Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Witcher

Zoretanin kullanımı ve kür dönemi hk.

Önerilen İletiler

Witcher    92

Zoretanin kullanan varsa yaşadığı tecrübeleri aşağıda paylaşırsa çok sevinirim 

İlacı 2 hafta önce temin ettim,yanında tetradox isimli bir antibiyotik ve cleocin isimli losyonla beraber

Kullanmaya başlamak için finallerin bitmesini bekliyordum 

İlacın kullanım süresi 5-6 ay olduğu için muhtemelen küre girdiğim zamanlara da denk gelecek

Herhangi bir tecrübesi,bilgisi veya önerisi olan varsa aşağıya yazarsa hem bana hem de kullanmaya başlamakta tereddüt edenlere yardımcı olur 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Abdullah    50

Merhabalar öncelikle geçmiş olsun. Benim de 6 aylık bir zoretanin geçmişim oldu 6 ayın sonunda tedaviye gerek kalmadı herşey düzeldi ve doktor tedaviyi tamamladı. İlaç karaciğer değerlerini çok değiştirdiği için( olumsuz yönde ) her ay doktora kan tahlili veriyordum. Ve bu ilaç kullanılırken beraberin de hiç bir ilaç kullanılmaması gerekiyormuş( çok zorda kalmadıkça, anabolikler zaten sıkıntı) bilginiz olsun. İsterseniz doktorunuza danışın sizin için daha sağlıklı olacak. 
Zoretaninin gözle görülür yan etkisi yüz boyun ve özellikle dudaklar çok kuruyor. Yüz için güneş kremi, dudak için nemlendirici kullanmanızı tavsiye ederim.

Sağlıcakla kalın.

tarihinde Abdullah tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Witcher    92
Abdullah, 18.01.2022 - 01:41 yazdı:

Merhabalar öncelikle geçmiş olsun. Benim de 6 aylık bir zoretanin geçmişim oldu 6 ayın sonunda tedaviye gerek kalmadı herşey düzeldi ve doktor tedaviyi tamamladı. İlaç karaciğer değerlerini çok değiştirdiği için( olumsuz yönde ) her ay doktora kan tahlili veriyordum. Ve bu ilaç kullanılırken beraberin de hiç bir ilaç kullanılmaması gerekiyormuş( çok zorda kalmadıkça, anabolikler zaten sıkıntı) bilginiz olsun. İsterseniz doktorunuza danışın sizin için daha sağlıklı olacak. 
Zoretaninin gözle görülür yan etkisi yüz boyun ve özellikle dudaklar çok kuruyor. Yüz için güneş kremi, dudak için nemlendirici kullanmanızı tavsiye ederim.

Sağlıcakla kalın.

Mesajınızı yeni gördüm,tavsiyeleriniz için sağ olun.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Witcher, 17.01.2022 - 12:53 yazdı:

Zoretanin kullanan varsa yaşadığı tecrübeleri aşağıda paylaşırsa çok sevinirim 

İlacı 2 hafta önce temin ettim,yanında tetradox isimli bir antibiyotik ve cleocin isimli losyonla beraber

Kullanmaya başlamak için finallerin bitmesini bekliyordum 

İlacın kullanım süresi 5-6 ay olduğu için muhtemelen küre girdiğim zamanlara da denk gelecek

Herhangi bir tecrübesi,bilgisi veya önerisi olan varsa aşağıya yazarsa hem bana hem de kullanmaya başlamakta tereddüt edenlere yardımcı olur 

Geçmiş olsun. Ben zoratenin'nin asıl ağa babası roaccutane kullandım 4 ay 40 mg olarak. Yüzüm bebek poposu gibi olmuş pürüzsüzdü. Ama 4. ay sonunda kendı kendıme doktora gıtmekten vazgeçtim ve durum 1 sene sonra yine aynı hale döndü suratım karpuz tarlası gibi şuanda. Yeniden tedaviye başlayacağım yalnız şuan aktif kürde olduğum için roaccutane/zeratonine başlayamıyorum. Sana önerim eklem koruyucu kullanman olabilir (şayet eklem ağrısı hissedersen), depresyon,kaygı,intihar gibi depresif düşüncelere sürüklendiğini hissettiğinde bunun ilaçtan olduğunu unutma ! Bende hiç bir yan etki olmadı ama çevremde yan etkisini yaşayanlar çok oldu iyi günler tekrar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Witcher    92
genotropin000, 3 saat önce yazdı:

Geçmiş olsun. Ben zoratenin'nin asıl ağa babası roaccutane kullandım 4 ay 40 mg olarak. Yüzüm bebek poposu gibi olmuş pürüzsüzdü. Ama 4. ay sonunda kendı kendıme doktora gıtmekten vazgeçtim ve durum 1 sene sonra yine aynı hale döndü suratım karpuz tarlası gibi şuanda. Yeniden tedaviye başlayacağım yalnız şuan aktif kürde olduğum için roaccutane/zeratonine başlayamıyorum. Sana önerim eklem koruyucu kullanman olabilir (şayet eklem ağrısı hissedersen), depresyon,kaygı,intihar gibi depresif düşüncelere sürüklendiğini hissettiğinde bunun ilaçtan olduğunu unutma ! Bende hiç bir yan etki olmadı ama çevremde yan etkisini yaşayanlar çok oldu iyi günler tekrar.

