-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: cetinceviz
Merhabalar ,
İlk enjeksiyonumu 2025/10. ayda yaptım. 2026/1. ay itibariyle tekrar kan testi verdim. Bu kan testini vermemdeki asıl amaç sol göğsümdeki batma hissiyatından ve duygu durum değişikliklerinden dolayı e2den şüphelendim. Fakat test sonucunda e2 bolde'nin etkisi üzerine beklenen şekilde baskılanmış gibi görünüyor. Test sonuçları doğrultusunda SHBG düşük çıkmasından yola çıkarak dozlarım ve kullandığım ürünler hakkında kafamda soru işaretleri oluşmaya başladı. Gelişim konusunda da memnun olduğum söylenemez. İlk enjeksiyondan bu zamana 4 KG bir tartı artışı oldu ,hatlarım kaybolmaya başladı, güç artışı fazla değil.
PSA değerimin yüksek olmasından dolayı üroloji randevusunu aldım.
SORULARIM:
Kür içerisinde olağan bir durum mudur ? Kür planlamasında bir değişiklik yapmalı mıyım ? Bu süreç olağan mı ? MEVCUT KÜR PLANLAMASI HK:
Testosteron Enanthate 450 mg Boldenon 450 mg MEVCUT TAKVİYELER:
OMEGA 3 MULTİVİTAMİN D VİTAMİNİ ( EKLENECEK) MAGZENYUM (EKLENECEK) KİŞİSEL BİLGİLER:
Boy 1.80 Kilo 80 Yaş 27 Yağ oranı : %16-17 KAN TESTLERİM:
-
Yazan: Caganbey
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Tam 1 ay dinlenme ardından sabah kan tahliline gittim ve neredeyse tertemiz çıktı.
KÜR İÇERİĞİM (15 HAFTA) :
500mg Testosteron Enanthate 600mg Boldenon 300mg Npp 300mg Trenbolone Acetate SORULARIM:
Tahlilimdeki e2 neden bu kadar düşük neredeyse 0 çıkmış (2 günde 1 tamoxifen aldım) Testosteron kandan tam çıkmadı mı acaba 1 ay dinlenmeme rağmen. KAN TESTLERİM:
Şimdiden yardımcı olacak kişilere çok teşekkür ediyorum.
-
Yazan: testis torsiyonu
Geçmişte bir lawless labs sarm kürü yaptım beraberinde arimidex kullanmıştım kür süresince tamoksifen ve pct olarak clomen kullandım arimidexi'de doz düşürerek bıraktım+clomeni kutu bitirdim başka kullanmadım. Pct ardından yaklaşık 6 ay geçti ilk defa kan testi verdim.
SORULARIM:
Prolaktin sınırda bunun için birşey yapılmalı mı? E2 yüksek bunun için ne yapmalıyım? KAN TESTİM:
-
Yazan: tahaiwnl
Aşağıdaki şekilde devam ediyorum ve şu an hemogram değerlerim böyle.
KÜR İÇERİĞİM: (8 Haftadır)
Testosteron Boldenon 250 mg SORULARIM:
Boldenon'un düşük doz olma ihtimali var mı? Kullandığım doz itibariyle normal mi sonuçlar? KAN TESTİM:
-
Yazan: Bobo13
Herkese merhaba iyi forumlar diliyorum,
10 haftalık kürümün sonuna geldim aradan 15 gün geçti bu süreçte göğüs uçlarımda kaşıntı oldu 2yarım 1çeyrek armidexle kesildi kaşıntı. Kür öncesi ve sonrası kan değerlerim gördüğünüz gibi. Şu an kendimi iyi hissediyorum her hangi bir sağlık sorunum yok. Planlamayı nasıl yapmalıyım hiç bir bilgim yok. @metinav @Fuhrer
Not : Tek testisliyim.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Boy: 1.75 Kilo: 89 Yağ: %18 Yaş: 27 KAN TESTLERİM:
-