Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Witcher

Evogen pharma hk.

Önerilen İletiler

Lynx    159
aybo59, 18.05.2023 - 23:37 yazdı:

pharmagroup bolde ve testo enath tanesi 900den aldım yeni başlıcam denemeye güzel ürünlermi 2side çok met ettiler

İkiside guzel ikisinide kullandim biri ferrari biri Lamborghini seklinde düşün kardes 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

aybo59    16
Lynx, 18 dakika önce yazdı:

İkiside guzel ikisinide kullandim biri ferrari biri Lamborghini seklinde düşün kardes 

pharmagroup bolde ve testosu ikiside sağlam diyosun dimi reis boldeside çalışyıomu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
HK-416    3
kafkasli, 12 saat önce yazdı:

Doluluğu nasıldır ve sahtesi var mıdır çok

Çalışmıyor. Bolde ve tren hiç çalışmıyor. Testosu çok az dolu. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Happylal    0

Evogen marka ox kullanan var mı bir yerden 1350 tl fiyat verdiler 10mg 100 tablet sizce gerçeği yansıtır mı orjinal midir düşüncelerinizi söyler misiniz .

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasar    57
Happylal, 7 dakika önce yazdı:

Evogen marka ox kullanan var mı bir yerden 1350 tl fiyat verdiler 10mg 100 tablet sizce gerçeği yansıtır mı orjinal midir düşüncelerinizi söyler misiniz .

Oxandrolone fiyatı 57 dolar idi sonrasinda her birine 8 dolar zam mı ne yapılmıştı 1300 TL ye falan alamazsın kral 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
HesFlash    0

Merhaba 4.Kürüme başlıcam. Evogen pharma tavsiye ettiler ankaradan gönderdiler. Kullanan varmı memnun mu. Trenbolon ve anabolieri hağla tam çalışıyor mu. Kodları orijinal çıktı.

20250827_182542.jpg 20250827_182616.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    192
HesFlash, 24 dakika önce yazdı:

Merhaba 4.Kürüme başlıcam. Evogen pharma tavsiye ettiler ankaradan gönderdiler. Kullanan varmı memnun mu. Trenbolon ve anabolieri hağla tam çalışıyor mu. Kodları orijinal çıktı.

Fazla kaynatmıslar heralde yanmıs gibi 😂

• Şapşal 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    179
HesFlash, 10 saat önce yazdı:

trenini denemedim bilmiyorum. Testo maste ve nppsini kullanıyorum. Boş değil ama çok verim aldım diyemem. Bu arada kimden aldığın çok önemli, ben bildiğim sağlam kişiden almama rağmen üst düzey değil ama kullanılabilir. Dandik çakmalarını tahmin bile edemiyorum. 

Ferdikra, 10 saat önce yazdı:

@the_escobar hocam sen mi kullanıyodun güncell

aynen bakalım bu ilaçlara başladığımdan beri ilk kan testimi vericem bu cuma. 5. haftadayım bakalım sonuçlar nasıl çıkacak

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
HesFlash    0
the_escobar, 8 dakika önce yazdı:

aynen bakalım bu ilaçlara başladığımdan beri ilk kan testimi vericem bu cuma. 5. haftadayım bakalım sonuçlar nasıl çıkacak

Hocam kan tahlil sonuçlarını atarsınız. Birde evogen pharma dışında başka marka alacak olsanız hangi markayı alırdınız.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    179
HesFlash, 3 dakika önce yazdı:

Hocam kan tahlil sonuçlarını atarsınız. Birde evogen pharma dışında başka marka alacak olsanız hangi markayı alırdınız.

valla şuan sıradaki hedefim zphc merak ediyorum. Hatta alacağım yakın zamanda. Sonuçları atarım cuma çıkınca.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mralone1838    0

çevrem ve ben full evogen kullanıyoruz şuana kadar testo tren boldenon masteron dianabol oxandrolone clen hepsini kullandık çalışmayana rastlamadık gerek kan testleri gerek etkileri olsun ama bir zphc deneyip fark olup olmayacağını bilmek istiyorum kendim de evogeni ilk elden alıyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    192
Mralone1838, 58 dakika önce yazdı:

çevrem ve ben full evogen kullanıyoruz şuana kadar testo tren boldenon masteron dianabol oxandrolone clen hepsini kullandık çalışmayana rastlamadık gerek kan testleri gerek etkileri olsun ama bir zphc deneyip fark olup olmayacağını bilmek istiyorum kendim de evogeni ilk elden alıyorum

İyi bi ilaç olsa sende baska ilaç denemezdin hocam :)

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
HesFlash    0
Ferdikra, 52 dakika önce yazdı:

İyi bi ilaç olsa sende baska ilaç denemezdin hocam :)

Siz hangi markaları önerirsiniz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    192
HesFlash, Bir saat önce yazdı:

Siz hangi markaları önerirsiniz.

