Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

crash47

2. KÜRÜM BULK İÇİN

Önerilen İletiler

crash47    10

Merhaba arkadaşlar 1-2 ay sonra 2. kürüme girmeyi düşünüyorum.

 

16 haftalık yapmayı düşünüyorum. Acaba ilaçları normal şekilde mi uygulasam, yoksa piramit şeklinde mi karar veremedim. Hangisi daha etkili olur. Kür bitiminde daha kalıcı etkiye sahip olur. Ve seçtiğim markalar sizce nasıl.

 

1-16 hafta BVS LABS Testo Ent. 500mg

1-16 hafta ALPHA PHARMA Boldenon 400mg

1-4 hafta ya da 1-6 hafta BALKAN PHARMA Danabol 30mg

 

piramit olarakta su şekilde düşündüm ama eksikleri yazarsanız sevinirim.

 

ilk 2 ay testo 500mg, son iki ay 750mg

ilk 2 ay bolde 400mg,son iki ay 600mg

2 hafta dabnabol 30mg,2hafta 40mg

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Bay-T    4.327

manıklı güzel bir kür olmuş 24 hafta neden düşünmedin ? yaza kadar yağlanmayacak mısın ?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
crash47    10

hocam 6 ay ilaçlı olursam vücudumun zarar göreceğini düşünüyorum. Olmadı kürden cıktıktan bir kaç ay sonra cutting kürü uygularım.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bay-T    4.327
hocam 6 ay ilaçlı olursam vücudumun zarar göreceğini düşünüyorum. Olmadı kürden cıktıktan bir kaç ay sonra cutting kürü uygularım.

 

Anladım 16 haftada zarar görmeyecek mi peki ? 16 - 24 hafta ( 8 haftalık 2 aylık fark var arada diyelim ) arasında sence vücudun ne gibi zararlar görebilir ?

 

Şimdi konuyu açıyorum ki hem ne bildiğini hem sana neler katabileceğimi hemde senin bana neler katabileceğini konuya istinaden görmek adına :arrow::roll::kah

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
crash47    10

@Bay-T hocam küre girdiğimde aldığım zarar 16hafta ile 24 hafta arasında bi fark olmayacaksa 24 hafta yaparım dediğn gibi. Ama bütçe sıkıntılı yav. Acaba diyorum ki mg ları mı düşürüp 24 hafta mı yapsam ? bir de bvs labs yerine aburahian falan mı alsam?

 

@mhmt22

 

hocam kusura bakmayın gözden kaçırmışım. 500mg -750mg olcaktı.

 

acaba 24 hafta girip 500mg testo 250mg bolde mi yapsam??

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bay-T    4.327
arkadaslar danabolu günlük 50mg a cıkarırsam nolur. ozaman daha ucuza geliyor çünkü

 

Olabilir pramit yaparsın 30-50 arası

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×