Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

zuhn91

Üye
  • İçerik sayısı

    37
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

4 Nötr

zuhn91 Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> nothin' </p>

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    chillin'
  • Konum:
    Manila
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Güzel konu olmuş, saygılar
  2. Ironpharma.Com ve check kod

    Bana RUS gibi geldi, bu piyasada zaten merdiven altı olarak başlayıp da büyüyen çok şirket var. Bir çoğu yasal olmayarak başlayıp sonradan gerekli izinleri alıp fabrikasını o izinleri aldıkları yerlere taşıyor. Zaten kullandım, test sonuçlarım da ortada. Çalıştığına emin olmasam gelip de burada savunmazdım, İngilizce imla hatalarında da katılıyorum ama şöyle bir şey var, Rus kökenli arkadaşlar İngilizce imla hatasını Türklere oranla daha fazla yapıyorlar, merdiven altıdır büyük ihtimalle ama gayet sterilize ürünler, ödem yaşamadım hiç. İlk 2 hafta yaşadım o da ilk enjeksiyon olduğu için vücut tepki gösterdi, o yüzden; ille de Türkiyeden ucuza bir marka alınacaksa bu marka Watson olmalı, en azından ilaçları dolu ona eminim.
  3. Yağ yakmak ve kas kazanmak

    Psikolojiyle alakalı biraz, salona gidince 5 saat idman yapıyorum şahsen ama o istek uyanmıyor evde.
  4. Yağ yakmak ve kas kazanmak

    Gerçekten doğru anlaşılamamak bu süreçteki en büyük kaygım oldu, anlatabildiysem kendimi ne mutlu bana.
  5. Yağ yakmak ve kas kazanmak

    Katılıyorum, daha ne ister ki bir insan, shoulder Press makinasını eve alıp koyacak halimiz yok ya? Bence de yetecek ve artacak şekilde gayet güzel bir gym olmuş. Ben bunları garaj gibi bir yerde tutuyorum, evim 30. katta olunca pek mümkün olmuyor eve koymak.
  6. Yağ yakmak ve kas kazanmak

    Hocam iyi çıkarıyorsunuz 2 antrenman, ben 1 tane çıkaramıyorum haftanın her günü, ne yalan söyleyeyim. O enerji ve isteği kendimde bulmayı geçtim, beslenmeyi bile düzenli tutamıyorum. Ne bulursam ağzıma atıyorum da allahtan bir şekilde protein ve karbonhidratı tamamlıyorum.Antrenman programınız için teşekkür ederim, görmek mutlu etti.
  7. Yağ yakmak ve kas kazanmak

    Bodybuilding yapabilecek imkanım ve ekipmanım var, detaylı bir vücut yerine büyük bir vücut ilk tercihim olur, deadlift yapmıyorum bir süredir ilaç etkisinde 100 kilo üstü deadlift yapmak sorun yaratır etkisi geçtiği zaman katılıyorum, salonlar açılınca da spor salonumda devam edeceğim. Kürü kesmek için hiçbir sebebim yok, kesersem aslında 4 haftaya yakınlık bir ilaç zararım oluyor. Benim psikolojimi alt üst etti deca, o da ara versem bile yine aşağı yukarı aynı şeyi yaşatacak.
  8. Yağ yakmak ve kas kazanmak

    Çok temiz kalpli düşünüyorsun teşekkür ederim güzel düşüncelerin için, fakat ne yapacağımı yine de bilmiyorum. Ben senin zaten ilk yazdığın yorumda anladım ne demek istediğini, ne ifade etmeye çalıştığını. Ayrıca "psikolojim bozuk, ağır kürlerden çıkmam" tam olarak ne düşündüğümü doğru ifade etmiyor, ben daha çok "psikolojim o kadar bozuk ki, kaybedeceğim hiçbir şeyi kaybetmekten korkmuyorum ve bunu umursamıyorum" zaten birkaç yıl sonra dayanamayıp bir şekilde hayatıma son vermeye karar veririm, en azından bunu yaptıktan sonra öleyim. İşte budur bencilliğim benim de, ne yapacağımı bilmiyorum dediğim gibi, üstteki yorumu okursan belki anlarsın tam olarak ne demek istediğimi. Sevgiler.
  9. Yağ yakmak ve kas kazanmak

