Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

aleister crowley

İlk Kür Ayrıntılı Şekilde Yaşadıklarım - REHBER

Önerilen İletiler

Merhaba arkadaşlar,

 

Biliyorsunuz steroid kullanmak eroin kullanmakla eş değer görüldüğü için tecrübelerimi başkasına aktarmam pek kolay olmuyor.

Bu nedenle ilk kürümde yaşadıklarımı, öğrendiklerimi, sorunlarımı ve çözümlerimi buraya yazmaya karar verdim. Çok güzel bir rehber olduğunu düşünüyorum. Umarım faydası olur.

 

İlk kür tercihi olarak spor hocamın önerisiyle Sustanon + Primabolon kürüne başladım.

Aslında ilk kür için Sustanon gibi 3 kısa 1 uzun esterden oluşan ve hormonlarla aşırı oynayan bir şey seçmeye gerek yokmuş sonradan öğrendim.

Testosterone Enanthate uzun esterli ve daha stabil tutuyor hormon seviyelerini. Şimdiki aklım olsa Sustanon yerine onu tercih ederdim.

Primabolon ise aslında bu ilaçların en zararsız görülenlerinden. Ciddi bir yağsız kas kütlesi kazandırıyor.

Burada anlatacaklarım sadece Sustanon+Primabolon kürü için geçerli değil, tüm testo kürlerini ilgilendiren şeyler yazacağım.

 

I. Kür Öncesi:

 

Her acemi gibi bende de inanılmaz bir heyecan vardı ve bu nedenle doğru düzgün araştırma, hazırlık vs yapmadım. Sadece tanıdık eczacıdan Sustanon ve Primabolon istedim. Sustanon bulduk fakat Primabolon yerine Rimabolon adında muadilini verdi.

 

II. Hafta 1 ve 2:

 

İlk 2 hafta, haftada 1 kez Sustanon ve Primabolon yaptı spor salonundaki hocam. İğnelerin etkisini dördüncü günden sonra görmeye başlıyorsunuz.

Ciddi bir güç artışı, agresiflik hâli ve kaslarda sertleşme başlıyor. Gerçekten ilk kez kendimi bu kadar güçlü hissettim. Sanki bir taşı alıp sıksam toz haline getirebilirmişim gibi hissediyordum. Libidom normalde de inanılmaz yüksektir, çok az daha arttığını hissettim. Daha doğrusu libidoda değil de yataktaki performansta bariz değişim vardı. Sevgilim seninki biraz büyüdü mü ne falan diye sordu yani düşünün artık. O kadar gereksiz yerlerde ereksiyon olmaya başladım ki anlatamam. Bu durumdan şikâyetçi de değildim, seksomanyak olduğum için.

 

III. Hafta 3 ve 4:

 

Bu noktada her iki ilacı da ikişer taneye çıkardık.

Yani haftada toplam 500 mg Sustanon, 200 mg Rimabolon yapmaya başladım. Pazartesi ve Perşembe günleri iğneleri yaptım.

Bir yerden sonra Hoca'nın yapmasıyla uğraşamadığım için kendim öğrenmeye karar verdim ve kendime yapmaya başladım iğneleri.

Hiç zor değil, ne kadar erken öğrenirseniz o kadar iyi. En azından elinizde ilaçlarla sürünmüyorsunuz. Sadece videoları iyi izleyin sinirlere gelmesin iğne. Vuracağınız yerleri açıkça anlatıyor Youtube'da yer alan videolar.

 

IV. Hafta 5 ve 10 arası:

 

Burada primabolonu haftada 3'e çıkardık.

Aslında 5'e kadar hatta çok ileri seviye sporcularda 7'ye kadar yolu var paranız varsa.

 

Dördüncü haftadan sonra çok büyük bir sıkıntı başladı. Atrofi. Bela ve lanet bir şey. Vücutta normaldekinin 10 katına yakın testosteron olduğu için testisler artık üretim yapmayı durduruyor hâliyle. Vücudun doğal tepkisidir bu ve herkeste bir miktar küçülme olurmuş ancak bendeki bayağı hissedilir oldu. Yabancı forumlarda yaptığım uzun araştırmaların sonucunda HCG yani Pregnyl ile bunu aşabileceğimi öğrendim. Bu forumlarda her şeyin kısaltmasını kullanıyorlar ortak bir dil var ama onu öğrenene kadar epey zaman geçiyor. LH, FSH, HCG, EoD derken kafan yanıyor. Bana sorun anlatırım, epey öğrendim olayları.

