Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

cetinkayaemree

İlk Kür İçerisindeyim, Kür Sonu İçin Fikirlerinizi Bekliyoru

Önerilen İletiler

Herkese merhaba, epeydir forumu takip ediyorum fakat paylaşım yapmıyordum hiç. Kafama bir kaç soru takıldı onları sizlerle paylaşıp fikir alışverişinde bulunmak istedim. Öncelikle kendimden bahsedeyim biraz. 23 yaşındayım 1.73 boyum. 3 senedir vücut geliştirme ile ilgileniyorum. Daha öncesinde yürümeye başladığımdan beri futbol oynuyorum ve 4 sene kadar wing tsun ile 6 sene kadar da atletizm ile ilgilendim. Şu an ilk steroid kürümün 8. haftasının içerisindeyim. Kullandığım ilaçlar Haftalık 500 mg Testo Enantat 400 mg Boldenon ve 150 mg Methandriol Dipropionate. İlk 6 hafta günde 30 mg dianabol kullanmıştım, 6 hafta bittiğinde dianabol ü kestim. Küre başlamadan önce 67 kiloydum şu an 74 kiloyum. İyi bir diyet yapamıyorum ama gerçekten çok verimli antremanlar çıkarıyorum, antreman konusunda hakkımı yiyemem ^^ Katı bir diyet uygulamamama rağmen fazla su tuttuğumu düşünmüyorum önceki halime göre epey hacim aldım ve biraz kuru bir görüntüye kavuştum. Yani şu an için istediğim gibi gidiyor her şey ^^

Supplement olarak protein tozu, bcaa, zma, c vitamini, magnezyum potasyum d vitamini karışımı, multivitamin ve milk thistle kullanıyorum. Bolca enginar ve maydonoz tüketiyorum. Şu ana kadar hiç sivilcelenme yaşamadım, herhangi bir libido cinsel istek düşüşü vs yaşamadım. Aksine çok çok daha iyi gidiyor o konular ^^ Sadece biraz agresiflik oluyor onun dışında hiçbir yan etki görmedim şu ana kadar. Daha önce de bahsettiğim gibi şu an 8. haftanın içerisindeyim ve toplam 18 hafta yapıp kürü bitirmeyi düşünüyorum. Şimdi gelelim sorularıma;

 

1) Kür sonu pct olarak pregnyl kullanmayı düşünmüyorum. Klomen + proviron düşünüyorum. Yorumunuz nedir ?

2) Kürüm Aralık ayının başında bitiyor. Kür bittikten sonra 1 ay boyunca her gün 100mcg Follistatin 444 kullanmayı düşünüyorum. Sizce tek başına fayda görür müyüm?

3) Kür bittikten sonra 4 ay kadar ara verip daha sonra yaz öncesi 12 hafta Testo propionat, winstrol, turinabol kullanacağım. Bunun yanına boldenon mu yoksa kısa esterli deca mı eklemeliyim onun kararsızlığını yaşıyorum daha önce kısa esterli deca kullanmış olan varsa yorum yapabilir mi rica etsem. Bu kürümde deca yerine boldenon tercih etmemin sebebi internetten araştırdığım kadarıyla östrojen aromatizasyonu olmaması. Deca ya karşı bir önyargım oluştu nedense çok zararlıymış gibi hep okuduğum şeyler. Beni bu konuda biraz aydınlatırsanız çok sevinirim.

 

Bilgi paylaştıkca çoğalır, bilmemek değil öğrenmemek araştırmamak ayıptır ^^

Değerli cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim..

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


SaVaS    3

1 ) Proviron olmaz onu kür esnası alacaksın ptc de androjen koyulmaz Nolvadex işini görür büyük ölçüde

2 ) Sağlam bulursan evet işini görür.

3 ) Amaca göre değişir.

