Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

alpinist16

Üye
  • İçerik sayısı

    25
  • Katılım

  • Son ziyaret

alpinist16 kullanıcısının paylaşımları

  1. Japonların antioksidan tüketiminin sağlıklı yaşamına etkisi nedir?

    Bu işin sırrı deniz mahsülleri ve yeşil çayda yatıyor gibi geliyor bana
  2. katarin forte + vitamin c bol sıvı tüket 1 günde kendine gelirsin.
  3. Kür yaparken mide koruyucu kullanı hk.

    tums kullanabilirsin ama bulması zor ve biraz pahalıya gelebiliyor alternatif olarak rennie çiğneme tablet var. proton pompası inhibatörü türü mide koruyucuları önermem uzun süreli kullanımda çok farklı yan etkiler yapabiliyor.
  4. Ayak masaj aleti almayı düşünüyorum daha önce kullanan var mı?

    tens özellikli ayak masaj aletleri var böyle bir cihaz alırsan hem bölgedeki sinirlerin normal işlevini desteklersin hemde endorfin salgılaması nedeniyle daha yoğun ağrı kesici ve kas gevşetici etkiye sahip olursun.
  5. Enjeksiyon sonrası ağrılar için ne yapılmalı?

    evet azaltır.
  6. Enjeksiyon sonrası ağrılar için ne yapılmalı?

    Locanest, Eczanede 180tl reçetesiz alınabiliyor, bazı eczacılar bilmeyebilir depodan bakın dersen getirirler.enjeksiyon bölgesine 1 fıs sıkman yeterli 30 saniye sonra orası uyuştuğunu hissedersin 2 saate yakın ağrı olmaz. çok iyi uyuşturur ağrılı bölgeyi neşterle kes hissetmezsin o derece.
  7. Sık idrara çıkıyorum nedeni ne olabilir ?

    Aşırı aktif mesane veya diabetes insipidus'a benziyor ama bu testlerle yeterince emin olunamaz. Üroloji ve endokrin hekimleri tarafından tekrardan değerlendirilmesi gerekli olabilir umarım geçici bir durumdur. Üroflowmetri ve ürodinami gibi tetkiklerde yapılması gerekiyor. Şu aşamada herhangi bir ilaç öneremem çünkü yapılacak tetkiklerin sonuçlarını etkileyebilir ama görece hafif ilaç ve takviye olarak kinzy 5 mg + arjinin sizi rahatlatacağını düşünüyorum. Geçmiş olsun.
  8. Sık idrara çıkıyorum nedeni ne olabilir ?

    bana biraz idrarın asidik gibi geldi kesin bir şey söyleyemem ama ek tahlil gerekebilir. sık idrara çıkmaktan kastın nedir, tek seferde yaptığın idrar miktarımı düşük, idrar yaptıktan sonra tekrar idrar hissi veya sürekli idrar hissimi oluşuyor. ağrı veya ani sıkışma var mı? mesanende kasılma hissediyor musun? atak şeklinde mi oluşuyor? herhangi bir gıda semptomlarını artmasına neden oluyor mu?
  9. 3. hafta ilk vukuat - trenbolone günlükleri (antidepresan yaramadı)

    Antidepresan olarak ne kullandığın ve hangi dozda kullandığında önemli.
  10. Büyük abdest esnasında meni gelmesinin sebebi ne olabilir?

    pelvik kasların güçsüzleşmiştir pelvik taban egzersizleri yapmanı öneririm bunların dışında gayet normal.
  11. Arkadaşlar, Şuan spor yapmıyorum fakat dönem dönem spor geçmişim oldu. bugüne kadar hiç sarms veya streoid tarzı ilaçlar kullanmadım. Yorgunluk ve kaslarda ağrı olması nedeniyle kan değerlerime baktırdım testesteron seviyem alt sınıra yakın gözüküyor. sizce bunu doğal yollardan nasıl yükseltebilirim şuan sadece çinko kullanıyorum. yaşım 28, kilo 85 değerler:
  12. Kreatin yüklemesi hardline

    Kreatinin kendi özgün hacmi nedeniyle kapsül boyutuna göre gramajı normal bildiğiniz toz kreatini kapsüle dolum yapılmış hali etki bakımından pek farkı yok, 5 gramlık porsiyon için baş parmağı kadar kapsül yapmaları lazım. gayet normal dozaj olarak yine gram hesabı alarak yutacağınız kapsül miktarını hesaplayabilirsiniz, sorun olacağını tahmin etmiyorum.
  13. Zihin açıcı besinler takviyielere ihtiyacım var ne kullanabilirim?

