Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Weeliz

Üye
  • İçerik sayısı

    8
  • Katılım

  • Son ziyaret

Weeliz kullanıcısının paylaşımları

  1. Herkese merhaba, Kısa estet ilaç kullandığım için haftanın 3 günü omuza enjeksiyon yapmam gerekiyor fakat enjeksiyon yapacağım yerde az da olsa ödem var. Bu durum enjeksiyon yapmaya problem mi? Herhangi bir sorun teşkil eder mi? Cevaplarınız için teşekkür ederim.
  2. Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Testo prop Masteron Kullanmaya başlayalı 1,5 hafta olacak. Bu hafta 20 lik dişim çok ağrı yapmaya başladığı için doktorum Augmentin 1.000Mg antibiyotik ve ağır bir ağrı kesici yazdı kür içinde herhangi bir problem yaratır mı?
  3. Proton labs yorum?

    Npp kullanmıştım kullandığım dönemde omuza enjeksiyon yapıyordum ertesi günü ödem yapıyordu, bazıları çekilebilir oluyodu fakat kolumu kesmek isteyeceğim kadar ağrı yaptığı da oldu. Kısacası steril değil diyebiliriz.Bende çalışmadı denebilir fakat kimden aldığın da önemli
  4. Merhaba arkadaşlar, iyi forumlar. Tahlil vermeden önceki 3 günlük süreçte cinsel ilişki ve antrenman yapmanın tahlil sonuçlarını etkilediğini duydum. Bunun doğruluk payı var mıdır? Ayriyeten tahlil sonuçlarını etkileyebilecek diğer unsurlar nelerdir? Tüm cevaplar için teşekkürler.
  5. Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Testo e Bolde kürümün 9. haftasını bitirdim devam edip etmemek konusunda kararsızım. 20 yaş 83 kilo %20 yağ oranı Civarı bir durumdayım. Kür içeriğim; 500Mg Testo E 320Mg Bolde Kullanıyorum. Boldenone un dozunu arttırıp biraz daha mı devam etmeliyim? Yoksa define olmak için farklı ilaç kombinasyonlarına mı geçmeliyim? Eğer farklı ilaç kombinasyonlarına geçmemi öneriyorsanız bu ilaçlar hangileri olmalı?
  6. Bulk a başlamadan önce küre girmek aklımda yoktu ve makroları bi anda arttırdım. Bundan sebep midir bilmiyorum yağ oranım birden yükseldi, sonrasında bulk a devam ettim Testo ve Npp kullandım 10 hafta boyunca, sonrasında sadece 250Mg testo ile devam ettim ve boldenone’a başladım. İlaçları temin ettiğim kişi bana boldenon kullanırken yağ oranımı düşüremeyeceğimi söyledi bende bu yüzden sadece kütle koymaya odaklandım.
  7. Herkese iyi forumlar, Testo Bolde kürümün 10. Haftasındayım. 500mg Testosteron Enanthate 320mg Boldenone Son 1-2 Haftadır antrenman esnasında özellikle tükenişe gittiğim zaman baş ağrısı yaşıyorum. Hareketi bıraktığım zaman yaklaşık 2-3 dakika içerisinde geçiyor. Henüz kan tahlili vs. vermedim perşembe günü vereceğim fikirleriniz nelerdir problem ne olabilir ve bu sorunu anlamak için baktırmam gereken değerler var mıdır bilgilerinizi benimle paylaşırsanız mutlu olurum.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×