Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Loving

Hormon tüccarları ile muhatap olurken dikkat edilmesi gerekenler!

Önerilen İletiler

Loving    9.239

Merhaba arkadaşlar;

Bir insan bindiği dalı keser mi dürüst ticaret yapıyor ise ağaçta tek dal yoktur birini keser diğerine konarsınız. :) Şimdi anlatacaklarımı can kulağı ile dinleyin bu rehber sizin için paha biçilemez tecrübeler içermektedir. Hormonlara merak saldınız ama ne ticaretten nede ürünlerden gram anlamıyorsunuz yardım alacağınız kimse de yok '' bu kurtlar sofrasında '' diye bir var sayımda bulunalım.. Hemen açıp bu rehberi okuyor veya bu yolun başındaki arkadaşlarınıza konuyu gönderiyorsunuz. :) Hadi başlayalım..

Türkiye'deki steroid / hormon / sporcu gelişim ürünleri piyasası ne durumda?

Arkadaşlar bu piyasa tüm dünya da olduğu gibi ülkemizde de oldukça popüler ve tabiri caiz ise çok büyük bir pasta milyon değil milyar dolarların döndüğü bir piyasa o yüzden bu kurtlar sofrasın da sizi yerler :) Ama kurda yem olmamak için hep beraber burada yazılan tecrübelere '' bir kurdun ağzından çıkan '' tecrübelere kulak verin.. Verin ki emeğiniz de sağlığınız da paranız da çöp olmasın. Ne dedik dünya da olduğu gibi ülkemizde de popüler olan bu branş yani ilgili spor dalının yardımcı ürünleri, hormonların maalesef ki ülkemizde de oldukça sorunlu şekilde sizlere ulaştırılıyor. Nerede nasıl üretildiği belli olmayan podyuma çıkıp 2,3 poz sonrası balkan şampiyonluğunu ilan etmiş isminin önüne hoca sıfatının eklenmesin den haz alan bir çok vampir var maalesef ki.

BİR SATICI DA BU KIRMIZI METİNLERDEN OLUŞAN MADDELER SÖZ KONUSU İSE UZAK DURUN

  • Kaç yıldır bu piyasa da öncelikle bunu öğrenin ve bunun ispatını da kendisin den talep edin.
  • Kaç yıldır aynı ürünlerle çalışıyor? Çok ürün değiştiren birisi sizi hedefe götürmez ilgilendiği tek şey paranızdır.
  • Görsel ve metinsel doğruluk payı çok yüksek kişisel gelişim günlükleri isteyin öğrenci gruplarına dair.
  • Ürünleri resimlerini talep edin alışveriş yapmadan önce.
  • Sizden doğal test sonuçlarınızı istemeden alışverişe onay veriyorsa 10 kere daha düşünün.
  • Elinde bulundurduğu gruplar eczane mi laboratuvar ürünleri mi buna dikkat edin.
  • Elindeki ürünler diğer satıcılarda da var mı? Ürünler piyasa ürünü mü buna dikkat edin.
  • Fotoğraflarınızı görmeden size istekleriniz dahilinde önerimde bulunuyorsa defalarca düşünün.
  • Yaşınız küçükse 18 ve altı bu durumda arzunuz dahilinden veya haricinde size ürün veriyorsa defalarca düşünün
  • Daha önce o satıcı ile çalışmış başkaları ile tanışın ve satıcı + ürünleri hakkında geri dönüşleri dinleyin.
  • Önerdiği ürünü internet ortamında aratarak marka hakkında ön bilgiye sahip olmaya çalışın.
  • Satıcı daha ilk tanışmadan kanka,bro,kardeşim gibi laubali kelimeler ile size yaklaşıyorsa defalarca düşünün.
  • İstediğiniz zaman ürünleri değiştirip değiştiremeyeceğinizi veya iade şartlarının neye bağlı olduğunu satış öncesi teyit edin.

