Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

KA21

Üye
  • İçerik sayısı

    4
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

KA21 Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Yönetici
  • Konum:
    İstanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Favori Spor Dalın:
    Diğer
  1. Sabah antremandan sonra 3 yumurta 1 sarı 3 beyaz olarak tüketiyorum. Öğlen ve akşamları toplam 350 gr et/hindi/balık tüketiyorum. Karboyu genelde öğlen yaklaşık 100 gr basmati pirinç veya tatlı patates ile alıyorum. Öğlen ve akşam öğünlerinde sebze ve sağlıklı yağ tüketiyorum. Balık yemediğim günler yatmadan önce omega 3 alıyorum. B-complex C ve D vitamini alıyorum. Çinko magnezyum ayırca alıyorum. Gün içinde bol kahve tüketiyorum. Bu şekilde ☺️
  2. @AS1L çok sevindim bunu duyduğuma. Yarından itibaren yanlara da vuracağım . Çok teşekkürler değerli bilgilerinizi paylaştığınız için. @AREN Her türlü protein, sebze ve yağımı doğru ve oranlı bir şekilde alıyorum. O konuda eskiden kalma bilgilerimle idare ediyorum. Ancak koşu yağ yakımı için verimsiz demişsiniz. Neden olduğunu öğrenebilir miyim? ve başka tavsiyeniz var mı?
  3. Bende şuanda dediğiniz gibi yapıyorum. Sabah erken 06:00 gibi bol suyla alıyorum 07:30 sularında da 5K yüksek tempo koşuya çıkıyorum. Şuanda göbeğim baya gitti zaten yanlarım duruyor onun için arttırmak istiyorum aslında. Yoksa çok güzel çalışıyor bence. Sizi yakalamışken bir soru daha sorsam. Sadece göbek deliği çevresinden vuruyorum. Acaba yanlardan vursam olur mu? @ardas tavsiyelerin için çok teşekkürler. Ancak şuanda sadece yağ yakımı için lazım bana.
  4. Merhaba, Ben 41 yaşında olan son 4-5 sene hariç sporu sürekli hayatımda tutan bir kişiydim. Vücut geliştirme sporunu da uzunca bir süre naturel olarak yaptım. Şuanda tabi ki çok yağlı ve eski halimden çok uzağım. Şimdi tekrar uzun koşular ve yürüyüşlerle kendimi hazırlıyorum. Bu sürece başlarken 91 kiloydum. Şuanda güzel beslenme, spor ve GH ( 2Iu / gün ) ile 83,5 kiloya düştüm. GH' ı yağ yakımım hızlansın ve kas kaybını minimize etmek için kullanıyorum. Şimdi forumda bunun cevabı var diyebilirsiniz ancak ben sporu sabah erken saatte yapıyorum. Spordan sonra tabi besleniyorum. Yatmadan önce alırsam sabah kas ağrısından spor yapamıyorum. Sorularım: GH' ı ne zaman almalıyım? Sizin farklı öneriniz var mı ? GH' ı biraz daha arttırsam fayda sağlar mı? Yada arttırmalı mıyım? Destekleriniz için şimdiden çok teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×