 

Deca konusu tren gibi sert olmasından kaynaklı ondan dolayı insanlar korkuyor

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Açıkcası Proviron u libido düşüşü, cinsel isteksizlik olursa kullanmayı düşünüyorum yalnızca. Yani şimdi siz zarar yan etki vs konusunda deca ve tren i aynı kefeye mi koyuyorsunuz? Ne demek istediğinizi tam anlayamadım tren gibi sert derken. Açıkcası 3-4 kür yapmadan tren kullanmayı düşünmüyorum da. Deca kullanıp bıraktıktan sonra ne gibi problemler yaşanıyor onu yaşamış olan birileri bir takım bilgiler verir beni de bilinçlendirirse bir dahaki kürümde Deca kullanmayı düşünüyorum

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ZANE    8

HOCAM MERHABA;

 

Kür sonunda yaptıracağınız kan testleri ile pregnyl'e gerek duup duymadığınıza karar veriniz. Pregnyl kesinlikle pct parçası değildir. EVET DOĞRU. Pct öncesi lh değerlerine kickstart vermenizdir. Ondan sonra nolvadex,clomid gibi ilaçlar kullanrak vücudunzun lh ve fsh üretimine teşvik verirsiniz. Doğru pregnyl kullanımı kür ile pct arasındaki zamandır. gün aşırı 250 iu gibi bir rakam 2 hafta boyunca genel olarak fazlasıyla yeterlidir. Fazla pregnyl alımı legdid hücrelerine zarar vereceği gibi hipofiz bezinin lh'a karşı hissizleşmesini sağlayabilir. Kimi insan vardır haftalık 500 iu hcg ile direk lh'ı tavan yapar ama genel bir avaragejoe olarak gün aşırı 250 iu hcg (ortalma haftalık 1000, bir hfta yüksek öbür hafta alçal olacağını takmayın) tam bir sweetspot(maalef türkçe tam karşılığını bilmiyorum, tam ayarı/dengeli gibi bir anlamı olsa gerek türkçede) testis boyutuna gore hcg kullanimina kurun son 2 haftasindan itibaren baslanabilir. Super agir ve uzun kurlerde hcg kullanimi son 3 haftadan da basladigi oluyor. Bu konu cok ama cok detaylidir. Temel baz alacagimiz durum. 1 testislerin hacmi. 2. Kan testlerimiz

 

AYRICA Methandriol Dipropionate gibi çok yüksek derecede aromatize olan bir ilacı kullanmanızı hiç tavsiye etmem. Çok zayıf bir anabolik etkisi vardır ve pct trahine yakın sürede haak bu ilacı enjekte etmeye devam ederseniz(krün son haftaları) pct'nizin başarı şansını azaltacaktır. Tavsiem hiç kullanmamanızdır. arimidex,aromasin bile östrojene dönüşümü tam nalamıyla durduramayabilir.

 

Kürünüzde olduğu gibi PCT'nizde de aromasin gibi bir AI kullanmaya devam etmenizdir. Peki neden aromasin? igf-1 değerlerinizi yükseltir,testesteron üretimie vucudu teşvik eder. free testosteronu arttır. PCT'de bize çok şey katacaktır. östrpjen reboundlarını engelleyecektir. Arimidex'i biraktığınız anda östrojen patlaası yaşayabilirsiniz. Arimidex ayrıca igf-1 değerlerimizi düşürecektir ki hiç istemedğimiz bir durum bu. Aromasini krünüz boyunca kullanmanız ve pct sonuna dek kesmeyiniz. (pct'de ikinci haftdan sonra dozajı yarıya düşürüleblir. İhtiyacınızdan fazla kullanırsanız eklemlerinizin ağrıması muhtemel o yüzden kendinizi tanıyın ve ihtiyacınızı belirleyin, kür boyunca o dozajı kullanın. Kür içide yapacığınız testler bu konuda size yardımcı olabilir.

 

tavisyem clomid ve nolvadex'i birlikte kullanmanızdır. Ne kadar ikisi de birer SERM olsa da tek bitanesinden yükske doz almak istenmeyen yan etkilere yol açabilir. ortalama ağırlıkta bir kür için genel olarak 50 clomid 40 nolva yazılır. 2. haftadan sonra clomid 25,nolva da 20'ye düşürülür. pct'nin dördüncü haftasında yapılan kantestine göre pct'yi kesmek ya da birkaç gün daha devam etmeye karar kılınır.

