Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Vural2

Definasyona geçiş

Önerilen İletiler

Vural2    1.004

12-13 haftalık deca-testo e. kürünün son 1 haftası kalmış durumda(İlk 5 haftasında ödemden ateşten duramıyordum fakat yinede antrenmanları aksatmadım).Definasyon kürüne geçicem fakat öneri ve görüşlerinizi almak istedim.1 ay vücudu komple dinlendirip mi definasyona geçiş yapayım yoksa hiç kesmeden definasyona mı geçeyim ? Benim aklımda 1 ay 250mg sustanon yada enant ile definasyona kadar gitmek var.Definasyon için neler kullanmamı önerirsiniz ?

Boy:173-174

Kilo:90

1.jpeg

2.jpeg

3.jpeg

• Beğen 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

MarkoPaşa    37

Testo kısa ester öneririm definasyon için wins ox clen ekleyebilirsin ama birden değil masteron eklenebilir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vural2    1.004
Leepriest35, 5 dakika önce yazdı:

Sırt genetigini çok beğendim 

Bende senin kol genetiğini beğeniyorum kral.Maşallahı var 9_9

• Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emrah    1.426

TestoP clen yohimbine ile çok iyi bir görünüme kavuşursun bana göre..

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.653

Muntazam gelişmişsin. Önceni bilmiyorum. Bu benim gördüğüm ilk formun. 90 kiloya rağmen belde göze batan bir kalınlaşma yok. Kısa esterli testo + diyet ile girmeni tavsiye ediyorum. Pandeminin en sıcak zamanı anaboliklerle bağışıklık sistemini aşağıda tutma bence. Yohimbine kullanmadım ama şuan definasyona girsem Testo-P ile sık enjeksiyon + yohimbine girerdim. Buna çok sıkı diyet ile eşlik eder ve antrenmanı yoğun yağ yakımı üzerine yeniden gözden geçirirdim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gnr35    32

Bence 1 ay ara ver küre dinlendir enjeksiyon yaptığın bölgeyi, sonra definasyona geç. İyi kütle almışsın bu arada bu kaçıncı kürü kankam

tarihinde gnr35 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vural2    1.004
gnr35, 3 saat önce yazdı:

Bence 1 ay ara ver küre dinlendir enjeksiyon yaptığın bölgeyi, sonra definasyona geç. İyi kütle almışsın bu arada bu kaçıncı kürü kankam

Aynen bi abim de dinlendir diyor.İlk kürüm fakat dediğim gibi sıkıntılar yaşadım,istediğim verimi alamadım ve ürünlerden pek memnun kalmadım.Ürünler:Blaces

rastlantisal, 4 saat önce yazdı:

Muntazam gelişmişsin. Önceni bilmiyorum. Bu benim gördüğüm ilk formun. 90 kiloya rağmen belde göze batan bir kalınlaşma yok. Kısa esterli testo + diyet ile girmeni tavsiye ediyorum. Pandeminin en sıcak zamanı anaboliklerle bağışıklık sistemini aşağıda tutma bence. Yohimbine kullanmadım ama şuan definasyona girsem Testo-P ile sık enjeksiyon + yohimbine girerdim. Buna çok sıkı diyet ile eşlik eder ve antrenmanı yoğun yağ yakımı üzerine yeniden gözden geçirirdim.

Teşekkürler abi.Antrenman şuan güçlenme odaklı itiş çekiş bacak şeklinde bulku sonlandırınca splite geri dönücem yağ yakımı için daha iyi olduğunu düşünüyorum.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gnr35    32
Vural2, 2 saat önce yazdı:

Aynen bi abim de dinlendir diyor.İlk kürüm fakat dediğim gibi sıkıntılar yaşadım,istediğim verimi alamadım ve ürünlerden pek memnun kalmadım.Ürünler:Blaces

Teşekkürler abi.Antrenman şuan güçlenme odaklı itiş çekiş bacak şeklinde bulku sonlandırınca splite geri dönücem yağ yakımı için daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Doğru düşünmüşsün biraz ara vermek iyi geliyor doku yeniler kendini bende kalçada kür sonuna doğru hafif şişme oldu ara verdim kendime geldim  sürekli ilaç enjekte edince blacesda yeni duydum iyi verim almıştı bence tatmin etmemiş gibi seni

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.653
Vural2, 6 saat önce yazdı:

