-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: BGslayer
Merhaba sevgili arkadaşlar ve hocalarım bu gün size danışmak istediğim bir konu var. Bildiğiniz üzere ben bilek güreşi sporu yapan bir kardeşinizim, ağustosun sonlarında doğru şöyle bir küre girmek istiyorum:
Testo Enantat 1-12 Hafta
Tren E 4-12 Hafta
Anapolon 1-4 Hafta
Gördüğünüz üzere uzun esterli bir kür, yaptığım hesaplara göre kür bittikten 3.5 ay sonra ise milli takım turnuvaları olacak. Bu kürün kandan temizlenmesi ne kadar alır. Yardımınıza ihtiyacım var! @Loving @rastlantisal @Bay-T
-
Yazan: Delapuente
16 haftalık Sustanon, rimobolan şeklinde eczane kürünün ardından 8 haftalık çıtırdan definasyon kürü için Testo E ve Masteron’a geçiş yaptım fakat sustanonun üstüne Testo e çok hafif geldi açıkçası. Dozajı mı artırmam gerek, emin değilim.
@rastlantisal @metinav
-
Yazan: Hendricks
Uzun uğraşlar ,sahte ilaçlar, katakulleci hocaların gazabından sonra 3. Denememizde @Loving hocam ile arkadaşım vasıtası ile tanıştık ve dün destek konusunda yardım talep ettiğim ettiğim gruplar bugün ışık hızıyla bana ulaştı . Pazartesi bismillah deyip 16 haftalık yolculuğumuza start veriyoruz inşallah.
Tabi ki bunu 24 haftaya uzatma gibi temennim var. Sonuçları sizlerle paylaşırım..
Planlamamız;
1.16 testo 500mg
1.16 boLde 500mg
1.10 deca 400mg
1.5 danabol 50mg
Ayrıca böyle güzel bir ortamda sizlerle bizi buluşturduğu için hocama tekrar teşekkürlerimi iletiyorum
-
Yazan: byreal22
Merhaba. Yaşım 18 20 haftalık only testo e. kürü düşünüyorum amacım gücümün artması ve yağ yakmak. only testo bana yardımcı olacak mıdır? @Rdm @metinav
-
Yazan: Delapuente
Geçtiğimiz sene totalde 8 aylık bir kür tamamladım. Bu süreçte;
testo e, boldenon
only testo
testo e, masteron
şeklinde ilerlettim. Bir bel sakatlığı, ufak bir motosiklet kazası ve covid yüzünden ufak tefek sektelere uğrasa da oldukça verimli geçti süreç.
pct için choriomon, klomen ve tamoksifen kullandım ve o süreç de sorunsuz tamamlandı. Şu an libido, ereksiyon, duygu durum muazzam. Buradaki önerileri de dikkate alarak 4 ay off verdim küre ve artık yeni kür zamanı geldi. @rastlantisal
Yine uzun küre gireceğim, testo e - bolde düşünüyorum. Fakat seviyeyi de artırma düşüncem var. Fikirlerinizi almak isterim.
-