 

PCT tavsiyem ortalama bir kür için. haftalık kürün son enjeksiyonundan pct'ye kadar 1000iu hcg(haftalık total,gün aşırı 250,sadece iki hafta) 50/50/25/25 clomid

40/40/20/20 nolvadex (2. Hafta 20'de olabilir.

Aromasin 12.5 / 12.5 / ≤7,25 / ≤7,25

 

NOT: YAZDIĞIM PCT,REGNYL,AROMASİN DOZAJLARI VE KULLANIMI ORTALAM OLARAK HERKSE UYACAK DOZAJLARDIR. EN BÜYÜK YARDIMCIMIZ KAN TESTLERİDİR.KISİDEN KİSİDENN KİSİYE , KURDEN KURE FARKEDER.

 

##

 

Kur sonrasi f344 kullanimi yapabilirsin. Yaninda igf-1 gibi guclu bir urun kullanursan tadindan yenmez. Yalniz kurden ckimis oldugun icin tendonlwrin nispeten zayif kalcak. Hemen F344 kullanip daha da inceltme derim. Bi 4 hafta igf-1 kullanip ondan sonra 2-4 hafta off vermeni, ve ondan sonra hala arzu edersen igf-1 ve f344 kullanimini tavsiye ederim. İgf- tendonlarinj 344 kullanirken bile kayda deger bir miktarda koruyacaktir.

 

Yaz sonu kurun icin ise sunu derim.

Test prop.

Primobolan

Masteron

Tren de eklersen kaya gibi goruntun olur ama daha cok erken

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Küre girmeden 1 hafta önce test yaptırmıştım zaten. Kürden 1 hafta sonra ve 1-1.5 ay sonra tekrar test yaptırmayı düşünüyorum. Biraz da ona göre hareket edeceğim Pct için. Benim asıl sorum folli 344 ve igf-1 lr3 hakkında. Yurtdışı fiyatlarıyla az çok karşılaştırdığımda buradakilerin fiyatlarının çok çok çok ucuz olduğunu görüyorum ve bu yüzden orjinalliğinden şüphe duyuyorum açıkcası. Bir kaç hocama danıştığımda onlar da bu tarz ürünler kullanmamdansa growth kullanmamın daha doğru olacağını en azından orjinalini daha kolay bulabileceğimi söylediler. Günde 5 üniteden 2 ay civarı growth'un bana ne gibi artıları olabilir mesela ?

 

Hocam bu kürde neden winstrol, oxandrolone yazmadınız? Bir de boldenon ya da kısa esterli deca yerine neden primobolan? Sorgulamak adına değil nedenini bilmediğim öğrenmek istediğim için soruyorum yanlış anlamayın lütfen.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ZANE    8

oxandrlone zayıf bir ilaç. Belki kürün son haftalarında sertlik kazanmak için kullanılabilir ama harcanacak paraya değmeyecek bir ilaç. Hammaddes aşırı phalaı.

 

winstrole açıkçası çok karşıyım. lipid profilinde yaptığı oynamalar çok kötü+eklem ve tendonlarına yapacağın en kötü ilaç budur.Müsabık değilsniz değmeycek bir ilaç. Boldenon da bana göre tamamen bir definasyon ilacı değil. ne bulk ne definasyon ilacı, ikisini arasında fakat definasyon kürlerinde daha çok su atıcı dht türevleri tercih edilir. Boldenon uyar mı uyar ama su tutması gibi bir yan etkisi var. ( genel kanının aksine deca daha az su tutar)

 

o yüzden definasyonda tam anlamıla işe yarayan ilaçlar şunlar, hiç su tutmayanlar;

 

tren a

winstrol( en efsane ilaçlardandır ama ararlarını saydım)

masteron

primo

anavar

 

bütün hespini podyum öncesi alan adam gördüm podyumda 1.lii ladı fakat saçlarının yarsından oldu. bu kadar dht'nin yan etkisi de var tabi.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oxandrlone zayıf bir ilaç. Belki kürün son haftalarında sertlik kazanmak için kullanılabilir ama harcanacak paraya değmeyecek bir ilaç. Hammaddes aşırı phalaı.