Evet arkadaşlar bu kriterleri göz önünde bulundurarak tüm ticari yaklaşımınızı sektöre dair belirlemeniz de fayda var aksi halde üzülürsünüz. Şimdi size şöyle örnek vereceğim bu piyasa dedik ya koca bir pasta ve herkes pay almaya çalışıyor diye ben dahil bakın ne diyorum size benim verdiğim hizmetler dahilin den bahsediyorum kimseye güvenmeyin! Eee hocam sana da mı güvenmeyelim evet bana da güvenmeyin bu sektör kurtlar sofrası unutmayın benimle bir gün çalışma fırsatınız destek alma konusunda bir araya gelme fırsatımız olduktan sonra o güven konusunu bana karşı tazelersiniz. 

Şimdi neden bu sektöre kurtlar sofrası neden herkes dahil olmaya çalışıyor bunun açıklamasını sizlere yapayım.

Sporcular genelde 2 karın kası yaptıktan sonra kendilerini eğitmen ilan ederler bu ilaniyet den kısa süre sonra da steroid baron olma hayalleri içinde oradan oraya pır pır eder dururlar :) Bakın uçarlar demiyorum pır pır ederler diyorum. Çünkü bu adamların genel mana da maddi güçleri yoktur veresiye iş yaparlar ilaç konusun da bu veresiye işleri de onlara sadece yerli piyasadaki üreticiler sağlar yerli üreticilerin işine de gelir çünkü maliyeti x tl çıkan ürünü xxx tl'ye veresiye ederler eğitmen ismi altında toplanan gruba. :) 

Bu eğitmen, saloncu tayfa hayatlarını asgari ücret + verdikleri eğitimler veya primlerle kazanırlar haliyle şöyle bir örnek verelim hatta iki doyurucu örnek verelim. Bu örneklerden birisi salon sahibi diğer eğitmen olsun arkadaşlar.

Bir salona gittiniz 1 yıllık üyelik alacaksınız en oluru nedir ücretin? 

1500 TL yıllık tüm salon organizasyonların dan faydalanmak için istenen ücret.

Peki salon içindeki sözde hocalar size ne olduğu belli olmayan grupları temin ederek o 1 yıllık salon ücretinin kaç katını yaklaşık 30 saniyede kazanıyorlar farkında mısınız ? Bunu neden anlatıyorum? Şundan sebep hani kandırılıp üzülüyorsunuz ya sağlığımızı hiçe saydılar hiç mi Allah korkusu yok hiç mi değerimiz yok diye.. Arkadaşlar para denen şey arttıkça '' İMAN AZALIR '' bunu unutmayın :) Aslında imkan arttıkça iman azalırdır o ama ben biraz kendimize uydurdum. :) Adam 1500 tl bi 1 yılda kazanıyor eşşek gibi affedersiniz birde o paranın iki katını 30 saniyede kazanıyor ilaçlar ile.. Bu adam senin sağlığını veya parayı nasıl kazandığını düşünür mü sanıyorsun? Veya diğer örnek eğitmen .. Adam sana ders verecek sabahın köründe vs zahmet edip geliyor ders başı alıyor misal 200 tl seni kazanıyor güvenini kazanıyor hahalar, hihiler erkek dedikoduları derken kanka oluyorsunuz sonra '' hocam hormonlar '' diye bir giriyorsunuz cümleye adam da sizden kazanacağı paranın 10 katını ilaç tavsiyeleri ile sizin sırtınız dan kazanıyor.. Ha o arkadaşlar kimseye zorla ürün satmıyor ama siz fırsat verirseniz sizi anında yerler haberiniz olsun diye anlatıyorum.

Türkiye de kendi ürünlerini tedarik edebilecek güçte adam ''kendini dünya ya kanıtlamış ürünlerden bahsediyorum '' sayısı 2 bilemediniz 3 kişiyi geçmez. Bu sayı eskiden 10,15 idi (10 yıl öncesi) dolar kuru ülkenin durumu derken bu sayılara kadar geriledi.

