Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Casanova

Üye
  • İçerik sayısı

    32
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

2 Nötr

Casanova Hakkında

  • Yaş 30
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 13-12-1993

Platform İstatistikleri

  • Yaş 30
  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Yaş 30
  • Meslek:
    KeyfeKeder
  • Konum:
    Çorlu
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Yaş 30
  • Favori Spor Dalın:
    Vücut Geliştirme
  1. 8 haftalık definasyon kürümde ne tür beslenme planı yapmalıyım?

    Emeklemeden koşulur mu ? adım adım ilerle önce biraz deneyim kazan sonra koşmayı düşün şuan gireceğin kür sana hiç bir fayda sağlamayacak sadece zararını göreceksin.
  2. Definasyon kürüm hk. bana yardımcı olur musunuz?

    carderine ve yohimbine'dan bir zarar görmezsin çok uzun vadeli kullanmaz isen tabiki, suplement gibi düşün senin vücunda herhangi birşeyi baskılamazlar.
  3. Definasyon dönemi beslenme programı konusunda bana yardımcı olur musunuz?

    sorun kilo almak değil kilo alınır ama önce low karb yapıp yağ yakmak önemli bence fazla yağlardan kurtul sonrası temizinden kilo alırsın problem olmaz diye düşünüyorum. tabi senin amacın direk kalıcı kilo vermekse orası başka tabi. bendeki öncelik yağlardan kurtulmak kilom fazla değil yağ oranım fazla
  4. Definasyon dönemi beslenme programı konusunda bana yardımcı olur musunuz?

    aynısını şuan bende yaşıyorum, 2 aydır 100gr altı karb durdum ve sürekli yağ yaktım, karb cycle yapmaya başladım ve sabit kiloda kalmaya hatta ufaktan almaya başladım tekrar döneceğim 100gr altı karb diyetine. sanırım karb cycle işini yanlış yapıyoruz.
  5. Rica etsem orijinal samrs marka önerisinde bulunur musunuz?

    1 hafta oldu daha kullanmaya başlayalı carderine ve yohimbine aldım, dayanıklılıkta artış var tekrar sayılarımı arttırmaya başladım.
  6. Rica etsem orijinal samrs marka önerisinde bulunur musunuz?

    ultimate labs bende aldım söylediğin satıcıdan orjinaller. sarışın dövmeli bi arkadaş kendisi
  7. Almam gereken kaloride neden yağlanıyorum ?

    plan yukarıda işte , fazlası ise karbonhidrat ve kalori. 2,000 kalori altına düşmeli ve karbonhidrat azaltmalı. yada örnek bi plan sun arkadaşa öyle yapsın. 20gr yağ alımı azalttı diye yağ yakmaya başlamayacağı gayet ortada bence.
  8. Almam gereken kaloride neden yağlanıyorum ?

    63kg birisi için çok fazla 350gr karbonhidratla yağ yakabileceğini hiç sanmıyorum, 350gr enerji kaynağı alan 63kg bir vucüt neden yağ yaksın, Ketojenik diyet ise çok popüler bir diyettir. Dediğim gibi 2 aydır ben yapıyorum ve çok memnunum.
  9. Almam gereken kaloride neden yağlanıyorum ?

    birşey olmaz ölünse ben ölürüm 2 aydır 100gr altında alıyorum işede yarıyor açıkcası
  10. Almam gereken kaloride neden yağlanıyorum ?

    yağ yakmak için 100gr altına düşürmen lazm karbonhidratı
  11. Insülin hormonunu doğal yollar ile nasıl arttırabilirim?

    ters şapka takan arkadaştan özenmiş heralde
  12. Ben hiç kullanmadım ama 500mg altı dozlar için doğal döngüyü kapatmak çok mantıksız geliyor. Şahsen bu kadar düşük dozlar için asla doğal döngümü kapatmazdım.
  13. Nu protein tozunu aldım ama hiç kullanasım yok fiyatı öbür wheylere göre çok ucuz ne dersiniz öldürür mü ? kullanan varmı ?
  14. Ilk sarms kürüme gireceğim fakat pek bilgim yok bana yardımcı olur musunuz?

    bu fiyata bu 4 ürünü alman mümkün değil, hepsi sahtedir.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×