Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Önerilen İletiler

Mertt    15

Herkese merhabalar 

18-20 haftalık 500 mg enanthe 400 boldenon küründen çıktım ilk 1 ay 50mg turinabol kullandım

kür içinde haftada 2 nolvadeks kullandım

İlk 2 ay Liv52 kullandım, nac600 multivit omega3 C vitamini B ve D vitamini hiç kesmedim kürde  

8-10 hafta prop-masteron-acetat kürüne girmeyi düşünüyordum onun için kan verdim değerler morelimi bozdu her türlü tavsiyenize açığım 

B432D6A6-E80F-4FB3-920B-AC1F6F6B16B9.png

777C8EA9-4C02-430E-9B53-4CFA4A435399.png

7FE63F78-8C5D-4830-B42D-82B27CB7D554.png

456993CC-85B5-4BBF-BD84-7108930B95D1.png

235B3424-ACBA-4DF2-8B7C-01A1637086F0.png

C42AAEBD-8F1D-4B7E-9BC4-2A5EBB58C777.png

EC86376C-0A0D-4201-8283-20B25B838414.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Mertt    15
quacky, 1 dakika önce yazdı:

Hangi marka ilaç kullandın?

Pharm tec kullandım birazda enova kullanmıştım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rdm    2.496

Test sonuçlarını son enjeksiyodan kaç gün sonra verdin bilemiyoruz. Eğer hemen ardından verdiysen testosteron oranın olması gerekenden çok düşük, yok eğer en az 10 gün sonra verdiysen normal.

Sonuçlara göre kan değerlerin çok kötü durumda değil. B vitaminini azalt, alt ast kullandığın takviyelerden dolayı çok yükselmemiş, zamanla düzelecektir. Yeniden küre gireceksen 2-3 hafta TRT dozda devam edip öyle girmen daha faydalı olacaktır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mertt    15
Rdm, 2 dakika önce yazdı:

Test sonuçlarını son enjeksiyodan kaç gün sonra verdin bilemiyoruz. Eğer hemen ardından verdiysen testosteron oranın olması gerekenden çok düşük, yok eğer en az 10 gün sonra verdiysen normal.

Sonuçlara göre kan değerlerin çok kötü durumda değil. B vitaminini azalt, alt ast kullandığın takviyelerden dolayı çok yükselmemiş, zamanla düzelecektir. Yeniden küre gireceksen 2-3 hafta TRT dozda devam edip öyle girmen daha faydalı olacaktır.

15 gün kadar geçti küre girmeden önce testesteron değerim 680di bu durumda ne yapabilirim , TRT dozlarını ne kadar kullanmalıyım 250mg enanthe yeterli mi haftada tavsiyeleriniz için teşekkür ederim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rdm    2.496
Mertt, 1 saat önce yazdı:

15 gün kadar geçti küre girmeden önce testesteron değerim 680di bu durumda ne yapabilirim , TRT dozlarını ne kadar kullanmalıyım 250mg enanthe yeterli mi haftada tavsiyeleriniz için teşekkür ederim 

İki seçeneğin var;

Pct yapar eski hormon değerlerine dönmeye çalışırsın, ama pct esnasında kazandığın kütlenin bir kısmını kaybedersin.

Hemen bu hafta haftada 1 veya 10 günde bir 100-150 mg Testosteron alır, 2-3 hafta sonra bahsettiğin ikinci küre başlarsın.

Fakat unutmaman gereken şey, kürü ne kadar uzatırsan sonrasında yapman gereken pct süresini de o kadar uzatman gerekebilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mertt    15

Dur kalk yapmak istemiyorum pct yaparak definasyon kürünede gireceğim için ben 100-150 enanthe TRT dozu vurayım teşekkür ederim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    6.443
Mertt, 41 dakika önce yazdı:

Dur kalk yapmak istemiyorum pct yaparak definasyon kürünede gireceğim için ben 100-150 enanthe TRT dozu vurayım teşekkür ederim 

Böbrek ve karaciğer değerlerin normale dönmeden yeni küre girme. Normale döndüğünde TRT bitirip yeni küre başlarsın. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mertt    15
rastlantisal, 13 dakika önce yazdı:

Böbrek ve karaciğer değerlerin normale dönmeden yeni küre girme. Normale döndüğünde TRT bitirip yeni küre başlarsın. 

