Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Yasin özer

Testo balderon masteron ve lıquıd clen kürüne giriyorum fikir ?

Önerilen İletiler

adnannas    14

Hocam yerli malı alıcanıza az daha koyup daha sağlam birşey alsaymışsın

Onuda geçtim testo e diye tahmn ediyorum yazmamişsin boldenon masteron l.clen ne alaka satmak için çorba yapıp vermiş satan kişi keşke birde tren ekleseymiş iyi para alırmış.

testo e ve bolde haftada 2

Masteron ve clen kullancaksan sadece bunları 3 enj yapsan yeter.

Watson övecek adamlada hiç bir şeklde tartışmaya girmeyeceğim çünkü ilacın ne oldugunu çok iyi biliyorum salondan arkadaşim satiyor kendisi başka marka kullanıyor.

Hatta detay vereyim testosu 130 boldesi 150  tren 200 tl idi sattiği fiyat . Ona kaça geldiğini siz hesaplayın

Bende bu işi hiç bilmiyordum üstelik tanıdıgım çok adam vardı kullanan min 2 sene arastırdım öyle kullandım sizede o şekilde yapmanızı oneririm sonra çok geç olabilir.

• Beğen 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasin özer    0

Hocam başka spor hocalarına da sordum iyi diyor fena bi ilaç değil kombin olarak da iyi diyolar yani tek kötü yorum senden duydum 12 haftalık bir süreç olucak  haftada 5 gün idman 3 enjek yapıcaz 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
adnannas    14

Afedersin ama duydugun adamlar ya bir bok bilmiyor yada başından savıyor . 

İlaç burda üretilen merdiven altı ürün piyasaya dağıttıkları fiyat emin ol 50 tl leri geçmez . bundada şüpe  yok .çalışır çalışmaz yorumu yapmıyorum sterillik açısından bakıyorum ve bu ilk kürün belli ki  ilk kürede 4 ürün eklemişsin ve bunlarin 2 si kısa ester 2 si uzun ester neden böyle hiç düşündün mü düşünsen çözersin aslında .

Yağ oranın nedir vücuttu çok az bir yağ varda son kalanlarıda masteron ile mi tooarlicaksın merak ediyorum çünkü masteron min yap oranlarında çalışan bir ilaç 

Uzun ester olan bolde ve test e yi haftada üç vurup kendini niye boşa delik teşik edesin ne gerek var canına yazık.

Birde bu işlerde kimseye güvenme gir kendin araştır yoksa kimsenin umrunda olmassın satıcı parasına bakar sordugun adamda İçinden şimdi bide anlatmakla mı uraşcam iyi iyi der geçer gider.

Dediklerimide yanlış anlama senin için diyorum bu ilaçlardan sıkıntı çeken çok tanıdıgım var piyango gibi kime buracagi belli olmuyor . Hiç mi tanıdıgın yok Bunları kullancağina susta primo alırsın miss kafan rahat olurdu 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasin özer    0

Doğru söylüyor olabilirsiniz hocanın bana dediği definasgon yapıp ilk önce temizlicsz ikinci kürde büyüme kürü yapıcaz şuan da kuru büyüme olucak yağlardan kurtulup testlerin boldenon masteron bu ucu hafta da 2 sonra ki haftalar da 3 olarak vurucagımızı söyledi hocam biliyorum iyiliğiniz için söylüyorsunuz bizde böyle bilgi  ediyonuyoeuz ilaçlar bugün geldi pazartesi başlıcaz bu ilaçlarla hiç mi ilerleme olmaz ?

75A5E622-8FAD-4845-A19D-EED6181AB885.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
adnannas    14
Yasin özer, 8 dakika önce yazdı:

Doğru söylüyor olabilirsiniz hocanın bana dediği definasgon yapıp ilk önce temizlicsz ikinci kürde büyüme kürü yapıcaz şuan da kuru büyüme olucak yağlardan kurtulup testlerin boldenon masteron bu ucu hafta da 2 sonra ki haftalar da 3 olarak vurucagımızı söyledi hocam biliyorum iyiliğiniz için söylüyorsunuz bizde böyle bilgi  ediyonuyoeuz ilaçlar bugün geldi pazartesi başlıcaz bu ilaçlarla hiç mi ilerleme olmaz ?

