Jump to content

Liderlik Tablosu


Popüler İçerik

Showing most liked content on 15-09-2019 in İletiler

  1. 2 points
    Bu degisim 2015 yilinda yaşanmişti ilk halimi çok kötu buluyordum kalori azaltarakk ac karni idmanlar yaparak naturel bi şekilde bu şekli almiştim başlangic kilom 74 son hallerimde 74 daha sonra askere gittim 1 yilda ilk halim gibi olmasada 74kilo gittigim askerden 92 kilo geri geldim yaglanmiştim 2017de tekrar kas koyup bu formu yakaladim define oldum daha sonra küre başladim 3 kur yaptim sirasi ile boldenon deca tren şuan 98 kiloyum 47cm kol 65cm bacak vs ama bu kadar define degilim artik malesef seneye bir definasyon kuru ile bu formlardan daha iyi olmam dilegi ile iyi forumlar
  2. 2 points
    Yani tabii bize çok söz düşmez aslında. Yine de ben pro düşünmeyen biri için 20 yaş erken geliyor. Haa şu da var. Bu işe bu kadar emek veriyorum. Hayvan gibi olayım da etrafta dolaşayımı da anlarım. Çünkü gerçekten emek verip bunun havasını atmakta bana göre en büyük hakkın. Bazısı hava atmak için vücut geliştirme yapanlara tepki gösteriyor. Ben açıkçası anlayamıyorum. Neden olmasın ? Benim başlama sebebim kapısından girdiğim ilk salonumda hocamı gördükten sonra bi erkek böyle gözükmeli diyerek başladım. Vücudun geliştikçe de inanın kızlardan çok erkeklerin ilgisi artıyor. Abi hangi marka protein tozu kullanıyorsun. Ne yersin ne içersin. Ne supplement kullanırsın. Bende senin gibi olabilir miyim diyen bir sürü genç ama erkek cinsinden arkadaşımız oldu Vücut geliştirmeden sonra kızların ilgisi bana karşı arttı diyen arkadaşım inanın çok az. Çünkü belli hacimlere ulaşırsanız(Örnek benim gibi 110+ kg) karşı cinse korkutucu gelebiliyorsunuz. Dürüst olmak gerekirse 40+ ve 18 yaş civarı karşı cinsin bakışları değişiyor ki bu benim gözlemlediğim. 18 yaş televizyonlarda onlara dayatılan erkek imajından dolayı(Kaslı, yapılı erkek) 40+ da geldik gidiyoruz () acaba bu nasıl bir şeydir gibi bakıyor. Tabii bunlar benim düşüncem. Özetle genç arkadaşlara tavsiyem bunu her ne için yapıyorsanız yapın istediğini tatmini yaşayamayacaksınız. Örnek olarak kendimi verebilirim. Ben ilerleyen dönemde nasıl daha fazla büyürümle kafayı bozmuştum. İmkanlarım dahilinde de bunu yapabildiğime inanıyorum. 117kg yüzde 13 yağ oranı benim kişisel rekorumdu. 180cm boyunda biri için bizim ülkemiz şartlarında bence kötü değil. Biz zaman sonra bundan da sıkılmaya başlıyorsunuz. Bu hacimde kalmaya çabalamak sizi yormaya başlıyor. Bence sadece keyif alın. Bunu yaparken de sağlığınızı bozmayın yeterli. Herkese iyi forumlar...
  3. 1 point
    Teşekkür ederim abi yorumun için .
  4. 1 point
    Önemli olan pct bitince testislerin ve hormon sistemin eski halinde kendi kendine sürdürebilmesi üretimini...Hcg dozu kişiye göre ayarlanmalı.Bende tek seferde 1500 iü altı, testisleri büyütmüyor sertleştirmiyor.Bazısı 500 iü ile ulaşabilir bunun bir kriteri yok, kendinizi gözlemleyeceksiniz.
  5. 1 point
  6. 1 point
    Kullanan arkadaslarim var evet muazzam gelisim yapabiliyor degisim fotograflarinda gordum ama bariz yaglandiriyor onuda gordum.. yani bi hormonu bi iktidarsizligi zamanla duzeltebilirsin ama tiromel humolin bunlar ömur boyu çektirir o yuzden sporu biraktigimizdan sonrasinida dusunmek lazim bende merakliyim insuline ama öbur boyu cekmek istemem ve bulasmam bu yuzden tercih meselesi..
