Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Tupacmakaveli1

Kurdeyken penis buyur mu

Önerilen İletiler



TreXiaNos    5

Öyle bir dünya yok maalesef, penis büyümesi çok farklı bir olaydır. O amaç varsa kafanda üzgünüm boşuna ilaç yeme sırf o iş için kür yapan çok insan var sperm kalitenizi bozmayın. Yanında yok kullandım büyüyo şukadar oldu vb kelimeler kullanan varsa he he deyip geçebilirsin milyonda bir olur oda sustanon kullananlarda olabiliyor, sustanon yan etkilerinden birisidir ama çok nadir görünür 1-100 oranında. Öyle birşey olsaydı şuanda philde 1 metre olmuştu :D

 

Sevgiler.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
DeMoNhUnTeR    233

+1

 

Kür içindeyken damarlar genişlediği için %5-15 arasında daha büyük görünebilmesi mümkün. Ancak steroidlerle kalıcı bir büyüme, Trexianos hocamızın dediği gibi pek mümkün değil. Şayet böyle bir amacınız varsa cerrahi çözümler daha verimli olacaktır.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TreXiaNos    5

Penis hiçbir şekilde büyümez hocam, ameliyat harici ney kullanırsanız kullanın etkisi olmaz içiniz rahat olsun :) Ne büyümer hormonları, ne tvde çıkan nette satılan ilaçlar ne de steroidler penisi milim dahi uzatmaz.

 

Sevgiler.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SaVaS    3

Küçük yaşta almaya başlayıp çok uzun vade gh alırsan büyüme yapabiliyor ( herkeste olmaz ve ciddi uzun süreler 10 15 yıl kolun bacağın kafan her yerin büyür )

Ayrıca bir abd'de ki bir üroloji doktoru arkadaşım anabolikler hakkında ise şöyle demişti " uzun vadede penis büyümesini bırak penisi küçülte bilir anabolik steroidler " demişti

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
RealX11    2

Ucuna ağırlık takıp hergün sağa sola sallarsan uzadığına dair rivayetler var ancak doğruluğunu bilmiyoruz :))

 

Ancak büyüme hormonu, Testo ve bunun gibiler hiçbir zaman uzatmıyor ;)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
corey    40

arkadaşlar, penis uzatıcı pompalar var, çalışma algoritması tıpkı bodybuilding çalışma parametrelerine dayalı kan pompalama üzerine kurulu bir algoritma... rivayete göre gerçekten işe yarıyor. bu pompadan bende var, aldım yani :D

"- hahaha seni lanet olası pislik, demek bir bamyaya sahipsin!" dediğinizi duyar gibi oluyorum; hayır arkadaşlar normal ebatlarda bir penise sahibim bende herkes gibi; ancak body yapanların büyüklüğe , kudrete ve güce ne kadar değer verdiğini ve hatta tabiri caizse bizlerde ters işleyen bir anorexia nerfoza durumu olduğunu ( ne kadar büyürsek büyüyelim asla büyük olduğumuzu kabul etmyoruz, hep en büyük ve en güclü olmak istiyoruz) bunu biliyoruz. hal böyleyken ben de küre girmeden önce bu pompadan aldım, vücut büyüyünce, O da büyüsün istedim. çok şey mi istedim :)) biliyorum çılgınım, ama hepimiz çılgın değil miyiz? hepimiz üzerimizde bir çok şey denemiyor muyuz? küre girdiğimde kür döneminde günde 3 set uygulayacağım. eğer işe yararsa size söz veriyorum burada bir başlık açıp sizlere de önermek isterim. işe yaramasa bile yine başlık açacağım; arkadaşlar proje işe yaramadı diye.. amacımız bilgi paylaşımı fikir alışverişi... bu forumdan çok şey öğrendim benim de katkım olmasını elbette çok isterim..

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
corey    40

pompayı öyle yasaklı, ne olduğu belli olmayan sitelerden almadım, n11 de penis pompası diye aratın çeşitli markalar ve fiyatlarda çıkıyor 49 tl ye aldım. ama işe yarayıp yaramadığını deneyerek görmek lazım, kür içinde denemenin bir kayıp olacağını sanmıyorum :D yalnız ek bilgi olarak eklemeliyim: Dikkat: 3 aydan fazla kullanmayın yazıyordu. Tupacmakaveli bir belgesel izlemiştim. bir yerli kabileyi kadraja almışlardı. adamların önlerindeki yukarıya doğru uzatılmış bir destek ile çenelerine kadar çıkıyordu. ben oradan esinlendim. demek ki bu da büyüyebilen bir şey diye düşündüm. ne yalan söyleyeyim, çıkardığım zaman sevgilimin diz çöküp af dilemesini falan isteyecek türde bir uzunluğa erişmek istiyorum :D dedim ya biraz deliyim :D mazur görün beni :D

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
DeMoNhUnTeR    233

Yazılanlardan sonra ürünü araştırdım. Gerdirmek suretiyle teoride dokuyu uzatacağı iddiasında... Ancak damar sağlığı açısından olumsuz etkileri olur mu bilemiyorum. Anlayamadım.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
corey    40
Yazılanlardan sonra ürünü araştırdım. Gerdirmek suretiyle teoride dokuyu uzatacağı iddiasında... Ancak damar sağlığı açısından olumsuz etkileri olur mu bilemiyorum. Anlayamadım.

 

hocam prostat tedavisi için de kullanılıyormuş, bence uzun süreli kullanımda zararı olabilir.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×