75A5E622-8FAD-4845-A19D-EED6181AB885.jpeg

Tabi gelişme olurda valla uzuldum kardeşim  ürünleri fazla para koparmak için satmış gibi duruyor. Bu vucut için bolde ve masterona gerek yok hatta bu vucudun kurluk bir durumuda yok. 1-2 sene temiz git iyi form yakala daha sonra kullan . İlla kullanacaksanda motivasyonunu dusurmek istemem yine iş görür ama ilerde iyi bir form yakalayıp girmek ve daha iyi verim almak varken neden şimdi giriyorsun acelen ne onu merak ettim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasin özer    0

Sizde heralde bolde testo ile girmişsiniz forumlarınıza baktım fotoğraf atmışsınız daha önce 2 sene gittim 17 yaşından beri zaten sporun içerisindeyim 25 yaşındayım en son denemek istedim ..testeron boldenon masteron ve l cleyn verdi dediğim gibi ilk önce kurumak ve temizleyelim 12 hafta boyunca ondan sonra ki kürü büyümek için gireriz tertemiz olur demişti hoca 

022B81A5-465C-4E00-A8F1-5ED766D6956A.jpeg

Vücut bu 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emrah    1.426

Ben olsam doğal bir şekilde yağ oranımı düşürürüm hiç küre bulaşmadan, ondan sonra Bulk kürü yapıp +500-600 kalori arttıra arttıra giderdim temiz büyümek icin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Brom kullan before after at watsona bok atanlara kapak yapmış olursun 10 hafta sonra burdayım bekliyorum

tarihinde steroidnediryahu tarafından düzenlendi
fwefwef

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasin özer    0
steroidnediryahu, 1 saat önce yazdı:

Brom kullan before after at watsona bok atanlara kapak yapmış olursun 10 hafta sonra burdayım bekliyorum

Kardeşim bende bilmiyorum Watson iyi mi köyü mü hep birlikte görücez senin bildiğin varsa anlat 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Merhaba, masteron kişisel isteğiniz doğrultusunda mı eklendi, merakımdan soruyorum? Masteronu genelde ben final cut aşamasında eklerim, tabii ki testosteron türevi bir anabolik ajan sonuçta illaki anabolik sürece katkısı olacaktır ama yüksek yağ oranında masteronun spesifik etkileri gözle görülür olmayabilir.

Masteronun spesifik etkileri derken genelde camiada masteron final cut aşamasında 3D derinlik ve sertlik için tercih edilir, yağ yaktırmaz mı? kullanacağın yeri ve zamanı bilirsen hem de deli gibi yaktırır.

Bu noktada kendi tecrübelerimden örnek vereyim ben toplamda 3 kez masteron kullandım testlere göre aşağı yukarı %12-15, %7-8 %4-5 yağ oranlarına sahipken.

Yağ oranlarımdan neden mi bahsediyorum şu yüzden, genelde görsel etkiyi gerçekten söylenildiği gibi yağ oranım düşük olduğu zamanlarda hissetmiştim, yani çoğu profesyonel vücut geliştirici de bu bahsettiğim şekilde kullanıyor. Bu noktada kullanılmaz mı etkisini görmeyecek misin, tabii ki böyle bir şey söylemedim, sadece ekleme amacını merak ettim. Masteron kullanımı dolayısıyla yağ oranım azaldı mı bu konuda net bir şey söyleyemem çünkü her zaman masteronun yanında başka maddeler de vardı ve zaten ciddi anlamda gözle görülür bir yağ yakma sürecinin devamında kullandım hep.

Clenbuterole gelince, hayatımdan çıkardığım maddelerden biridir, en son 6-7 yıl önce kullanabileceğim en dikkatli şekilde kullanmıştım, bir şeyleri doğru yapsanız bile aritmiye sebep olabiliyor, kalp konusu en endişe duyduğum konulardan biri buyüzden bu konuda yorum yapmayayım.

Watson markasına gelecek olursak elime geçmişti, hiç denemedim, etken madde basmış olabilirler çalışıyor olabilir, zaten piyasadaki ürünlerin bir çoğu yasal çerçevede üretilemediğinden eğer eczane temini değilse underground ürün olmak zorunda bu noktada insaflı kişilere denk gelmek ve underground ürünün de steril ve çalışanını bulmak lazım. En son 2018 de biri watson konusunda öneride bulunmuştu, fiyat almıştım, fiyat farketmeksizin boldenonuna da, trenbolonuna da, testosuna da şişe başı 75 lira çekmişti, o dönem bvs kullanıyordum memnundum ve bulaşmamıştım.

Mademki başlıyorsun gelişimini paylaşırsın biz de görürüz o halde :) 

tarihinde phDinSportSciences tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasin özer    0

Masteron evet düşük yağ oranında çalıştığı doğru ama suanda da etkisini görebiliriz diye demişti hoca yani şuanda da etkisi mutlaka olucak  , Watson gelince hoca da ondan kullanıyo gerçekten fiziği çok iyi bilindik kişiden almasam dediğiniz gibi aklımda soru işareti olur .. ama bakalım inşallah gelişiceğümi düşünüyorum testosteron bolderon masteron cleyn damla şeklinde  bunları kullanılacak anatomim çok iyi inşallah iyi sonuç alırım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasin özer, 2 dakika önce yazdı:

Sonuç hocam ? Bende ilk kürüm sizce bende etkili olur mu 

Olur hocam olur after fotolarıda atarsın burdan sen 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Gordo    66

Eğer bir ilaç markasında Testo ile Tren arasında bariz bir fark yoksa oradan kaçın, çünkü ya deca/tren diye verdiği ilaçlara propinat basmıştır, ya da underdose üründür, ya da ikisi. Amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok, bunu anlamak için kullanmaya da gerek yok akıl var mantık var. Testosterone hammaddesi ile Trenbolone hammaddesi arasında bildiğim kadarıyla uçurum fark var bence ilaç almadan önce bunu bir düşünün bu sektörde kimse babasının hayrına iş yapmaz, 10 lira için bile sağlığınızı hiçe sayar üreticiler.

