Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

theacil

Only testo-jinekomasti ?

Önerilen İletiler

theacil    4

Merhabalar kısa süre içerisinde 10 hafta olacak şekilde haftalık 250 mg testo enanthate girmeye karar verdim. Göğüs yapım jinekomastiye yatkın, iletişim halinde olduğum kişi bu dozajlarda böyle bir riskin olmadığını söyledi. Lakin insanın içerisinde bir şüphe olmuyor değil. Sizce bunun için kür içerisinde oluşumunu engellemek için veya sonunda bir ilaç kullanmayalı mıyım?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Emrah    1.426
theacil, 6 dakika önce yazdı:

Merhabalar kısa süre içerisinde 10 hafta olacak şekilde haftalık 250 mg testo enanthate girmeye karar verdim. Göğüs yapım jinekomastiye yatkın, iletişim halinde olduğum kişi bu dozajlarda böyle bir riskin olmadığını söyledi. Lakin insanın içerisinde bir şüphe olmuyor değil. Sizce bunun için kür içerisinde oluşumunu engellemek için veya sonunda bir ilaç kullanmayalı mıyım?

Hissiyat oluştukça arimidex kullanabilirsin 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
theacil    4
Emrahtkty, Şimdi yazdı:

Hissiyat oluştukça arimidex kullanabilirsin 

nasıl bir hissiyat detaylandırabilirmisin?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emrah    1.426
theacil, 25 dakika önce yazdı:

nasıl bir hissiyat detaylandırabilirmisin?

Göğüs ucuna dokununca kitle gelmesi yanma kaşıntı ağrı gibi hissettiğin durumlarda kullanabilirsin.Ayrıca libido düşüklüğü yaşarsan da bununla bağlantılıdır.O zaman kullanabilirsin hissiyatla anlamam dersen teste gidersin   

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
forbit    870
theacil, 3 saat önce yazdı:

vücudunuzun ürettiği 1 kat fazla testo alıp sistemi bozma gayretiniz nedendir? :) vücut neredeyse 100 mg üretiyor zaten 200,250 alıp bunu bozmanın mantığını merak ediyorum açıkçası? 500 deseniz anlarım ve olumlu da karşılarım ama 250 bilemedim gerçi vücut sizin sistem sizin bir şey demek bana düşmez. 

• Beğen 4

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.650
forbit, 15 dakika önce yazdı:

vücudunuzun ürettiği 1 kat fazla testo alıp sistemi bozma gayretiniz nedendir? :) vücut neredeyse 100 mg üretiyor zaten 200,250 alıp bunu bozmanın mantığını merak ediyorum açıkçası? 500 deseniz anlarım ve olumlu da karşılarım ama 250 bilemedim gerçi vücut sizin sistem sizin bir şey demek bana düşmez. 

Bence çok makul bir yorum. haftada 2 enjeksiyon 500mg almalısınız.

Her gün çinko ve magnezyum almalısınız. Her gün 1 kuru soğan yemelisiniz.

Bu dozda bile göğüs ucunda canlanma olacağını sanmıyorum. Estrojenden ziyade prolaktin jinekomasti yapıyor. 

• Beğen 2
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
theacil    4
forbit, 20.08.2021 - 14:47 yazdı:

merhaba söylediğiniz üzere dozajı arttırmaya karar kıldım, bu dozajlarda ne gibi dezavantajlarım vardır acaba bilgi verme şansınız var mı ?

Emrahtkty, 20.08.2021 - 12:10 yazdı:

Göğüs ucuna dokununca kitle gelmesi yanma kaşıntı ağrı gibi hissettiğin durumlarda kullanabilirsin.Ayrıca libido düşüklüğü yaşarsan da bununla bağlantılıdır.O zaman kullanabilirsin hissiyatla anlamam dersen teste gidersin   

libidoda düşüklük psikolojik olabileceğini düşünüyorum ama bu aralar bu durum mevcut

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
whystreo    3
rastlantisal, 20.08.2021 - 15:04 yazdı:

Bence çok makul bir yorum. haftada 2 enjeksiyon 500mg almalısınız.

Her gün çinko ve magnezyum almalısınız. Her gün 1 kuru soğan yemelisiniz.

Bu dozda bile göğüs ucunda canlanma olacağını sanmıyorum. Estrojenden ziyade prolaktin jinekomasti yapıyor. 