Zoretanin ve roaccutane nin etken maddeleri aynı 

İlacı hem kürü baltalamaması için ve eklem ağrılarını arttırdığı için kestim zaten 1 ay önce 

Bende hiç öyle intihar düşünceleri falan yapmadı 

Tekrardan zoretanine kullanacak olursam kış mevisiminde ve müsait bir zamanda kullanacağım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Can4212    31
Witcher, 13 dakika önce yazdı:

Zoretanin ve roaccutane nin etken maddeleri aynı 

İlacı hem kürü baltalamaması için ve eklem ağrılarını arttırdığı için kestim zaten 1 ay önce 

Bende hiç öyle intihar düşünceleri falan yapmadı 

Tekrardan zoretanine kullanacak olursam kış mevisiminde ve müsait bir zamanda kullanacağım 

2 kez intihar girisimim oldu o ilacın Allah belasını versin 4.ayda kesmek zorunda kaldım

• Şaşkın 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hikmetb    56

6 ay boyunca günde 2 tablet kullandım 2 ay önce bitti. Hayatımda vücudu daha fazla yoran bir ilaç görmedim. İnsan bıraktıktan 2-3 hafta sonra vücut kendini toparlamaya başlayınca anlıyor vücuda nekadar yoğun bir etkisi olduğunu. Akne açısından güzel tedavi etti ama o eklem ağrılarını kelimelerle anlatamam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Surrender    104

Aslında bu iki ilacın ağır olmasının diğer bir sebebi karaciğer değerlerini olumsuz yönde etkilemesi faydası olduğu gibi zararlı yönleride oldukça fazla.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Can4212    31
Surrender, 3 saat önce yazdı:

Aslında bu iki ilacın ağır olmasının diğer bir sebebi karaciğer değerlerini olumsuz yönde etkilemesi faydası olduğu gibi zararlı yönleride oldukça fazla.

Keşke sadece karaciğer olsa göz problemleri eklem ağrıları depresyon intihara sürükleme say say bitmez steroidler masum kalır yemin ediyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Witcher    92
Can4212, 12 dakika önce yazdı:

Keşke sadece karaciğer olsa göz problemleri eklem ağrıları depresyon intihara sürükleme say say bitmez steroidler masum kalır yemin ediyorum

Dostum yan etkileri bu kadar umursuyorsan neden bu yaşta vücuduna bu dozlarda ilaç sokuyorsun 

Steroidler hiçbir şeyin yanında masum kalmaz 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Can4212    31
Witcher, Şimdi yazdı:

Dostum yan etkileri bu kadar umursuyorsan neden bu yaşta vücuduna bu dozlarda ilaç sokuyorsun 

Steroidler hiçbir şeyin yanında masum kalmaz 

Steroid bana mutluluk veriyor 😃

• Beğen 1
  • Şaşkın 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sarpplement    0

Herkese Selamlar Eylülde yarışma yapıp döndüm. Naturalim aynı zamanda Vucudumdaki akne sorunlarından ötürü günlük 30mg zoretanin başladık ilaca başladığımdan itibaren enerji düşüklüğü eklemlerimde yorgunluk hissediyorum  2. haftadayım ondan dolayı bi etkisi yok henüz 

kullanıp antrenman atanlar hatta kür yapanlar duydum deneyimi olanlar yanıtlarsa çok sevinirim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
egeman    0
sarpplement, 12.10.2025 - 15:09 yazdı:

Herkese Selamlar Eylülde yarışma yapıp döndüm. Naturalim aynı zamanda Vucudumdaki akne sorunlarından ötürü günlük 30mg zoretanin başladık ilaca başladığımdan itibaren enerji düşüklüğü eklemlerimde yorgunluk hissediyorum  2. haftadayım ondan dolayı bi etkisi yok henüz 

kullanıp antrenman atanlar hatta kür yapanlar duydum deneyimi olanlar yanıtlarsa çok sevinirim

hocam selamlar 2 yıldır belli aralar verere kist yüzünden 50mg zoretanin kullanan birisi olarak söyliyim o enerji düşüklüğü ve yorgunluk hiç geçmiyor :) ama ilacın etkisi tartışılmaz kafamın arkası yara doluydu ilaca başlamadan ilacı kullandıktan sonra direk yaraları ve akneleri kurutuyor özellikle 1.aydan sonra hissediliyor bu etkiler ama uzun süreli kullanımda ciddi psikolojik etki bırakabilir özellikle bende gece körlüğü yapmıştı geceleri görüşüm aşırı kısılıyordu bunlar çok nadir yan etkiler ama uzun sureli kullanımda dikkat etmen gerekir kür konusuna gelirsek daha küre girmedim ama yakın zamanda only testo gireceğim o zaman da ekstra bilgilendirme yaparım geçmiş olsun <3  

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Yıldırım16
      Merhaba sevgili hocalarım ve arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum benim elimde baya ilaç var bunlar için kür planlamasında yardımcı olabilecek arkadaşlarım hocalarım varsa sevinirim  
      4 kutu Testo enanthe  2 kutu boldenon  2 kutu deca  2 kutu trenbolon enanthe  2 kutuda 50 mg danabol her birinde 50 tane var  ayrıca 400ünitede Hygetropin var   Aslında 3-4. kürüm ama kafam karıştı nasıl bir planlamaya sokayım diye daha bilgili arkadaş ve hocalarım olduğundan bu foruma yazmak istedim şimdiden çok teşekkür ederim herkeze 
    • Yazan: Estel
      Merhaba arkadaşlar,
      1.5 yıldır sürekli diyetteyim aksatmadan hafta 5 gün spor yapıyorum, diyet ve spordan keyif alıyorum tamamen hayatımın bir rutini olmuş durumda. 1 yıldır farmakolojik ilaçları internette bulabildiğim kaynaklardan araştırıyorum , çok büyük olayım, yarışma yapayım vs gibi amaçlarım yok. Ama bir kür deneyimim olsun istiyorum, vücudum nasıl tepki verecek, hissiyat, değişim, psikolojik boyutu, benim bunlara karşı vereceğim tepkiler mücadelem ve sonunda güzel bir tecrübe edinip bununda nasıl birşey olduğunu gördük diyebilmek. Bu sürecin sonunda tecrübelerim doğrultusunda natürel hayatıma da dönebilirim veya daha çok bilgi sahibi olup farklı ilaçlar denemeler yapabilirim. 
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      32 yaşındayım 1.5 yıldır spor yapıyorum Boy: 182 Kg: 80 Sizden fikir almak amacıyla bu konuyu açtım, aklımda şu var düşük doz testo ile başlayıp ( haftalık 250mg) 4 haftanın sonunda düşük sayılacak bir tren ( haftalık 150-200mg) 12 haftanın ardından tekrar 4 hafta only testo sonrasında pct.
      1-16 hafta 250 mg testo 4-12 hafta 150/200 tren İlaçları kısa ester kullanıp gün aşırı enjekte etmeyi düşünüyorum, hem bırakmak istediğim bir süreç olursa daha hızlı kandan çıkması adına. Tecrübesiz ilk kez kullanan birinin tren kullanması uygun görülmez genelde , ama bu bir deneyim , gözlem şeklinde bir süreç olmasını istediğim için o ilacın etkilerini deneyimlemek istiyorum.
      Kür öncesi horman testi 5-10-16. Haftalarda tekrar testlerimi vereceğim.
      Beslenmem sabit yumurta yulaf / tavuk pilav/ bol yeşillik, 5lt su , 3500 kalori.
      Fikir paylaşımında bulunan arkadaşlara şimdiden teşekkürler iyi forumlar.
    • Yazan: alp452
      kür yapacağım, tedarik edeceğim kişide;
      magnus pharma black mamba protech pharma bioteq labs mh pharma bvs labs white tiger pharma zphc pharma swiss pharma optimum pharma gibi markalar var, hangisini tavsiye edersiniz?
    • Yazan: lesrone
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Bu işlerde yeniyim ve çalıştığım salon 12bin tl fiyat çekti az çok biliyorum.
      12 HAFTALIK KÜR PLANLAMASI:
      500 testosteron 500 boldenon Dianabol SORULARIM:
      Kürünün ortalama maliyeti nedir? Fiyatlar bana biraz fazla geldi sizce normal mi? İLAÇ MARKASI:
      Optimum Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: neON
      Merhabalar, öncelikle değerli vaktinizi ayırıp konuma girdiğiniz ve vakit ayırdığınız için teşekkür ediyorum.
      20 yaşındayım, yaklaşık 3 yıldır vücut geliştirme ile uğraşıyorum ve yaklaşık son bir senedir ilaçlar ile tanışma faslım oldu.
      Daha öncesinde 500mg testosteron enan ve 350 rimobolon ile 12 haftalık bir büyüme kürü yapmıştım. Herhangi bir yan etki almadığımdan ve kan testimin kötü gelmemesinden kaynaklı bunun ardından rimobolonu çıkartıp 400 masteron enantate ile beraber definasyon yaptım. Bu kür geçmişinin ardından cruise yaptım ve tekrardan büyüme dönemine girmek için hazırım.
      Şimdi ki bulk kürümde;
      500 testosteron enanate
      200 deca durabolin
      200 masteron enantate girmeyi düşünüyorum.
      deca ve testonun aromatize olabileceğinden araya masteron eklemenin iyi olabileceğini düşündüm.
      Bu kür hakkında yorumunuzu alabilir miyim? Düşünceleriniz nelerdir, teşekkür ederim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.