Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Furkanzz

İlk hacim kürü fikirleriniz

Önerilen İletiler

Furkanzz    0

Kendimi tanıtayım 180 boyundayım 67 kiloyum yağ oranım 9-11aralığında 1yıldır bu sporu yapıyorum sonbaharda bu küre girmeyi düsünüyorum eylül başlarında

1.Hafta 500 mg Testosterone enanthate+400 mg Trenbolone+400mg Boldenone+30 mg dianabol

2.Hafta 500 mg Testosterone enanthate+400 mg Trenbolone+400mg Boldenon+30 mg dianabol

3.Hafta 500 mg Testosterone enanthate+400 mg Trenbolone+400mg Boldenon+30 mg dianabol

4.Hafta 500 mg Testosterone enanthate+400 mg Trenbolone+400mg Boldenon+40 mg dianabol

5.Hafta 500 mg Testosterone enanthate+400 mg Trenbolone+400mg Boldenon+50 mg dianabol

6.Hafta 500 mg Testosterone enanthate+400 mg Trenbolone+400mg Boldenon+50 mg dianabol

7.Hafta 500 mg Testosterone enanthate+400 mg Trenbolone+400mg Boldenon

8.Hafta 500 mg Testosterone enanthate+400 mg Trenbolone+400mg Boldenon

9.Hafta 500 mg Testosterone enanthate+400 mg Trenbolone+400mg Boldenon

10.Hafta 500 mg Testosterone enanthate+400 mg Trenbolone+400mg Boldenon

11.Hafta 500 mg Testosterone enanthate+400 mg Trenbolone+400mg Boldenon

12.Hafta 500 mg Testosterone enanthate+400 mg Trenbolone+400mg Boldenon

14.Hafta30 mg Nolvadex+5.000 i.e. hcg

15.Hafta30 mg Nolvadex+5.000 i.e. hcg

16Hafta30 mg Nolvadex17.Hafta30 mg Nolvadex

günlük 50 mg proviron-50 mg zinko ve geri kalan vitaminlerden ve supp. Olarak whey protein creatin glutamin düşünüyorum bcaa eksikliği olcağını düşünmüyorum ve ilk kürüm olucak deca yerine treni seçmem daha etkili olması ve kuru kas getirisi clean bulk tarzı olsun temiz büyümek için bunu seçtim ve tek kür yapıp bırakmayı düsünmüyorum ilk seçimim peptidlerden yana olucaktı ama ilk başta bunu denemek istiyorum peptidler her gun iğne oluyo buna vücudumu alıştırayım yavaş yavaş 2.kürümde peptidlerle karışık kullanma planım var

Eksiklerimi ve yanlışlarımı düzeltirseniz sevinirim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

DeMoNhUnTeR    235

Selamlar,

Dediğiniz gibi bir kür yapıp bırakmayı düşünmüyorsanız devamı gelecek diyorsanız, treni ilk birkaç kürde kullanmamak sonraki kürleriniz için daha verimli olacaktır.

PCTyi de her zaman söylediğim gibi KÜRDEN SONRA oluşturulmasından yanayım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
roidmax    53

İki tane 5000 ui Pregnyl yarardan ve tedaviden çok, LH yani doğal üretimi başlatan hormonu üreten hücrelere, geri dönüşü olmayan zararlar verir. Hele ki tek seferde 5000 ui tek enjeksiyon olarak yapılacaksa çok daha sıkıntı yaratır. Ki bu 2 kere yapılırsa çok daha sıkıntı yaratabilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Furkanzz    0

5000 Pregnyl yerine 1500 olabilir mi 500 falan gördum forumlarda ama 500şeklinde bulunmuyormuş tren yerine küre ne sokabilirim en etkili anabolizan o onun yerine deca kullanılabilirde böyle bi ürün varken deca kullanmak şöyle anlatayım biyerden başka biyere gitmek biriyle 1 saatte gidebilirken diğeriyle 2 saatte gidicem

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.084
böyle bi ürün varken deca kullanmak şöyle anlatayım biyerden başka biyere gitmek biriyle 1 saatte gidebilirken diğeriyle 2 saatte gidicem

Hoş geldiniz gayet mantık dolu bir konuşma bravo. :kah

5000 Pregnyl yerine 1500 olabilir mi 500 falan gördum forumlarda ama 500şeklinde bulunmuyormuş tren yerine küre ne sokabilirim en etkili anabolizan o onun yerine deca kullanılabilirde

Pregnyl kısmı kür süreniz ve içinde kullanılan ürünlerle alakalı tavsiyelere uymanızı yeğlerim. Ürün miktarı sizin ladydıg lerinizi uyarmak için önemli ki siz güzel örnekler veriyorsunuz anlayacağınız ağızdan konuşayım 110 kg 1.95 bi adam düşünün siz bu adama ufacık tırnak ucu kadar taş atsanız arkasını dönüp bakmaz bile ama belli bir ivmede avuç büyüklüğünde taş atsanız dikkatini çeker onu uyarmış olursunuz değil mi ? işte Ladydıg ler üzerinde regnyl etkiside bu şekilde.