 

Neyse Pregnyl'i bulmak epey zor arkadaşlar. 50 kadar eczaneyi aradım telefonla, nihayet Koşuyolu'ndaki Medipol Hastanesi'nin (Medipol'dü sanırım e-5 kenarında olan işte) karşısında buldum ama emin olun son kalan üç taneyi aldım. Sanırım piyasadaki son üç taneydi çünkü artık hiç yok.

 

Neyse şimdi ilaçları aldım almasına ama bu ilaçlar bozulabilen ilaçlar. Yarım saat buzdolabı dışında kalsınlar gg. Zaten buz sardı etrafına eczacı öyle aldım.

Her kutuda 3 tane var. 1500 iu'luk hepsi. Şimdi iu nedir, HCG nasıl yapılır hepsini anlatacağım size. Burada bir Pregnyl parantezi açıyorum çünkü hem çok önemli, hem çok detaylı.

 

1. Pregnyl:

 

Bu arkadaş kadın lohusası bilmem nesi işte internette araştırma yapsanız tanımını yaparlar. Yaparlar fakat asıl önemli şeyleri bir türlü yazmazlar yine yabancı forumlardan öğreniriz. Herkes birbirini kopyalayıp yapıştırdığı için bizim ülkede, sürekli aynı şeyler yazıyor Türkçe kaynaklarda.

 

Pregnyl testislerde LH'yi taklit ederek testislerin çalışmasını sürdürür ve böylelikle korur. Eskiler tek seferde, kür sonunda 5000iu yaparlarmış. Bu çok ama çok yanlış. Bir sürü araştırma var 1500 iu üzerinin desentazizasyon (yani duyarsızlaşma) oluşturduğuna ve kalıcı olarak testislerin işe yaramaz hâle geldiğine ilişkin. Bu steroidler kısır yapıyor geyiğinin temelinde de bu var muhtemelen. Kesinlikle kür içinde her 3.5 günde 1 olmak üzere 200-300iu Pregnyl kullanmalısınız. Bunun başka bir yolu yok. Eczanelerden bulamazsanız gerekirse kara borsadan bulun, ben anlamam. Eğer Pregnyl elinizde yoksa, kesinlikle başlamayın küre.

 

2. Peki biz ne yapacağız?

 

Bodyforumtr.com'un eskiden hormonlarla ilgili bölümü vardı şimdi kaldırdılar. Orada ve yabancı kaynaklarda bu tartışmaların sonucu şuna bağlanıyor: Her 3.5 günde bir 200-300 iu vurmak. Bunu nasıl yapacağım derseniz de insülin iğneleri kullanacaksınız. Şimdi 250 iu x 20 demek çok büyük bir rakam. Bunu sağlamak için elimizdeki az sayıda Pregnyl (HCG)'i iyi kullanmamız gerek. Burada devreye bakteriostatik su giriyor.

 

3. Bakteriostatik su nedir ve nasıl yapılır?

 

Pregnyl çok çabuk bozulan bir ilaç. Bu nedenle dolapta saklayacağız seyreltip. Başka türlü her 3.5 günde bir 250 iu yapmak mümkün değil.

Bakteriostatik suyun içinde saklayacağız ilacımızı, aksi takdirde dolapta bile olsa ağzı açık şekilde 1 haftadan fazla dayanmaz.

 

Bu su nasıl yapılıyor yabancı dili olanlar google'lasınlar videoları bilmem neleri vardır. Bodyforumtr'de yine güzel bir başlık vardı ama forumun ilgili bölümü patladığı için bulamıyorum şu an. Ben kısaca anlatayım: Amacımız 0,01 benzyl alkol içeren bir distile su elde etmek. Yani 10 ml distile su çektiysek o zaman 100 iu (insülin iğnesi alırsanız anlarsınız) benzyl alkol çekerek bir steril kaba koyacağız. Bu steril kabı nasıl bulacağımızı aşağıda anlatacağım, önce gerekli malzemeleri sayıyorum:

 

- İnsülin iğneleri, bol bol alın,

- 5 veya 10 ml büyük şırıngalar

- Benzyl alkol

- Pamuk

- Serum, yani enjeksiyon suyu, yani distile su

- Birkaç tane steril flakon

 

Ben steril flakon yapmakla uğraşamadım. Normal şartlarda, sıradan bir flakonu alkole silip mikro dalgada 1 dakika falan ısıtınca steril hale geliyormuş.

