Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

anabolizanhelp

Üye
  • İçerik sayısı

    136
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    2

anabolizanhelp kullanıcısının paylaşımları

  1. Uzun ince kol yapısı (ektomorf)

    Bilekler kalın görünüyor kemik yapın bence fena değil uzun kol yapısı ve genetik , haliyle tatmin etmeyen bir durum . çoğu bireyin yaşadığı bir durum . Malesef ki genetik faktörlere bazen çözüm bulma noktasinda porblemler olabiliyor burada ki durum anatomik tabi ki ve azami ölçüde ne kadar tatmin edici hacimli kollara ulaşmaya çalışmak bizim düşüncemiz . Bu gibi durumlarda ne yapabilir Senin için bakacak olursak hedef almamız gereken nokta biceps long head olmalı . Tabi bunun için biceps long head kasimizi daha aktif olarak calistiracagimiz hareket leri seçmek değil aksine short head kasimizi daha aktif çalışacağımız hareket leri tercih etmeliyiz peki neden ? Long head i daha bombeli yumurta gibi göstermek için short headin onu itmesi gerekir ne kadar çok gelişir ve hacim alır ise short head kısmı o kadar çok long headi iter ve istediğimiz amaca ulasma noktasında bize yardımcı olur . Tavsiyem , Preacher curl High cable curl Consantre curl One arm cable curl Bu 4 li kombinasyonu uygulamak olacak . Not: bu kombinasyon kullanılan antrenman sistemine ve set sayilarina bağlı olarak ayarlanmalı öne çıkarılmalıdır gelişimi kistlayacak yorgun adele dengesiz beslenme sonuçları etkileyecektir .
  2. Primobolan vs boldenon

    Rimobolan imkan varsa 200 mg haftalık yeterli olur prostat ile alakalı bir problem yaratmaz ancak genel olarak bitki çayları karabaş melisa karışımı , kekik suyu , brokoli suyu sabah gece içilebilir . Rimabolan imkan varsa bütçe bazında kesinlikle 1 numara . Üstelik düşük dozlarda da
  3. Testo küründe halsizlik hastalık yardım

    500 mg ağır geliyor vücuda bağışıklığı azaltıyor bu yüzden idman şiddetini arttırın kilo az 90 95 kilolarda 500 mg daha iyi olur illa vuracam diyorsanız idman şiddeti yüksek olmalı beslenmede aynı şekilde .
  4. Testo küründe halsizlik hastalık yardım

    Bağışıklık azalıyor dediğim gibi kaç kilosunuz ve yağ oranınız kaç tahmini
  5. Yağlanma

    tamamen yağlanma söz konusu olamaz özellikle kürde alınan kilo ve ilk haftalarda alınan artış Su dur yağ hücrelerinin içi su dolar ve büyür bel çevresi alt karın en müsait bölgeler yoğunlugu orda hissederiz bu tarz kürlerde sert antrenmanlar formu belirler bol yeşillik şart 4 er saat arayla 100 mg c vitamini alınabilir .
  6. Testo küründe halsizlik hastalık yardım

    gün içinde uyuklama uyuma isteği üşengeçlik vs oluyor mu
  7. 5 ay sonra ilk kür // sonuç çok yavaş

    Benim görüşüm ürün markaları zaten içinizi rahat ettirmez çalışıyor mu çalışmıyormu gibi soru işaretleri ile pskolojıik olarak zaten kolay bir durum değil ekstra stres verir buda ekstra su tutumuna yol açar . vücüt östorojenik fazla sulu bu kadar çeşitli supplement alma imkanınız var ki kullanıyorsunuz bence kür uygulamaya gerek yok supplemet takviyeleri ile doğru beslenme ve doğru idman şahane olur , deneyin.
  8. Testo küründe halsizlik hastalık yardım

    Bağışıklık azalıyor , kaç mg kullanıyorsunuz . uzun esterde 2 günden daha fazla bile sürebilir .
  9. Iştah sorunu

    İştah problemi eğer sonrada oluşan bir durumsa bağırsaklarda mutmelen problem var bağırsakları açman lazım rahatlatman lazım bir süre protein ve sağlıklı yağ ile birlikte bol yeşillik şart , probiotik takviyesi omega 3 takviyesi kinoa , chia tohumu , tarçın. ve bir süre yüksek terar ve haftada en az 3 gün idman sonu 15 dk bisiklet veya yürüyüş min nabız 120 max 135 aralığında . Haftada 1 veya 2 HIIT . akşam 20. 00 dan sonra besin tüketmemek ve bitki çayları ile devam etmek .
  10. 120 günlük değişim ilk kürüm !

