-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Yusufak
Merhaba, Kürümün beşinci haftasındayım. Boy 170, kilo 66, yağ oranım %9. İlk 4 hafta 250mg Testo E ve 200mg Boldenon kullandım. 5. Haftadan itibaren 17. haftaya kadar 500mg Testo E ve 400mg Boldenon kullanacağım. Dozun az olduğunu söyleyenler için şunu diyebilirim. Kullandığım marka Noxylabs ve bildiğiniz üzere biraz tuzlu ve öğrenciyim (Yani param şimdilik bu kadara yetiyor.) Eğer dozu arttırabileceğim fiyat performans bir marka biliyorsanız ve paylaşırsanız sevinirim. Kür boyunca kullandığım supplementler:
OMEGA 3
ZMA
Creatin
D3 vitamini
Mass Gainer
Yan etkilerini daha iyi görebilmek için herhangi bir karaciğer koruyucu kullanmadım. Kullanmamı önerdiğiniz koruyucular var mı? RBC değerim kür öncesi 5.43'tü kür içinde 5.59'a yükselmiş. Boldenon'un çalıştığına dair bir işaret olabilir mi? Kür öncesi tüm değerlerim yeşildi. Kan testimi yorumlayabilir misiniz?
-
Yazan: whasancan
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Yaklaşık 100 gündür düzgün bir şekilde diyet + ağırlık antrenmanı yaptım. aşağıdaki gibi sonuç aldım 120 kilodan 105 kiloya düştüm. Hala devam ediyorum ama 1 ay boyunca rad 140 ve clenbuterol kullanmak istiyorum. mantıksız olur mu.
SORULARIM:
TAVSİYELERİNİZ nedir? PCT yaptırmam gerekir mi 1 aylık kullanımda? Bodytech rad140 marka tercihim.
-
Yazan: badicigitarist
Değerli hocalarım, herkese selam öncelikle.
Aranıza yeni katıldım, ama platformu uzun bir süredir inceliyorum. Artık kendimin de bir desteğe, uzman görüşüne ihtiyacım olduğuna kanaat getirerek yardımınıza başvurmak istiyorum. 26 yaşındayım ve 6 senedir "old school" tarzda idman yapan birisiyim. Doğal olarak elimden gelenin en iyisini yaptığımı düşünüyorum. Güncel formumu da ekliyorum.
140 kg bench 65 kg Z bar curl 200 kg Row Artık gelişimimin çok yavaşladığını düşünüyorum ve daha çok kütle koymak istiyorum. Bu konuda bir bulk kürü düşünüyorum, ama öncelikli sorum olarak: doğuştan hipotiroidi hastasıyım, günlük 200 mg euthyrox kullanıyorum. Herhangi bir kür yapmam bu konuda beni zora sokar mı? Sokmayacak ise nasıl başlamam gerekiyor?
İyi forumlar, saygılar.
-
Yazan: muhammedb1907
Merhaba arkadaşlar,
SORULARIM:
Şuan 1 aydır magnus pharma testo prop kullanıyorum haftalık 200mg, ilaç çalışıyor mu sizce?, Çalışıyorsa mg 500e çıkarmayı hedefliyorum sizce uygun olur mu? Cevaplarınız için teşekkürler.
-