Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

EmirSfk

Üye
  • İçerik sayısı

    19
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

6 Nötr

EmirSfk Hakkında

  • Yaş 23
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 13-03-2001

Platform İstatistikleri

  • Yaş 23
  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Yaş 23
  • Meslek:
    İhracat uzmanı
  • Konum:
    İstanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Yaş 23
  • Favori Spor Dalın:
    Fitness

Güncel Profil Ziyaretleri

28 profil görüntüleme
  1. Sarm küründen sonra pct yapamadım! şimdi ne yapmalıyım?

    Şuan bende noxy rad140 kullanıyorum 2.haftamdayım güç ve sertlik net olarak hissediliyor bir ayın sonunda kütle artışı ne kadar oldu bakacağım.
  2. tamamdır hocam teşekkür ediyorum bilgilendirmeniz için.
  3. hocam klomen en son hormonal durumumuza göre kullanıyoruz sanırım eğer rad140 sonrası problem yaşamassak gerekli olmaz şeklinde mi bakalım yoksa bitiminde kullanılması zorunlu mu
  4. Evet hocam guardian içeriği çok zenginmiş bunu alacağım kesin. rad140 kullanım esnasında pct ürünü kullanmak faydalı olur mu şuan elimde DAA mevcut.
  5. Tamamdır rad140 kalp konusunda herhangi bir sorun yaratıyormu eğer yaratıyorsa onun için alabileceğim koruyucu olarak "himalaya abana" isminde ürün bulabildim gereksiz ekrstra ürünler almak istemediğimden öğrenmek istiyorum
  6. teşekkür ederim liv52 almama gerek yok o halde?
  7. Nac 600 tam işlevi nedir hocam sürekli önerildiğini görüyorum.
  8. Konuyu inceledim hocam baya ekili duruyor değerlendireceğim peki kullanmayı düşündüğüm koruyucular yerinde mi sizce ?
  9. Arkadaşlar merhaba, Ay başında sarms kürüne başlamayı düşünüyordum. Yağ oranımı düşürüp kas kütlesi kazanmak istiyorum daha önce sarms yada farklı bir anabolik ilaç kullanmadım. 8 hafta rad140 kullanmak etkili olur mu yoksa kür yapmayacaksan hiç boşuna başlama mı dersiniz fikrinizi almak istiyorum ve bunun yanında kullanırken almam gereken koruyucular nedir çünkü yan etki riskini minimumda tutmak istiyorum bilgilendirirseniz çok sevinirim. Almayı düşündüğüm koruyucular: himalaya liv52 himalaya abana grimlabs rebirth pct formula Bireysel özellikler: Yaş- 23 Boy-183 kilo-80 Spor geçmişi - 6 yıl
  10. Rad140 kalp bağlantısını duymamıştım. Sanırım Rad140 ile start verip diğer ay yanına ürün ekleyeceğim
  11. Ilk sarms kürüme gireceğim fakat pek bilgim yok bana yardımcı olur musunuz?

    Doğrudur hocam haklısınız
  12. Ilk sarms kürüme gireceğim fakat pek bilgim yok bana yardımcı olur musunuz?

    mk677 ve rad 140 ikilisi için sıkıntı yok demiştim hocam eksik belirtmişim fakat herhangi bir küre girecek birisininde bunun araştırmasını yapıp bilgi edinmesi şart sağlık şakaya gelmiyor.
  13. Ilk sarms kürüme gireceğim fakat pek bilgim yok bana yardımcı olur musunuz?

    Gerçekten insanları zehirlemek ne kadar basit çok dikkatli olmak gerekiyor genel bir piyasa ararştırması yapmadan kesinlikle böyle hesaplara kanmamalı kimse daha yeni bahsettiğin adamın instagramını inceledim inanılmaz cidden.
  14. Only trenbolone kullanacağım bana yardımcı olur musunuz?

    @Ritalin kanka bence biraz ilaçlardan uzaklaş herkesle tersleşiyorsun gerginliğin hat safhada
  15. Ilk sarms kürüme gireceğim fakat pek bilgim yok bana yardımcı olur musunuz?

    @HayaletSürücü bende senin gibi buna benzer bir küre başlayacağım ayın başında. böyle kim olduğu bilinmedik 9 10 k takipçili satıcılardan uzak dur burada araştırdığım okuduğum kadarıyla herkes burak hocayı @Loving tavsiye ediyor ayrıca sitede referanslarıda mevcut istersen onunla görüşebilirsin çünkü bende bu şekilde yapacağım onunla görüştükten sonra bir yol çizeceğim sende böyle yapabilirsin

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×