Jump to content

Liderlik Tablosu


Popüler İçerik

Showing most liked content on 16-08-2024 in İletiler

  1. 2 points
    Dostum oldukça fitsin sen ne definasyonu yapacaksın bu vücutla? Cut yapacağım dersen daha anlaşılır olur. Zaten definesin. Bende katılıyorum saf kas adele yok henüz sen elinden geldiğince büyü.
  2. 2 points
    Dostum selam, sanırım only testo kullanıyordun yanlış hatırlamıyorsam. Ben senin yerinde olsam hazır kış gelmişken testonun yanına bi anabolizan daha ekler kışın büyüyebileceğim kadar büyürdüm sonra da gerekirse kısa bi cruise ve sert bi define yapardım.
  3. 1 point
    Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Yaklaşık 1 seneyi geçen bir ilişkim var yakında okullarımız bitince 1-2 sene içinde evlenmeyi düşünüyoruz, İlişkimizin ilk 6-7 ayı bazen haftada 4-5 kez cinsel ilişkiye girerken artık sıkıldık mı yoksa bu durum bize artık normal ve sıradan mı geliyor bilmiyorum ama eskisi kadar ikimizin de cinsel ilişkiye giresi gelmiyor, birbirimizi çok seviyoruz ama cinsel ilişki sıklığımız 2-3 haftada 1-2 ye kadar düştü 2 miz de de bir sıkıntı mı var yoksa bu durum uzun ilişkinin verdiği gayet doğal bir durum mu ? forumda 30-40 yaşlarında bir sürü abimizi gördüm onlarında özellikle bu konuda fikirlerini almak isterim...
  4. 1 point
    Öncelikle merhabalar, eğer kan değerleriniz yerindeyse güneşlenmek ve denize girmek sivilcelerin düzelmesine yardımcı olacaktır. Bunların dışında bazı peeling, bakım ilaçları ile enginar, yeşillik, bol su tüketmek sivilce probleminizi çözebilir.
  5. 1 point
    antrenman inanışın nedir bilmiyorum ama sana ilk tavsiyem setleri düşürmen. İkimci tavsiyem bacak hareketlerini en az 15 tekrar yapmak çünkü bacak dayanıklı bir bölge olduğu için daha yüksek tekrarlarda cevap verir. 15-20 arası ideal. tüneişe gitmekte önemlidir tabi fakat sana başka bir tavsiyem heavy duty’yi araştırman ve onuda denemen. Daha önce paylaşmıştım:
  6. 1 point
  7. 1 point
    kardeşim bu sabah benzer bi konu acıcaktım benimde benzer ilişkim var bende bir süre sonra rutine dönüşüyor ve görev haline geliyor bu iş o da olabilir malesef böyle bu iş sıkılman normal bana kızanlar çıkar belki ama bir ömür aynı yemeği yemeyi seçiyorsun her zaman lezzetli olmıcaktır bu kesin bazen yeri geliyor cialisle ilişkiye giriyorum ama çok seviyorum onu o ayrı
  8. 1 point
    İran daru yohimbine kullandım bence fiyat performans ürünü 👌🏻 iherb üzerinden farklı markaları reçete ile alabilirsin.
  9. 1 point
    Normal kardeşim o zaman takılma, bende aynı yollardan geçtim iş her buluşmada ilişkiye dönüşmesi de problem yaratıyor. Her buluşmada ilişki istememeniz normal çünkü sürekli aynı döngüyü yaşamaktan sıkıldınız. Dediğim gibi bir kaç buluşma da farklı şeyler yapılabilir konum vs. bilmiyorum ama doğa yürüyüşü, sinema, deniz sezonu olduğu için deniz, gece sahilde konaklama gibi. çeşitlendirmek sizde, keyif aldığınız aktiviteleri karşılıklı konuşarak ortak nokta olan şeyleri yapmak daha iyi gelecektir. Çokta takılma zaman zaman normaldir dönem dönem insan sıkılabilir, bıkkınlık gelebilir. Biraz hayatı akışına bırakmak insanı bazen tedavi edebiliyor.
  10. 1 point
    Evet bence de, daha çok beraber vakit geçirseniz daha çok fırsatınız olur
  11. 1 point
    Kürünü eksiye düşürmez ama anapolon bunu yapar kan basıncın çok artar güzel saç döker karaciğere sinyal verdirebilir tansiyonunla oynar. 5 hafta bunlara dikkat etmen gerekir. İlaca gelince küre eksi yazmaz.