Haliyle adam bu pastadan pay almak istiyor ama maddi gücü yok stok tutamıyor hadi diyelim maddi gücü var dış bağlantıları yok hadi diyelim ikisi de var sağlayacağı destek ürünlerini getir götür yapılması çok zor sınırlar çerçevesin de ülkeler arasında. Tüm bunlardan mütevellit en sorunsuz şıkkı seçiyorlar '' YERLİ ÜRETİM ÜRÜNLER '' bu ürünler nedir? Bunları benim size söylemem mantıksız ve yersiz aynı zamanda edepsizlik olur herkes ekmeğini yer ve bana laf söylemek düşmez hayatım da 11 yıldır sektör deneyimce bir satıcı veya bir ürün için tek bir laf demedim demem de! Araştırsın bulsun isterim sporcu. Araştırmaları sonucu sonuçlar iyi olursa ne ala kötü sonuçlar olursa da sora sora Bağdat bulunur misali düşe kalka öğreneceksiniz bu sektörü zira çok düşüp sıkılmayın diye bu konuyu açtım sizlere arkadaşlar. :) 

  • Önerdiği ürünü internet ortamında aratarak marka hakkında ön bilgiye sahip olmaya çalışın.

Özellikle bu maddeyi unutmayın! Çok deneyen mi çok okuyan, araştıran mı bilir? Bu sektör de önce çok araştıran kazanır. Ama çöplüğün yolunu bülbül den gülün yolunu karga dan öğrenemezsiniz aldığınız bilginin kaynağını da mutlaka sorgulayın çünkü bülbül güle karga çöplüğe götürür.

Misal kendimden çok ufak bir örnek ile konuyu bitireceğim ve bu vereceğim örnek gibi whatsapp'ım da inanın yüzlerce örnek var 11 yılda biriktirdiğim. Örnekte geçecek kişi forumun en genç üyelerin den @Harunduman bu arkadaşımız bana ulaşıyor güvenip çeşitli referanslar ve forum sayesin de ama kendisine destek veremeyeceğimi söylüyorum üstelik doların 9 tl'ye koştuğu koronadan işsizlikten insanların kırıldığı 1 tl'nin bile en çok değer kazandığı dönemde 3000 tl bütçesi olan birine destek vermeyeceğimi beyan ediyorum. Sebebi de kendisinin doğal gelişimini henüz tamamlamadığına hem yaşı gereği hem spor deneyimi olarak hem hormonlara dair çok bilinçsiz ve bilgi eksikliğini hissetmem den sebep kendisine bu kararımı iletiyorum ve üzülse de teşekkür ederek konuşmayı sonlandırıyoruz.

1 ay sonra kendisi forum da şöyle bir konu açıyor : 

Bu onun suçu değil bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp ama benim tezimi doğrular nitelikte bir konu açıyor :) Benim kıyamadığım genç arkadaşımıza benimle olan konuşması sonrasın da parasına da sağlığına da tecrübesizliğine de kıydıklarını üzülerek gördüm maalesef ki parayı başkası alıyor ama dermanı www.peptidturkiye.com da arayan binlerce kişiden sadece birisi o ve bu durum onun suçu değil o yukarıda anlattığım kirli oyunun içine dahil olmuş kişilerin suçu. Kendisi de üyelerimiz den birisi eğer cümlelerimin bir tanesin de yalan dolan abartı ticari bir zemin varsa kendisi istediği gibi konuyu bu başlık altında özetleyebilir.

111.thumb.jpg.bee317e2c2d0bbdab99210f42fc3c703.jpg

Yani bunu kendisin den izin alarak ekledim buraya umarım kendisi muhteşem bir sezon geçirir ve verdiği paranın karşılığını fiziki anlamda alır zira bu arkadaşımız gibi binlerce kişi bu yolda hem parası hem sağlığından oluyor bunun için tekrar ve son kez diyorum her denilene biat etmeyin bir çok şeyi bir çok kere '' AMA DOĞRU ŞEKİLDE '' sorgulayın ve sonuca o şekilde ulaşın.

Bu sektör de kimse sizin parayı nasıl kazandığınıza, sağlığınızın ne noktada olduğuna, kişisel veya ailesel sorunlarınıza, psikolojik alt yapınızın ne kadar sağlıklı veya sağlıksız olduğuna kısacası '' GÖZ YAŞINIZA ''  bakmaz paranızı alırlar. Ama üzülmeyin para kazanılır '' ZİRA SAĞLIK BİR KERE GİDERSE '' trilyonları da serseniz geri gelmez.

