Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Furkanzz

Kürü yarıda kesmek

Önerilen İletiler

Furkanzz    0

Kürün 7.haftasındayım ve elde var kocaman bir sıfır

Deca testo dianabol küründeyim ve daha fazla devam etmek istemiyorum ne yapmalıyım?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Furkanzz    0

Yaklasık 7kg aldım ama bu benı tatmin etmiyor 7haftada koldan 2cm bacaklar 6cm omuzlardan 3 cm aldım tatile gidip gelmemle hersey basladıgım yere geldi gibi uzerıne hicbirşey koyamadım ve bu sekıldede devam edicek kürü kesip 2-3 ay sonra cok daha sağlam bir küre girmeyi dusunuyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ZYZZ    76

Sadece beslenme planınızı paylaşırmısınız ondan sonra yorum yapacağım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
VR46    0

Bay t haklı benim girmem için her şey hazır ama tek böbrek cıktım ilaçlar bile geldi diyetisyenden liste almıştım suan kararsızım. Tren a testo p ve clen küründen 2 yag oranı vererek cıktım yani asıl sıfır budur ama nedeni bendim yemedim ilaçlara cok güvendim çalışmadım bi gözden geçirin bence bay-t ile o daha bilgili

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
VR46    0

Bay t haklı benim girmem için her şey hazır ama tek böbrek cıktım ilaçlar bile geldi diyetisyenden liste almıştım suan kararsızım. Tren a testo p ve clen küründen 2 yag oranı vererek cıktım yani asıl sıfır budur ama nedeni bendim yemedim ilaçlara cok güvendim çalışmadım bi gözden geçirin bence zyzz ile o daha bilgili

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Furkanzz    0

Beslenme programım o kadar iyiydi ki ilk 4 haftanım sonunda 9kilo almıstım ve göbek cıkmadan ve yag oranı dusuk bir sekılde cıkmıstım sonra ilaclara 12gun ara verdım tatilden dolayı orda yeme icme olsun gunde 3-4saat uyuyordum dondugumde 4kilo vermistim

Suanda beslenme programım yok öyle soylıyeyım unıversiteye gidicem ordada ne kadar iyi beslenirim hiçbir fikrim yok cogunlugu cheat olarak gecicek gibi duruyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.084
Beslenme programım o kadar iyiydi ki ilk 4 haftanım sonunda 9kilo almıstım ve göbek cıkmadan ve yag oranı dusuk bir sekılde cıkmıstım sonra ilaclara 12gun ara verdım tatilden dolayı orda yeme icme olsun gunde 3-4saat uyuyordum dondugumde 4kilo vermistim

Suanda beslenme programım yok öyle soylıyeyım unıversiteye gidicem ordada ne kadar iyi beslenirim hiçbir fikrim yok cogunlugu cheat olarak gecicek gibi duruyor

Yani bu şekilde gelişmeniz imkansız zaten ki 4 haftada ortalama 10 kg alıyorsanız sıkıntı şu beslenmeyi kestiniz başka hiç bir cevabı yok bu yollardan bende geçtim bende bu işler böyle heyecanla vs başlar hocam sonra beslenme uyku düzeni sekteye uğrar gelişim yerinde sayar beslendiğiniz sürece büyürsünüz aksi halde ilaçlar sihirli değnek değiller dokunduğu yer kocaman olsun kas olsun. Beslenemeyecekseniz kesinlikle küre girmeyin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Yanlis anlamanizi istemiyorum ama okuyunca garip geldi.

Kurdesiniz ve kur sirasinda tatile cikiyorsunuz , uyku sureniz cok cok dusuk , 12 gunde 4 kilo verdiyseniz beslenme de kotu anladigim kadariyla ve antrenman yapip yapmadiginizi da belli degil.

Yani ne bekliyordunuz ki ?

Daha iyi formla devam edeceginizi filan mi dusunuyordunuz ?

