-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Halo0619
Arkadaşlar selamlar iyi Forumlar. Ocak ayının 2sinde Winstrole başladım oral olarak Günde 30 mg alıyorum 4 gün öncede Halotestin ekledim kürüme bununla beraber bol miktarda karaciğer koruyucu içiyorum. Size sorum tam anlamıyla etkilerini ne zaman gösterirler hissiyat anlamında güç anlamında ne hissedeceğim. Duygu durumum değişecek mi?
Amacım büyümek değil. Sadece kilo ve kaslı sert bir görüntü, güç artışı.
Cevaplayan herkese şimdiden Teşekkürler.
-
Yazan: bariskaraca0
Merhabalar arkadaşlar, nasılsınız?
KÜR DETAYLARIM:
Testosteron Enanthate Turinabol Bir dönem önce eczanede vurdururken baktım beni arada sallıyor yarın vururuz öbür gün vururuz yapıyor olacak gibi değil kendim kalçadan enjekte etmeyi öğrendim o şekilde vuruyordum ama ister istemez hep bi tarafa vurabildiğim için sorun yaşar oldum yakından tanıdığım bi eczacı arkadaşa omuzdan vursam nasıl olur dediğimde gardaş kasa ulaşmaz yağda kalır olmaz kalça iyi gibisine birkaç yorumda bulundu sizin rahat ederek enjekte ettiğiniz bölge neresi ve hangi bölgede enjekte ederken nelere dikkat etmeliyim kendi fikir ve yaşadıklarınızı belirtir misiniz.
Teşekkür ederim
-
Yazan: DorianBaba
Arkadaşlar dövüş sporlarında 10mg turinabolun ne gibi etkisi olur ve kaç hafta da etki eder? ben araştırmıştım 10mg nin pek bi zararı yoktu ama sizden de duymak isterim. Zaten fiziğim 10/10 hem parçalı ve kütleliyim.
-
Yazan: Draqul Org
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Bacaktan insülin iğnesi ile enjeksiyon yapılabileceğimi duydum fakat nasıl yapacağım hakkında hiçbir video bulamadım. Tıpkı normal bacak enjeksiyonu gibi quaddan mı yapmalıyım?
Cevaplarınız için teşekkürler.
-