 

winstrole açıkçası çok karşıyım. lipid profilinde yaptığı oynamalar çok kötü+eklem ve tendonlarına yapacağın en kötü ilaç budur.Müsabık değilsniz değmeycek bir ilaç. Boldenon da bana göre tamamen bir definasyon ilacı değil. ne bulk ne definasyon ilacı, ikisini arasında fakat definasyon kürlerinde daha çok su atıcı dht türevleri tercih edilir. Boldenon uyar mı uyar ama su tutması gibi bir yan etkisi var. ( genel kanının aksine deca daha az su tutar)

 

o yüzden definasyonda tam anlamıla işe yarayan ilaçlar şunlar, hiç su tutmayanlar;

 

tren a

winstrol( en efsane ilaçlardandır ama ararlarını saydım)

masteron

primo

anavar

 

bütün hespini podyum öncesi alan adam gördüm podyumda 1.lii ladı fakat saçlarının yarsından oldu. bu kadar dht'nin yan etkisi de var tabi.

 

Tabii ki yan etkileri de önemli, ileriye yönelik podyum düşünüyorum fakat bu 2018'den önce değil kesinlikle. Sanırım Testo propionat, tren acetat, masteron ve kür sonuna doğru anavar şeklinde olacak. Henüz 23 yaşımdayken sağlığımla alakalı o kadar risk almayı doğru bulmuyorum açıkcası.

 

Growth kullanımı hakkında ki görüşlerinizi de çok merak ediyorum açıkcası hocam, paylaşırsanız sevinirim.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bay-T    4.247
oxandrlone zayıf bir ilaç. Belki kürün son haftalarında sertlik kazanmak için kullanılabilir ama harcanacak paraya değmeyecek bir ilaç. Hammaddes aşırı phalaı.

 

winstrole açıkçası çok karşıyım. lipid profilinde yaptığı oynamalar çok kötü+eklem ve tendonlarına yapacağın en kötü ilaç budur.Müsabık değilsniz değmeycek bir ilaç. Boldenon da bana göre tamamen bir definasyon ilacı değil. ne bulk ne definasyon ilacı, ikisini arasında fakat definasyon kürlerinde daha çok su atıcı dht türevleri tercih edilir. Boldenon uyar mı uyar ama su tutması gibi bir yan etkisi var. ( genel kanının aksine deca daha az su tutar)

 

o yüzden definasyonda tam anlamıla işe yarayan ilaçlar şunlar, hiç su tutmayanlar;

 

tren a

winstrol( en efsane ilaçlardandır ama ararlarını saydım)

masteron

primo

anavar

 

bütün hespini podyum öncesi alan adam gördüm podyumda 1.lii ladı fakat saçlarının yarsından oldu. bu kadar dht'nin yan etkisi de var tabi.

 

Tabii ki yan etkileri de önemli, ileriye yönelik podyum düşünüyorum fakat bu 2018'den önce değil kesinlikle. Sanırım Testo propionat, tren acetat, masteron ve kür sonuna doğru anavar şeklinde olacak. Henüz 23 yaşımdayken sağlığımla alakalı o kadar risk almayı doğru bulmuyorum açıkcası.

 

Growth kullanımı hakkında ki görüşlerinizi de çok merak ediyorum açıkcası hocam, paylaşırsanız sevinirim.

 

 

GH bena göre 2 kelime '' ALTIN VURUŞ '' :kas Fakat sağlam para gerektiriyor sadece GH 10 bin ayırmadan pro. anlamda pek kullanmanın anlamlı olduğunu düşünmüyorum. (kişisel görüşüm)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oxandrlone zayıf bir ilaç. Belki kürün son haftalarında sertlik kazanmak için kullanılabilir ama harcanacak paraya değmeyecek bir ilaç. Hammaddes aşırı phalaı.

