-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Gorilla07
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Evogen Pharma Marka Kürümün 6. Haftasındayım:
Dianabol Testo Deca Boldenon Kullanmaktayım Haftada İki Kere İki ML enjeksiyon yaptırdım tahlillerim bu şekilde ve kilo artışımda afaki bir artış yok günlük 3500 Kalorinin altına düşmemeye çalışıyorum ama bazı günlerde iş yoğunluğundan kaynaklı aksattığımda oluyor önerileriniz tavsiyelerinizi bekliyorum.
-
Yazan: Jalrex
KÜR DETAYLARIM:
TESTOSTERON ENANTHATE BOLDENON DECA DIANABOL Kürümün 3.haftasındayım herhangi bir jinekomasti etkisi yok fakat ara ara göğüs ucumda kaşınma oluyor sizce haftalık yarım tablet dostinex almam iyi mi olur yoksa kürü baltalar mı? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: berkcndk
KÜR DETAYLARIM:
Testosteron enanthate PZT. 1ML / PRŞ. 1ML Oxandrolone 30 MG Kürüne girdim 1. ayım bitmek üzere kan testi vermek istiyorum hangi kan testlerini vermem gerekli.
Dozajlarda bir düzenleme yapmalı mıyım? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: Erdem10
Arkadaşlar merhaba, nasılsınız?
KÜR DETAYLARIM:
Testosteron Propionate Winstrol Kullanıyordum sadece şuanda kür değişikliğine gittim enantathe vurdum 1 kez yanında masteron ekleyeceğim bu hafta koruyucu olarak pazartesi 1 tamoxifen ve aromasin perşembe 1 tamoxifen kullanıyordum kan değerlerim bu şekilde yorumlayabilir misiniz?
-
Yazan: brkbsk
Bilgilendirme: Şuanda 2 göğüs ucumda tip 1 küçük beze jinokomasti durumum var
Merak ettiklerim ?
Bulk kürlerinde genel bilgi olarak e2 kontrollü bir şekilde serbest bırakılır, meme ucu dokum olduğu için bloklayıcıları nasıl planlamalıyım ? Jinokomasti durumu olan birisi için , e2 seviyeleri bulk döneminde ortalama hangi referans aralığında dolaşmalı ? Östrojeni baskılayarak yinede güzel bir bulk dönemi geçirebilirmiyim, kütle ekliyebilirmiyim ? Not: 1 ay önceki kan testimde 170 civari e2 çıkmıştı ve haftada 2 arimidex 2 tamoksifen kullanıyordum buna rağmen bu seviyelerde çıktı, böyle olmasının sebebini kullandığım ilacın hammaddesinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum testonun yanında kür süresince boldenon masteron primobolan kullanmıştım bunlardada testesteron hammaddesi olduğunu düşünüyorum yüksek testodan sebep aromataz gerçekleşti, bunlar sadece benim mantık yürütmem. Bu Konu Hakkındaki fikirlerinizi de merak ediyorum
CEVAPLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM 😊
-