Eger birakirsam 2-3 ay sonra saglam bir kur yapmayi dusunuyorum demissiniz , 1-2 mesaj sonrada universite baslayacak cheat yapacagim demissiniz , hicbir sey anlayamadim acikcasi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Furkanzz    0

Antrenmanlarımın temposunuda sıkıntı yok sadece beslenme sekteye uğradı antrenorumde ne ilacları calıstırabiliyorsun yaptıgın tek sey vucuduna zehır alıp paranı çöpe atmak deyince bende heves falan kalmadı kürü yarıda kesme sebebim bu

Hayatta beklenmedik seyler oluyor beslenme duzenımın cok cok daha iyi yerlere cekıcem derken sosyal hayatın getirdikleriyle 2 ileri 1 geri geldim küre devam edip cok cok az bir gelişmede sağlayabilirim yada yarıda kesebilirim sizin fikrinizi almak istedim ilk kürüm zaten acemiliğimede geldi bazı şeyler

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
VR46    0

Ben en baba anabolik steroid olan trenbolone denedim ve boş döndüm zehir alma kısmı biraz dogru steroidler uzun vadede biZe hesap ödeticek ben dün doguştan tek böbrek oldugumu ögrendim ve küre giricektim yarın bide beni düşün

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Furkanzz    0

Haklısınız umarım bir rahatsızlık hicbirimizin basına gelmez ama bu sekılde konusulması moral olarak direk sıfırlatıyor ınsanı bu sekılde söylendikten sonra bosu bosuna hala almaya devam mı etmeliyim yoksa bırakmalımıyım bu kurde yaptıgım hatalardan ders cıkarıcam ve 2.kurumde herseyın en ıyı sekılde olması lazım 2.kür uzun vadeli bir kür dusunuyorum bu hataları onda yapmak cok cok daha buyuk hatalar getirir bana

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Normalde ne kadar kalmisti bilmiyorum fakat 3-4 hafta civari kaldiysa kuru kesme tamamla , bu sure icerisinde hem biraz toplarsin , hem de farkli seyler denersin , sonrasinda dinlenirsin zaten.

Bir de kotu etkilenmeni gerektiren bir sey yok , takma kimseyi , bu ara vermek iyi olmamis ama onun oncesi iyi gitmis sanirim , psikolojini iyi tut , bir sey yok yani uzulecek.

Kurden onceki haline gore elbet gelisim vardir , suan belki psikolojik olarak biraz etkilendigin icin kotu hissediyor olabilirsin ama elbet gelisim olmustur , ileride bugunlere gulersin muhtemelen , bozma psikolojini.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Furkanzz    0

Diğer insanlar tarafından cok değiştin baya buyumussun demelerine alıstım ama antrenorume göre basladıgım yerdeyım kure gırmesemde bu kadar gelişebilirmisim simdi bu sekılde konusuncada insan arkadasları tarafından aldıgı tepkilere sevinmelimi yoksa daha fazla buyuyemedıgı ıcın uzulmeli mi ona göre cok daha fazla buyumem gerekiyormus bu kurden

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
VR46    0

Sen hocayı takmaa tanımadıgın insan yorum yapsın ilaçlar öyle bişey ki ben bile kullansam mı diyorum tek böbregimde giderse diyaliz yani sonuç ama diyorum ki 3 ayda ne olabilir ki bide boldenon falan avutuyorum kendimi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.084
Sen hocayı takmaa tanımadıgın insan yorum yapsın ilaçlar öyle bişey ki ben bile kullansam mı diyorum tek böbregimde giderse diyaliz yani sonuç ama diyorum ki 3 ayda ne olabilir ki bide boldenon falan avutuyorum kendimi

avutma hocam uzak dur ego dan başka bir şey değil bizimki 10 bin tl de versen küre inan biraz sukoyunca gidiyor herşey ama sağlık baki diyalize ömür boyu bağlı yaşamak daha mı mantıklı sence. :ala

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Furkanzz    0

Bahsettiğiniz gibi tek böbrek sıkıntı olucaktır gh ve peptid ile birşeyler olabilir mi diye dusundum sizin adınıza gh ve peptidlerin böbrek uzerındskı etkilerini bilmiyorum tabi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Furkanzz    0

Bu kürden istediğim sonucu alamayınca 2.kurumde 6aylık bir kür dusunuyorum mesela cogu kisi zaten kure girip dengeyi bozuyorsun 2 ayda aynı sey 6aydada aynı seyler oluyor deyince birde 2aylık kürden nasıl bir verin bekliyebilirim ki ilacların calısma suresınden tutunda etkisinin bitmesine kadar ki kısa sürede ne gelisim olabilir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.