Keyifli forumlar. :kah

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ZANE    10
Kendimi tanıtayım 180 boyundayım 67 kiloyum yağ oranım 9-11aralığında 1yıldır bu sporu yapıyorum sonbaharda bu küre girmeyi düsünüyorum eylül başlarında

1.Hafta 500 mg Testosterone enanthate+400 mg Trenbolone+400mg Boldenone+30 mg dianabol

2.Hafta 500 mg Testosterone enanthate+400 mg Trenbolone+400mg Boldenon+30 mg dianabol

3.Hafta 500 mg Testosterone enanthate+400 mg Trenbolone+400mg Boldenon+30 mg dianabol

4.Hafta 500 mg Testosterone enanthate+400 mg Trenbolone+400mg Boldenon+40 mg dianabol

5.Hafta 500 mg Testosterone enanthate+400 mg Trenbolone+400mg Boldenon+50 mg dianabol

6.Hafta 500 mg Testosterone enanthate+400 mg Trenbolone+400mg Boldenon+50 mg dianabol

günlük 50 mg proviron-50 mg zinko ve geri kalan vitaminlerden ve supp. Olarak whey protein creatin glutamin düşünüyorum bcaa eksikliği olcağını düşünmüyorum ve ilk kürüm olucak deca yerine treni seçmem daha etkili olması ve kuru kas getirisi clean bulk tarzı olsun temiz büyümek için bunu seçtim ve tek kür yapıp bırakmayı düsünmüyorum ilk seçimim peptidlerden yana olucaktı ama ilk başta bunu denemek istiyorum peptidler her gun iğne oluyo buna vücudumu alıştırayım yavaş yavaş 2.kürümde peptidlerle karışık kullanma planım var

Hocam bu daha ilk kür :D. sen direk orta-ileri seviye bu kür yazmissin. Cabaser ve AI tarzi ilaclari almazsan, karacigerini korumazsan hayal edemeyecegin kadar kotu yan etkilerle karsilabailirsin. Ayrica bu dozajlarla baslarsan diger kurlerinde tatmin olmak icin daha fazla mg gircen. Sana tavsiyem dogal ilerleyebildigin kadar ilerle. Beslenme-antrenman-dinlenme uclusununu tam olarak yerine getiriyosan zaten gelisirsin. Fakat steroid kurlerine baslamakta israrciysan tavsiyem; 250 test. İceren kurlerle baslaman ve her kurunde ufak adimlarla ilerlemen.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Furkanzz    0

Bilgilenmek için bu forumdayım ve daha acemiyim sizin bilgileriniz tavsiyeleriniz doğrultusunda bir yerlere gelicem :D

Pct olayını ve karaciğer koruyucularını tam olarak bilmiyorum zaten şimdiden araştırmaya başladım ki küre giriceğim zaman herşey beklediğim gibi olsun eksiklerim kalmasın benim amacım bu ve 250test. Belki ilk 4hafta o şekilde girip geri kalan 8hafta 500cıkartırım ben yapıcağım kürden en fazla verimi en temiz nasıl alabilirim diye bakıyorum verdiğim mg hesabıda internette herkesın programında koyduğu şeklinde olduğundan dolayı bu işin kiloya boya yağ oranına uygun kullanım miktarı nedir? Bende ona göre limitlerimi zorlayayım

İgf 1 kullanmayı düsündüm ama bütün hücreleri büyüttüğü için hayatımla o kadar büyük kumar oynayamam en azından şimdilik:)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Furkanzz    0
böyle bi ürün varken deca kullanmak şöyle anlatayım biyerden başka biyere gitmek biriyle 1 saatte gidebilirken diğeriyle 2 saatte gidicem

Bu kısımda bahsettiğiniz şeyi tam olarak anlamadım kusura bakmayın sonuçta sosyal platform olunca yüz mimik olmadığından alaycı bi tavırla mı yoksa bahsettiğim şeyin doğru olduğundan mı kararsız kaldım sonuçta 1saatte gidiceğim yerde arabaya bişeyde olabilir değil mi :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.084

