Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Liderlik Tablosu


Popüler İçerik

Showing most liked content on 03-05-2024 in İletiler

  1. 2 points
    TRT Doz = 70-125mg Kendine ve vücuduna zaman ver. Endişe etme.
  2. 2 points
    Merhaba dostlar. Zaman bulup da bayadır başlığımı güncelleyememiştim. Vakti geldi artık. Bir önceki yazımdan hemen sonra omuz sivilceleri (abartı değil ama var) peydahlandığı için trenbolone dozunu da düşürmüştüm. 4 günde 1 enjeksiyon yaptığımı da hesap ederseniz haftalık 150mg testo enhantate (iran), 150mg tren enhantate (merdivenaltı) dozuna düşmüştüm. Hedefimde bir değişikliğe neden olmadı. İstediğim gibi parçalanma da devam ediyor. Hali hazırda 80kg'ım ve yağ oranım baya düştü. Zaten fotoğraflardan da göreceksiniz. Önümüzdeki ay ise NOXY testo enhantate ve NOXY Trenbolone enhantate geçeceğim. Açıkçası bunun da heyecanını yaşıyorum. Randıman aldığım markayı kolay kolay değiştirmem ama forumdaki kullanan dostların paylaştıkları beni meraka saldı. Doz olarak ise 8 günde 250 testosteren ve 200 tren olacak. Peki neden testosteron artıracağım? Daha önceki DHT türevi denemelerim benim oğlana yaramıştı. Adamın sivilce seti ile benim sivilcelere operasyon yapmak gibi bir hobisi oldu Şimdi yeniden sivilceler çıkınca bir kaç deneme yaptım. İlk olarak eldeki dataları inceledim. Ereksiyon kalitesi fevkalade arttı ve orgazm süresi çok uzadı. Bu benim bünyemde doğrudan E2 düşüklüğüne dalalet. Tam emin olmak için bu süre zarfında 3 kere arimidex denemem oldu. Üçünde de orgazm nerede ise yarım saati geçmesine rağmen ereksiyon kaybolmadı. Ve 3 denemede de sivilcelerde artış oldu. DHT ve E2 ters orantılı olduğunu hesap edersek E2 dip yaptığında DHT yükselecek ve bu yaşadıklarımı yaşayacaktım. Yaşadım da. Doğal olarak yüksek testosteron ve düşük E2 olan bende 150mg testosteron + tren ile E2 dönüşümü olmadığından sorun yaşadığım kanısına varmış oldum. Bu noktada testosteron dozunu 250mg'a çıkarıp E2 aromatazı için vücuduma kaynak sağlayacağım. Eğer bu da yetersiz gelirse doz artırmak yerine kesinlikle bitkisel çözüm olan (etkisini hafife almayın) keten tohumundan destek alacağım. Sivilce hariç çok sorunsuz kür yaşıyorum. Sivilceler de saysan 15i geçmiyor. Vücudum prolaktin mücadelesi de benim lehime güzelleşti. Artık haftada yarım dostinexe ihtiyaç duymuyorum. Süre 15 günlere uzadı. Kan değerlerim için mayıs başı tam teşekküllü kan testi vereceğim. Orada da dinlenme + supplement + doğru beslenmenin ne deneli önem arz ettiğini hep beraber göreceğiz. Diğer bir konu ise cinsel hayat. Baya 20li yaşların başında gibiyim. Bazen yorucu oluyor ancak bu dürtüye karşı koymak kolay değil. Trene dair hiç sinir olmadığı gibi tanrı modu da açık. Enteresan gelen ise öğrenmenin kolaylaşması. Sanıyorum hayattaki çoğu flu çizgiyi silip her şey netleştiği için çok kolay öğrenir oldum. Sırf bu yüzden bile ömrüm boyunca TRT doz testosteron gidebilirim. NOT: Arko traş sabununu hatırı sayılır süre omuz, göğüs ve sırtta denedim. Etkili olduğunu söyleyemem dostlar Biraz hayatın içinden, Birazda salondan fotoğraf Sevgi ve saygılarımla.
  3. 1 point
    Hazır bulunmak bugüne nasip olmuş. Bugün itibariyle Cruise dozajım olan 250mg Test E'ye; her 2 günde 1 vurulmak suretiyle Tren A ekledim 3 gün önceki kilo ölçümüm: 88kg %15-17 Kür sonundaki hedefim: 75-78kg %9 Biosteron'un şu sıralar piyasada olmaması ve/veya pahalı olması sebebiyle MCT içinde kullanmayacağım.
  4. 1 point
    Kolesterol seviyen bu kadar az ilaç kullanmana rağmen çok kötü, yerli içeriğinde ne olduğu belli olmayan markalar kullanmayın, Natures bounyty, Newlife, yada Solgarın en az epa dha değeri 250mg üzerinde olmak şartı ile omega 3 balık yağı kullanmalısın kolesterol seviyeni toplamana yardımcı olacaktır. Kür geçmişin olmadığı için yaşında henüz genç olduğu için rastlantısal hocamın dediği trt dozajı size çok daha uygun olur bence de.
  5. 1 point
    Kendi kafana göre gh kullanman yarardan çok zarar sağlar, öncelikle ortopedi doktoruna gidip röntgen çekilmelisin, epifiz plakların açık mı kapalımı bunu öğrenmelisin eğer kapalı ise kemiklerin boyuna değil enine büyüyebilir, özellikle çene kemikleri.
  6. 1 point
    Genel olarak beslenmeye veya anaboliklere bağlı olarak kan değerlerinde bozulma var. Kolestrol değerlerini düzeltmen elzem. Ayrıca böbreklerin yorgun. LDH değerinde bunu destekliyor. Direk küre girmek yerine TRT dozda 2-3 ay geçirip, değerleri normale çevirip öyle devam etmeni öneririm.