  7. 1 point
    Prengly veya choriomon vurursun testisler yerine gelir . Yeni tecrübe ettim bende hatta sarkma vardı şimdi diri duruyor testisler .
  8. 1 point
    @Viktormamıel HCG vurdugun zaman tesistlerin büyürken argı oluşuyor o agriyi vuranlar bilir.
  9. 1 point
    yağ ve su topuna döndüğü söyleniyor sende durum ne oldu
  10. 1 point
    Dostum İnsülin en iyi kullanım şekli GH enjeksiyon sonrasıdır ^^benim tavsiyem KULLANMA^^ Hedefin mr olympia mi sanıyorum ki değil Sırf daha fazla gelişebilmek için Hayatın boyunca basit şeker hastası olarak yaşamayı göze alabiliceksen o ilaca bağlı yaşamayı göze alabilirsin ne diyeyim ki karar senin.
  11. 1 point
    Sorunsuz atlatmana sevindim detaylı bir konu bekliyoruz
  12. 1 point
    @Hasan3542 şizofren miyiz
  13. 1 point
    Bu illet dediğin şeyi çok büyütme gözünde bak net söylüyorum böyle bir durum var diyelim, yaşayanlar var doğrudur fakat deca en geç 18 ayda vücuttan tamamen silinir. X kişi 18 ay sonra da gelip burada deca dick derse, yapması gereken tek şey var doğruca sağlamından bir psikolog bulmak. Böyle bir durum olsa bu ilaç tıpta tedavi amaçlı kullanılır mı? Bir erkeğe 20mg dahi verirler mi? Her kür sonrası ister deca ister tren hatta benim gözümde testosteron en baba testis, hormon baskılayıcıdır. Kür sonrası anında eski doğal hormon değerlerinize, eski doğal libidonuza dönmeyi beklemek çok ilginç. Vücutlarımız çok akıllı ve alıngan. Sen doğal hormonlarını kullanmayıp dışarıdan sentetik, yüksek dozda alıyorsun ve vücut küsüyor. Gönlünü alman için sadece doğal hormonlarını taklit etmen (HCG/LH) yeterli değil. En başta bu illet dediğin ilaçları vücuduna almadan önce yeterli bilgi sahibi olmak gerekir ve tüm önlemleri ilaçları zerk etmeden önce almalısın. En başta sağlam bir psikoloji ve düzgün/uygun bir kurtarma protokolü (PCT) sonrasında gerisi gelir. Bilgisiz, cahilce ve zayıf psikoloji ile bu işlere atlayan herkes Deca Dick, Tren Dick, Testo Dick vs bunları yaşar. Demek istediğim hepsi aynı, dick olmak istersen seni oxandrolone bile dick yapar. Ama dediğim gibi gerçekten bir sorun varsa yada düşünülüyorsa, önce hormonel bir sıkıntı var mı o öğrenilmeli; Toplam ve Serbest Testosteron, LH, FSH, Prolaktin, E2, SHBG, Albumin gibi değerlere bakılmalı. Yoksa damarsal bir sorun olup olmadığı öğrenilmeli, Penil Doppler gibi.
  14. 1 point
    Ben de sana şöyle bir aciklama yapayim, sacin dokulecekse bu senin dna kodunda var, bunu az çok geciktirmeye calisirsin ancak asla alt edemezsin dna profilinle oynamadığın surece. O doker mi bu doker mi... Senin sac koklerin dhtye hassasiyet gosteriyorsa kullanmasan da dokulecek zaten. Her zaman söylüyorum body building yapan insanların saçları normal insanlara gore cok daha sağlıklıdır bu da protein alimindan ve sağlıklı yasamdan dolayi. Takmayin boyle.sac doker mi falan hic bir sekilde farki anlamazsin. @zubonk arkadasimin da dediği gibi hızlandırabilir sadece ancak emin ol o hizlanma zaten 1 yil kalan omru belki 10 aya indirecek bir hiz. Boyle uçuk seyler beklemeyin bu ilaçlardan

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×