Sevgilerimle, Keyifli Forumlar.

  • Beğen 14
  • Vayyyy!! 4
  • Alkış 2

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Alp_Kayra    5

İlk başta "Bu adam neden bu kadar çırpınıyor?" diye düşünmüştüm.

Yazıları okudukça anlıyorum ki bu adam ilaç kullanan herhangi bir kişiyi, kişinin kendisini ve sağlığını önemsediğinden daha fazla önemsiyor.

Bu adam kendisini bu kadar yırtmak zorunda değil, adam olan bir defa okur ve anlar arkadaşlar. Burada anlamadığını söyleyen varsa da Burak bey'in yazdığı konuları takip etmiyordur. Bu adam yıllardır bas bas bağırıyor sahtecilere böyle tespit edersiniz diye, uzun uzun anlatıyor sahte ilaçlar kullanmayın diye, bu piyasada bu kadar uzun süredir bulunan bir adam gelip de sahte ilaçlar satıp yoluna da bakabilirdi ve böyle bir şey yapsaydı emin olun ruhunuz bile duymazdı, adam sattığı ilacı kontrol etmeniz için test istiyor sizden test, dolu olduğunu hastanede kanıtlıyor adam. Lütfen buradaki yazıları okumanıza rağmen da gidip salonlardaki, sahteci hocalara itimat etmeyin arkadaşlar; yazık günah adam size, bana mesai harcıyor burada. Yazı yazarak değerli zamanını kafamıza iki bilgi sıkıştırmak için harcıyor.

 

Kendinize saygınız yoksa da Burak hocaya saygınız olsun.

  • Beğen 2
  • Vayyyy!! 2

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Harunduman    15

@LovingHocam yaşanılan mağduriyeti ve alınması gereken önemleri uzun uzun açıklamış.Fakat bizzat mağduriyetin içinde bulunan insandan birkaç kelam duymak size daha ikna edici gelebilir diye yazıyorum.

Burak hoca ile konuştuk ve bana yaşımın,bilgimin altyapımımın uygun olmadığını kısacası kendime bişeyler katıp ondan sonra tekrar düşünmemiz gerektiğini söyledi.Ben ne yaptım ? Tabikide dinlemedim aceleci davrandım ve çekinip Burak hocaya yazmak yerine 2 aylık ağır ilaç kombosundan oluşan bir küre girme kararı aldım.

Sizlerle benim düştüğüm ve sizinde düşmenizi istemediğim yanılgıları paylaşmak istiyorum.(Bu yazıda kişi,satıcı adı geçmeyecek ufak göndermeler yapmış gibi algılanabilir, zaten çoğu birbirine benziyor :) )

**Satıcının sosyal medyalardaki takipçi sayısına bakmak ;

Takipçi sayısı kazanmak zor değil bunu biliyoruz heleki bu işin içinde bir insan olduğunu düşünürsek kolaylıkla fake takipçi kasabilir veyahut kendi kullandığı orijinal ilaçlar ile yaptığı vücut resimleri ile kolay bir şekilde 10 k ve üzerini görebilir diye düşünüyorum.Aldanmayın!

**Sosyal medya ve Google da hakkında kötü bir yazı çıkmaması ;

Satıcının hakkında kötü bilgi çıkmaması onun popüleritesinin sandığınız kadar da yüksek olmadığı anlamına gelebilir,mağdur insanların hakkını aramaya korkmasından kaynaklanabilir.Çevremde çalıştığı yerlerden dahi parasını alamayan onlarca insan var halbuki hakkını savunsa belki alacak fakat ülkemizin büyük çoğunluğu ya Allah'a havale ediyor yada yorulup çekinip olayı kapatıyor kür mevzusunda da bu olabilir.

