Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Liderlik Tablosu


Popüler İçerik

Showing most liked content on 13-12-2019 in İletiler

  1. 2 points
    Sonuçların steroid kullanan birine göre normal bence, daha bişey kullanma rahat bırak hipofizle testisleri, bnmde 1 sene önce pct den 6 ay sonraki sonuçlar böyleydi şimdi ise lh 7.5 fsh 4.6 larda testo 523ng lerde ve dahada yükseliyor 6ay kadar sonra tam iyileşmiş olurum. Bişey kullanmıyorum bademini cevizini ye protein tozuda kullan sporunu yap ve kafana takma. normal sağlıklı bir insanda fsh 1.5 ile 2 arası, Lh 3 ile 5 arasında olur, fsh nin düşüklüğü vücut üretmediğinden diil testislerin iyi çalışmasından dolayı düşük görünür bildiğin emer fsh yi. Bi bağlantı göndericem iyice okuyun orayı google chrome tarayıcısından açın direk türkçeye çevirir siteyi https://www.medpagetoday.com/meetingcoverage/endo/78799
  2. 1 point
    Defalarca açıklama yaptım tekrar yapıyorum kısa da olsa. 16,17 yaşında hayat içinde geleceğine dair daha baskın hedef ve hayallerin olsun yaşın itibarı ile şuan bazı Sorunları umursamıyor olabilirsin ama ne karakterin ne ruh sağlığın ne de hormonların tam anlamı ile oturmamış gelişim döneminde olan yaşlar da sen dışarıdan ilaç sokarak vücuduna kendine nasıl ne denli zararlar vereceğini bilmiyorsun. Bu işin tic. yapan biri olarak söylüyorum bunları.. Başkası gözünün yaşına bakmayacak al kardeşim vur şunları kolların bu kadar bacakların şu kadar olacak deyip gönderecek o senin paranı çatır çatır yerken sende geleceğini kendi paranla yok edeceksin.. Daha vücudunu tanımıyorsun ne kürü bu? Klasik düşünce tarzı hemen her şeyi yapayım dev gibi olayım bla bla. Sen önce vücudunu tanı şu ergenlik yıllarını geride bırak kariyerini eline al sağlıklı bir pskoloji ruh hali ve vücdunun geleceği maks. seviye sonra çok istiyorsan gelirsin tekrar konu açarsın herkes yardımcı olmaya çalışır ama bu yaşta bu işlerden uzak dur. Kullanıcı hesabını engellemiyorum teorik bilgi alman adına aksi halde üyeliğini dondurmak zorunda kalacağım yaşın gereği. KONU KİLİTLENMİŞTİR.
  3. 1 point
    Gereksiz konu meşguliyeti yapmanıza ne demeli ? Hiç bir soru,konu gereksiz değildir.. Konu açınız mct ve pct bökümüne sonuçlarınızla o alandan destek isteyiniz sorunuzun yeri bu başlık değil. Keyifli forumlar.
  4. 1 point
    500 mg ağır geliyor vücuda bağışıklığı azaltıyor bu yüzden idman şiddetini arttırın kilo az 90 95 kilolarda 500 mg daha iyi olur illa vuracam diyorsanız idman şiddeti yüksek olmalı beslenmede aynı şekilde .
  5. 1 point
    Hünnap keçiboynuzu özü kullanıyordum bi dönem. Eczanelerde satılıyor. Yedikten 1 saat sonra felaket sıcak basıyordu. Kışın cam açtırıyor insana
  6. 1 point
    Atışeri Organik Soğuk Pres Keçi Boynuzu Özü kullanıyorum ben

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×
WhatsApp