Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Önerilen İletiler

Endmion    4

İlk 6 hafta 100 mg primo 250mg sustanon son 2 hafta 200mg primo 500mg sustanon kullanacağım ve küre bugün başlayacağım kür içinde c d multivitamin ve zma kullanacağım supplement olarak da whey ve kreatin. 

Kullanmam gereken başka bir şey var mı ve ilaçları tek enjektöre çekip kalçadan mı vurayım. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Asaletim    645

Hocam ilk kürün hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir şekilde bol kazançlar ile atlatırsın.. 

Sustanon dalgalanma yapar içinde hem kısa ester hem de uzun ester olduğu için sana tavsiyem sustanonu Pzt - Prş olarak ikiye böl :)

Direk 200 primo ile baslayabilirsin 100 primo çok fayda etmez , zaten primo en hafif Steroid ..

Tek enjektörden vurma ilk kürün zorlanirsin primo çok yer kaplıyor zaten , benim tavsiyem sustayı sağdan primoyu soldan vur , hep aynı yere yapma bi sağ kalça bi sol kalça bi sağ bacak bı sol bacak ..

Kür içinde tahlil yaptırırsın duruma göre armidex kullanırsın E2 için ..

Kür içinde milk thistle , k2d3 vitamini ,çinko magnezyum,  c vitamini .. her öğünün yanında 2-3 haşlanmış brokoli veya yeşillik salatası 

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Endmion    4
Asaletim, 46 dakika önce yazdı:

Hocam ilk kürün hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir şekilde bol kazançlar ile atlatırsın.. 

Sustanon dalgalanma yapar içinde hem kısa ester hem de uzun ester olduğu için sana tavsiyem sustanonu Pzt - Prş olarak ikiye böl :)

Direk 200 primo ile baslayabilirsin 100 primo çok fayda etmez , zaten primo en hafif Steroid ..

Tek enjektörden vurma ilk kürün zorlanirsin primo çok yer kaplıyor zaten , benim tavsiyem sustayı sağdan primoyu soldan vur , hep aynı yere yapma bi sağ kalça bi sol kalça bi sağ bacak bı sol bacak ..

Kür içinde tahlil yaptırırsın duruma göre armidex kullanırsın E2 için ..

Kür içinde milk thistle , k2d3 vitamini ,çinko magnezyum,  c vitamini .. her öğünün yanında 2-3 haşlanmış brokoli veya yeşillik salatası 

Hocam yorumu geç gördüm tek enjektör aldım bu seferlik tek enjektörle sağ kalçadan vursam haftaya pazartesi perşembe vursam sorun olur mu 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Asaletim    645
gönderildi (düzenlendi)
Endmion, 14 dakika önce yazdı:

Hocam yorumu geç gördüm tek enjektör aldım bu seferlik tek enjektörle sağ kalçadan vursam haftaya pazartesi perşembe vursam sorun olur mu 

Primo ile susta tek enjeksiyonla olur ama tecrübeli olmadığın için zor olur demek istedim , sen bilirsin .

Bir seferlik tek enjeksiyon olabilir ama ondan sonra dediğim gibi sustanonu yarısı Pazartesi yarısı Perşembe olacak şekilde ayır , dalgalanma yüzünden problem yaşama ilerde , forumda bir sürü konu var bakabilirsin :)

Primoyu hafta da bir kere tek seferde vurabilirsin primo da dalgalanma mevzusu yok .

tarihinde Asaletim tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
JokerJoker    154
gönderildi (düzenlendi)

Bence ilk kürde sustanon tek başına yeterli, zaten fazlasıyla su tutumu olacak. Primoyu 2. Kür e saklayabilirsiniz.

tarihinde JokerJoker tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emir75300    12
Asaletim, 3 saat önce yazdı:

Primo ile susta tek enjeksiyonla olur ama tecrübeli olmadığın için zor olur demek istedim , sen bilirsin .

Bir seferlik tek enjeksiyon olabilir ama ondan sonra dediğim gibi sustanonu yarısı Pazartesi yarısı Perşembe olacak şekilde ayır , dalgalanma yüzünden problem yaşama ilerde , forumda bir sürü konu var bakabilirsin :)

Primoyu hafta da bir kere tek seferde vurabilirsin primo da dalgalanma mevzusu yok .

hocam primoyu omuzda enjekte etsek olmaz mi? omuza fazla mi gelir?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Asaletim    645
Emir75300, 3 dakika önce yazdı:

hocam primoyu omuzda enjekte etsek olmaz mi? omuza fazla mi gelir?

Omuz , bacak , kalça farketmez hocam . 

En iyisi kalçadır bence 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emir75300    12
Asaletim, 44 dakika önce yazdı:

Omuz , bacak , kalça farketmez hocam . 

En iyisi kalçadır bence 

evet de hocam kalçadan yaptırabilceğim bi ortam yok o yüzden omuzdan yaptırıcam arkadaşıma sizce omuzlara yarı yarıya dağıtmalı mıyım yoksa tek omuza mı yapmalıyım?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Asaletim    645
Emir75300, 1 dakika önce yazdı:

evet de hocam kalçadan yaptırabilceğim bi ortam yok o yüzden omuzdan yaptırıcam arkadaşıma sizce omuzlara yarı yarıya dağıtmalı mıyım yoksa tek omuza mı yapmalıyım?

Birini sağ omuza diğerini sol omuza yapman daha iyi olur hocam hep aynı yere yapmayı tavsiye etmezler 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kadirinan    4

Omuzda ciddi ödem oluşturabiliyor bazı insanlarda ,ilacı yavaş yavaş zerk etmen cok önemli..Şimdiden başarılar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.