Evde mikro dalga olmadığı için gittim steril idrar kaplarından rica ettim özel bir hastaneden. Onların da ağzı kapalı ve steril poşet içinde çünkü. Bunu da kendim akıl ettim, internet üzerinde böyle bir yöntem söyleyene rastlamadım henüz.

 

Kabın birisine 10 ml serum yani distile su koyun normal şırıngayla.

İçine insülin iğnesi ile çekip 100 iu benzyl alkol ekleyin. Ne oldu? Elimizde 0,1 benzyl alkol içeren bakteriostatik bir su oldu.

 

Su ve toz halinde çıkacak kutudan. 3 tane distile su, 3 tane toz halinde Pregnyl olacak kutuda.

Bu sularla işimiz kalmadı. Bakteriostatik suyumuzdan çekip toza döktükten sonra hafifçe sallanmalı. (Çok hafif, bozulabilir çok çalkalarsanız)

Sonra tekrar bakteriostatik suyumuza aktarıyoruz. İki toz için de aynısını yaptın diyelim. Ne oldu? 10 ml bakteriostatik suyun içinde 4500 iu ilacın var şimdi.

Bundan sonra gerisi hesap yapmaya kalıyor. İnsülin iğnesiyle 500 iu çektiğinizde (yani 0,5 ml) 225iu Pregnyl yapmış olacaksınız. Ben böyle yaptım.

Karından insülin iğnesiyle yapacaksınız. İğneyi 30 derecelik açıyla yani neredeyse yana yatık tutacaksınız. Karnın yağ dolu kısmını iki parmağınızla sıkıp vuracaksınız. İnternette videoları var izleyin. Önemli olan şey, göbek deliğinden uzak durun.

 

Bu bakteriostatik suyu buzluğa koymayın, normal bildiğimiz dolap kısmında saklayacaksınız. 3 hafta falan dayanıyormuş sanırım belki daha fazla.

Siz yine 21 günü geçmeyin.

 

4. Nolvadex veya AI (Arimidex) kullanın.

 

HCG östrojen aromatizasyonunu hızlandırdığı için çok tehlikeli. Bitch tits denilen jinekomasti belirtileri varsa durum daha kötü olur sakın kullanmayın.

HCG kullanılırken Nolvadex kullandım. AI da kullanılabilir, araştırırsınız detaylarını. Ben günde 20 mg Nolva kullandım. Bazen 40'a çıkardım göğüste batma hissedersem.

 

V. Kürün Sonlarına Doğru Geliyoruz

 

Tam tatile gitmeden öncesiydi. Gerçek bir yaratık oldum. 4 kg civarı kilo aldım. Ama yağ oranım inanılmaz düştü. Sanki bir definasyon kürü gibi yaptım, aslında bu bir hacim kürüydü ama ben yağ oranımı düşürmeye odaklandım. Hem yağ oranım düştü, hem kilo aldım.

İnanılmaz bir duyguydu çünkü ben her yaz kilo veririm en az 3-5 kg. Bu değişimi herkes farketti tabi. Sahillerde güzel pozlar kestim, Instagram'a kaslı fotoğraflar yağdırdım. Her şey güzel gidiyordu.

 

Tatilde pregnyl yapamayacaktım çünkü herkesten gizli yapıyordum kürü. Yanımda götüremezdim, dolaba koyamazdım ilacı. Tatilde yine Sustanon ve Primabolon'u yaptım iki kez fakat bu sefer Pregnyl (HCG) yok. Döner dönmez HCG'yi de yaptım. Testislerde yine ufak bir küçülme hissettim ama geçti HCG'ye yeniden başlayınca.

 

Dedim madem testisleri koruyoruz, bir de ara verdim küre 1 hafta ben bu kürü uzatayım...

 

Çok yanlış bir karardı arkadaşlar. 10, bilemediniz 12 haftada bu iş bitmeli. Ben salak gibi 13-14 hafta yaptım.

10. haftadan sonra doğru düzgün ne bir hacim alabildim, ne de güç artışı hissettim öylesine yaptım yani.

Neyse kür sağ salim bitti. Hiçbir problem yok ne testislerde, ne libidoda. Taş gibiyim. Aynada şöyle kendime bir bakıyorum.