Tamamdır hocam e2 değerimin düşük olması tamoksifenene mi bağlı sizce bulk zamanı kürdeyken 30 32 değerlerindeysi şimdi 8 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    6.443
Mertt, 1 dakika önce yazdı:

Tamamdır hocam e2 değerimin düşük olması tamoksifenene mi bağlı sizce bulk zamanı kürdeyken 30 32 değerlerindeysi şimdi 8 

Boldenon DHT türevi olduğu için E2 ile rekabet halinde oluyor. E2 düşürüyor. Bende öyle düşürmüştü ki kas kramplarından günlük hayatta bile zorlanır olmuştum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mertt    15
rastlantisal, Şimdi yazdı:

Boldenon DHT türevi olduğu için E2 ile rekabet halinde oluyor. E2 düşürüyor. Bende öyle düşürmüştü ki kas kramplarından günlük hayatta bile zorlanır olmuştum.

Anladım abi liv52 alayım diyorum nac600 ilede devam ederim böbrek için tavsiyen var mı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    6.443
Mertt, 3 dakika önce yazdı:

Anladım abi liv52 alayım diyorum nac600 ilede devam ederim böbrek için tavsiyen var mı 

Çok bol su iç. en azından 6 hafta devam ettir TRT dozu. Sonra gider kan, karaciğer ve böbrek testi yaptırırsın yine. sonra duruma göre aksiyon alırız.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mertt    15
rastlantisal, 14 dakika önce yazdı:

Çok bol su iç. en azından 6 hafta devam ettir TRT dozu. Sonra gider kan, karaciğer ve böbrek testi yaptırırsın yine. sonra duruma göre aksiyon alırız.

Teşekkürler abi 

• Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Caganbey
      Hocalarım merhabalar 3 ay boyunca
      300 tren a
      300mast p
      500 test e 
      kürü yaptım. Son 3 haftadır tren ile masteron almıyorum. Only 300 testo ile devam ediyorum son testomu 5 gün önce yaptım ve bıraktım kürü. Bu sabahki testim bu şekilde sizce ilerideki süreçte pct için yada değerleri normale toparlamak için neler kullanabilirim, önerileriniz nelerdir. Teşekkürler şimdiden 🙏
      not(beslenmem çok kötü bu süreçte iyileştireceğim birde testonun kandan çıkmasını bekleyeceğim) 
      elimdeki ilaçlar : klomen tamoksifen proviron tadalafil. Ovitrelle lazım olurmu sizce?

• Yazan: Sinan06
      Merhabalar Peptid Türkiye ailesi,
      Pazartesi itibari ile 1 yıl aradan sonra yeniden küre başlama kararı verdim. Kür öncesi bugün kan verdim , öncelille her hangi bir sorun var mı küre engel olacak . Baries BP markasıyla küre başlamaya karar verdim. Kür sürem 24 hafta sürecek ve kontrollü gideceğim. Pazartesi ve perşembe enjekte yapacagım.
      Pazartesi
      300 mg Testesteron Enanteth 250 mg Boldenon. Perşembe
      300 mg Testesteron Enanteth 250 mg Boldenon. Kullanacağım vitaminler
      Nac 600 C vitamini Omega 3 C vitamini D 3 Magnezyum B komplex Çinko Selenyum. Kişisel bilgilerim:
      Boy : 173 Kilo:87 Yağ oranım %16 civarı Hedefim yağ oranını düşürüp 95 kilolara çıkıp kütle koymak. Spora 8 ay gitmedim. 1 aydır tekrardan düzenli gidiyorum. Naturel ilerlemekle uğraşamayacağım 1 , 2 ay daha . Şu anki formumu ve spora ara  vermediğim dönemdeki kür yaptığım dönemdeki formumu da ekliyorum. Sizce nelere dikkat etmeliyim ve bana önerdiğiniz bir şeyler var mı , buradan aylık olarak form paylaşımı yapacağım.

