Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

ultrakubi

En iyi yağ yakıcı peptid grupları hangileri?

Önerilen İletiler

ultrakubi    0

Arkadaşlar Yeniyim Vede Hem Peptidi tam ne olduğu hakkında bir bilgi almak istiyorum vede en iyi yağ yakıcı hangisi olduğunu öğrenmek istiyorum bilgi verebilecek var mı acaba?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

SPECTRE    1.176
ultrakubi yazdı:
Arkadaşlar Yeniyim Vede Hem Peptidi tam ne olduğu hakkında bir bilgi almak istiyorum vede en iyi yağ yakıcı hangisi olduğunu öğrenmek isiiorum bilgi verebilecek var mı acaba

Merhaba En etkili yağ yakıcı peptid olarak HGH FRAG.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sdcglms    0

selam ben 35 yaşındayım ve bu sporu 2 yıldır yapıyorum boyum 165 62 kiloyum benım amacım 3 veya 4 kilo kas almak ve karın kaslarımın gorunmesı yanı define olmak bunu için ne yapabılırım peprit ürünleri işe yararmı bende

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ZYZZ    91
selam ben 35 yaşındayım ve bu sporu 2 yıldır yapıyorum boyum 165 62 kiloyum benım amacım 3 veya 4 kilo kas almak ve karın kaslarımın gorunmesı yanı define olmak bunu için ne yapabılırım peprit ürünleri işe yararmı bende

Yarar yağ yakarsanız ne var ne yok meydana çıkar vücudunuzda eksik olan yerleride zamanla toparlarsınız

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
noktaw1    1

Merhaba göbek bölgemdeki yağlardan kurtulamıyorum aktif spor yapıyorum ve karın kaslarım bir türlü göremedim çok abartı kilolu değilim fitim aslında 2-3 kg yağ verip sıkılaşsam bu işi hallederim bir öneri peptid var mıdır bunun ile alakalı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wassat26    14
noktaw1, 5 dakika önce yazdı:

Merhaba göbek bölgemdeki yağlardan kurtulamıyorum aktif spor yapıyorum ve karın kaslarım bir türlü göremedim çok abartı kilolu değilim fitim aslında 2-3 kg yağ verip sıkılaşsam bu işi hallederim bir öneri peptid var mıdır bunun ile alakalı

Ben only testo küründeyim 16. haftaya geldiğimde beklediğim etkiyi alamadım yağ yakarım zannettim. 16. haftadan sonra retatritude ekledim.

Şu anda haftalık 250mg testo enanthate + 1 mg retatritude ile gidiyorum. ZPHC marka

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ardw3pl11    4
noktaw1, 5 dakika önce yazdı:

İştah konusunda sıkıntı yaşıyorsan Reta kullana bilirsin beslenmem düzgün diyordanda aç karnına cardio öncesi fragment kullanabilirsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
noktaw1    1
Ardw3pl11, 6 dakika önce yazdı:

İştah konusunda sıkıntı yaşıyorsan Reta kullana bilirsin beslenmem düzgün diyordanda aç karnına cardio öncesi fragment kullanabilirsin

reta biraz daha iştah kesiyor galiba yemem bir noktada iyi fragmenti biraz araştırayım

Wassat26, 6 dakika önce yazdı:

Ben only testo küründeyim 16. haftaya geldiğimde beklediğim etkiyi alamadım yağ yakarım zannettim. 16. haftadan sonra retatritude ekledim.

Şu anda haftalık 250mg testo enanthate + 1 mg retatritude ile gidiyorum. ZPHC marka

hiç steroit karıştırmadan peptid daha iyi benim üst vücut iyi altta bi inatçı bel var o kadar onu götürsem fena olacak ta

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    730
noktaw1, 46 dakika önce yazdı:

reta biraz daha iştah kesiyor galiba yemem bir noktada iyi fragmenti biraz araştırayım

hiç steroit karıştırmadan peptid daha iyi benim üst vücut iyi altta bi inatçı bel var o kadar onu götürsem fena olacak ta

reta, slu pp 322 enerji için de ss 31 ve mots c

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    35
Fuhrer, 39 dakika önce yazdı:

Reta dışındaki diğer ürünler için marka önerin var mı? Genelde piyasada zor bulunan ürünler

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
omer34    4

Fuhrer, Bir saat önce yazdı:

hocam özellikle kürde enjeksiyon L-carnitin ve mots-c beraber çok iyi çalışıyor. ülkemizde orjinal slu pp yi bulabileceğimizi sanmıyorum ki yurtdışında bile çok pahalı.ayrıca ThinkBig bb podcastinde denk gelmiştim etki aldıkları dozajı 1000-1500mg civarında konuşuyolardı.ama ciddi etkisi varmış daha kullanamadık :)

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
zoszos    4
noktaw1, 2 saat önce yazdı:

Kendi araştırmalarıma dayanarak,

fragment yağ yakımında etkili,

reta öğün kontrolü açlık bastırmasında etkili,

retanın yanında cjc dac + most c kombinasyonunu deneyenler var( su an deniyorum enerji kesinlikle sağlıyor,kardiyoda zorlanıyordum)

birde merak ettiğim tesamorolin var, özellikle karın bel çevresindeki yağlanmada çok etkili diyorlar. bakalım nasip olursa deneyecem.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    730
M.O.K, 1 saat önce yazdı:

Reta dışındaki diğer ürünler için marka önerin var mı? Genelde piyasada zor bulunan ürünler

valla marka yerine çin ürünleri bulabilirsen onlara yönel derim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    35
Fuhrer, 35 dakika önce yazdı:

valla marka yerine çin ürünleri bulabilirsen onlara yönel derim

Şu an piyasada var mı bu ürünleri çinden getirten? Ben hiç denk gelmedim, eğer varsa bulmaya çalışacağım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
noktaw1    1
zoszos, Bir saat önce yazdı:

Kendi araştırmalarıma dayanarak,

fragment yağ yakımında etkili,

reta öğün kontrolü açlık bastırmasında etkili,

retanın yanında cjc dac + most c kombinasyonunu deneyenler var( su an deniyorum enerji kesinlikle sağlıyor,kardiyoda zorlanıyordum)

birde merak ettiğim tesamorolin var, özellikle karın bel çevresindeki yağlanmada çok etkili diyorlar. bakalım nasip olursa deneyecem.

kanka fragment hangi marka almak lazım dozajlama ne olarak kullandın 1,78/80kg ben beli incelttik mi form iyi olacak ne önerirsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.