Reis s.a

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    645

Hocam merhabalar, bildiğim kadarıyla erkekler günlük ortalama 3 ile 10 mg arası testosteron üretiyor. 100 mg üretebilmesi için genetik olarak çok şanslı olması gerekiyor. Kaldı ki 100 mg üretse o ürettiği 100 mg testosteronun ne kadarı bioavaiable testosteron, ne kadarlık kısmı aromatizasyona ve 5-alfa redüktaz enzimine maruz kalıp DHT ye dönüşüyor o da kişiye bağlı olarak değişiyor

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
MuscleBoxer    47
hectordoyle, 15 saat önce yazdı:

Hocam merhabalar, bildiğim kadarıyla erkekler günlük ortalama 3 ile 10 mg arası testosteron üretiyor. 100 mg üretebilmesi için genetik olarak çok şanslı olması gerekiyor. Kaldı ki 100 mg üretse o ürettiği 100 mg testosteronun ne kadarı bioavaiable testosteron, ne kadarlık kısmı aromatizasyona ve 5-alfa redüktaz enzimine maruz kalıp DHT ye dönüşüyor o da kişiye bağlı olarak değişiyor

+1 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
MuscleBoxer    47
hectordoyle, 15 saat önce yazdı:

Burda klasik türk mantığı yaz 500 testo yaz 400 bolde gönder 250 neye göre az kime göre az düz kafa burda malesef

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
lucozade    17

Hangi vücut 100 mg üretiyor ? Ayrıca 250, 100'ün 1 katı mı ? Genç bir erkeğin haftalık ortalama testosteron üretimi 50-80 mg arasındadır. 250 mg bunun 4-5 katı. Yabancı koçların da başlangıç için tavsiye ettiği miktar 250 mg'dir. Bir diğer husus doğal vücutta üretilen testosteron pulsatif salgılanır. Yani ruh hali, beslenme, uyku durumu, stres vb. birçok faktör üretilen testosteronun miktarını etkiler. Oysa ki dışardan alınan testonun seviyesi kanda sabittir ve stabildir.  Sonuç olarak 250 mg only testo girmek faydasız gibi bir argümanın yanlış olduğunu düşünüyorum.

Konu sahibinin sorusuna gelince;

Kür öncesi kan tahlili yaptıysanız hormon seviyelerinize göre aromataz inhibitörü alımınızı ayarlayabilirsiniz. Örneğin kür öncesi yaptırıdığım tahlillerde estrediol seviyem yüksekti. Yani vücudumda östrojen dönüşümü fazla oluyor. Armidex ayarlamasını buna göre yapıyorum. Uyguladığım protokol: haftada 250 mg testo e, 2 ye bölerek vuruyorum. Haftada 1 tane arimidex kullanıyorum. Bu şekilde yapabilirsiniz. Kürün 4. haftasından sonra bir kan tahlili verirsiniz. Çıkan sonuçlara göre arimidex dozajını ayarlayabilirsiniz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
testofull    0

Yazıp yazıp siliyorum da görende hardcore tam gaz her yarışmaya giren yurt dışında sürekli yarışma kaçırmayan her zaman hazır genetik harikası artık ilaçların bazı  dozları felan yetmeyen biri zannedicek türkiyede max spor zekası ayriyetten 250 100 ün 1 katı mı ? :D:D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Aydınbaba    18
lucozade, 55 dakika önce yazdı:

Hangi vücut 100 mg üretiyor ? Ayrıca 250, 100'ün 1 katı mı ? Genç bir erkeğin haftalık ortalama testosteron üretimi 50-80 mg arasındadır. 250 mg bunun 4-5 katı. Yabancı koçların da başlangıç için tavsiye ettiği miktar 250 mg'dir. Bir diğer husus doğal vücutta üretilen testosteron pulsatif salgılanır. Yani ruh hali, beslenme, uyku durumu, stres vb. birçok faktör üretilen testosteronun miktarını etkiler. Oysa ki dışardan alınan testonun seviyesi kanda sabittir ve stabildir.  Sonuç olarak 250 mg only testo girmek faydasız gibi bir argümanın yanlış olduğunu düşünüyorum.

Kür öncesi kan tahlili yaptıysanız hormon seviyelerinize göre aromataz inhibitörü alımınızı ayarlayabilirsiniz. Örneğin kür öncesi yaptırıdığım tahlillerde estrediol seviyem yüksekti. Yani vücudumda östrojen dönüşümü fazla oluyor. Armidex ayarlamasını buna göre yapıyorum. Uyguladığım protokol: haftada 250 mg testo e, 2 ye bölerek vuruyorum. Haftada 1 tane arimidex kullanıyorum. Bu şekilde yapabilirsiniz. Kürün 4. haftasından sonra bir kan tahlili verirsiniz. Çıkan sonuçlara göre arimidex dozajını ayarlayabilirsiniz

Tr deki testoların tamamı dolu mı bide öylr düşünmek lazım 250 nin içinde max 200 vardır zaten

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Müfit Can    104
lucozade, Bir saat önce yazdı:

+++++1111111

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
lucozade    17
Aydınbaba, 4 dakika önce yazdı:

Tr deki testoların tamamı dolu mı bide öylr düşünmek lazım 250 nin içinde max 200 vardır zaten

O bambaşka bir konu. 250 mg dolu ilaca göre yazdım ben. Kan tahlilinde belli olur o da zaten.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
MuscleBoxer    47
Aydınbaba, 9 dakika önce yazdı:

Testodan yana çok sıkıntı yokta 200 olsun ne farkeder ortada ki mantık yanlış 500 den aşağısı çalışmıyor mantığı var ki benım suan takımında oldugum profesyonel sporcular hepsi yararı bıtene kadar düşük doz yavaş yavaş arttırıyorlar anabolikleri. Değişik kafalar 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.