Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Alp076

Yarışma

Önerilen İletiler



ibrahim035    8

HERKEZE İYİ FORMLAR SANIRIM YARIŞMADA DERECE YAPANLARA YANİ İLK ÜÇ YARIŞMACIYA SEÇEREK YAPIYORLAR

OWEROL OLAN YARIŞMACILARA YAPIYORLAR GENELLİKLE DİYE BİLİYORUM.

  • Şaşkın 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Loeren    14

Bu konuyu ben de merak ediyorum. Bilgisi, tecrübesi olan dostlar yazabilirse fikir alışverişinde bulunuruz. Bu sporda ciddi anlamda hedefleri olan birisinin kürsüz yarışacağı beklenmiyordur herhalde federasyon tarafından.

Birinci olup doping testinden geçenler ne uyguluyor örneğin? İçeriden tanıdık vb. mi yoksa yarışma yaklaştıkça ilacı kesmek gibi protokoller mi? Güray Aydın bile 2018'deki yarışmasından sonra teste girmiş ve doping bulunmuş, dopingle mücadele sitesinde adı var hatta. Bu senenin sonuna kadar yarışması yasak. Ama geçen sene birinci yaptırdığı Göktuğ'dan öyle bir haber almadık. Bu işler nasıl dönüyor bilen biri aydınlatırsa ileride yarışmayı düşünen tüm arkadaşlar için yararlı olur.

tarihinde Loeren tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Alp076    0
Loeren, 8 saat önce yazdı:

Bu konuyu ben de merak ediyorum. Bilgisi, tecrübesi olan dostlar yazabilirse fikir alışverişinde bulunuruz. Bu sporda ciddi anlamda hedefleri olan birisinin kürsüz yarışacağı beklenmiyordur herhalde federasyon tarafından.

Birinci olup doping testinden geçenler ne uyguluyor örneğin? İçeriden tanıdık vb. mi yoksa yarışma yaklaştıkça ilacı kesmek gibi protokoller mi? Güray Aydın bile 2018'deki yarışmasından sonra teste girmiş ve doping bulunmuş, dopingle mücadele sitesinde adı var hatta. Bu senenin sonuna kadar yarışması yasak. Ama geçen sene birinci yaptırdığı Göktuğ'dan öyle bir haber almadık. Bu işler nasıl dönüyor bilen biri aydınlatırsa ileride yarışmayı düşünen tüm arkadaşlar için yararlı olur.

Hocam sitenin neresinde şaşırdım valla bu işler sıkıntı ya insanın yarışa giresi gelmiyor

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: crosfredy
      Merhaba arkadaşlar,
      Evet geldi çattı yarışma zamanı önümüzde pek bir şey kalmadı. 2 ay daha kendim ilerleyip kalan süreci Koç ile ilerleyeceğim kuruma dönemi, peak weak haftası, v.s daha koç’a karar veremedim araştırıyorum halen. malum eski konularımı takip edenler bilir güzel bir deca serüvenim oldu, sağlam kütle ve kilo kazandım güncel 95 94 gidip geliyorum, deca’yı kesip ardından trene geçtim direkt. dozajlamalarım 200 tren e 500 testo e 300 masteron. Eylüle hazırlanan tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim, Allah yanınızda yardımcınız olsun umarım istediğiniz sonucu alırsınız. Merak ettiğiniz aklınıza takılan, ya da şunu şöyle yaparsan senin için daha iyi olur, dediğiniz tüm cevaplarını bekliyorum teşekkürler iyi formlar dilerim 🙏
      güncel form 1 pump 1 pumpsız aşşağıda bacak eksiğim var ve sırtım şuan en iyi bölgem, pozlama çalışmam lazım şuanki form kurayacak ve ortaya nasıl birşey çıkacak bende çok merak ediyorum
       