Bu kısımda bahsettiğiniz şeyi tam olarak anlamadım kusura bakmayın sonuçta sosyal platform olunca yüz mimik olmadığından alaycı bi tavırla mı yoksa bahsettiğim şeyin doğru olduğundan mı kararsız kaldım sonuçta 1saatte gidiceğim yerde arabaya bişeyde olabilir değil mi :D

ahaha hocam olumlu olumlu hatta bkaış açını cidden çok beğendim :crs Demek istediğim şu kürde kullanılan testo mg ve süresine göre pregnly iu'du değişiklik gösterebilir ladydig araştırın bunu ne dediğimi anlayacaksınız onlara harekete geçirmek için az miktar yeterli olmaz anlamında dedim ama haklısın kendimce anlattım biraz :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Furkanzz    0

Spectre, leydig hücrelerini araştırdım şimdi kısaca testesteron hücrelerini uyarıyor sizde bunu uyandırmak için çok fazla kullanmam gerekiyo diyosunuz bu miktar nelerdir ve sıklığı nasıl olmalıdır ne zaman kullanmak uygundur bide testo miktarı nasıl olmalıdır ilk kürünüzdsn tam verim almak istiyosunuz nasıl yapardınız 500 testo 400tren 400boldenon çokmudur bana zararı yararlarından çokmudur bu soru karşıma geliyo

Bide 250testo başlangıç için uygun olabilir ama o şekilde devam etmek gözüme çok az geliyor sonuçta tren gibi etkisi yüksek bir ilaçla kullanırken testonun etkisi hafif kalıcak

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.084
Spectre, leydig hücrelerini araştırdım şimdi kısaca testesteron hücrelerini uyarıyor sizde bunu uyandırmak için çok fazla kullanmam gerekiyo diyosunuz bu miktar nelerdir ve sıklığı nasıl olmalıdır ne zaman kullanmak uygundur bide testo miktarı nasıl olmalıdır ilk kürünüzdsn tam verim almak istiyosunuz nasıl yapardınız 500 testo 400tren 400boldenon çokmudur bana zararı yararlarından çokmudur bu soru karşıma geliyo

Bide 250testo başlangıç için uygun olabilir ama o şekilde devam etmek gözüme çok az geliyor sonuçta tren gibi etkisi yüksek bir ilaçla kullanırken testonun etkisi hafif kalıcak

Yeni nesil kürlerde testo az tren yüksektir tren testonun anabolik etkisini attırdığı için bu şekilde yapılmaktadır. O senin kürüne bağlı 250 testo alımına 5000 pregnly gerekmez mesela hafta bazınada bağlı bir durum ben ilk kürümü hatırlıyorumda 250 testo 250 deca bir şey daha vardıda hatılayamadım yıllar geti malum vücut ferrariye binmiş gibi olmuş 10 kg almıştım kas değil kg sonra acemlikler kayıplar tekrar ilaca darılmalar derken yıllar sonra kendi kendimin doktoru antrönürü diyetisyeni vb oldum benim için peptidlerde FOLLSITATIN + IGF 1 + GHRP 6 anabolik sterodiler için TREN + BOLDENON efsane ilaçlardır ama trenin yan etkileri çok ciddi sinir stres yapıyor en masum adam bile zıvanada çıkabiliyor ve boğaza baskı yapıyor ateş yükselmesi vs ama vücudunda kalemle çizilmiş gibi oluyor.

Ben girebildiğin kadar minimum gir sen min. ilaçla en büyük etkiyi al sonrasında üstüne koya koya devam eder kürlerin zaten. :crs

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ZANE    10

@SPECTRE hocam son noktayi koymus. Her sey sirayla

Örn;

#1kür 250 test ve boldenin,primo gibi hafif ilaclar

#2. 350 test boldenon + d.bol

#3. 500 test Xxxxxxx

....

Gibi

NOT: Yazdiklarim ornektir. Hedefler dogrultusunda ilaclar ve mg.'lar degisebilir. Anlatmak istedigim kademeli olarak arttirmak. Birkac kür dahi ayni mg.

Test. Kullanip farkli anabolizanlardan da faydalinabilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
forbit    901

1.hafta 250 Tetesteron Enanthate +3 danabol +50mg provıron

2.hafta 250 Tetesteron Enanthate +3 danabol +50mg provıron

3.hafta 250 Tetesteron Enanthate +3 danabol +50mg provıron

4.hafta 250 Tetesteron Enanthate +3 danabol +50mg provıron

5.hafta 250 Tetesteron Enanthate +50mg provıron

6.hafta 250 Tetesteron Enanthate +50mg provıron

7.hafta 250 Tetesteron Enanthate +50mg provıron

8.hafta 250 Tetesteron Enanthate +50mg provıron

Kür içiçnde vıtmın ve korumalar ; B vitmini olarak apikobal.Mılk thıstle ,Calıum sandoz +VitaminC,Proviron,Gerekirse tamoxifen (nolvadex).

