Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

JAZZGIR

Sustanon kürü ve sahte olma ihtimali

Önerilen İletiler

JAZZGIR    0

Merhaba arkadaşlar 12 haftalık only testo kürüne başladım ilk kürüm ve geçen hafta pazartesi ilk sustanon enjeksiyonunu olarak başladım ikincisini de 3 gün sonra perşembe enjekte ettim.Sıkıntım ilk iğneden sonrada ikinci iğneden sonrada hiçbir etki hissetmemem. Susta nın uzun esterli olduğunu biliyorum fakat kısa esterin en azından libidoya etki edeceğini düşünmüştüm fakat o da olmadı aynı şekilda hatta ilk başlarda biraz daha kötü hissettim şimdi diğer esterler de aktif oluyor fakat hala bir etki yok. İlaçları eczaneden temin ettim ve internettede piyasadaki sustanonların sahte oladuğuyla birkaç yazı gördüm tamamen moralim sıfırlandı ne yapacağımı bilmez haldeyim. Sizden yardımlarınızı bekliyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

TreXiaNos    6

Merhaba, şuanda bende kürdeyim sustanon kullanıyorum kısa esteri hemen libidoyu çalıştıracak diye bir durum söz konusu değil. 2 kısa 2 uzun ester var ilaçta. Herkes kısa esterin hemen 2 günde çalışacağını düşünüyor ama ciddi anlamda çalışması 14 günü bulabilir. Yani 4 - 6. enjeksiyondan sonra libidoda ciddi artışı görebilirsiniz. Eczanedeki ürün ORGANON ise sahte değildir ama merdivenaltı sustanon satan eczanelerdense sahtedir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
JAZZGIR    0
Merhaba, şuanda bende kürdeyim sustanon kullanıyorum kısa esteri hemen libidoyu çalıştıracak diye bir durum söz konusu değil. 2 kısa 2 uzun ester var ilaçta. Herkes kısa esterin hemen 2 günde çalışacağını düşünüyor ama ciddi anlamda çalışması 14 günü bulabilir. Yani 4 - 6. enjeksiyondan sonra libidoda ciddi artışı görebilirsiniz. Eczanedeki ürün ORGANON ise sahte değildir ama merdivenaltı sustanon satan eczanelerdense sahtedir.

hocam ürünün üstün de aspen yazıyor marka olarak üretici organon yazıyor sanırıım dağıtımı yapan marka o ama sahtemi orjinalmi bilemedim

http://muta-genic.com/data/small/img_0230.jpg ürünüm bu resimdekiyle aynı neredeyse sizce nedir? Normal düzgün bir eczaneden aldım ama bilemedim şimdi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ispenciyar    2

Ürün orjinal görünüyor. eczane sustanonu bu. eczaneden aldıysanız dert etmeyin. karekod okuyucu ile okutup kodu bana gönderirseniz teyit edebilirim. ben de eczacıyım. eğer orjinal olmayan bir ürün ise sistemde tanımlı çıkmaz karekodu.

Sustanon çok etkili sabırlı olun derim :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TreXiaNos    6

Depodaki arkadaşımı aradım resmi görünce teyit etmek için, doğrudur aspen olarakta var piyasada orjinal dedi.

Modumuz doğru demiş en kötü başka eczaneye götürün karekodu okutun orada ortaya çıkacaktır. Sadece sabır sabır sabır, 3 5 günde bu iş olsaydı ben atardım 20bin lira 2 ayda olurdum bomba gibi gezerdim. Boşunamı 8 ay kür yapıyoruz tam etki alalım diye :) 1 2 haftada ilaçlar çalışmaz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
JAZZGIR    0

Haklısınız hocam sadece libido da oynama olmayinca korktum şuan 2. Haftada 4. Enjeksiyon olucam kıpırdamayi goremedim icim rahat etmiyor siz kaçıncı iğnede nasil etkiler aldiniz merak ettim doğrusu.

ispenciyar hocam karekod okuyucuyla okuttum sustanonu -010609140321319121701862702609391717100010866285- kodu cıktı bilmiyorum orjinalmi kafam rahat olsun eczane gireyim dedim bu takildi kafama simdiden teşekkür ederim sizlere.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TreXiaNos    6