    Vücüt tipi östorojenik,kalın deri fazla su tutmaya meyilli , core bölgesi zayıf, latlar ,sırt ,bel çevresi önemli bölgeler , süper set , tri set , giant set tam sana göre progressive overload sistem ile birleştirilmeli. postür iyi.bu tarz klasik kürler senin için tatmin edici olmayabilir mutlaka devam edilecekse peptit eklenmeli .beslenme alkali diyet şart ,karb çok yüksek olmamalı , sabahları özellikle karb yenmemeli , en büyük öğün idman sonrası 120 gr max karb geçilmemeli , spor öncesi en az 3 saat (2 değil) öğün yenmeli oda 120 gra karb, gün içinde başka karb alınmamalı .bacak günleri en son öğün ekstra 50 gr karb değerli besin eklenmeli, iki hafta bir gün içerisinde 400 gr karb yüklemesi yapılmalı . Bayağıdır yorum yapmıyordum ancak senin yardıma ihtiyacın var vücüt tipine göre dizayn kolay değil ekstra ekstralar şart kolay gelsin . Bu arada 120 gr karb derken besinin karbonhidrat değeridir yani 120 gr pirinç yemiceksin 120 gr karbonhidrat değeri kadar pirinç yiceksin ekleyeyim
  11. Helix labs

    Benim kıyaslanamaz demenin sebebi buydu Allah utandırmasın .
  12. Helix labs

    Yerli üretim winstrol oxandro tablet kullanan var memnunlar pahaliysa diğer ürünler buradan almak daha mantıklı burasıda yüksek fiyat ama kıyaslanamaz bence macera şu sıralar aramamak lazım .
  13. Evet yazilanlari gordukten sonra bende foruma girmemenden yanayim soylenecekler yaplmasi gerekenler belli preglyn falan kullanayim deme forum biraz genc bilgisiz kardeslerimizle dolu uzu bir tatile cikmann zamani geldi
  14. Değerler normal bir sorun yok kortizol seviyeni de görebilseydik fena olmazdı ürünlerle alakalı yorum yapmayacağım bu iş zamanla tecrübe kazanılarak ilerenen bir iş ancak bir kaç yazımda daha belirttim deca dick denilen olay çok farklı deca kullanıyorsan orjinal ürünse dic olman için hic idman yapmaman lazım kötü beslenmen lazım düzensiz uyku az su vs vs . çoğu kişi psikolojik olarak etkilenmekte ve zaten birçok arkadaşımız durumu izah etmiş ısrarla kabullenmeyerek psikolojik olarak daha fazla zarar verir . Tabi mental olarak bu doluluğu atmak gerek çaresi birden fazla sporcu arkadaşımızı kardeşimizi kür sonu yıkımdan kurtarmak ve mental olarak aynı kürdeymişcesine devam etmesi adına uyguladığımız antrenman beslenme çeşitleri ile aynı zamanda pct ile destekli tabii problemsiz geçiş dönemleri sağladık . Senin için aynı durum söz konusu değil derhal kafandan atman gerereken bu aynı zamanda haftada 2 defa çok ama çok sert bacak antrenmanı 72 saat arayla ve en az 3 hafta düzenli uyku ve antrenman yanında beslenme ile hem psikolojin hemde hormonal aktivitelerinin yoluna girdiğini göreceksin . antrenman sadece kas yapmak için değil vucut sistemini hormonları organları fonksiyonlarına göre düzenlemede yardımcı bir unsurdur . dediklerimi yap farkı gör .
  15. Deca dick problemi kafayi yiyeceğim yardm

    Test sonuçlarını at mutlaka değerler normalse uygulaman gerekenleri yazarım.
  16. Hocalarımdan yardım bekliyorum (ilk kür)

    1 ml deca da problem olmaz daha doğrusu bu dick olayı biraz farklı idman şiddetin ve beslenmen iyi ve istikrarlı isen hiç problem olmaz. Kür süresinde psikolojik durumlar çok önemli kafanda soru işareti olmaması lazım yoksa kürün yarısda acaba bıraksam mı gibi durumlar oluşursa kürden verim alamazsın. ortası yok ya kullan ya kullanma şahsen ben deca dick olayını yaşamadım kürler idman varsa işe yarar idmanlar ne kadar sert ve kuvvetli geçerse beslenmen o kadar iyi olur sonuç kaçınılmaz derecede pozitif olur . idman yoksa beslenmen iyide olsa yan etkiler daha baskın olur . Bu önermiş olduğun kür için ilk 10 hafta 1 er ml kalan 8 2 şer ml ürünler tam dolu ise güzel sonuç alırsın . dianabol 6 hafta değil 4 max 5 hafta yeter etkisi çok azalıyor 6 ya gerek yok.
  17. Hocalarımdan yardım bekliyorum (ilk kür)