Vay be diyorum. Ateş ediyorum adeta.

Hatunlar falan nasıl yazıyorlar, nasıl bakıyorlar yolda anlatamam size. Normalde de eli yüzü düzgün bir adamım da o fizikle birleşince bayağı bir fark yarattı.

 

VI. Kür Sonu Tedavisi (Post Cycle Therapy)

 

Son iğneden 10-14 gün sonra başladım. Süreyi tam hatırlamıyorum, araştırın bunu da yine.

Burada elimin alında Proviron vardı hiç kullanmadım. Libido yükseltiyormuş ama bazı zararları varmış şimdi hatırlayamadığım.

HCG'nin de son iğnesini yapamadım çünkü salak gibi dışarıda unutmuşum, bozuldu ilaç. Testisler küçük girdim yani PCT'ye.

O kadar atrofiden kurtulmak için verdiğim emek boşa gitti neredeyse.

 

Nolvadex ve Klomen kullandım. Dozajları şöyle:

 

1. hafta / Her gün için / 40mg Nolvadex / 100mg Klomen

2. hafta / Her gün için / 40mg Nolvadex/ 50mg Klomen

3. ve 4. hafta devam ettim böyle sanırım ama tam hatırlamıyorum, üstünden zaman geçti.

Bu dozajları ve zamanı teyit edin lütfen başka yerden.

 

PCT sırasında da libidoda bir düşük yoktu. Gayet güzeldi her şey. Aldığım kiloların 2'si gitti. Muhtemelen su attı vücut. Biraz inceldim aynadan bakınca hissedilir şekilde. Burada tam olarak yapılması gereken şey çok titiz beslenmeye devam etmek. Antrenmanları haftada 3'e indirmek ve 40 dakikalık yoğun ve sert antrenmanlar yapmak idi.

 

VII. Gelelim Fasulyenin Faydalarına

 

Ben salak gibi PCT sonrasında triceps'imi sakatladım. 2 hafta falan gidemedim spora. Gittim de saçma sapan hafif antrenmanlar yaptım gittiğimde de. Ya da bacak falan girdim. O arada beslenmem de rayından çıktı. Öyle bir kırılma yaşadı ki vücut görmeniz lazım gençler.

 

Kür sonundaki hâlimden epey bir hacim kaybettim. Kollardan 1.5-2 cm gitmiştir öyle diyeyim.

Ama tabi başladığım yere göre epey ilerideydim. Kürden kazandıklarımın yarısını kaybettim diyelim yuvarlak hesap.

 

Ama asıl problem bu değil. Şu an libido problemi yaşıyorum. Hatunla seks yaparken bir sorun yok. Yani var da idare ediliyor.

Kalkmıyor diye bir şey yok alet çalışıyor ama eskisi gibi değil. Hatun bir şey anlamadı bu yüzden. Hatta arada sırf denemek için mastürbasyon da yaptım, sorun olmadı. Ama asıl dışarıda normalde bir kaplan olan ve her hatunu götürmek isteyen ben dönüp bakmıyorum bile. Bu durum 1 aydır devam ediyor.

Canımı sıkmaya başladı. Özel hastaneler hormon testi için 1000 lira falan istiyorlar. Bu nedenle bugün devlet hastanesine gittim, bakalım sonuçlar ne olacak. Öyle ahım şahım bir problem olduğunu düşünmüyorum çünkü berbat bir hissim falan yok. Sadece bir tık bir şeyler var hissettiğim. Muhtemelen ya östrojen seviyemde bir sıkıntı var ya da prolaktinim yükselti. Bakalım göreceğiz.

 

İki sorunum daha oldu onları da açıklayayım:

 

1. Saç Dökülmesi: Kürün ortasında başladı, halen devam ediyor. Zaten hassastır saçlarım serbest testo saç köklerine yapışınca iyice arttı. Bunun için yılların şampuanı ketozol önerdiler. Bayağı faydalı olduğunu düşünüyorum. Kremini de şakaklarınıza sürün diyorlar ama kullanmadım ben.

 

2. Sivilceler: Sırtım, omzumun arkası ve biraz göğsüm sivilce doldu PCT'den sonra. Biraz vardı sadece kürdeyken, sonra çılgınca arttı. Bu da normalmiş. Animal Pack öneriyorlar içindeki bir maddeden dolayı.