Hocam ben 10dan fazla kür yaptım benle kıyaslamayın :) her kürde aynı etkiyi göremezsiniz. Vücudunuz nezaman hissederse ozaman diyelim. Ben 4. iğnede sen 7. iğnede. İlla kuduracak bir durum yok onuda diyeyim. Herkes şunu sanıyor 500mg sustanon alıyosun duvarları parçalıyosun. bazı adamlar tanıyorum hiçbir şekilde kudurukluk olmuyor normal gündelik hayat devam. Belki libidon çıktı ama bunu görmüyorsun vs vs. Ben çok bilirim kürün 5. ayında testo seviyem %300 artmış ama 5. ay tık yok bunun gibi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bay-T    4.309
Hocam ben 10dan fazla kür yaptım benle kıyaslamayın :) her kürde aynı etkiyi göremezsiniz. Vücudunuz nezaman hissederse ozaman diyelim. Ben 4. iğnede sen 7. iğnede. İlla kuduracak bir durum yok onuda diyeyim. Herkes şunu sanıyor 500mg sustanon alıyosun duvarları parçalıyosun. bazı adamlar tanıyorum hiçbir şekilde kudurukluk olmuyor normal gündelik hayat devam. Belki libidon çıktı ama bunu görmüyorsun vs vs. Ben çok bilirim kürün 5. ayında testo seviyem %300 artmış ama 5. ay tık yok bunun gibi.

10 kür harikulade bu dünyada yalnız değilim :lol: Kaç g / mg testo giriyorsun şuan hocam ? en fazla.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TreXiaNos    6

10 kür harikulade bu dünyada yalnız değilim :lol: Kaç g / mg testo giriyorsun şuan hocam ? en fazla.

Hocam ben vücut ilk defa bu sene başladım çalışmaya, alanım güreş benim.

testo en fazla 1000mg a çıktım, bende 3 yumurtalık var 100 milyonda bir görülen bir durum, doğal testosteronum benim normal insanlardan 1.5 kat daha fazla bu beni öldürebiliyor evde yorganları deliyorum :D

Şuanda sustanon aldım 500mg sabit gidiyorum peptidlerim var amacım 85 kiloyum bu kiloda eriyim hatları açmak en fazla 82 kiloya düşerim ama hacim olarak kendimi açmak istiyorum artık güreş yapamaycam çünkü.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
JAZZGIR    0

Arkadaşlar bu gün 5. enjeksiyonu olucam hala tık yok denilebilir sabretmeye devam diyorum artık moral bozmamaya çalışıyorum sanırım ancak tahlil yaparak kafam rahat edecek sustanon küründe kaçıncı haftada test yaptırmalı acaba yada ne yapmalıyım ben ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
forbit    870
Arkadaşlar bu gün 5. enjeksiyonu olucam hala tık yok denilebilir sabretmeye devam diyorum artık moral bozmamaya çalışıyorum sanırım ancak tahlil yaparak kafam rahat edecek sustanon küründe kaçıncı haftada test yaptırmalı acaba yada ne yapmalıyım ben ?

hocam 2 haftadan sonra yaptırabilirsin ilacın çalışıp çalışmadığını test sonuçları ile anlarsın fakat 2 ayın sonunda patlama gerçekleşmeye başlar.

Ymurtalıklarda küçülme var mı ? Buda doğal testonun kesildiğini gösteren bir belirti dışardan alındığı için.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TreXiaNos    6

yarın sabah yaptır bakalım bi sonuçlara.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
JAZZGIR    0

hocam testisleri koruma amacıyla hcg ve hmg vuruyorum kür içinde bu sebepten testisler normal gibi gündede çeyrek aromasin alıyorum herşeyi tam yapmaya çalışıyorum ama sonuç gözle görülür hale gelmeyince tereddüt başlıyor sanırım test yapıcam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
JAZZGIR    0

Haklısınız hocam ben biraz erkenden fazla önlem aldım sanırım :D . Birşeyleri gözden geçirmem ve test yapmam şart sanırım çünkü hiç olmadığım kadar bitkin ve yorgun hale geldim özellikle akşamları aksinede uyuyamıyorum birde gerginleştim kız arkadaşımı azarlayıp duruyorum diyeceğim hiç olmadığım şeyler yaşıyorum :? Acaba östrojenimi sıfırladım bu belirtiler neyi gösteriyor anlamadım gitti :cry:

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
JAZZGIR    0

Tamamen psikolojik bir sıkkınlık hocam kürden sonra meydana gelen ve aşırı sebepsiz bir yorgunluk hayattan zevk almama oluştu testi yaptırdım sonuçları bekliyorum bakalım ne çıkacak.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ispenciyar    2

İlacı kontrol ettim eskişehirde bir eczaneden çıkma. Yani merdivenaltı değil merak etmeyin. eczane adı ve eczacı adını burda vermek doğru olmaz diye yazmıyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
JAZZGIR    0

TEST SONUÇLARI: https://postimg.org/image/ifigipb1j/

Öncelikle bana yardımcı olduğunuz için hepinize ayrıcada ilacın kodunu kontrol eden ispenciyar hocama teşekkür ediyorum test sonuçlarım geldi ilaç sahte değilmiş.Test sonuçlarımı koyuyorum sizinde görebileceğiniz gibi östrogen çok yüksek çıkmış günde çeyrek aromasin kullanıyordum sadece onu günde 1 tablete çıkardım ama östrojenik yan etkiler çok da azalmadı vede aldığım etkide hala verimsiz. Sizden ricam test sonuçlarımı inceleyip bana yardım etmeniz ne yapmalıyım ne kullanmalıyım acilen benim bu durumuma müdahale etmem lazım şimdiden teşekkür ediyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ZANE    8

Hocam merhaba, Günde 1 arimidex genel olarak üst sınır kabul edilir. Onun yerine 2 günde 1 yarım tabler aromasin,arimidex denenebilir. Tavsiyem; AI olarak aromasin kullanmanız yönündedir. igf-1 değerlerini artırması ve free-testi'i arttırması kürünüzden alacağınız verimi bir miktar arttıracaktır. Aromasin için 2 günde 1 12.5 mg yani yarım tablet oldukça yardımcı olacaktır size. Ayrıca kürünüzde kaç mg test. giriyorsunuz? Free test'in artışına yönelik olarak dbol/tbol kullanılablir ve yanına ek olarak proviron eklenebilir. Ancak proviron un free testi arttırması pratikte pek bir şey katmıyor açıkçası. Umarım sorularımı cevaplarsınız ve yardımcı olabilmişimdir. İyi forumlar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
JAZZGIR    0

Cevabınız için teşekkür ederim hocam. Haftalık 500 mg sustanon giriyorum günde çeyrek aromasin alıyor iken Estrogen degerim sonucumdaki gibi aromasin i günde 1 tablete çıkardım ama hala yeterli değil su tuttum ödem oluştu ve tansiyon belirtileri yaşıyorum hafiften günde 2 proviron ekledim buna rağmen hala libido sıkıntısı yaşıyorum serbest testom üst sınırın iki katı olmasına rağmen hala böyle olunca estrogen yüksekliğinin devam ettiğini düşünüyorum. Aromasinin yanına 2 günde 1 çeyrek arimidex mi eklesem ne yapsam da düşürsem bu değeri yardım edin lütfen.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ZANE    8

Hocam o kadar yüksek AI almak da zarar size. Eklem ağrıları gibi yna etkiler görmeniz muhtemel. günaşırı yani 2 günde 1 sefer yarım tablet(12.5 mg) aromasin işnizi görecektir. Acilen bu bloat'dna kurtulmak istiyorsanız terrs piramit şekline. Her dozda aldığınız aromasin dozunu azaltınız. Bu da bir yöntemdir.

ÖRN: 2 günde bir, 1 tablet aromasin(25 mg) alınız. 2 kullanımdan sonra 3/4'ü kadar alınız 2 doz daha devam ediniz. artık ihtiyacınız oan dozaja düşebilirsiniz. 12.5 mg gayet yeterli gözüküyor. eğer 12.5 mg az geliyorsa hassas terazi le tabletlerinizin dozajında çok ufak yükseltmeler yapabilirsiniz. Yüksek östrojeniniz düştüğünde libodonuz yerine gelecektir. Küren verim alamadığınızı düşünüyorsanı, anternman,beslenme ve dinlenme üçlüsünüzü gözden geçiriniz.

Bol bol su tüketmeyi ihmal etmeyiniz ve gereksiz sodyum tüketiminden kaçınız.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.