Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

DevinTowsend

Üye
  • İçerik sayısı

    10
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

5 Nötr

DevinTowsend Hakkında

  • Yaş 21
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 24-06-2002

Platform İstatistikleri

  • Yaş 21
  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Yaş 21
  • Meslek:
    Üni Öğrenci
  • Konum:
    Çanakkale Biga
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Yaş 21
  • Favori Spor Dalın:
    Vücut Geliştirme
  1. Enjektöre kan gelmesinin sebebi nedir?

    İnsulin iğne ucunde bende bir kaç defa yaşadım muhtemelen iğnenin boyutu sebebiyle kasın içine tamamen girmemesinden kaynaklı olabilir , Omuz enjeksiyonu da olsa siyah iğne kullanıyorum insülinle yapmayı doğru bulmuyorum ama @Bay-T hocam daha iyi anlayacaktır .
  2. Kür zamanı ereksiyon olmak süreci baltalar mı?

    Bulabildin mi arenis ondan haber verr 😂
  3. Kür zamanı ereksiyon olmak süreci baltalar mı?

    Azalt biraz onu , o ne öyle devlet memuru gibi gardaş 😂
  4. Thaigar pharma ürünleri hk.

    Boldenon testesterona kıyasla Hammaddesi pahalı bir ilaç dolusunu o fiyatlara bulman pek mümkün değil forumda çok fazla uyarı olarak başlık açan arkadaşlar var Thaigerlardan , Optimumlardan uzak dur , Çoğu İzmir Alsancak , Karşıyaka gibi yerlerde merdiven altı yerlerde üretiliyor , Dolu olması boş olması önemsiz kendim tecrübe ettim benzer satıcılardan paran varsa orjinal al , Noxy ,Zphc,Arenis,SP Orjinallerini bulursan bu markalarla devam ettirebilirsin kendim Orjinal zphc ile devam ediyorum gayet memnunum , Fiyatları Ortlamanın bir tık üstü sen kendi bütçene gore tercihini yaparsın ..
  5. Sp rimobolan deneyeceğim tavsiye eder misiniz?

    Merhabalar öncelikle daha önce konusunu (Bulk Kürümü nasıl zenginleştirebilirim) adı altında açmıştım Testo, Bolde, Deka seklinde basladigim kürümde 15 kilo kadar aldım ve dekayı kürün 10. Haftası kestim , Bir kaç arkadaş Öneri olarak trenle taçlandırabiliceğimi söylesede ben kendimi hazır hissetmiyorum, Rimobolan eklemeyi düşündüm... 500 Testo 400 Bolde 400 Rimo şeklinde eczane Rimolarına erişimim maalesef yok kasaba gibi bir yerde kalıyorum , Sp Labs Primobol(rimo) iş görür mü deneyimi olan hocalarım arkadaşlarım yanıtlarsa sevinirim iyi forumlar ..
  6. Kür içinde testosteron türevi değişikliği sorun olur mu?

    Sustanon temizdir ama dalgalanma yapabiliyor karışık esterli bir ilaç , Eczane ürünleri daha güvenilir geliyorsa , Güvenilir bir satıcın varsa Al iran testo yoksa wp ikonuna basarak burak hocayla iletisim kurabilirsin.
  7. Aktif 1 yıl kadar spor yapıyorsunuz tecrübeniz henüz daha girdiğiniz hareketlerin formlarını tamamen oturtabilicek kadardır, acaba tren alırken hiç ben ne alıyorum diye kendinize sordunuz mu ? Siz düşünmediniz, ilaç aldığınız hocanız da sizi hiç düşünmedi ? Yani acele ettiğinizi farkındasınız ama siz direk okyanusa balıklama atlamışsınız Bence kullanmaya başlamadıysanız koyun bir yere güzelce saklayın , Daha orta düzey ilaçlara yönelin .
  8. 2. kürümü yapacağım trenbolone eklemek mantıklı mı?

    Tren kullanmak çok çekici gelebilir ama yarışma ya da takıntı derecesinde bir isteğin yoksa bence hiç bulaşmaya değmez , Kendim aktif deka kullanıyorum ona rağmen küre eklediğime pişman olduğum oluyor , Yan etkileri tren kadar fazla olmasa dahi geçerli bu . Tavsiyem girmemenden yana Clen , Winstrol tarzı İlaçlarla güncelleme yapılabilir Su atımı için
  9. Bulk kürümü daha da nasıl zenginleştirebilirim farklı ilaçlarla?

    Teşekkür ederim fikrinizi paylaştığınız için fakat Sarmsların supllement gibi pazarlandığı ve %80 inin globalde dahi sahte olmasına rağmen kullanmak biraz kinder süpriz yumurta gibi geliyor , çalışanı elbette vardır ama buna değer mi kestiremiyorum , peptid konusuna gelirsek bütçe sıkıntım yok , ama bilgimin yeterli düzeyde olduğunu düşünmüyorum varsa öneriniz paylaşmanızı isterim .. Ne gibi peptidlerle bu kür için daha iyi sonuçlar alınabilir ..?
  10. Merhabalar öncelikle saygı değer dostlar abiler, kardeşler 22 Yaşındayım 2. Kürümdeyim ilk 10 Hafta : 500 Test 400 Bolde 300 Deca Şeklinde gittim gayet güzel kütle koydum fikrimce , Kür başı 62 , Güncel 76 Kiloyum . Kürüme Yaklaşık 12 Hafta kadar daha yani toplam 24 Hafta kadar sürdürmeyi düşünüyorum , Güncel Olarak 12.Haftadayım Deca kullanmayı 10. Hafta kestim Testo Bolde Şeklinde devam ediyorum ve bütçem el verdiği için küre Rimobolan eklemeyi düşünüyorum, Bilgisi fikri olan birilerinden öneri almak isterim . Teşekkürler. @SantoR @GHOST @Askabar @rastlantisal @Bay-T Güncel 76 Kg 174 Boy

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×