Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

RealX11

Üye
  • İçerik sayısı

    65
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

2 Nötr

RealX11 Hakkında

  • Derece
    Deneyimli
  1. Arkadaslar Merhaba, 12 hafta Testosteron Cypionate kürüne girdim. PCT yaptım --> 13-15 haftası hiçbir şey kullanmadım. 16 ve 17. haftalar 40 mg Nolvadex 18 ve 19. haftalar 20 mg nolvadex kullandım. Cypionate kürü öncesi bir sorun yokken, şimdi uzun süre ereksiyonda kalama ma sorunu yaşıyorum hatta benimkini tanıyamaz oldum :)) Aşağıda kür öncesi ve sonrası tahlillerim var. Sadece Serbest testo sonucu bu aksam gelicek onu ayrıca buraya eklerim. Tecrübesi olan arkadaslar değerlendirme yapabilir mi ?
  2. 10 aylık çalışma sonucu ve 3 aylık only testo

    Kullandığım Testosteron markası "Genesis-Meds" 5 sene kadar önce biraz yapmıstım. Başlangıçta 75 Kiloydum. Bu resimde 85 Kiloyum. 15 gün geçti, bugun PCT ye başladım, şu an 84.5 KG yum. Bakalım ne kadar kilo gidecek, bende merak ediyorum.
  3. 10 aylık çalışma sonucu ve 3 aylık only testo

