Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

mogger

Üye
  • İçerik sayısı

    10
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

1 Nötr

mogger Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Favori Spor Dalın:
    Vücut Geliştirme
  1. En etkin yağ yakımı için hangisi ?

    profesyonel vücut geliştirme yapan bir abimiz DNP'den ölmüştü, soy adı iğirciydi sanırım. aynı şekilde DNP'den hastanelik olan yakınlarım var. arkadaşlar, bu bir ilaç değil, steroid veya peptid değil, hormon hiç değil. bu birinci dünya savaşında dinamit yapımında kullanılan barut. bu 1920'lerde çiftçilerin kullandığı böcek ilacı. almanlar ve ruslar çarpışırken askerler sıcak kalsın diye üretilmiş bir savaş suçu tanımına giren biyolojik bir silah. bunu kullanırsanız ölürsünüz. ÖLÜRSÜNÜZ. minimum dozu veya yüksek dozu diye bir şey yok. ÖLDÜRÜR. bu ilacı tavsiye eden adamdan uzak durun. size satmaya çalışan adam ile irtibatı kesin. arkadaşların var ise bunu kullanan ne yapıp ne edip bu yoldan çevirin. YAZIK EDERSİNİZ KENDİNİZE. geri dönüşü de olmaz çünkü OVERDOSE OLURSANIZ TEDAVİSİ YOK. KESİN ÖLÜM İLE SONUÇLANIR, KURTULMANIZ MUCİZE OLUR . olan ailenize ve sizi seven yakınlarınıza olur. hadi diyelim hiçbirimizi dinlemedin ve kullanmaya başladın günde "minimum doz" olarak görülen kilo başına 2mg'dan başladın. ilacı sen mi yapıyorsun arkadaş??? tabletin içinde ne kadar olacağını sen nereden bileceksin? ya vücudun 201mg'a dayanamaz ve kalp-böbrek iflas ederse? ya 200mg'ın altında çok iyi iş yapacak ve mr olympia olacakken bir tableti aldığını unutup -Kİ YAPAR, SİZİ HALSİZ VE UYKULU YAPAR, DALGIN YAPAR- iki tablet alıp sabahına hastanede kalbini eline almış bir şekilde uyanırsan? kadınlarda katarakt yaptığını gösteren eski çalışmalar bile var. güray hocamın videosunda anlattığı gibi sabah kör olup uyanırsın. FDA hiç bir şekilde onaylamamış bu "maddeyi". mesela boldenin ve trenin hayvanlarda kullanımına izin verilmişti bir süre. dnp ile fransızlar alman askerlerini patlatıyordu. sadece bu cümleyi kursam bile yeterdi sanırım.
  2. Optimum'un yılın herhangi bir zamanı yarışmacılara özel çıkardığı bir seridir bu. Üretimi üstlenen Optimum hocam.
  3. Yok yok, onlarda öyle geliyor. Overdoseların etiketi flakonun üzerinde oluyor ama kutusu olmuyor.
  4. Yüksek ihtimalle optimum'un overdose'unu söylüyor, bende takır takır çalışmıştı testosu ve boldesi. Boldesinin açlık hissi delirtmişti beni hatta. Sivilce patlatmanın verdiği acı bile aklımda hala. Kaliteli seri, müthiş çalışıyor. Optimum'u sevmez forumdakiler ama bence güzel marka.
  5. Ben bu işe dün başlamadım hocam, biliyorum benimde ağrıma gitti bu fiyatlar ancak ilacın aynısını kullanan tanıdıklarım var, patır patır çalışıyor. Benim sorum dahilinde ilacın orjinalliği yoktu, zaten sadece planlamasını yaptım, ilaç elime daha geçmedi. Bu kadar üstten üstten konuşmanız çok garip açıkçası.
  6. Doğrudur hocam sağlık her şeyden önce gelmeli. Testoyu 1000'e aldım, Bolde'yi 1100, Tren 1400. Biraz cep yaktı ama boş ilaç veya boşa yakın ilaç almaktansa cep yansın abi hava hoş.
  7. Teşekkür ederim hocam. Tren tecrübem daha önce olmadı ama onunla aynı aileden denilen Deca kullandım. Tren'den belki iki tık daha az sertlikte olan Masteron kullandım, bu dördüncü kürüm, hazır olduğumu düşünüyorum açıkçası.
  8. Merhabalar arkadaşlar, nasılsınız? Testosteron Enanthate, Boldenon ve Trenbolone Enanthate, 18 haftalık bir kür planım var. Testosteron Enanthate 1-12 hafta 600mg Boldenon 1-18 hafta 600mg Trenbolone Enanthate 1-8 hafta 400mg Testosteron Propionate 13-18 hafta 600mg Trenbolone Acetate 10-18 Hafta 400mg Kürüm iki fazdan oluşuyor, Clean Bulk kürü olacak son sekiz hafta su atmak ve ucundan yağ yakmak için kısa ester tercih ettim. Trenbolone maks sekiz hafta kullandıktan sonra iki hafta ara vereceğim, ondan sonra Acetate'ına geçeceğim. Kullanacağım ilaçların markası Optimum Overdose yarışmacı serisi. Şuan kendi imkanlarımla bulabildiğim ve kendi denediklerim arasından en kaliteli bulduğum marka bu. Su tutmasını çok istemiyorum, yağ oranım %11 çok yükselmesini istemiyorum. SORULARIM: Mg'lar nasıl? İlaç seçimlerim nasıl? Bu benim hedefime göre iyi bir kür mü? Aynı zamanda kür içinde kullanacağım multivitamindir bilmemnedir koruyucu malzemedir onlardan ne önerirsiniz? Teşekkürler, iyi forumlar.
  9. Sr9009 ve gw501516 kullanırken nelere dikkat etmeliyim?

    denedim ikisinide zamaninda bende tek yan etkisi aşırı derecede mide bulantisi oldu, hassas miden var ise kesinlikle ilaci aldiktan sonra churchill yap kendine, yeterli suyunu ic beslenmene dikkat et gerisi gelir zaten

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×