Şuan için gercekten marka önermiyorum dolu bi ilaç yok bana göre düşük doz cogu ürün şuan overdose npp kullanıyorum düşük doz öyle de olsa kullanıyosun işte çünkü dolu ilaç yok bide bodytech var elimde henuz kullanmadım denicem

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
HesFlash    0
Mralone1838, 5 saat önce yazdı:

Zphc medicine tren deca sini kullanma yada oral. En ucuz marka. Testolari boldesi masteronu iyi. Bide clenbuterolu. Onun haricinde tren gibi deca gibi şeyler için kesinlikle pharma group HTP bringhton. Glin overdose kullan. 

Trenbolone dan verim güç sertlik aldınız mı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
caikepro    8
HesFlash, 27.08.2025 - 19:23 yazdı:

boş olduğunu düşünmüyorum, evogen tren acetat kullandığım zaman karaciğer değerlerim tavan yapmıştı. Ayrıca içinde testosteron olmadığına da eminim kan testimden.

(Treni bir süre testosuz kullanmıştım) dolu bence ama asla yurt dışında satılan (lab testi olan) 90 dolarlık tren enantatlar gibi dolu değil. kıytırık türk ilacı, parası olmayan alıyor.. Ayrıca masteron propunu kullandım bence çok dolu değildi o da.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
HesFlash    0
caikepro, 5 saat önce yazdı:

boş olduğunu düşünmüyorum, evogen tren acetat kullandığım zaman karaciğer değerlerim tavan yapmıştı. Ayrıca içinde testosteron olmadığına da eminim kan testimden.

(Treni bir süre testosuz kullanmıştım) dolu bence ama asla yurt dışında satılan (lab testi olan) 90 dolarlık tren enantatlar gibi dolu değil. kıytırık türk ilacı, parası olmayan alıyor.. Ayrıca masteron propunu kullandım bence çok dolu değildi o da.

Sertlik damarlanma. Güç artışı görünüş keskinlik artmış mıydı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Melihcdmr    9
HesFlash, 27.08.2025 - 19:43 yazdı:

Güncel kullanan veya verim alan varmı

@the_escobar

Trenin rengi böyle olması gerekmiyomu zaten bitane yırt dışında adam how to cook tren diyo rengi buna yakın overdose kullanmıştım her enjeksiyon öksürtüyodu zehir gibiydi yeni bi marka deniyorum bullet diye sidik gibi öksürtme etki yan etki hiçbişe yok 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
HesFlash    0
Melihcdmr, 21 dakika önce yazdı:

Trenin rengi böyle olması gerekmiyomu zaten bitane yırt dışında adam how to cook tren diyo rengi buna yakın overdose kullanmıştım her enjeksiyon öksürtüyodu zehir gibiydi yeni bi marka deniyorum bullet diye sidik gibi öksürtme etki yan etki hiçbişe yok 

Açı gereği bi tık daha koyu çıkmış normalde bu kadar koyu degil.

the_escobar, 28.08.2025 - 02:41 yazdı:

trenini denemedim bilmiyorum. Testo maste ve nppsini kullanıyorum. Boş değil ama çok verim aldım diyemem. Bu arada kimden aldığın çok önemli, ben bildiğim sağlam kişiden almama rağmen üst düzey değil ama kullanılabilir. Dandik çakmalarını tahmin bile edemiyorum. 

Sonuçlar ne durumda hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    179
HesFlash, 1 saat önce yazdı:

Açı gereği bi tık daha koyu çıkmış normalde bu kadar koyu degil.

Sonuçlar ne durumda hocam

doktor izinliymiş pazartesiye kaldı test

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
caikepro    8
HesFlash, 7 saat önce yazdı:

Sertlik damarlanma. Güç artışı görünüş keskinlik artmış mıydı.

diyet yapiyodum vüdum iyiydi, sertlik olsun damarlanma olsun ancak testosuz tren ve masteron kullandığımda LH ve FSH’ım açılmıştı. Bu şekilde olmasi acaba ilacın içinde kortizol mu var diye düşündürdü beni. Çok hakim değilim konuya: belki de testosuz tren-maste kullanınca LH FSH açılabilir..

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.