• Yazan: erdemozkn0
      Merhaba arkadaşlar,
      PCT süreci hakkında bilgi almak ve daha önce bu süreci yaşamış kişilerin deneyimlerini öğrenmek istiyorum.
      23 yaşındayım ve yaklaşık 2 yıldır testosteron kullanıyorum. Bu süre içinde yaklaşık dört kez, 12–15 hafta süren ve nispeten basit sayılabilecek kürler yaptım. Bu kürlerde genellikle 500 mg testosteronun yanında 300 mg Primobolan veya 400 mg Boldenon kullandım. Kürler haricinde testosteron dozumu çoğunlukla haftalık 150–250 mg aralığında tuttum. Ağustos 2025’ten beri ise sadece testosteron kullanıyorum.
      Uzun yıllardır yılda en az bir kez genel check-up yaptırıyorum. Son iki yıldır yılda 4–5 kez kan tahlili, yaklaşık iki kez de iç organlarla ilgili kontroller yaptırdım. Değerlerimde başlangıca göre yüzde 20’den fazla bir değişim olmadı ve şu ana kadar belirgin bir sağlık sorunu yaşamadım.
      Yaklaşık 4–5 ay önce yurt dışına taşındım. Bulunduğum yerde düzenli kan tahlili ve doktor kontrolü yaptırma imkânım sınırlı. Yakında 1,5–2 aylığına Türkiye’ye döneceğim. Bu süreçte testosteronu bırakıp PCT yapmayı, doğal hormon üretimimin ne durumda olduğunu görmeyi ve vücuduma bir süre ara vermeyi düşünüyorum.
      Şu anda libido, ereksiyon, enerji veya genel sağlık açısından belirgin bir problemim yok. Amacım mevcut bir sorunu tedavi etmekten ziyade, uzun süreli kullanımdan sonra ara vererek doğal üretimimin geri dönüp dönmeyeceğini değerlendirmek.
      Sonrasında kan sonuçlarıma ve toparlanma durumuma göre uzun ester Masteron  (daha önce hiç kullanmadım) veya Primobolan ile testosteron içeren bir kür yapıp daha sonra tekrar yalnızca düşük doz testosteronla devam etmeyi düşünebilirim. Ancak henüz kesin bir karar vermedim.
      Tecrübeli arkadaşlara sorularım şunlar:
      PCT sürecini bir bodybuilding koçuyla mı, yoksa üroloji veya endokrinoloji doktoruyla mı yürütmek daha doğru olur?
      Uzun ester testosteronu bıraktıktan sonra PCT’ye başlamak için ne kadar beklemek gerekir?
      Benim kullanım geçmişimde PCT ve doğal üretimin toparlanma süreci ortalama ne kadar sürebilir?
      Bu süreçte libido düşüşü, enerji kaybı, depresif ruh hâli, güç ve kas kaybı gibi hangi sorunlarla karşılaşabilirim?
      İki yıldır baskılanmış olan doğal testosteron üretiminin tamamen toparlanmama ihtimali ne kadar yüksektir?
      Türkiye’de sadece 1,5–2 ay kalacağım için bu süre gerekli tahlilleri yaptırmak ve süreci değerlendirmek için yeterli olur mu?
      PCT sonrası tekrar testosteron kullanmayı düşünüyorsam PCT yapmak sizce mantıklı mı, yoksa yalnızca kullanım geçmişimi ve sağlık durumumu doktorla değerlendirmem mi daha doğru olur?
      Benzer bir kullanım geçmişinden sonra PCT yapanların süreçlerini, ne kadar sürede toparlandıklarını ve yaşadıkları olumlu veya olumsuz durumları paylaşması çok faydalı olur. @Fuhrer @GHOST @M.O.K @berkay16
      Şimdiden teşekkür ederim.
    • Yazan: sadialps
      Merhabalar,

İlk kürüm olarak 250 Testo 250 Bolde kürü yapıyorum 12 haftalık ve şu an 4. haftasındayım. 3. haftanın son enjeksiyonuna kadar kalçamın sağ tarafından enjeksiyon yaptırıyordum ve son enjeksiyondan sonra enjeksiyon yerinde sert bir kitle oluştu. Başta yanlış hareket edip biraz kaşıdım ve bölgeyi iyice hassas hale getirdim. 4. haftanın ilk enjeksiyonunu kalçamın solundan yaptırdım ve şimdi orada da küçük bir kitle var. 

Bu normal mi ne yapmam gerekiyor
    • Yazan: BqRide
      Selamlar herkese. @Fuhrer @berkay16 @GHOST @metinav
      24 haftalık kürümden çıktım. Son testo enjeksiyonumdan 5 hafta geçti. Kan testi verdim. Pct için yardıma ihtiyacım var. 
      Kür içeriğim şöyle;
      0-12 hafta testo en 500 0-12 hafta bolde 400  0-6 hafta dbol (günlük 3 tablet) Sonra hiç ara vermeden:
      12-24 hafta testo en 500 12-24 hafta rimo 400 12-24 hafta ox (günlük 5 tablet) Testisler için 24. Hafta 2ye bölerek 5.000 iu iran prglyn  25.Hafta 5e bölerek 5.000 iu iran prglyn kullandım. 25.Hafta itibariyle 2 kutu klomen aldım. İlk 7 gün günlük 2 adet. Sonraki 6 gün günlük 1 adet Bununla beraber 1 kutu proviron aldım  Son 7-8 gündür @SERKO hocamın bitkisel kür1 ini tüketiyorum. 
      Pct için neler yapmam; neler kullanmam gerekiyor ?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp