-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Definasyona geçiş başlangıç süreci
Oluşturan:
bysabri1, in Definasyon Kürleri
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: cangr8
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Sarms kürü: (2 aylık)
MK677 RAD140 Steroid kürü: (genel)
TESTOSTERON OXANDROLONE Küre girilecek olsa bunlardan hangisini seçmeli? Sarmlar ile mi steroidler ile mi yola çıkmalı?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: owlimagine
Elimde her biri 10mg lık 100 tablet oxandrolone var bide 50 tablet rad 140 var oda 10 mg bunları ne zaman almalıyım aç veya tok ? oxu günde 2 kere almayı düşünüyorum yemeklerden sonra 9 saat arayla fikir verirseniz iyi olur ha bide oxandrolone evolution labs alman malı rad 140 orijinal body tech taylanddakinden almadım ama farklı birisinden qr ı orijinal gösteriyor yardımcı olursanız sevinirim.
-
Yazan: owlimagine
2 ay süreliğine only anavar denemek istiyorum yan etksinin azlığından ötürü body tech 50 mg lık sizce iş yapar mı herhangi bir yan etkisi olur mu nasıl faydasını görürüm ?
-
Yazan: voSaydin
herkese selamlar benim sorum şu
bütçem hazır sayılır kürüm testosterone+boldenone olucak ancak yanına büyük ihtimalle oxandrolone ekleyeceğim. maliyetleri hemen hemn aynı ama bütçem ikisine birden yetecek durumda değil.
176 84kg yum bulk yapacağım kür boyunca biraz da yağlıyım. sizin tercihiniz ne olurdu? bana ne önerirsiniz?
testo bolde rimo mu testo bolde ox mu?
-
Yazan: BGslayer
Merhaba sevgili arkadaşlar ve hocalarım bu gün size danışmak istediğim bir konu var. Bildiğiniz üzere ben bilek güreşi sporu yapan bir kardeşinizim, ağustosun sonlarında doğru şöyle bir küre girmek istiyorum:
Testo Enantat 1-12 Hafta
Tren E 4-12 Hafta
Anapolon 1-4 Hafta
Gördüğünüz üzere uzun esterli bir kür, yaptığım hesaplara göre kür bittikten 3.5 ay sonra ise milli takım turnuvaları olacak. Bu kürün kandan temizlenmesi ne kadar alır. Yardımınıza ihtiyacım var! @Loving @rastlantisal @Bay-T
-