 

Nihayetinde size vereceğim en büyük tavsiyeler şunlar:

 

-Elinizde Pregnyl olmadan başlamayın.

-Hormon testi yaptırmadan, doğal durumunuz ne baktırmadan başlamayın. Hiç zor bir şey değil kan veriyorsun altı üstü.

-Elinizde tüm ilaçlar olmadan başlamayın. Benim gibi tedarik sorunu çekmeyin. En azından 2-3 parçada bitirin işi. 10 kez gitmişimdir ben eczaneye.

-Kür sonu tedavisini ihmal etmeyin. Kür içi Pregnyl (HCG) kullanın.

-Kür sonunda da 1 ay geçince bir test yaptırın. LH, FSH, Testo, Serbest Testo, Östrojen, Prolaktin seviyelerinizi ölçtürün.

Kanı sabah 9'da en geç ve aç karna veriyorsunuz, doktor randevusunu ona göre ayarlayın iki kez gitmeyin.

 

Başka sorular varsa yaşadıklarımla ilgili seve seve cevaplarım, sevgiler.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Loving    9.252

Çok yerinde ve güzel paylaşım sizden sonra gelen yeni arkadaşlar için para ile satın alınamayacak bir kaynak. Teşekkürler.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ZANE    8

Super kaynak hocam benden bir de ek not. Pct esnasinda Aromasin kullaniniz. Ostrojen reboundarini engeller+free test.'i arttir+igf-1 serum seviyelerini arttir+ saglikli erkeklerde total test'i arttirir+ daha duauk ostrojen seviyeleri olsugundan vucudu fsh ve lh uretimine daha cok tesvik eder++++. Olmazsa olmaz :D

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SaVaS    3

Kür içi hcg önerisi pek yerinde bir öneri değil enantat kullanıyor olsan 500 mg de testisleri o duruma getirmezdi sustanon enjeksiyonu ayrıca haftada 2 değil 3 günde 1 yapılır çünkü 4 ester vardır dalgalıdır ondan dolayı 3 günde 1 yapmak en idealdir.

Ayrıca hcg konusunda düşük iu vurmak konusuna katılıyorum çok hata yapılıyor 5000 iu bir anda vurunca leydig hücrelerini öldüre biliyor o duyarsızlaşma denilen olay o aslında yüksek doz almak sıkıntı ayrıca sade testo e. boldenon gibi giriş seviye kürlerde hcg çok gerekmez sade nolvadex bile ptc de işi görür genelde hcg tren deca gibi sert ilaçlarda gerekiyor misal uzun vade yapılan tren kürlerinde hafta sonu 500 iu hcg önerilir ama gidip 500 mg testo 500 mg boldenon alıp hafta içi full hcg vurursan sonuçları riskli olabilir. onun dışında güzel bir günlük olmuş umarım istediğin sonuca ulaşmışsındır ama sana tavsiyem bir gidip sperm üretimini kontrol ettirmen olacaktır. % kaç çıkacak önemli.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hocam merhabalar belki burası yeri değil ama nerden başlık açacağımı bulamadım telefondan.1hafta oldu only winstrol oral küre başladım günlük 30mg olarak.testislerimde ufak tefek ağrılar oluşmaya başladı ve 2gündür saçımda ufak ufak dökülmeler var.2tane sorum olacak benim

1)kürü kessem sıkıntı olurmu?

2)şuanda kestim diyelim pct ye ihtiyacım varmı?

Acemiyim bu konularda yardımcı olursanız çok sevinirim

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
corey    40

hocam paylaşım için teşekkür ederiz. kürünüzde 2 kere hcg aksaması yapmışsınız buna rağmen libidoda bazı küçük aksilikler yaşadığnızı belirtmişsiniz. ben burada hcg nin kür içinde kullanılamayacağını düşünmeye başladım. belkide kullandığınız hcg ler leydig hücrelere zarar vermiş olabilir. aklıma şu soru takıldı acaba kür sonunda temiz bir hcg li pct sizi sorunsuz bir libidoya eski halinize getirecek miydi?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
merkar    132

roid kullanmayı düşünen herkesin okumasında yarar var bu yazıyı. Başlığa uygun bir şekilde tam bir rehber olmuş.

bir sorum olacak, bakteriostatik su yapımı için kullanılan benzyl alkolü nereden temin ettiniz?

eczanelerde bulunan alkol bildiğim kadarıyla etil alkol

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×