    Teşekkür ederim
  4. Arkadaslar, 7 aylık çalışma ve son 3 ayı only testo kürü ile bitirdim sonuç resimdeki gibidir. Bundan çok daha iyi olabilirdi, ancak çok beslenemedim ve bazı zamanlar haftada 1 antrenman yapabildim. Rutin olarak haftanın 3 günü Full body antrenman yaptım. http://i.resimyukle.xyz/I2R98.jpg
  5. Selam Arkadaşlar, 12 hafta testosteron cypionat kürü yapıyorum ve 6. haftadayım. Haftalık 500 ml. Son bir haftadır sol göğsümde ağrı var, aslında kalbimin orada. Sizce kürü bırakmalımıyım ? Yoksa bu olağan bir durum mu?
  6. Arkadaslar Merhaba, 12 Haftalık "testosteron cypionat" kürü yapıyorum ve 4. haftadayım. (Haftalık 500 ml) Bendeki tek yan etkisi, uykusuzluk oldu. Bunu da şuraya bağlıyorum; Nabzım 100-108 arası sürekli olarak. Yatmaya yakın ölçüyorum 98, sabah kalktıktan 2dk sonra ölçüyorum 105. Aslında sorun uykusuzluk değil, uykuya dalmak. Testosteron kullanmaya başladığımdan beri 11:30 gibi yatıyorum uyumam sabah karşı 3-4 bazende 5 i buluyor ve buda kürümü olumsuz etkiliyor. Ya kürü bırakıcam ve bu nabzı düşürmenin bir yolunu bulucam. Bir yerde şöyle bir yazı okudum; Kas gevşetici "muscoril" hap ve "100mg coraspin" al kalp rahatlar ve güzel bir uyku çekersin. Sizce bunu kullanmalımıyım veya başka çaresi var mı?
  7. Arkadaşlar, İğne vururken haftada 2 kez 250mg toplamda 500mg testo vurun derler. Ancak bizim iğneler mg değil, ml değerlerinde. Mesela benim kullandığım testo 10ml flakon şişe. Yani her 1 ml = 250 mg ediyor. Benim yaptığım hatayı yapmayın. 250mg vurucam diye, şırınga üzerinde 2.5 ml ye kadar testoyu çektim ve vurdum geçtiğimiz pazartesi. Tesadüfen bugün anladımki ben aslında bir kerede 750mg testo vurmuşum kendime. Ve farkına varmasam bugün de 250 diye 750 vuracaktım. Toplamda haftalık 1500 mg testo almış olacaktım. Bu sebeple bu değerlere dikkat edin arkadaşlar. Benim yaptığım hatayı yapmayın
  8. Merhaba Arkadaşlar, Geçtiğimiz pazartesi ilk testosteron iğnesini yaptım. genesis-meds marka Testosterone Cypionate 250mg/ml bacaktan vurdum. öncelikle, satın aldığım ürünün üzerinde giri alanı kazıdım ve internet sitesinde kontrol ettim. ilk kez kontrol edildiğini ve ürünün orjinal olduğunu ekranda söyledi. iğneyi bacaktan ve doğru vurduğumu düşünüyorum, 23 gauge ve25mm uzunluğundaki iğneyi bacağıma batırdığımda biraz geri çektim ve hava kabarcıkları geldi, yani kan gelmedi ve sonrasında yavaş yavaş enjekte ettim. Akşam 21:00 civarları vurdum o gece sorun yoktu, ancak ertesi gün bildiğiniz kaldırıma bile zor çıkar duruma geldim. topallıyarak yürüyorum ve daha da büyük sorun 2 gecedir uyku yok. Saat 12 de yatıyorum sabah 5'i buluyor ve ben hala uyuyamıyorum. Bu sabah bacakta ağrı epey hafifledi ama uyku olmaması büyük sorun. Bacağımın ağrısı ve uykusuzluk birleşince entrenman da yapamıyorum. Not: iştahsızlık da başladı!... Özetle; 1- Testosteron uykusuzluk yapar mı? Veya takviye aldığım Benexol B12 (B1 / B6 / B12) ve Zinco 220. 2- Zinco 220 yi günde iki kez alıyorum bunlar fazla gelmis olabilirmi? uykusuzluğu bunlar yapabilirmi? 3- Bacaktan vuracağım her iğne bu kadar ağrı yaparsa spor yapmama engel, o zaman kürün anlamı kalmıyor. (Bu ağrı normal mi) Bacaktaki ağrı için "Naprosyn ve Muscoril krem kullandım ama pek fayda etmedi.
  9. Arkadaşlar, Yurtdışında ki forumlarda ihtiyaç olduğu taktirde "Arimidex" yerine "Adex" kullanın diyorlar. Her iki ilacın etken maddesi farklı, böyle olunca açıkçası kafam biraz karıştı. Arimidex in etken maddesi Anastrozol, Adex in etken maddesi indapamid. Gerçekten indapamid işe yarar mı sizce ?
  10. 12 Hafta Testosteron cypionat kürüne giricem. 12 hafta boyunca hergün proviron kullanacaktım ancak çok fazla bilgi kirliliği var, kimisi SHBG yi bastırır ve kürünüzü düşürür diyorlar. Bazıları ise Androjen etkisinden dolayı çok daha iyi sonuç vereceğini söylüyorlar. Tecrübeli arkadaşların fikirlerini alabilirmiyim? Sizce Proviron kullanılmalı mı? Kulallanılmamalı mı? 12 hafta, Haftada 500 Testosteron cypionat 12 hafta Hergün bir tablet Proviron 12 hafta 4 günde bir Arimidex
  11. X11 Beslenme günlüğü

    Arkadaşlar 4 aydır yaptığım beslenme ve çalışmayı yazmak istiyorum belki bazı arkadaşların işine yarar. Bu beslenme ile 4 ayda 5 kilo aldım. Ama bunu kas olarak aldım. Yağ oranım %19 dan %15 e düştü. 1. Öğün Sabah kalkar kalkmaz karışım içiyorum, 200ml Mandıra sütü günlük 300ml su ( sulandırarak sütü liğht süt yapıyorum) 2 muz 50gr ruşeym (yulaf kullanmıyorum çünkü işlenmemiş yulaf bulamıyorum) Yarım avacado 10gr deve dikeni tozu (bildiğiniz Milk Thistle karaciger korumak için) Bir kaşık bal isteğe bağlı protein tozu Bunların hepsini blender da karıştırıyorum tadıda çok güzel oluyor ve 2 saat tok tutuyor. 2. Öğün 5 yumurta ( 2tane tam 3 tane beyaz) 3, Öğün Yemek ( Ispanak, Kuru Fasulye, Nohut, Köfte veya Et) 4. Ögün Evde yaptığın protein tatlısından yiyiyorum 200gr kadar. 5. Öğün Yemek ( Ispanak, Kuru Fasulye, Nohut, Köfte veya Et) 6. Öğün Yatmaya yakın Ya sabahki karışımı içiyorum bazı malzemeleri eksilterek veya ona benzer sütle karıştıracağım birseyler Sütü Kazein olarak kullanıyorum. Antrenman ise Haftanın 3 günü Full body çalışıyorum Bu şekilde hatırı sayılır bir gelişme kaydettim. Şimdi Peptid veya Testostereon kürüne girmeyi planlıyorum ama emin değilim.
  12. Arkadaşlar merhaba, Küre giricem muhtemeler 1 haftaya, öncesinde resimdeki tahlilleri yaptırdım. Kolesterol yıllardır bu seviyelerde bende sadece kreatin yüksek çıkmış onuda günlük su tüketimini 1 litre arttırırsam geçermiş (gerçekten öylemi bilmiyorum) Özetle; bu tahlil sonuçlarına bakarsak küre girmem de bir sıkıntı olurmu sizce ? Tahlil sonuçları http://i.hizliresim.com/LZgdA0.jpg
  13. Primobolan & Propionat Kürü