Arkadaş bulunduğu salonda ilacın fiyatlarını yazmış ona istinaden 200 liraya Trenbolone mu? Can hıraş bu markayı övenler ya gerçekten çok saf ya da kendilerini inandırmışlar çünkü eski kurdan hesaplanınca 28-30 dolar perakende fiyatı, maliyeti de herhalde 2-3 dolardan fazla değildir çünkü satıcılar ilaçları gerçekten ucuza alıyor, 2-3 dolarlık ilaçtan kaliteli hammadde ve trenbolone, boldenone çıkacağına inananlar Watson Pharma ve nice kaliteli ürünleri kullanmaya devam etsin :D

tarihinde Gordo tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasin özer    0

200 tl olduğunu düşünmüyorum agzı olan konuşuyor tabikide bu fiyatlar değil ifb hocasına sordum fena değil etki mutlaka alırsın dedi bence siz aşırı aşırı abartıyorsunuz gömdünüz marka kötü bir marka değil ki hocayı görseniz böyle demezsiniz bunu hoca da kullanıyor kullanmadığı ilacı etkisini görmediği ilacı bana vermez çünkü tanıdık teşekkürler gene de 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
adnannas    14
Yasin özer, 13 dakika önce yazdı:

200 tl olduğunu düşünmüyorum agzı olan konuşuyor tabikide bu fiyatlar değil ifb hocasına sordum fena değil etki mutlaka alırsın dedi bence siz aşırı aşırı abartıyorsunuz gömdünüz marka kötü bir marka değil ki hocayı görseniz böyle demezsiniz bunu hoca da kullanıyor kullanmadığı ilacı etkisini görmediği ilacı bana vermez çünkü tanıdık teşekkürler gene de 

Klasik satıcı her vücudu olan hoca veya prof oluyor zaten bu ülkede sorsaydın bari kaç kür geçmişi var kesin 1-2 felan derdi ama minimum 10-15 hatta watson la yaptım bu vucudu bile der senden min 1-2k k kar ettiyse daha ne istesin adam .Valla dostum ister inan ister inanma beni tınlamaz bir çikarım mı var da markayı öveyim veya gömeyim olanı söylüyorum .Lakin 3 ay sonra buraya form kesinlikle at bekliyorum iyi bir form yakalarsın o zaman bu sözleri azımıza tıkarsın ama ben hiç sanmıyorum hakkında hayırlısı olsun.

tarihinde adnannas tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Gordo    66
Yasin özer, 56 dakika önce yazdı:

Klasik bunlar, her hoca ismini kullanarak bunu yapıyor açın foruma bakın UGL, underdose ürünler verilen arkadaşların hepsinde aynı arguman x hoca verdi, yarışmalara hazırlıyormuş, kendi kullanıyormuş(yersen), koskoca hoca yalan söylemez :D Öyle güzel söylerler ki burada mağdur olan insanları okuyun piyasada bilinen hocalardan temin etmişler hep, zaten UGL sahiplerinin de çoğu müsabık ve ya hoca o yüzden bunu baz alarak konuşmanız fayda etmez, umarım etki görürsünüz ama argumanlarınız bana bu işlerle çok alakası olmayan biri izlenimi bıraktı, şu hoca yapmaz bu hoca yapmaz diyen arkadaşların genelde sütten ağzı yanıyor bir daha da ismi var diye ona buna güvenmemeyi öğreniyor. O yüzden tek ricam açın marka analizleri ve istihbarat bölümünü açın okuyun, burada kimse durduk yere bir ilacı övmez ve ya gömmez sadece olumlu/olumsuz geridönüşlere göre konuşuyoruz.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasin özer    0

Yani herkes boş yere bi  markayı övmez veya gömmez doğru  orası bende bildiğim kadarıyla başka hocalara gerçekten sordum böyle dediler yani  verdiği ilaçlarla gelişemezsin diyorsunuz yani siz ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Watson testo ve tren fiyatı aynı degil 

Testo:200 tl

Masteron:280 tl

Tren a-e:280 tl

Tabletler genelde 180 tl oxandrolone 275 tl

Watson fiyatları soracaksanız bana sorabilirsiniz.Keşke kullandığım +30 kutuyu çöpe atmasaydım toplu boş flakonları size burda atardım

tarihinde steroidnediryahu tarafından düzenlendi
wrerwerwer

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Neden şu forumda watsonu gömen kişiler test sonuçlarıyla gelemiyor kafam almıyor bok atacaksanız delille gelin arkadaş

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.