    TRT ile devam etmek yerine PCT yapmayı tercih ederim, ben iki kürü tek seferde atlamayı düşündüğüm için öyle yazdım, yoksa TRT'de kalmak bana mantıklı gelmiyor. Salonlar da kapanınca girdiğim kürden düşük verim aldığımı düşünüyorum. Hani elimde gerekli ekipmanlar da olsa spor salonundaki psikoloji ve çalışmaya ulaşamıyorum, belki de decanın psikolojimi kötüye sürüklemesi ve seretonini bağlamasıyla alakalıdır, bilmiyorum. 3. Haftasındayım kürün, küre girmeden önceki halimle şu an sahip olduğum halim arasında bir fark göremiyorum, ilaçların orijinal olmaması gibi bir durum söz konusu bile değil, bu konu üzerinde durmayalım. Sorunun bende olduğunu düşünüyorum, hiçbir verim alamadığım için bu başlığı açma gereği duydum. Hayır bir de ilk kürüm yani, millet canavar gibi olur boldenonla 3. haftada ilk kürün de ben decayla verim alamıyorum. Kür sonunda çok iyi gelişme elde ettiysem tabi ki daha fazla ilaç kullanıp gelişmek için bir süre kendimi dinlendirmeyi düşünürüm. Tek sorunumuz şu: ben aldığım sonucun tatmin etmemesinden korkuyorum. Dianabolün orijinalliği konusunda emin değilim, sahte olduğunu düşündüğüm için bugün eczaneden anapolon aldım. Bana dianabolü enjeksiyon ilaçları satan adam satmadı, Dianabolü farklı bir satıcıdan aldım. Biliyorum anapolon da geçici etki sağlayan gereksiz ağır ilaçlardan birisi fakat artık kullandığım ilaçların biraz olsun etkisini görmek istiyorum. İster güç olsun, ister görünüşte değişim.
  10. Yağ yakmak ve kas kazanmak

    Hocam performans sporcusu olmayı düşünüyorum zaten, strongman olmayı isterdim elbet ama maddi imkanım veya genetiğim o kadarına el verir mi bilmiyorum. Elimden geldiği kadarıyla bunun için çabalamayı düşünüyordum aslında zaten. Gerekli imkanlar dahilinde (doğru antrenör, doğru ilaçlar, ailevi sorunlarım) dahilinde götürebildiğim kadar götürmeye çalışacağım.
  11. Yağ yakmak ve kas kazanmak

    Dostum hesaba katmadığın şey şu, benim kaybedecek bir şeyim yok. Sağlığımı kaybetmekten korkmuyorum, iki küre art arda girme sebebim de bu. Tatmin olmazsam 3.süne dahi girebilirim. Bundan aylar önce hayatıma son vermeye karar vermiştim, anlıyorum neden kaygılandığını ve sert tepki gösterdiğini. Ben olsam ben de bu tepkiyi gösterirdim, emin ol. Teşekkür ediyorum bir bireye gösterdiğin değer için. Yine de düşüncem bu yönde ve ne yapacağımı, nasıl yapacağımı bilmiyorum. Umarım kür konusunda yardımcı olmak istersin, eğer olmayı düşünürsen yapacağın yorumları okuyacağıma emin olabilirsin, saygılar.
  12. Yağ yakmak ve kas kazanmak

    Dostum, homegym'im var. Rack, Lat veya fly egzersizi yapabileceğim makara sistemi, Dumbell seti 15 kiloya kadar... Falan filan, prolaktin ve östrojen baskılayıcı kullanabilirim, belki östrojen kullanmam veya son 1 ay arimidex kullanırım. Prolaktin baskılayıcı da çok sert hissettirirse yokluğunu kullanırım deca küründen sonra öteki küre geçerken. Masterondan çekincem var aslında çünkü asıl amacım kas kütlesi inşa etmek ve çoğu yağ yakıcı steroid bulk steroidleri gibi kas inşa etmeyi sağlamıyor. Belki sustanon belki trenbolon kullanabilirim 12 hafta kadar diye düşündüm ama çekincem yok desem yalan olur. Önerin var mı kür için paylaşabileceğin?
  13. Yağ yakmak ve kas kazanmak