    Evet geç oldu biraz hemen konuya gireyim kür planlamasi olarak 1 er ml testosteron boldenon deca maddiyat el verirse 4 hafta 40 mg dianabol 5 er saat arayla alinabilir , armidexe hassasiyet olmadigi surece gerek yok . kür süren 18 20 22 24 haftaya kadar cikabilir buradaki husus dozaj arttirimni ne zaman yapacaginla alakali 8 10 12 haftlarda dozaj arttiimina gidebilirsin deca sabit kalacak digerlerini blirtmis oldugum araliklarda 2 ml e cikarabilirsin. beslenme ilk 6 hafta kilo basina 5 gr karb 1.8 gr protein 1 gr yag. sonraki haftalarda karb 6 7 8 e kadar cikman gerek yag sabit proten 2.25 e kadar cikabilirsin su dengeni iyi ayarla 1 saat icinde 500ml suyu gecme sabah 7 de beslenmee basla 21 30 da kes . idman sistemi 4 hafta da bir idman prog degistir ikili 3 lu giant setlere yer ver farkli adele grublari ile tabi tek bolgede ornek decline machine pres yaptin hemen cable fly veya incline barbel press yaptin hemen reverse cable fly snra machine fly gibi bunu 2. ay sadece 1 hafta uygula drop setler ekle form durumuna gore . idmanlar 35 dk surmeli idman sonu 15 dk 125 nabiz cardio karin kaslarini agirlikla calis . suanlik bunlar ihtiyacini karsilayacaktir. musait oldugmda guncellemeler yaparm. eger istikrarli olursan cok iyi sonuc alacaksn emin ol. fazla ereksion olma ya da bir gozlem yap bir hafta on bir hafta of ver bakalim ne gibi degisiklik olacak farki gor. idmanlari ve beslenmey asla birakma hastalik vs olmadikca verim alamazsin.
  18. Hocalarımdan yardım bekliyorum (ilk kür)

    Form Güzel geç oldu yarın tekrar konuya bakacağım , istediğin verimi alman adına gereken talimatları paylaşacağım vücüt tipin iyi yüksek kalorili diyetler tam sana göre yarın bakalım .
  19. Ilk kür yardım

    form durumuznu gorebilirsek daha iyi olur aslinda ancak verdiginiz olculere gore kür için elverisli oldugunu soyleyebilirm. ilac tercihleri dogru degil urunleri degistirin derim testosteron boldenon olursa dianabol veya turinabol eklenebilir kür suresi degisebilir ben 22 24 haftadam yanayim bu ölçülerde tabii ki formu gormem lazim ona gore daha net görüş bildiririm ve dozajlarinna sil olacağini.
  20. Kürdeyken sık boşalma

    yanliş bir şey yok bilmedigim bir konuda zaten yorum yapmam çoğu şeyi zaten kişilerin ihtiyacini karsilayacak kadar açikliyorum detaya girmiyorum aşiri .
  21. Kürdeyken sık boşalma

    butun yazilarimi tartisma veya polemik unsuru olusturacak bicimde degil eger yorum yapilacalsa usluba dikkat edin ki yaşiniz kac bilmiyorum 20 yilimi verdim bilgiye onem veren biriyim yanlislar hatalar duzeltilir ancak bu konuda degil haddini aşma benim yazilarimi yardimlarimi takip eden biliyor gereksiz cumle kurmak icin kurmayin seviye tartismayalim herkes bildigini paylaşsin.
  22. Kürdeyken sık boşalma

    1 ml testosteronda haftda 2 ayni gun icerisnde veya 1 gun arayla olabilir . en az 5 gun yapilmamali . Görmüş olduğumuz bütün araştirmalar natural bireylerde elde edilmiş bulgular . ben testosteron alan ve spor yapan bir bireyde ereksiyon ve kas gelisimine ya da performansa yonelik bir arastirma gormedim ki zaten testosteron kullanirken kendimizde bu konu ile alakali gozlem yapabiliriz. disaridan almis oldugumuz testosteron ne kadar kaliteli olursa o kadar iyi baglanir . amaci bellidir adele ve guc artisinin yanina yaninda kullanilan ilaclarin calismasi vs. biz bu testosteronu ereksiyon icin almiyoruz bu acik ve net .pazartesi vurulan testosteron persembe gunu top yapar ozellikle test yapacak arkadaslar pazartesi vurulan testosteronu persembe gunu teste gitsinler . natural bireyde yapila arastirmalarda ereksiyon olan bir bireyin 7 gunde testosteronu top yapar ve bir sonraki ereksiyona kadar sabit kalir yukselmez . bizim disardan aldigimiz testosteron vucudumuzdaki testosteronla birleşir bu yuzden fazlasi testislerin uretimi durdurmasi ve sprerm yataklarinin kurumasi gibi dumlar olusur . hic yapilmamasi gerikiyor demiyoruz e az 5 gun yapilmamali ki aldogimiz testosteron bir ise yarasin aksi taktirde adelede çekilme olur kasilmalar olur gucte azalma su atimi gibi durumlar olusur .
  23. Kürdeyken sık boşalma

    aşiri ereksiyon kürü baltalar ozellikle enjeksoyon gununden sonra en az 5 gun kesinlikle yapilmamali ve en fazla 2 ile sinirlanmali yuksek dozlarda bu sayi farklilik gosterebilir .
  24. Ilk kür için fikir alış-verişi

    form iyi gorunuypr atletsiz yan ve arka resim gorelim genetik iyi gibi fazla ucmadan muazzam sonuclar alinabilir .musaitoldugumda detay verecegim . resimleri gormem gerek . ayrica bu vucuda clene gerek yok .
  25. Fsh lh yerlere düşünceleri alalım

    şimdi size gereken şey uzuuun bir zaman idmanlara devam rutini bozmayin sabredin.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×