**Güzel fizik belki şampiyonluk ;

Satıcınızın vücudunun iyi olması sattığı ürün ile ilişkili değildir.Kendisi orijinal kullanabilir 10 ilaç almak ile 1000 ilaç getirmek arasında dağlar kadar zorluk bulunacağını ufakta olsa mantığa sahip bir insan idrak edebileceği için bu maddeyi fazla açıklama gereği duymuyorum.

**Samimi ifadeler ve Muhafazakar konuşma şekli ;

Arkadaşlar kimsenin inancı dini kimseyi ilgilendirmez fakat satıcınız sizinle sürekli muhafazakâr şekilde Allah'ın adını ağzından düşürmeden konuşuyorsa eğer dürüst bir insan ise normal hayatında da sürekli o şekilde konuşan birisi olması gerekir.Böylesine dinine inancına bağlı bir insanın orjinal ilaç satsa dahi bu işe girmesi mantık dışı.İlaç satanlar ateist olacak diye birşey yok anlatmak istediğimi anlayan zaten anlar yanlış anlaşılma olmasın.Kimse sizi sevmek zorunda değil heleki günde belki 100-200 insanın yazdığı bir insansanız asla beni seviyor yakın görüyor ondan çok samimi diye düşünüp Aldanmayın!

**İlacına laf ettiğinizde size sert,gözü kara kendinden emin konuşması ;

Buda sizi yanıltmasın ! Fazla açmaya gerek yok atalarımız çok doğru ve güzel söylemiş.Yarası Olan Gocunur! 

**Sosyal medyada hakkında söylenen güzel sözler,yorumlar vs. ;

Ya 5 değil 10 değil 50 kişi yazmış hepsi mi fake ? Evet neden olmasın düşünsene bir işin var belki aylık binlerce TL kazanıyorsun bunu yapmazmısın? Hepsinij fake olmasına da gerek yok sosyal medyayı çoluk çocuk da kullanıyor yada yaşını başını almış fakat mizacında yalakalık olan birçok insan var ülkemizde bunların da pohpohlaması olabilir.

**Satıcınızın bu iş ile ilgili sahtekarlıkları çok iyi bilmesi ; 

Bu maddeyi güven verici olarak algılamak isterseniz öyle algılarsınız fakat aksini düşündüğünüzde korkunç bir şekilde aydınlanabilirsiniz.

Birçoğumuz inanmak istediğimiz için inanıyoruz emin olun.İnanmamak için 50 ihtimal var ise 1 iyi ihtimal bile bizi yönlendirebilir çünkü beyinin bir hedefi vardır ve o hedefte yoluna çıkacak engelleri görmekten kaçınır,görürse oda bilir ki yola çıkmaktan muhtemelen vazgeçersiniz.Onun yerine sizin hedefinize ulaşmanızı sağlayacak ufak bir iyi ihtimal bile onun için ikna edicidir çünkü yolun sonu belli güzel bir fizik,ilgi odağı olmak,kıskanan eski sevgililer ve etrafınızdaki hatunlar.

Dipnot: Bu anlattıklarım Satıcının dolandırıcı olduğu sahte ilaç sattığı anlamına gelmez.Aksine bu maddelerin birçoğu insanlara güven veren şeyler,bende o yüzden belirttim bunlara bakıp yeterli güveniniz olabileceğini düşünmeyin.Ben yaptım siz yapmayın.E biz neye bakıp güvenicez o zaman diyorsanız orasını bilemem birşey diyip sorumluluk almak ta istemem.Ben sadece gidip bu maddeleri görüp yüzde yüz güvenilir ihtimali vermeyin diyorum.

Dipnot 2: satıcı dolandırıcıysa aldığınız ürün çalışmayacak diye birşey de yok içine testesteronun farklı formları konulabilir, içindeki yazan miktarlardan çok daha düşük seviyelerde olabilir keza ilaç boş veya boşa yakın olup plesebo etkisi bile olabilir.Ürün iyi çalıştı diyelim bıraktığı toksik etkiler çok ağır olabilir,steril olmayabilir sayısız durum söz konusu.

Trajikomik olsada ; başımıza birşey gelecekse en azından orjinalinden gelsin.

İyi forumlar...