    Arkadaşlar güncel olarak 21 yaşındayım 95 kiloyum boyum 180 uzun süredir sporcuyum, vücut geliştirmeyle birlikte powerlifting ve boks ile ilgilendim ve küre girmeyi düşünüyor-dum ve girdim. Kürden sonra hemen ardına 2. küre gireceğim, devam etmeye kararlıyım. Yağ yakmak ve aynı zamanda kas kütlesi edinmek istiyorum, yağ oranım yüksek ama ben bir bodyci olmadığım için çok da önemli değil. Aslında yağ oranımdan tam olarak şikayetçi olmamakla beraber biraz da olsa yağ yakabilmek istiyorum. Pandemi sürecinden ötürü artık hareketimiz kısıtlı ve malum artık g*tü göbeği salmış durumdayım. Bundan kurtulmak, yağ yakmak ve kas kütlesi kazanmak istiyorum. Saçma olduğunu düşündüğünüz kür önerileriniz, ağır olduğu için önermediğiniz, yanlış yaptığımı düşündüğünüz bir durum varsa konuşalım lütfen ki yorumlayıp doğrusunu bulabilelim. İlk kürüm: 500mg testo enanthate 400mg deca 6 hafta dianabol Olacak şekildeydi, hala küre devam ediyorum fakat sonunda ne yapacağımı bilmiyorum. Lütfen bana pct ve tedavi konusunda açıklama yapmayın, anlatacaklarınızın çoğunu ve bu küre pct olmadan girmemin ne gibi bir zararı olacağının farkındayım. Sağlıklı düşünebilecek durumda değilim, direkt olarak 2. küre girmek istiyorum.
  14. Steroid kür planlama yardim

    Hocam yukarıdaki ilaç boldenon, uzun esterli bir ilaç olup 6. haftadan sonra etki göstermeye başlar. Toplam 20ml kadar elinde olduğunu var sayıyorum ve her hafta 1 ml kadar enjeksiyon yapmayı düşünüyorsun büyük ihtimalle, 20 haftalık bir kür dediğine göre aklında haftalık 1ml enjeksiyon olduğunu varsayıyorum. Tavsiyem haftalık 1ml değil de 2ml kadar boldenon kullanman olur 200mg haftalık alman hayatında çok bir şey değiştirmeyecektir.(varsayımlarımı 70 kilo 175 boyunda 1 yıllık bir sporcu için yapıyorum. boyun, kilon, yaşın, spor geçmişin ve olası bir kür deneyimin hakkında daha çok bilgiye ihtiyacım var, bunları paylaşırsan daha çok yardımcı olabilirim.) Trenbolon zaten görebileceğin en yüksek anabolik ve androjenik etkiye sahip ilaçlardan birisi, olası yan etkiler (akne, jinekomasti gibi) dışında böbreklere, böbrek üstü bezlerine ve tiroid bezlerine baskı yaptığını duymuştum. Eğer ki yeterince tecrübeli değilsen 20 haftalık bir küre bu ilaç ile girmeni kesinlikle önermem, sağlığına yazık. Yeterince tecrübelysen zaten kafanda bir plan oluşturmuşsundur, ufak tefek takılan şeyler kalmıştır aklında; o yüzden yazmışsındır. Ben sizin yerinizde olsam her birisinden 1ml+1ml alıp 20 hafta kullanmaktansa 2ml+2ml almayı tercih edip aynı ilaçlardan 1er şişe daha bulmaya çalışırdım, bulamasam da kürü devam ettirmek için güvenilir bir satıcıdan güvenilir bir marka alır (balkan pharma gibi) kürü onunla devam ettirirdim. 20 Hafta bana fazla göründü, 16 haftalık bir boldenon kürü (yine varsayımlarımı 70 kilo 175 boyunda 1 yıllık spor geçmişi olan birisi için yapıyorum) yeterli olacaktır.
  15. Bro, yerinde olsam hiç kesmezdim. 1 Ay boyunca mı kapalı olacak yoksa ilk 2 hafta mı emin değilim ama zaten bolde kürü yaklaşık 15-16 hafta devam edilmesi gereken bir kür. Etkisini de aşağı yukarı 6. haftadan sonra göstermeye başlıyor çünkü bolde uzun esterli bir ilaç. Senin yerinde olsam hiç kesmezdim, sevgiler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×