Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

whystreo

Üye
  • İçerik sayısı

    57
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

3 Nötr

whystreo Hakkında

  • Derece
    Deneyimli

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Veri Analiz
  • Konum:
    İstanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek

Güncel Profil Ziyaretleri

182 profil görüntüleme
  1. Fsh-lh düşüklüğü kan tahlili

    Hocam iş güç sebebiyle spora 2 ay önce ara vermek zorunda kaldım ve Haliliye beslenme berbat oldu antrenman hiç yapamıyorum. Östrojen ve prolaktin için yapmam gereken bir şey var mı hocam?
  2. Merhaba, 12 Haftalık Testo Enanth ve Boldenon kürüm 20 Mayıs tarihinde bitti. Pazartesi 250 MG Testo, 250 MG Boldenon Perşembe 250 MG Testo, 250 MG Boldenon kürüm bu şekildeydi. PCT'ye de son enjeksiyondan 20 gün sonra başladım. 35 gün boyunca günde 1 adet klomen, 2 adet tamoksifen, tribulus ve speman kullandım. PCT'nin ilk haftasında Ovitrelle alıp 2'ye bölerek pazartesi çarşamba şeklinde vurdum. PCT ortasında @metinav hocanın tavsiyesi üzerine klomeni sabah akşam şeklinde kullanmaya başladım son haftalarda 2 tane kullandım yani. PCT'im bitti tam 35 gün oluyor bugün. Bunlar da kan değerlerim. FSH ve LH düşük gibi geldi sizce nasıl? Bu FSH ve LH yüzünden çocuk yapmada sorun yaşar mıyım?
  3. Pct sonrası kan tahlillerim normal mi?

    Hocam hiçbir şekilde hastane randevusu alamadım yakın tarihlere vermiyor. Hiçbir ilaç vs kullanmadan devam etsem bu şekilde normale döner mi hormonlar? Zaten ağır bir kür değildi girdiğim. Bir sorun yaşar mıyım?
  4. Pct sonrası kan tahlillerim normal mi?

    Hocam testi yaptıralı 1 haftayı geçti pazartesi günü gidip bir test daha vereyim o zaman.
  5. Pct sonrası kan tahlillerim normal mi?

    Şu an için yapmam gereken nedir peki hocam?
  6. Kür sonrası tüylerim çıkmamaya başladı

    Pct sonrası değerler bu şekildeydi.
  7. Merhaba, Uyguladığım kür; 12 Haftalık Testo Enanth ve Boldenon Pazartesi 250 MG Testo, 250 MG Boldenon Perşembe 250 MG Testo, 250 MG Boldenon kürüm bu şekildeydi. Kürüm bittikten 10-15 gün sonra koluma Ağda yaptım. Ağda yapalı 3 ay kadar süre geçti ve kolumda çok ilginçtir ki 1 tane bile tüy çıkmadı hala bunun sebebi nedir?
  8. Pct sonrası kan tahlillerim normal mi?

    Hocam 15 gün boyunca günde 1 kez tamoksifen önerildi, ama bana saçma geldi sizin fikriniz nedir? Şu an için ereksiyon problemim yok cinsel isteksizlik var sadece dediğim gibi o da psikolojik olabilir.
  9. Pct sonrası kan tahlillerim normal mi?

    Diğer değerler nasıl Peki hocam onlarda herhangi bir sıkıntı var mı?
  10. Pct sonrası kan tahlillerim normal mi?

    @metinav @Loving @rastlantisal hocam bi bakar mısınız?
  11. Pct sonrası kan tahlillerim normal mi?

    Ne gibi anormal bir durum olabilir ki hocam?
  12. Pct sonrası kan tahlillerim normal mi?

    Hocam testo düşük değil zaten yüksek
  13. Merhabalar, 12 Haftalık Testo Enanth ve Boldenon kürüm bitti. Kür Başlangıç: 01.03.2022 Kür Bitiş: 19.05.2022 Pazartesi 250 MG Testo, 250 MG Boldenon Perşembe 250 MG Testo, 250 MG Boldenon kürüm bu şekildeydi. PCT'ye de son enjeksiyondan 20 gün sonra başladım. 35 gün boyunca günde 1 adet klomen, 2 adet tamoksifen, tribulus ve speman kullandım. PCT'nin ilk haftasında Ovitrelle alıp 2'ye bölerek pazartesi çarşamba şeklinde vurdum. PCT ortasında @metinav hocanın tavsiyesi üzerine klomeni sabah akşam şeklinde kullanmaya başladım son haftalarda 2 tane kullandım yani. PCT'im bitti 2 hafta oluyor. PCT bitiminden 1 hafta sonraki yaptırdığım kan tahlilleri bu şekilde, ereksiyon problemi yaşıyorum gibi geliyor tam ereksiyon olamıyorum. Sabah ereksiyonumda herhangi bir sıkıntı yok. Ve libidom eskisine göre çok düşük gibi geliyor. Cinsel isteksizlik var. Psikolojik olabilme ihtimalini de var tabii. NOT OLARAK: 2.5-3 ay öncesinde kol tüyümü ağdayla almıştım hala 1 tane bile tüy çıkmadı o bölgede normalde 2-3 aya eski haline dönüyordu.
  14. Merhabalar, 12 Haftalık Testo Enanth ve Boldenon kürüm bitti. Kür Başlangıç: 01.03.2022 Kür Bitiş: 19.05.2022 Pazartesi 250 MG Testo, 250 MG Boldenon Perşembe 250 MG Testo, 250 MG Boldenon kürüm bu şekildeydi. PCT'ye de son enjeksiyondan 20 gün sonra başladım. 35 gün boyunca günde 1 adet klomen, 2 adet tamoksifen, tribulus ve speman kullandım. PCT'nin ilk haftasında Ovitrelle alıp 2'ye bölerek pazartesi çarşamba şeklinde vurdum. PCT ortasında @metinav hocanın tavsiyesi üzerine klomeni sabah akşam şeklinde kullanmaya başladım son haftalarda 2 tane kullandım yani. PCT'im bitti 1 hafta oluyor. Bugünkü kan tahlillerim bu şekilde, ereksiyon problemi yaşıyorum gibi geliyor tam ereksiyon olamıyorum. Sabah ereksiyonumda herhangi bir sıkıntı yok. Ve libidom eskisine göre çok düşük gibi geliyor. Cinsel isteksizlik var. Psikolojik olabilme ihtimalini de var tabii.
  15. Efedrin kullanımı

    Merhaba, Efedrin kullanıyorum insülin iğnesiyle karnımdan vurduğumda iyi kötü bir yanma oluyor. Bardağa döküp kahveyle içsem aynı etkiyi alır mıyım?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×