Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

ispenciyar

Üye
  • İçerik sayısı

    64
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

-2 Fakir

ispenciyar Hakkında

  • Derece
    Deneyimli
  1. Ilacı kesmemek

    Yurtdışında haftalık 125mg x 2 testo-e ile çok uzun süreler geçiriyorlar. Tansiyon , lipid profilleri , libido ve östrojen kaynaklı yan etkiler yakın kontrol edilmeli. Tansiyon için duruma göre telvis , micardis gibi bir ARB Libido için proviron Östrojen kaynaklı yan etkiler için duruma göre nolvadex , rimobolan öneriyorum. Only testo başlayıp polifarmasi durumuna geçmen kaçınılmaz.
  2. Dmaa içeren supplamentler

    çok merak ettim , özelden yazar mısın? Allah rahmet eylesin. Ben de DNP kullanmıştım. Hayatımın en berbat günleriydi. Çok teşekkürler
  3. Dmaa içeren supplamentler

    Forumda çok fazla böyle yorum yapılıyor malesef. Yani steroidle ne işimiz var ? Peptidle ne işimiz var ? Her bir bakış açısına göre kullanılan bi kimyasal lüzumsuz ve tehlikeli. Yine de merakını gidermek açısından detay vereyim. Uyarıcı seviyorum Ulaşabileceğim her türlüsünü de denemek istiyorum.
  4. Dmaa içeren supplamentler

    Selamlar , Hepsiburada gibi sitelerde DMAA içerdiği iddia edilen preworkoutlar gördüm Bunlardan alıp denemiş olan var mı? İçeriğinde var mı yok mu tam emin olamıyorum. Fiyatlar da +2.5k civarı. Ya sahteyse? diye düşünüp riske giremiyorum.
  5. Düşmeyen veya yükselmeyen hdl

    HDL değerleri kademeli olarak 12 'ye düşmüş biri olarak ; Koçumla beraber durumu değerlendirdik ve ketojenik beslenmeye geçtik. 14 gün devam ettik. Günlük 5000 mg balık yağı 2 kapsül keten tohumu yağı , 90 gram zeytinyağ 40 gram hindistan cevizi yağı. 60 gram karbonhidratı geçmedik , o da havuçtan turptan gelen karbonhidratlardı. Hiçbir şekilde pirinç bulgur patates vb yemedim. Tahlile gittiğimde 35'e yükselmişti. Niasin de kullandım ama birkaç sitede no flush olan niasin'in HDL ye etkisi olmadığını okudum. Ne kadar doğru bilmiyorum.
  6. Omuz enjeksiyonu sonrası ağrı

    Facial masaj tabancası aldım. Enjeksiyon öncesi 1-2 dk masaj yapıyorum. Enjeksiyon sonrası da aynı şekilde. Ödem sorunum gitti diyebilirim. Enjeksiyon günümde nereye yapacaksam , antreman günüm o bölgeyle alakalı ise , antreman sonrası yapıyorum. Hirudoid forte jel ödem çözücüdür aklında bulunsun. Ağrıdan çaresiz kaldığım durumlarda fastjel ve naprosyn plus jel denemişliğim var. Onlar da rahatlatıyor. Benim ödemlerim 3-4 günü geçmiyor. Ödemin abseye dönüşmesi tehlikeli. Takip etmek gerek. Geçmiş olsun.
  7. Masterone - testo prop. - winstrol

    Tahlili verdiğinde 12 saatlik açlık durumunda olmaya özen göster. akşam 21:00 de yediysen sabah 9 da ver kanı. Eğer bu şekildeyse diyabet hastasısın muhtemelen. Aşırı susama , sık idrara çıkma gibi belirtileri vardır.
  8. Tren kürü sonrası sonuçlarım

    HDL, LDL, GFR, Kreatinin bakıldı mı tahlilde ? Bakıldıysa onları da yazar mısınız? Geçmiş olsun.
  9. Eczanelerde steroid bulamiyorum

    Rimobolan 'ı haftalık belirli miktarda veriyorlar. Diğer eczanelere de düşsün diye. Kendime 24 tane ayırdım. Biriktikçe isteyene gönderebilirim.
  10. Optimum pharma

    umarım bunu yazmamda sakınca yoktur. Genontech kullanırken ödem nedir bilmezdim.
  11. Optimum pharma

    3 gün ödeminden yürünmüyor haklısın. Masaj tabancası aldım. Enjeksyon öncesi ve sonrası masaj yapıyorum. Sustanon da aynı ödemi yapıyor ama. Bende ödem yapmayan bir marka var da konusu burası olmadığından yazmayayım.
  12. Aas+gh+insulin