    Evet etkisini göz ardı edemeyiz ama kişisel disiplinde önemli ilaç oturup çalıştırmıyor, kendimizde çalışma disiplini edinmeliyiz. Ama ilaç olarak bir miktar nootropic etki yapsın odaklanmama yardımcı olsun diyorsanız. Modiwake + Ebixa bir miktar yardımcı olur.
  14. Testeronun vücutta yarattığı sinirin önüne nasıl geçilebilir ?

    S-Adenosil metionin takviyesine bir bakabilirsiniz etkili bir takviye bu konuda
  15. Zihin açıcı besinler takviyielere ihtiyacım var ne kullanabilirim?

    Smart Sitikolin dha omega 3 ve b12 içeren takviye işini görebilir. onun dışında zihin açıcı, algıları açacak, zekayı yükseltecek hiçbir takviye veya ilaç dünya üzerinde yok isterse adderall olsun böyle etki vermez ayrıca nootropil ilacının zihin açıcı veya odaklanmaya yardımcı etkisi yok, beyin anevrizması riski olan bir ilaç nootropil, ben bunları hevesini kırmak için söylemiyorum, bu konuda yasal veya yasadışı tüm ilaçları kullanmış biri olarak söylüyorum. konuya tekrardan dönersek ilk önerdiğim takviye işini görür fazlası için ciddi bir sorunun yoksa ne zamanını, ne paranı boşa harcama
  16. Tsh hormonu yükseldi ne yapmalıyım?

    Bu değerlerin subklinik 3 ay sonra tekrar testleri tekrarlatıp duruma bakmak gerekli.
  17. forumu yeni keşfettim bu tarz konuları okuyorum ama insanlar nedense kimyasal konusunda hep hiç bulaşma veya sana zarar kullanma gibi yorumlar yapıyor, forumun amacı streoidler hakkında bilgi almak değil mi, neden bu karşısınız anlamadım. yeşilay grubu değil sonuçta, burada insan riskleri alıp bu yola giriyor fakat neredeyse doğal geliş diyecek gibi bir hava var.
  18. Ilaçlarım 2026 skt'li o tarihe kadar bozulmaları söz konusu olur mu?

    Eczane ürünleri doğru koşullarda saklandığı müddetçe SKT geçse bile 1 yıl dayanacak şekilde üretiliyor ama kullandığınız ilaç eczane ürünü olmadığı için bu konuda tahminde bulunmak pek olası değil.
  19. Yağ yakıcı yan etkiler normal mi?

    27 Yaşındayım tansiyonum ve nabzıma baktım az önce normal aralıklarda hepsiburada üzerinden aldım satıcı ile iletişimim yok. hipotiroid var buna ek olarak levotiron kullanıyorum böyle yorumlar var ilk 3 gün alışana kadar bu tarz etkiler yapıyor galiba.
  20. Yağ yakıcı yan etkiler normal mi?

    Arkadaşlar merhaba, nasılsınız? hhs a1 isimli yağ yakıcı bitkisel karışım aldım 3 gündür kullanıyorum. 3 günde yaklaşık 2 kg yakın kilo verdim ama bazı yan etkiler yaptı. ellerde titreme diş sıkma vücutta karıncalanma hafif ateş aşırı terleme Bu yan etkiler gayet normal mi sizce kullanmaya devam etmeli miyim? iştahımı büyük oranda kapattı.
  21. Yağ yakıcı yan etkiler normal mi?

    İçerik bilgisi böyle gözüküyor hocam.
  22. Tsh değeri referans değerine geri gelmesi için ne yapmalıyım?

    6 hafta sonra normal değerlerine ulaşması gerekli

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×