       
    • Yazan: Semih Erarslan
      Selamlar arkadaşlar buralara kadar @Loving Burak hocamla yıllarca dile kolay 5-6 yıl kadar kendisinin bana olan emeği  ve ürünleriyle zaman zaman konular açarak sizlerin gözleri önünde çok güzel uzun bir yol yürüdük değiştik büyüdük tecrübelendik öğrendik yanıldık zayıf düştük tekrar ayağa kalktık.
      Ve aşağıdaki son ama yarışma için ilk gün başlangıç formuma ulaştım. Şimdi ise planlamaya dahil olan büyük adımı atıp sonunda 2024 yarışması için Türkiye’nin önde gelen isimlerinden çok beğendiğim bir hocamla anlaşıp yarışma için dün itibariyle anlaşıp planlamalar yapıldı ürün desteği geçmişte olduğu gibi beni bu formuma getiren kişiden yani Burak hocamdan.
      Boldenon ( Noxy lab ) Testo enantaht ( Noxy lab ) Anapolon (İran eczane) Mg detayları ön bilgi:
      500mg 500 mg  50 mg Eklenerek bir kaç gün sonrası ilk yarışma kürü başlangıcı olacak ayrıntıları beslenme ürün mgları kullanım süreleri farklı ürünlere geçişler antrenman planlamaları vb gibi konular konuyu takip ettikçe sizlerin merak edip sorduklarıyla birlikte sizlere bilgilendirme yapmakta olacağım sizlerden bu süreçte desteğinizi ve dualarınızı eksik etmemenizi istiyorum🙏bu aileden de podyumda birinin çıkıp ortalığı dağıtacağına inşallah şahit etmiş olacağım takipte kalın büyüklerime saygılar küçüklerime sevgiler Peptid Türkiye ailesi💪
         
      2020 kür günlüğümü incelemek isterseniz aşağıdaki konuyu ziyaret edebilirsiniz:
      2021 kür günlüğümü incelemek isterseniz aşağıdaki konuyu ziyaret edebilirsiniz:
      iyi seyirler
    • Yazan: Besiktaslibeko67
      Hocalarım merhabalar bölgesel şampiyonada yarışmayı düşünüyorum 15 gün sonra ki istanbulda ama daha önce yarışma geçmişim yok bilgim de yok şahsen podyumu tatmak istiyorum daha öncesinde yarışmış podyum geçirmiş olan bir abim hocam varsa yardımcı olabilir mi amacım zaten definasyondaydım suyu da iyice atayım güzel bir rebaund için yarışayım ve tecrübe olsun bunun için de bölgesel yarışı seçtim sonrasında da marta hazırlanmayı düşünüyorum yükleme boşaltma nasıl yapılır peak week haftası nasıl olur makrolarım şuan 2 gün 0 karb 1 gün 250 karb 3 gün sıfır karb 1 gün 300 karb şeklinde bir döngü yapıyorum iyice define olmaya başladım güncel form da koyayım

    • Yazan: gokhangrsys
      Arkadaşlar merhaba şuan güncel form 68 kilo aç karna hiç yağ oranımı vs ölçtürmedim burda pumplıyım merak ettiğim konu işi ilerletsem mens physic için yarışma yapabilir miyim genetik olarak iyi mi belim biraz ince omuz çatım geniş siz ne düşünüyorsunuz daha hiç kür yapmadım 75 kilo olunca kür düşünüyorum 



    • Yazan: SawaDa
      Herkese merhaba,
      VG sporunu 7 yıldır natural olarak yapıyorum. Sürekli okudum, araştırdım, izledim, dinledim kendimi geliştirmeye çalıştım. Bir çok tecrübem oldu antrenman konusunda beslenme konusunda ... Bu süreçte bulk dönemim oldu definasyon dönemim oldu kendimi denemek için test etmek için vücudumu istediğim gibi değiştirebildim beslenmemi planladım antrenmanımı planladım...
      Ama hiç bir zaman yarışma seviyesinde kuruyamadım... Natural olarak bu mümkün mü ? Yarışmaya gidebilecek seviyede natural olarak kuruyabilir miyim ?
      Tecrübesi olan abilerimden ve kardeşlerimden yardım istiyorum bütün süreci anlatabilirlerse çok sevinirim. Teşekkürler

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×