    Üstadım yukarıda belirttiğim üzere zaten bu konuda bilgi sahibi koçluk yapan biri görüp bana bi iletişim kanalı açması içindi bu gönderi. Hipoglisemiye girmekten korkmak yerine hipoglisemiye nasıl girilir onu bilmek gerekiyor. Aşağıda askabar'ın bahsettiği lantus uzun ester bir insülin ve saatlik şeker düşürme oranını bilmeden bence dediğin tehlike bu ilaçta var. Askabar yanıtın için teşekkürler. Uzun etlili insülini kullanım olarak kolay fakat etki konrol edilebilirliği bakımından zor ve riskli görüyorum. Kısa etkili insülinde ilacın maksimum çalışma süresi penceresi dışına çıkılınca daha emniyetli olur ve kafa rahat eder. Yani kan şekerini yükselteceğimde yani beslenme öncesinde vururum , kontrol etmek istediğimde vurmam gibi. 2 iu üzeri yağ yakımının durduğu bilgisi nerede var ? Müsabık bir sporcuyla konuştuğumda da aynı şeyi söylemişti. 30 gün günde 3 iu vuracağına 45 gün 2 iu vur daha iyi demişti. Başka biri de "her gün günde çeyrek tansiyon ilacı alsan ne fayda göreceksin , kilo - doz ilişkisi diye bişey var , 2 iu vuruosun , yarımı zaten iğneden damlıyor" demişti.
  13. Aas+gh+insulin

    Genotropin'e ulaşımım nispeten hesaplı ve kolay olduğu için onu tercih ettim. Birkaç kaynaktan okuduğum kadarıyla günlük alınan her 15-20 gram karbonhidrat için 1 ünite insülin ekliyorlar. 800 g pirinç yesem lapsekili tayfur gibi olurum muhtemelen Teorik olarak yağ yakımı ve kas inşasının tek yolu bu kombinasyon gibi geldi o yüzden bu yönelimim. Konuya katkın için çok teşekkürler.
  14. Only testo faydaları

    Merhaba , Bilgim dahilinde yorum yapmak isterim: Testo-c 250 mg TRT düzeyinde kullanımdır. Beslenmeyle alınan azotlu bileşenlerin vücutta tutulumunu arttıracağı için iyileşme sürecine destek olacaktır. Anabolik etkileri androjenik etkilerine göre zayıf olduğu için kas kazanımı zayıf olur. Sıfır olur denmez tabiki. Kilo vermede kilit nokta beslenmedir. Beslenme düzenli ve kalori açığı yaratıldı ise kilo vermek kaçınılmaz olur. Antreman esnasında agresifliği kesinlikle arttırır. Kullanım esnasında libido takip edilmeli , genetik olarak globulin miktarı ve aktivitesi kişide fazla ise hemen serbest testosteronlar globulinlere bağlanıp etkisizleşecektir. Bu gerçekleşirse DHT türevi bir takviye şart olur. (proviron, masteron) DHT türevi ilaçlar testo ile globülinlere bağlanmak için yarışırlar. Globülinler DHT ile meşgul olurken serbest kalan testolar çalışmaya devam eder. Bu kullanıma başlamadan önce kesinlikle bi tahlil yapılmalı , naturel düzey testo seviyeleri not alınmalı.
  15. Aas+gh+insulin

    Üstadım yanıtın için teşekkür ediyorum. Tehlikenin farkındayım. Glucagen hypokit ulaşabileceğim bir ürün. Eczacıyım ve personelim hipoglisemi konusunda acil durum müdahalesi yapacak seviyede. Hakeza eşim de öyle. Spor salonunda kimyasal kullandığımı bilen arkadaşlar var. Cebimde kilitli poşetlerde glukoz bulundurmak durumunda kalacağımın farkındayım. Yani aslında tehlikeyi yaratan bilinmezlik ve bilgisizlik. Muhtemel karşılaşacağımız sıkıntıları bilir ve tedbiri alırsak korkacak birşey kalmaz. İnsülinin cila için değil de , tam aksine , işlerin seyrini değiştirmek için kullandıklarını biliyorum. Gh , lipid hücrelerinin giriş kapısını kapatıp çıkış kapısını açar. Bu giriş kapısı kapalıyken insülin vurulursa , yağ depolanmadan , istediğimiz adele dolgunluğunu verir. Muhteşem bir kombinasyondur ve steroid gibi vur geç değildir. İyi bir monitorizasyon gerektirir.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×