    Merhabalar, ilk kür olarak genelde tavsiye edilen kür 12 hafta Testosteron Enanthate veya Cypionat. Anabolic'e girmeden ilk kür olarak güvenli kabul edilen budur genel olarak. Ancak geçtiğimiz hafta başka bir arkadaşım ile ilk kürü olarak aşağıdaki kür'ü önerdi 10 Hafta Haftada iki kez Testosterone Propionate ve Primobolan Depot Birde yanında Anavar (Oxandrolone) bu opsiyonel bırakıldı. Konu hakkında tecrübesi olan arkadaslar, sizce klasik sadece 12 hafta testo mu yapılmalı yoksa bu yukarıdaki 10 haftalık kür mü yapılmalı? Not: Yaş 41 - Kilo 79 - Boy 180cm
  14. Arkadaslar, yabancı sitelerde bazı makaleler okudum ve yine yabancı forumlarda denk geldim, 60 yaş üstü annelerine günlük 10mg anavar verenler olmuş ve menopoz sorunlarında ciddi düzelmeler görmüşler. Ağrıları gidenler, daha canlılaşan, beyin aktiviteleri eskiye göre çogalan vs vs. Konu hakkında fikri olan var mı?
  15. iğne uzunluk ve kalınlık kılavuzu

    Arkadaslar, iğneleri konuşunken yeşil, siyah ve pembe demekten ziyade uzunlukları ve kalınlıkları ile konuşmak daha doğru olur. Örnek; Yeşil diyoruz, anka yeşil renkte olup 16, 25, 38 ve 40 mm uzunluğunda olan yeşil iğneler var ancak bunların hepsi aynı kalınlıkta. Özetle; Renkler iğnenin kalınlığını yani çapını belirler uzunluklar farklı olabilir. iğne kalınlıkları dünyada "gauge" olarak sınıflandırılır, gauge rakamı büyüdükçe çap küçülür. Aşağıda örnek bir tablo var: Tanım İğne çap ve uzunluk Renk Kodu 18 G 1.2 x 38 mm Pembe 20 G 0.90 x 38 mm Sarı 21 G 0.80 x 38 mm Yeşil 22 G 0.70 x 32 mm Siyah 23 G 0.60 x 25 mm Mavi 25 G 0.50 x 25 mm Portakal 26 G 0.45 x 13 mm Kahverengi 27 G 0.40 x 50 mm Gri Bu iğneler ile birlikte kullanabileceğimiz "enjektör-şırınga" lar vardır. Bu şırıngılar içlerine aldıkları sıvı 0,5 ml ile başlayıp 1, 2, 5, 10ml yürür gider. Contalı ve contasız olanları mevcuttur. Insüline, Tüberkülin, Dental vb gibi isimler ile satılırlar. Kalçadan yapılacak ise uzun, bacaktan veya koldan yapılacak ise kısa iğneler tercih edilir. iğne nerelere nasıl ve ne şekilde vurulur gibi videolar youtube da oldukça fazla var oralardan bilgi alabilirsiniz. Bilgi sahibi olmayan veya acemi arkadaşlara en azından yol göstermesi açısından faydası olur umarım. "Teşekkürü çok görmeyelim arkadaslar"

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×