 

winstrole açıkçası çok karşıyım. lipid profilinde yaptığı oynamalar çok kötü+eklem ve tendonlarına yapacağın en kötü ilaç budur.Müsabık değilsniz değmeycek bir ilaç. Boldenon da bana göre tamamen bir definasyon ilacı değil. ne bulk ne definasyon ilacı, ikisini arasında fakat definasyon kürlerinde daha çok su atıcı dht türevleri tercih edilir. Boldenon uyar mı uyar ama su tutması gibi bir yan etkisi var. ( genel kanının aksine deca daha az su tutar)

 

o yüzden definasyonda tam anlamıla işe yarayan ilaçlar şunlar, hiç su tutmayanlar;

 

tren a

winstrol( en efsane ilaçlardandır ama ararlarını saydım)

masteron

primo

anavar

 

bütün hespini podyum öncesi alan adam gördüm podyumda 1.lii ladı fakat saçlarının yarsından oldu. bu kadar dht'nin yan etkisi de var tabi.

 

Tabii ki yan etkileri de önemli, ileriye yönelik podyum düşünüyorum fakat bu 2018'den önce değil kesinlikle. Sanırım Testo propionat, tren acetat, masteron ve kür sonuna doğru anavar şeklinde olacak. Henüz 23 yaşımdayken sağlığımla alakalı o kadar risk almayı doğru bulmuyorum açıkcası.

 

Growth kullanımı hakkında ki görüşlerinizi de çok merak ediyorum açıkcası hocam, paylaşırsanız sevinirim.

 

 

GH bena göre 2 kelime '' ALTIN VURUŞ '' :kas Fakat sağlam para gerektiriyor sadece GH 10 bin ayırmadan pro. anlamda pek kullanmanın anlamlı olduğunu düşünmüyorum. (kişisel görüşüm)

 

Öğrenci olduğum için elimdeki bütçe maalesef o dolaylarda değil. Folli ya da igf-1 lr3 ün gerçekten orjinalini bulabilirsem ondan alacağım sanırım. Peki sizin definisyon kürü hakkında görüşleriniz nelerdir Bay-T ? Değerli fikirlere, farklı önerilere her zaman açığım ^^

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bay-T    4.247

2 ay gh kullanıp paranızı sokağa atmayın o zaman tavsiye istiyorsanız. Bu spor üzülmeyin hevesinizide kırmak istemem ama öğrenci sporu deil bildiğiniz zengin sporu beslenme bile ayda 1500-2250 tl arası veriyorum sadece hele birde podyum düşünüyorsanız rakamlar çok uçuk. Hobi olarak yapılması taraftarıyım sporun ondada kışın küre girip yazları off geçirmek yani nisan - ekim arasını .. Bu döngü hep böyle gitmeli yada gitmemeli karar sizin.

 

Desfinasyon kürü için düşünceleriniz neler ben göremedim de ?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
2 ay gh kullanıp paranızı sokağa atmayın o zaman tavsiye istiyorsanız. Bu spor üzülmeyin hevesinizide kırmak istemem ama öğrenci sporu deil bildiğiniz zengin sporu beslenme bile ayda 1500-2250 tl arası veriyorum sadece hele birde podyum düşünüyorsanız rakamlar çok uçuk. Hobi olarak yapılması taraftarıyım sporun ondada kışın küre girip yazları off geçirmek yani nisan - ekim arasını .. Bu döngü hep böyle gitmeli yada gitmemeli karar sizin.

 

Desfinasyon kürü için düşünceleriniz neler ben göremedim de ?

 

Tabii ki doğru söylüyorsunuz maalesef belirli bütçeler olmadan bazı şeyleri yapmak çok çok zor. Definasyon kürü içinse 10-12 haftalık Testo Propionat, Boldenon, Masteron ve kürün son 4 haftasında Anavar düşünüyorum. Boldenon yerine Tren Acetat'ta ekleyebilirim ama henüz ikinci kürüm olacağı için ekleyip eklememekte kararsızım. Çevremde kullanan da olmadığı için danışıp net bilgi alabileceğim kimse yok. Yan etkileri konusunda özellikle. Tek korkum kısırlık açıkcası. Onun dışında koruyucuları tamamen edinmeden, beslenmemi tamamen düzeltmeden bu küre girmem @Bay-T

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×