-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: 62cmbiddelt
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Kürümün 6. hafta kan testi sonuçlarına bakıldığında nasıl yorumlamalıyım süreci?
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Testosteron Enanthate 460mg Trenbolone acetat 140mg Oxandrolone 40mg Retatrutide 2mg MCT GRUPLARIM:
1gr magnezyum c vitamini 2 mg milk thistle 1.2 g 100 mg q10 600mg NAC 10mg accutane 2.5mg minoxidil KAN TESTLERİM:
-
Yazan: Human
Merhaba arkadaşlar,
Küründeyim arimidex kullanmıyorum hafta sonu total testosteron, e2 ve prolaktin testi verdim testosteron henüz çıkmadı yarın çıkacak muhtemelen. Sonuçlarıma baktığımda E2 seviyesi yüksek gibi geldi bana.
GÜNCEL KÜRÜM:
Testosteron 400mg Boldenon 300mg Tren 200mg SORULARIM:
Kullandığım boldenon çalışmıyor mu? Yoksa trenden kaynaklı yanıltıcı bir sonuç mu var? MARKALAR:
Nessie - Boldenon Nessie - Trenbolone KAN TESTİM:
-
Yazan: Wassat26
Merhaba,
20 haftadır haftalık 250mg only testo küründeyim pazartesi ve perşembe 125mg + 125mg enanthate aldım ZPHC.
Normalde 20. hafta kesip 21 gün bekledikten sonra klomen + tamoksifen ile PCT yaparak süreci tamamlamayı düşünüyordum.
Ancak only testo hayal ettiğim patlaklığı vermedi, formumu hatlarımı gayet güzel belirginleşti sertlik verdi.
Hacim için 10 hafta da 250mg testo + 250mg bolde (ZPHC) gitsem kür 35 haftaya kadar uzayacak (son 4-5 hafta only testo gitmek gerekecek boldeyi kestikten sonra.)
Bu süreç sizce riskli mi olur yoksa 20. hafta kesip PCT yapıp vücut dinlendikten sonra mı testo + boldeye girmek mantıklı olur.
Açıkçası korkum testis atrofisi zaten sistem 20 haftadır kapalı. 35 haftaya kadar kapalı tutarsam bu psikolojiyi yönetebilir miyim? Testisler elden gidecek kaygısı olur mu bilmiyorum. Elimde HCG'de yok şu anda.
Değerli görüşlerinizi bekliyorum.
-
Yazan: umud sarıdoğan
3 haftadır kürdeyim 2.hafta kan testi verdim orijinalliğini test etmek için ürünlerin.
KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Enantahate Trenbolone Enanthate Boldenon Oxandrolone KAN TESTLERİM:
-
Yazan: rawbb
Güncel uzun soluklu bir cut döneminden çıktım.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Boy: 1.80 cm Kg: 76 KÜR İÇERİĞİM: (4 haftadır)
Testosteron Propionate 300mg Masteron Propionate 300mg KAN TESTLERİM:
Kan testlerime bakıldığında nelere dikkat etmeliyim?
-