-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
testosteron enanthate 250 mg only testo-enanthate
Oluşturan:
T0 02, in Steroid / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Efekale45
Abilerim kardeşlerim öncelikle herkese selamlar.
Öncelikle 13 yaşıma gitmem gerekir kız kardeşimin doğumuna 7 ay kala Babamı trafik kazasında kaybetmenin travmasını ve sarsıntısını yaşayıp “hem çalış hem oku hem aileye sahip çıkmaya çalış” olarak çocuk iken hayata atıldım 13 yaşında alkol sigara, 15 yaşında maddeye başladım 6 sene bağımlıydım 21 yaşıma kadar (Sentetik ilaç:Lyrica isminde ki pregabalin 6 sene ve 3-4 sene yaklaşık Sentetik uyarıcı Meth bu iki maddeye bağımlıydım). Üniversite’ye gittiğim zamanlar 2-3 ay kullanmayıp memlekete döner dönmez kendimi kullanıyor olarak bulurdum. 3 kere AMATEM’de yatıp çıktım üniversiteden önce fakat hep tedaviyi tamamlamadan çıktım. Üniversite’de düzenli idmanlarımı yapıp maddesizken bulk yapıp hacim koyup memlekete her dönüşümde eriyordum. En son yazın sonlarına doğru herşeyimi kaybedince intiharın eşiğindeyken 4 Kasım’da gönüllü AMATEM’e yattım. 21 günlük tedavimi tamamladım ve düzenli idrar tahlili ile antidepresanlarımı yazdırmaya gidiyorum. Sentetik uyarıcılardan arındığım için yatış süresince düzensiz kilo aldım orada. Çıkar çıkmaz Aralık ayına girerken kendimi tamamen vücut geliştirmeye adadım çünkü gerçekten terapiden öte geliyor bana. 2-3 aydır temizim çok şükür bir deri bir kemik iken 2 ay içinde maddeyi bırakıp spora adayınca kendimi kas hafızasından olsa gerek çevremin de deyişine göre muazzam topladım 1 ay düzenli idmanla.(1-2 Aylık değişimimi ekliyorum)
Sizlere esas sormak istediğim sayın abilerim kardeşlerim:
Oksandrolon satın aldım bir kaç gün önce, Oksandrolon’u kullanmaya başlamadan önce hormonal değerlerime bakıttım ve testten 1 gün önce cinsel aktivite de bulundum, 2-3 gün öncesi de biraz alkol tüketimim olmuştu (O günden beri içmiyorum 3-5 ayda bir içerim diyordum fakat Anavar’dan ötürü onu da asla yapmayacağım karaciğer sağlığım için) Sizlere o testleri de paylaşıyorum. Sadece günlük 45 mg Oksandrolon olarak gidiyorum testo baskılaması yapacağını araştırmalar sonrası gözlemledim,
Sizce testosteron eklemeli miyim ? Eklersem eczaneden Sustanon almak mı daha az östrojene dönüşüm yapar, yoksa Testosteron Enanthate mı daha az östrojene dönüşüm yapar ? Sustanon tek doz 250 mg mevcut eczanede. Testosteron enanthat’ı kullanırsam hafif 125 mg dozda kullanmayı düşünüyordum. Aylardır düzenli antidepresanlar reçete ediliyor, Sulinex 225 mg, Ketiapin 150 mg (uyku için) Tranko-buskas 2 adet günde. Kendim ise vitaminler olarak Demir, Çinko, Folik Asit, C vitamini, D vitamini, B1-B6-B12 vitaminleri kullanmaktayım. Siz bu işin içinde olan forum ailesi olarak bilgileriniz ve geri dönüşleriniz benim için çok kıymetli saygılar sevgiler.
(İlk konu açışım, hatalarım yanlışlarım yada eksikliklerim varsa mazur görünüz, teşekkürler.)
-
Yazan: TEKTON
Merhabalar 17 yaşımdayım yakında 18 olacağım herhangi bir ilaç kullanmıyorum tamamen naturalim ve bir sorun yaşadım burada yardım edebilecek insanların olduğunu düşündüm. Shilajit adlı bir takviye kullanıyordum 2 haftadır belki onunla alakalıdır diye kullanmayı bıraktım fakat birşey değişmedi
Herşey normaldi herhangi bir problemim yoktu uyudum uyandım ve erektil disfonksiyon oldum, 1 günde oldu bu önceden hiçbirzaman böyle bir sorun yaşamamıştım. Sperm sayımda değişim yoktu libidomdada bir değişim yoktu düzelir diye 1 hafta bekledim ve şuan sperm sıvısı biraz sulu geliyor libidomda herhangi bir değişim yok kan testi vermeye gideceğim yapabileceğim birşey varmı neden olmuş olabilir ergenlik sebebiyle hormonsal dalgalanmamıdır bilemiyorum yardımcı olabilirmisiniz? Teşekkür Ederim.
-
Yazan: lelouch
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Testosteron enanthate kullanmayı planlıyorum fakat bazı sorularım olacak sizlere.
SORULAR:
Testosteron kullanımı sonrası dış görünüşte ne gibi değişiklikler olur? Yüz kemik yapısında, tüylenme , ses değişikliği gibi konularda değişiklik olur mu? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: 0xCurl
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
KÜR PLANLAMAM: (16-20 hafta kadar)
Testosteron Primobolon Kürüne girmeyi düşünüyorum.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Boy:180 Kilo:70 Dozajlar, takviyeler ve bu süreçte kullanmalısın dediğiniz önerileriniz var mı?
Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: KA21
Herkese Merhaba,
Çok kısa son 5 ayda neler yaptığımdan bahsedeyim. Daha sonra değerli bilgilerinize talibim . Sporla olan ilişkimi 7 yıl önce kesmiştim. Bu sürede yağ oranım % 30 lara kilom ise 92 civarına çıktı. Tempolu yürüyüş ve koşular, düzgün beslenme programı ve her sabah 6 iu GH desteği ile kendime bir hazırlık dönemi oluşturdum. Daha sonra haftada üç gün Testosteron P. 0,5 mg, Masteron 1 mg ve Tren 0,5 mg olacak şekilde bir küre giriştim. Tüm bunları yaparken tabi ki sağlık durumumu sürekli testlerle kontrol altında tuttum. Artık 10. haftaya geldim. Şuanda kilom 79, yağ oranım %11, kas ve iskelet yapımda oldukça iyi duruma geldi. ,
Benim Allah bağışlarsa 2 çocuğum var. Stresli bir iş hayatım ve tabi ki ülke şartları malum streslide bir ekonomimiz var. Vücutta sabit bir seviyede bulunan testosteronun pozitif anlamda çok faydasını gördüm. Uzun uzun anlatmak isterim ancak sizleri de çok meşgul etmeden esas konuya geçeyim. Artık kendi döngümü açmak istemiyorum. İki günde bir iğne olmak da istemiyorum. Ancak vücudumda da aynı seviyede testo olsun istiyorum.
Şimdi kürümü ocak sonuna doğru bitirmeyi ve hayatıma Nebido ile devam etmeyi düşünüyorum.
Sorular :
Kürden çıkarken Nebidoyu ne zaman almalıyım ki, testo dalgalanmasından minimum etkileneyim? Kendi döngümü açmadan sabit bir seviyede kalmak için Nebido doğru bir seçim mi? Farklı bir öneriniz var mı? Treni artık kullanmayacağım için farklı bir müdahale yapmam gerekir mi? Kişisel bilgiler:
Yaş: 42 Boy: 1,76 Kilo: 79 Tüm cevaplar için teşekkürler.
@Diver
-