Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Xriccio

Winstrol ve anavar = kolestrol çıkması

Önerilen İletiler

Xriccio    26

3 hafta boyunca winstrol ve anavar kullandım.

Günlük 40 mg winstrol 

günlük 30 mg anavar kullanıyorum. 

3 Haftam da kolestrol seviyeme baktırmaya gittim 

Kolesterol,Total 219,3

Ldl Kolesterol

167,9600

Yüksek çıktı ne yapa bilirim bunları düşürmek için. .. Kulanmayı bıraktım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Xriccio    26

@Asaletim Hayır hocam bir küre girmedim zaten sadece kullandıklarımı söyledim ve total testo ya bir hafta sonra baktırıcam ama kolestrol pskolojimi bozdu

trıbulus c vitamini çinko kullanımım var ama 

@Asaletim Hocam acil baktırmam gerekiyorsa hemen baktırıyım ve hangi doktara gidiyim direkman ürolojimi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Asaletim    645
Xriccio, 8 dakika önce yazdı:

@Asaletim Hocam acil baktırmam gerekiyorsa hemen baktırıyım ve hangi doktara gidiyim direkman ürolojimi

Hayır hocam telaşlanmayın merak ettim sadece , oxa ile winstrol testosuz baskılama yapabilir ona da bakmanızı tavsiye ederim , üroloji yapıyor evet Total testo lh fsh

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Asaletim    645
gönderildi (düzenlendi)
Xriccio, 24 dakika önce yazdı:

@Asaletim Hocam ona da bu cumartesiye kadar gidiyorum o zaman ve bu kolestrol düşer mi kendiliğinden

Sakin tempo yürüyüşler , omega3 , D vitamini , sarımsak düşürür

Bu videoyu da izleyebilirsin kolesterol ile alakalı 

tarihinde Asaletim tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Xriccio    26

@Asaletim Teşşekür ederim hocam. cuma günü randevu aldım bu konu altına test sonuçlarımı bırakırım.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AS1L    431
Xriccio, Bir saat önce yazdı:

3 hafta boyunca winstrol ve anavar kullandım.

Günlük 40 mg winstrol 

günlük 30 mg anavar kullanıyorum. 

3 Haftam da kolestrol seviyeme baktırmaya gittim 

Kolesterol,Total 219,3

Ldl Kolesterol

167,9600

Yüksek çıktı ne yapa bilirim bunları düşürmek için. .. Kulanmayı bıraktım 

Omega 3 bakımından zengin besinler tüketin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    645

Kolesterol çoğunlukla genetiğe bağlı, kullandığın ilaçları bırakınca yüksek ihtimal normal haline dönecek

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Xriccio    26

@AS1L@hectordoyle bunlardan sonra pct yapmaya gerek varmıdır ? Ben ne olur ne olmaz diye pazartesi ürolojiye randevu aldım ama ? Doktoro stereoid işinden bahsetmek gerekirmi ? Yardımcı olursnaız sevinirim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AS1L    431
Xriccio, 1 saat önce yazdı:

@AS1L@hectordoyle bunlardan sonra pct yapmaya gerek varmıdır ? Ben ne olur ne olmaz diye pazartesi ürolojiye randevu aldım ama ? Doktoro stereoid işinden bahsetmek gerekirmi ? Yardımcı olursnaız sevinirim

Doktora gidip kontrol ettirmen en sağlıklısı ve steroid bahsetmene gerek yok. Winstrol yan etkilerinden biri kolesterol yükselmesi bırakınca düzelecektir ama sen omega 3 bakımından zengin ürünler tüketmen yeterli olacaktır. Sadede kolestrol yüksekliği için pct yaptırmana gerek yok

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
JokerJoker    154
Xriccio, 2 saat önce yazdı:

Ben olsam bahsederdim, saklayacak bir durum yok adam öldürmesiniz ki neden saklıyorsunuz, tedavi istiyorsanız doktorunuza şeffaf olun.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Xriccio    26

@AS1L Doktora gidiyorum pazartesi günü zaten ama normal olarak pct yaptırmama gerek varmıdır.

Şu anda Ceviz Fındık Kabak çekirdeği tüketiyorum yanında c vitamini çinko ve trıbulus . İlaçları bıraktım 

@JokerJoker Teşekkür ederim pazartesi günü bahsedicem doktora ona görede test yapar .

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AS1L    431
Xriccio, 30 dakika önce yazdı:

@AS1L Doktora gidiyorum pazartesi günü zaten ama normal olarak pct yaptırmama gerek varmıdır.

Şu anda Ceviz Fındık Kabak çekirdeği tüketiyorum yanında c vitamini çinko ve trıbulus . İlaçları bıraktım 

@JokerJoker Teşekkür ederim pazartesi günü bahsedicem doktora ona görede test yapar .

Tahlillerin anormal durum olarak kolestrol yüksekliği varsa diğer hormonal problemlerin yoksa pct yatmana gerek yok ancak varsa yaptırman gerekebilir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Xriccio    26

@AS1L Pazartesi test sonuçlarımı burada'da da çıkınca atıcam pct için yardımcı olursunuz değil mi ? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    645
gönderildi (düzenlendi)
Xriccio, 8 saat önce yazdı:

Üroloğa gidip kan tahlili yaptır sonuçlarını at, sonra pct gerekiyor mu bakalım ama 3 hafta kullanmışsın pct gerektireceğini sanmıyorum

tarihinde hectordoyle tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Xriccio    26

@hectordoyle Yaptırınca atıyorum hocam pazartesi günü buraya. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.