Ara vereceksen yükselen östrojen etkisi konusunda seni uyarmam lazım. Belin kalınlaşabilir. Çok dikkatli beslenmende fayda var. O ara kortizon da çıldırabiliyor. Bol C vitamini şart. Kürsüz dönemde ayrıca kortizonu daha da yükseltmemek için kısa ve sert antrenman yapmanda fayda var. Ben bunları yaşadım sen yaşama :)

• Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emrah    1.426
rastlantisal, 3 saat önce yazdı:

Ara vereceksen yükselen östrojen etkisi konusunda seni uyarmam lazım. Belin kalınlaşabilir. Çok dikkatli beslenmende fayda var. O ara kortizon da çıldırabiliyor. Bol C vitamini şart. Kürsüz dönemde ayrıca kortizonu daha da yükseltmemek için kısa ve sert antrenman yapmanda fayda var. Ben bunları yaşadım sen yaşama :)

Kısa kısmı evet ama Pct dönemi boyunca az kilo çok tekrarlı sadece kan pompalamak amaçlı antrenman yapılmalıdır sert değil..

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mickey    790

Geçiş için 4 hafta 150mg testo kullan diğer her şeyi kes.

Definasyonda 1-10 hafta testo prop 350 mg + 1-6 hafta oxandrolon 50 mg (günlük), 1-10 hafta sr-9009 sarm şeklinde kullanım önerebilirim.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mickey    790
Vural2, 10 dakika önce yazdı:

Propionat+tren+masteron a ne diyorsunuz ? Forma göre Ankara'da yarışmayı düşünüyorum. 

@Leepriest35 @Asaletim 

Son kürde güçlü anabolizan yani burada tren PCT ni çok zorlaştırır. En az altı ay kapatır seni. Bunu göze alırsan yapabilirsin. Ama bu kürden sonra köprüyle başka küre geçebilirsin ya da en azından bir süre only testo gidebilirsin. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vural2    1.004
Mickey, 1 saat önce yazdı:

Son kürde güçlü anabolizan yani burada tren PCT ni çok zorlaştırır. En az altı ay kapatır seni. Bunu göze alırsan yapabilirsin. Ama bu kürden sonra köprüyle başka küre geçebilirsin ya da en azından bir süre only testo gidebilirsin. 

İlacı hiç kesmeyi düşünmüyorum.Zaten bildiğim kadarıyla Ankara'da kan testi muhabbeti yok.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mickey    790
Vural2, 54 dakika önce yazdı:

İlacı hiç kesmeyi düşünmüyorum.Zaten bildiğim kadarıyla Ankara'da kan testi muhabbeti yok.

Bu hangi yarış? ne zaman?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Asaletim    645
Vural2, 3 saat önce yazdı:

Propionat+tren+masteron a ne diyorsunuz ? Forma göre Ankara'da yarışmayı düşünüyorum. 

@Leepriest35 @Asaletim 

Kanka amacın pro olmak ise hiç kürden çıkma derim , çıkacaksan da yarışma sonrası 1-3 ay .. Prolar bildiğin gibi hep kürdeler .

Karaciğer ve böbrek fonksiyon testi yaptır , referans aralığındalarsa direk başla derim , ama durumları iyi değilse 1-2 ay TRT+detox güzel olur .

Bu arada tam bir 🐻 sın :D

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mickey    790
Asaletim, 2 dakika önce yazdı:

Kanka amacın pro olmak ise hiç kürden çıkma derim , çıkacaksan da yarışma sonrası 1-3 ay .. Prolar bildiğin gibi hep kürdeler .

Karaciğer ve böbrek fonksiyon testi yaptır , referans aralığındalarsa direk başla derim , ama durumları iyi değilse 1-2 ay TRT+detox güzel olur .

Bu arada tam bir 🐻 sın :D

Kür yapan bir çok insan da dahi bu kadar bilgi yok:) Araştırma ve öğrenme şevkini takdir ediyorum. Özellikle yeni arkadaşlara tam bir örneksin.

• Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Asaletim    645
Mickey, 8 dakika önce yazdı:

Kür yapan bir çok insan da dahi bu kadar bilgi yok:) Araştırma ve öğrenme şevkini takdir ediyorum. Özellikle yeni arkadaşlara tam bir örneksin.

Teşekkür ederim hocam utandırdınız beni :)

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vural2    1.004
Mickey, Bir saat önce yazdı:

Bu hangi yarış? ne zaman?

Eylül,Ankara Bölge 1-2 hafta sonrada Türkiye.Tabi pandemi dolayısı ile ertelenme olmazsa.Türkiye için kendimi yeterli görmüyorum.Bakalım ne çıkacak bizden duruma göre tecrübe edinmek için girilebilir.

• Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.