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Selamlar,

Ben foruma yeni üyeyim, tabiri caize çok zayıf ve güçsüz biriyim sizlere göre.Burak abi beni bilir ki; Günde 100 kere bu forumu okuyorum. İlk konum ise; Steroid oldu.  Bunu Burak abiden ziyade, forumda açtığım konu dahi doğrulayacaktır. Gecesine kendisine mesaj atacaktım ama sabah olmasını bekledim. Kendisi bana o kadar açık sözlü davrandı ki şu anda girme, bunu yapma, bunlar hata, bu şekilde beslenme vb diyerekten. Steroid kullanımından uzaklaştım peki sebebi neydi? Vücudumun şu anda onu kaldıracağına güvenemedim. Aynı zamanda hayatım boyunca kullanmadığım bir ilacı kullanacaktım. Bu forumda bulunan arkadaşlar gerçekten size diğer insanlardan farkımızı anlatıyorum. Şu anda Burak abi çalıştığım firmayı biliyor, dünyanın en büyük e-ticaret sitelerinde yazılım geliştirme ekip liderliği yapıyorum. Bunu söylememin amacı ise, forumlar bilgi katar. Sosyal medya kirli bilgi satar. Aklınıza gelebilecek en küçük forumdan, en büyüğüne kadar günlük girer takip ederim. Bizim farkımız burada başlamaktadır, forum okuyabilen insan araştırmayı sever, insan ilişkiler iyi olur. Steroid seçiminizi yaparken de buna bakın. Burak abi yukarıda kırmızı maddelerle bahsettiği üzere. Şu anda vücudumun steroide girmesine gerek olmadığı için erteleme kararı almıştım ama bir türlü gelişme duygumu, daha doğrusu artık çevremden "Yemek mi yemiyorsun, neden kilo alamıyorsun" gibi sorularından bıktığım için Sarms adlı ürünü satın aldım. Size Burak abi ile bazı günlerden konuşmalarımızı paylaşmak istiyorum. 

İlk paragrafımda bahsettiğim üzere sizlere göre çok zayıf ve güçsüz biriyim. Z Bar Curl yaparken normalde çok yoruluyordum bugün 10 KG arttırarak x2 güç ile yaptığımı fark ettim. Kısacası lafı uzatmadan bahsetmek gerekirse; Bu iş benim gördüğüm, okuduğum, araştırdığım kadarıyla maddiyat işi. Maddi açıdan, psikolojik açıdan kendinizi hazır hissetmiyorsanız hiç hiç hiç bulaşmayın. Bir diğer önemli konu ise altını çizerek  belirtiyorum ki; Doğru satıcıyı bulamadıysanız, sizi sizden çok önemseyecek her mesajınıza cevap verebilecek olası bir durumda size tabiri caizse akıl verebilecek hele ki; geçmişinde başarılı bir kişiyi bulamadıysanız hiç girmeyin. Bugün bana steroid konusunda 4-5 farklı hocadan teklif geldi. Söz konusu Burak abiye geldiğinde kendisi bunuda söyleyecektir muhakkak. "Ben senden başkasıyla çalışmam" dediğim günü hiç unutmadım. Bu yazımda Burak abiyi övdüm gibi gözükebilir. Az bile yazdım desem yeridir, inanmayan arkadaşlar olursa "Misafir" okuyucu buyursun kayıt olsun, bana bi şekilde ulaşsınlar. Daha şeffaf nasıl anlatabilirsem o şekilde anlatacağım.

Okuduğunuz için teşekkür ederim. Umarım hayatınız boyunca sağlık her zaman yanınızda olur.

Edit: 16.05.2021 - 21:03 Bir üstte arkadaşımızın belirttiği gibi. 

Sosyal Medya'da takipçi mi istiyorsunuz? Çok basit. 
Google'de yorum mu kaldırmak istiyorsunuz? Çok basit.
Şikayetxxx yorum mu kaldırmak istiyorsunuz? Çok basit.
Veya Eksixxxx entry mi kaldırmak istiyorsunuz? Çok basit.
Ama forumdan entry kolay kolay silinmez. :) Silinse bile Google Wayback'ında 3-5 ay kadar kalır. :) Bilginiz olsun.