  7. 1 point
    Merhaba arkadaşlar, Bu gün size 12 Haftalık Npp Sustanon Rimobolan kürümün son evresine kadar gelişimimi anlatacağım size de keyifli okumalar... 1-6 Hafta arası: Sustanon 500 Mg Rimobolan 300 Mg Npp 300 Mg 6-12 Hafta: Sustanon 750 Mg Rimobolan 450 Mg Npp 450 Mg Koruyucu olarak: Nac 600 Omega 3/6 Milkthistle Kullandım 1-6 hafta arası -Bilek Güreşi sporcusu olarak- oldukça güzel bir güç kazanımı elde ettim ve Npp'nin en güzel yan etkisi olan eklem ve tendonları güçlendirmesini iliklerime kadar yaşadım, 6-12 haftalar arasında ani bir 5 kiloluk sıçramam oldu ve güç artışı neredeyse durdu diyebilirim -12. Haftayı saymazsak- Ancak sulu bir görüntüden çok yapılı bir görüntüye eriştim açıkçası bu mutlu ediyor. Testo değerlerim eski oranlarına dönünce pct yapmaya başlayacağım, okuduğununuz için sağ olun. İyi forumlar
  8. 1 point
  9. 1 point
    Son güncel durum ve zaman çabuk geçiyor umarım forma biran önce girerim
  10. 1 point
    Şuan noxy nin trenini kullanıyorum 6 haftaya gireceğim ve çok memnunum. Özellikle güç ve sertlik konusunda level atlattı, yağ yakımıda baya iyi gidiyor herhangi bir yan etki gece terlemesi dışında bişey yaşamadım enjeksiyonlarda ödem problemi de olmadı gayet memnun kaldım haftalık 200mg olarak gidiyorum.
  11. 1 point
    Tam benim bünye. Kilo almak için ilaçta kullansam çıkmam gereken kalori 4500++ Seninde böyle yapman lazım. Ayrıca günlük protein alımı çok önemli. Üstüne bir de göbek bölgesi çok yağlı diyorsun. Bu da seni slimFat dedikleri vücut tipinde yapıyor. İlk yapman gereken göbekten kurtulana kadar kalori açığı yaratıp %10-%12 civarı yağ oranına düşmek. Kalan temiz ağırlığı gördükten sonra 4500+ temiz kalori alarak bulka geçmek.
  12. 1 point
    Abi çaktırmadan podyuma hazırlanır gbi gdiyorsun çok iyi gerçekten fakat dostanevi düşüncem ben azaltarak artık yavaş yavaş bu moddan çıkmanı tavsiye ederim arkandan aynı duruma kendi piskolojimi hazırlıyor durumdayım 3-5 sene daha sürecek olsada ve dost söylemi kabul ettiğin kabul ederek seviliyorsun only testoya geçiş yaparak trt dozlarda seni görmek beni daha mutlu edecek diğer türlü endişelerim artıyor özellikle tren kürün konusunda yanlış anlama kullanım esnasında deneyimin gereği sorun yaşayacağı düşünmüyorum fakat sonrasında aynı durum 25 yaşlarda grip çıkmaya benzemeyeceği kanaatindeyim umarım mod düşürmedim heyecanın ilk günkü gbi biliyorum ama ben seni kendine zarar verirken susarak alkışlayıp sonrasında konuşmak istemedim
  13. 1 point
    41 yaşındayım. Testosteron insana bunu yapar. Sustanona has bir şey değil bu. Testosterona has bir şey. Sustanonda çok ester olduğu için dalgalanma yapabiliyor. Onun yerine tek ester enhantate girerseniz şu yaşadığınız pozitif hisleri daha stabil olarak yaşarsınız. TRT doz git madem. Haftada 120mg testosteron vur kendine. Cypionate yada enhantate ikisi de olur. PCT yapmana da gerek kalmaz. İran enhantate şiddetle tavsiye ederim. Benim başlığıma bakarsan sustanon ile başlayıp bununla devam ediyorum.
  14. 1 point
    Östrojen çok baskılanırsa problem yaşanır. Çok çok ihtiyaç olmadıkça anti aromataz kullanılmamalıdır. Dengeli kür planlamasında aslında bu işler streoidlerin türü ve dozu ile yapılır. Balansı iyi yapılmış bir kürde kolay kolay anti aromataz proviron dostinex benzeri ilaçlara ihtiyaç olmaz. Steroidler öyle tatlı bir noktada tutulur ki vücutta denge kurulur. Kendimden örnek vereyim 3 yıldır kürdeyim ve son 1 yıldır hiç bir yardımcı ilaç almadım. Aralık 2020 TRT sonrası kullandığım anabolizanlar deca 8 hafta, bolde şu an 26. hafta, tren 4. hafta ve başından beri testo E. Arada bir kere Kızılaya kan verdim artan kırmızı kan hücreleri nedeniyle vücut bir hayli rahatladı. Gece yattığında kalp atışını hissediyor ense kökünde zonk zonk bir ağrı oluyorsa mutlaka kan verilmelidir. Uzun süreli bolde kullanımlarında bu kaçınılmaz. Tabi diğer taraftan vücut elektrolit dengesi sodyum potasyum magnezyum mineraller günlük alınmalıdır. Bunlar kanın akışkanlığını sağlar. Öğünlerde yeşillik alımı ihmal edilmemelidir. Tabi 8-10 haftalık kürlerde bunlar o kadar hayati önemli değil ancak 20 hafta sonrası işler değişir. Aslında @Loving kardeşimizden rica etsek de uzun süre (yıllarca:) kürde kalmanın püf noktalarını detaylarını bize bir özetlese çok makbule geçer.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×