dendi çünkü ama emin olamadım. Herhangi bir bilgisi olan var mı? Teşekkürler.
  10. Medivia pharma?

    çalışıyor mu hocam ilaç????
  11. Trenbolon enanthat definisyon

    kaç hafta diet yapacaksın ve kür geçmişin ne?
  12. Doğal sert diyet

    170 gr protein alırsan neden fazlaca karb almış olursun onu anlamadım? yediğin pirinçteki proteinleri mi sayiyorsun?
  13. Östrojen

    bir insanın sadece vücuduna bakarak bilgileri doğrudur diye referans almam.. bu işte bilgi birikimi bakımından belli yerlere gelmek istiyorsanız kesinlikle yabancı dil bilmeniz gerekmektedir keza ülkemizde bu işin ince hormonal ayrıntılarını derinlemesine anlatan her hangi bir kaynak yok. Herkes kulaktan dolma konuşuyor ertuğ hoca şunu dedi şu bunu dedi diye. Yaratık gibi vücudu olan Türker Fırat'a baktığınızda bile gram dil bilgisi olmayan bir adam ve ben onun söylediği bilgileri referans almam. Çoğu bilgisinde de doğru ifade edemiyor zaten kendini yanlışları da çok. Anlayacağınız bu iş araştırma işidir arkadaşlar öyle boş muhabbetle dolmaz bu vücutlar tam tersine sisteminizden olursunuz.
  14. Medivia pharma?

    her hangi bir etki gördün mü hocam yan etki vesaire ?
  15. Östrojen

    östojene ihtiyacımız var tabii ki fakat referans değerleri arasında tutulması gerektiğini düşünüyorum. testosterondan fazla ihtiyaç olunduğu konusuna da kesinlikle katılmıyorum. östrojenin aşırı düşük veya aşırı yüksek olması bir takım sorunlar doğuracaktır.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×