  12. 1 point
    Kürün için haftada 2 kez 150 mg Testosteron Cypionate/Enanthate, haftada 3 kez 50 mg Trenbolone Acetate ve haftada 3 kez 66.7 mg Masteron Propionate kullanabilirsin. Koruyucu olarak haftada 2 kez 0.5 mg Arimidex ve prolaktin için haftada 2 kez 0.25 mg Cabergoline alabilirsin. Ayrıca, karaciğer koruyucu takviyeler (Milk Thistle, NAC gibi) eklemen faydalı olur. Tansiyonunu düzenli kontrol etmeyi unutma ve diyetinle birlikte kardiyoya da önem ver. Kan testlerini düzenli yaptırman önemli, yan etkileri takip etmelisin.
  13. 1 point
    Anapolon, tansiyonu yükseltebilir, bu yüzden Atacand gibi bir tansiyon ilacı eklemek mantıklı olabilir. Tansiyon ilacı kürün etkisini genelde azaltmaz, ancak tansiyonu kontrol altında tutarak olası sorunları önleyebilir. Yine de, tansiyonunu düzenli olarak kontrol etmek önemlidir.
  14. 1 point
    Hocam hayalinde bir tane araba olduğunu ele alalım bu araba senin küçüklükten beri hayalin, çok istiyorsun ve onu sonunda alıyorsun o arabayı aldığın ilk zamanlar çok güzel bakım yapar yıkar arabaya özen gösterir o arabayı zevkle sürersin değilmi ? ama arabayı aldıktan belli bir süre sonra artık o araba senin için eskisi kadar ilgi çekici olmaz eskisi kadar o arabayı yıkamaya sokmaz özen göstermezsin dikkat etmezsin, ama işin şimdi asıl can alıcı noktasına gelelim o arabaya ihtiyacın vardır çünkü araba olmadan işe gitmen gündelik işlerini halletmen çok zor hatta imkansız olur, heleki işyerin spor salonun vb. uzakta ise, arabasız yapamazsın değilmi o arabaya bişey olduğunda hemen sanayiye götürür tamirini hemen yaptırısın çünkü o arabaya ihtiyacın vardır, gidip arabayı satıp bi üst modelinide alabilirsin ama eninde sonunda bu döngü gene tekrarlanacaktır, hangi arabayı alırsan al, Yani ben çözümün "AS1L" hocamızın da dediği gibi bu durumu kabul etmek ve bunun doğal bir döngü olduğunu kabul edip monotonluğu kırmak için arada farklı şeyler denemekte olduğunu düşünüyorum
  15. 1 point
  16. 1 point
    E2 seviyen çok yüksek ve bu durum psikolojini ve fiziksel durumunu olumsuz etkiliyor. Arimidex kullanmana rağmen bu seviyeler düşmüyorsa, dozaj artırımı veya daha güçlü bir ilaç gerekebilir. PCTye başlaman iyi bir fikir; Clomid ve Nolvadex gibi ilaçlar bu süreçte yardımcı olabilir. Düzenli olarak hormon seviyelerini kontrol et ve gerektiğinde endokrinoloji uzmanına danışarak ilerle.
  17. 1 point
    Kadını eline mahkum edersen daha kötü. O yüzden tam ortasını bulamıyorsan geç boşalmayı tercih ederim.
  18. 1 point
    Hem mideye hemde kalp üzerinde ciddi zarar yapabilecek bir ilaç. Fragment ghdan daha etkili bir yağ yakıcıdır. Fragment + yohimbine +cardarine tavsiye ederim 👌🏻 Hocanın elinde Fragment olduğunu sanmıyorum yada kar marjı düşüktür. Bu işte bilgili olan birinci amacı sporcu sağlığı olan bir koç eca yerine Fragment tercih edecektir. Bu markayı kullandım ilk elden getiren hocayı tanıyorum eğer o ise gözümden düştü😄
  19. 1 point
    İran güzel gibi ama 10mg alınca servis sayısı az oluyor, pahalıya geliyor. Forumda bir arkadaş nutricost 2.5mg yüksek tablet sayılı olandan almış ve güzel etki gördüğünü söylemişti.
  20. 0 points
    Ne zaman aldığımı hatırlamıyorum ama bin tlye almıştım.
  21. 0 points

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×