Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Liderlik Tablosu


Popüler İçerik

Showing most liked content on 03-05-2018 tüm alanlarda

  1. 1 point
    Öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim,şuanki hedefim yaglarimdan tamamen kurtulmak,vücudumu temizlemek form durumuna gore bir dahaki kışa vucudu kure hazirlamak bu yazi bunun icin kullanmak istiyorum. Full body programa gecis yapacagim karbonhidrati kisip proteine yuklenicegim supplement olarak da animalcut dusunuyorum sizlerin fikirleri nelerdir eklemek istediginiz birseyler varmi ? Sevgiler.
  2. 1 point
    @Ozzy1925 Abi basit bir ağrı kesicinin bile yan etkilerine bakarsan neler neler yazıyor ben 7 yıldır clenbeterol kullanıyorum el titremesi haricinde yan etki görmedim zaten oda 1 saat felan sonra geçiyor 1 kutu alıp deneyebilirsiniz ucuz zaten. Kreatin diyettede kullanılır onuda 5 yıldır günde 3gr alıyorum biraz su tutuyor ama öyle kilo aldırma felan yok güç artışı ve enerji artışı sağlıyor 1 kutu alıp deneyebilirsiniz suplamentler arasında en çok işe yarayan şey kreatin Diyetiniz çok profosyonelce gerek yok ne yememeniz gerektiğini biliyorsanız sorun yok bu kadar detaycı plancı yaklaşırsanız sıkılırsınız aminoasitler bcaalar glutaminler casein proteinler bunlara gerek yok çok derin konulara girmek istemiyorum ama ağız yoluyla alınan glutaminin %99'nu bağırsaklar kullanır casein proteini vücut kullanamaz boşuna alıyorsunuz glutamin casein protein felan reklam ürünü bunlar tek amaçları var cebindeki parayı almak bu söylediklerimi herkes bilmez çok özel isimlerden öğrendim suplamentler boş iş para masrafı hepsi reklam ürünü üzerinde protein yazıyor içinde mısırunu puding var bu konularına hiç girmiyorum ben şimdi size diyet programınızı yazayım Şeker yok alkol yok tanlandırıcı yok glisemik indeksi 70 üzeri karbonhidrat yok sağlıksız yağlar yok bu kadar diyet programı geri kalan ne varsa yiyin önemli olan ne yememeniz gerektiğini öğrenmek spor yaptığınız için protein ağırlıklı beslenin bu kadar basit yumurtayı 3 tam yemek varken neden 6 beyaz 1 sarı kalan 5 tane sarı çöpe hep israf yazık günah siz profosyonel değilsiniz kasmayın bu kadar eziyet etmeyin kendinize beslenmeyi çözdüğümüze göre sıra suplamentlerde oda çok basit yağ yakan animal cuts kas yapan kreatin diğerlerine gerek yok hepsini kullandım işi yarayan 2 şey var animal cuts ve kreatin animal cuts pahalı olduğu için yılda 1 kutu alabiliyorum ama kreatini hergün 3 gr kullanırım bazen ara veririm ama yılda 9 ay kullanırım genelde anteraman en basiti haftada 3-4-5 gün ağırlık ve cardio bu iş kadar basit Ama ilaç kullanırsan profosyonel olarak yapcaksan dünyanın en karmaşık işi

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×