  • Beğen 1
  • Vayyyy!! 1
  • Teşekkürler 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Surrender    105

Şunuda ben not edeyim Burak hoca ile bir kez tanışma fırsatı bulduysanız sizi asla unutmaz asıl sorununuzun yada hedefinizin ne olduğunu, daha önce kullandığınız ürünün ne olduğunu ,isminizi,cisminizi vb gibi bir çok nüansları sizden daha iyi bilir daha iyi analiz eder ben kendi adıma tanıdığıma çok memnunum insana insan olduğu için değer veriyor , yol gösteriyor onun için güven ve saygı önde geliyor ayrıca değerli bilgiler için çok teşekkürler..

  • Beğen 1
  • Vayyyy!! 2

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gerokx    38
Alp_Kayra, 16.05.2021 - 18:33 yazdı:

İlk başta "Bu adam neden bu kadar çırpınıyor?" diye düşünmüştüm.

Yazıları okudukça anlıyorum ki bu adam ilaç kullanan herhangi bir kişiyi, kişinin kendisini ve sağlığını önemsediğinden daha fazla önemsiyor.

Bu adam kendisini bu kadar yırtmak zorunda değil, adam olan bir defa okur ve anlar arkadaşlar. Burada anlamadığını söyleyen varsa da Burak bey'in yazdığı konuları takip etmiyordur. Bu adam yıllardır bas bas bağırıyor sahtecilere böyle tespit edersiniz diye, uzun uzun anlatıyor sahte ilaçlar kullanmayın diye, bu piyasada bu kadar uzun süredir bulunan bir adam gelip de sahte ilaçlar satıp yoluna da bakabilirdi ve böyle bir şey yapsaydı emin olun ruhunuz bile duymazdı, adam sattığı ilacı kontrol etmeniz için test istiyor sizden test, dolu olduğunu hastanede kanıtlıyor adam. Lütfen buradaki yazıları okumanıza rağmen da gidip salonlardaki, sahteci hocalara itimat etmeyin arkadaşlar; yazık günah adam size, bana mesai harcıyor burada. Yazı yazarak değerli zamanını kafamıza iki bilgi sıkıştırmak için harcıyor.

Kendinize saygınız yoksa da Burak hocaya saygınız olsun.

Evet, forumu yaklasik 1 senedir kullaniyorum genelde insanlarin gelisimi veya neler yasadiklarini merak ettigim icin surecte izliyordum loving hocamla konusmalarimiz oldu cidden cok iyi birisi a b c kisisinden bilgi alacagima veya urun temin edecegime loving'den temin ederim/ediyorum ister istemez bir bag oluyor insanlar arasinda gercekten ozellikle benim gibi yasi daha genc iseniz abilik yapiyor.

  • Beğen 1
  • Vayyyy!! 2
  • Alkış 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bay-T    4.220
Loving, 16.05.2021 - 18:09 yazdı:

Merhaba arkadaşlar;

Bu sektör de kimse sizin parayı nasıl kazandığınıza, sağlığınızın ne noktada olduğuna, kişisel veya ailesel sorunlarınıza, psikolojik alt yapınızın ne kadar sağlıklı veya sağlıksız olduğuna kısacası '' GÖZ YAŞINIZA ''  bakmaz paranızı alırlar. Ama üzülmeyin para kazanılır '' ZİRA SAĞLIK BİR KERE GİDERSE '' trilyonları da serseniz geri gelmez.

Sevgilerimle, Keyifli Forumlar.

Gram aklı olan bu paragrafı okur ve gereken dersi alır.

Eline sağlık bu gözümden kaçmış kategori kontrolü yaparken şimdi denk geldim.

  • Beğen 1
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Murroerdi    0

Kesinlikle referans önemli ve böyle ürünlerin satın alım sonrası bilgi ve alakası da eksik edilmemeli. Ortalıkta çok fazla bilgi kirliliği var. Zaten ortalık sahtecilerden geçilmiyor. Güzel bir yazı olmuş

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×