Kür bittikten sonra provironu kes ve erktesı gün PCt başla;

1.hafta 30mg tamoxifen +50-100mg klomen

2.hafta 30mg tamoxifen +50-100mg klomen

3.hafta 30mg tamoxifen +50-100mg klomen

Böyle bir şeyde olabilir tren ilk kür için arabalardaki NOSS sistemi gibi olaiblir daha ilk kür için bence tren fazla.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bay-T    4.344

Haftalık 250 mg testosteron senin doğal testosteronunun ancak %20-30 unu düşürür testis boyutlarında herhangi bir küçülme söz konusu olmaz.Haftalık 1000 mg testosterone kullananlarda bile bu tarz problemler en erken 10-12. haftada başlıyor.Bu kadar düşük dozajlı bir kürün pct sinde pregnyl vurman testislerine zarar verecektir (250 olarak girersen 500 yerine) Dianabol gereklidir çıkartırsan da kürden kazanacağın ekstra 2 kg kas kütlesine elveda diyebilirsin.

:kah

İyi forumlar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Furkanzz    0

14eylülde kurban bayramı var kurban bayramından hemen sonra 8 haftalık test.-deca-dianabol şeklinde yapıp(kurban vayramı neticede et bol bol olur:DD) kür sonrası pct ve 8hafta dinlenme ardından mart ayından itibaren bahsettiğim kürü yapmak sizce nasıl olur 2017 yazına kadar 2 kür bitmiş olucak ve bahsettiğiniz ilk kürden tren çok gelir bahsinide ortadan kaldırmış olurum aslında 2 kür yapıp ikisindede tren kullanabilirim ama siz çok fazla yüklenirsin diyosunuz o yüzden bu şekilde yaptığım zaman nasıl olur

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
roidmax    53
5000 Pregnyl yerine 1500 olabilir mi 500 falan gördum forumlarda ama 500şeklinde bulunmuyormuş tren yerine küre ne sokabilirim en etkili anabolizan o onun yerine deca kullanılabilirde böyle bi ürün varken deca kullanmak şöyle anlatayım biyerden başka biyere gitmek biriyle 1 saatte gidebilirken diğeriyle 2 saatte gidicem

Eczanede satılan Prengyl eğer değişmediyse iki parçadan oluşuyor. 1 ml enjeksiyonluk su ve toz. Siz ekstradan 9 ml enjeksiyonluk su veya kutu içinden çıkanı çöpe atıp direkt 10ml enjeksiyonluk su alabilirsiniz.

Bunları birleştirince de 1 ml başına 500 ui geliyor. Bu ilaç U100 insülin iğnesiyle de yapılan bir iğne olduğu için, 100 ünite birim olarak alan bu iğnede, 100 ünite = 10 ml = 5000 ui , 10 ünite = 1 ml = 500 ui yapar. Fazla doz olan her şey çok zararlıdır.

http://www.steroidology.com/forum/anabolic-steroid-forum/146087-hcg-pregnyl-dosage.html#post2097327

Bu link de benim ilk Prengyl kullanımı araştırdığım ve hocalarıma teyit ettirdiğim link.

Bilgilenmek için bu forumdayım ve daha acemiyim sizin bilgileriniz tavsiyeleriniz doğrultusunda bir yerlere gelicem :D

Pct olayını ve karaciğer koruyucularını tam olarak bilmiyorum zaten şimdiden araştırmaya başladım ki küre giriceğim zaman herşey beklediğim gibi olsun eksiklerim kalmasın benim amacım bu ve 250test. Belki ilk 4hafta o şekilde girip geri kalan 8hafta 500cıkartırım ben yapıcağım kürden en fazla verimi en temiz nasıl alabilirim diye bakıyorum verdiğim mg hesabıda internette herkesın programında koyduğu şeklinde olduğundan dolayı bu işin kiloya boya yağ oranına uygun kullanım miktarı nedir? Bende ona göre limitlerimi zorlayayım

İgf 1 kullanmayı düsündüm ama bütün hücreleri büyüttüğü için hayatımla o kadar büyük kumar oynayamam en azından şimdilik:)

Kür boyunca karaciğer koruyucu olarak Milk Thistle veya/ve NAC 600 günde 1 tablet

Kür boyunca AI

Kür boyunca Zinco ve Supradyn günde 1 tablet

PCT'de Nolvadex ve Klomen'e ek olarak, PCT boyunca Zinco ve C vitamini takviyesi alınması da önerilir.

PCT'ye başlama günü de, kür içinde kullanılan ilaçlardan en uzun yarılanma süresine sahip olan ilacın, son enjeksiyonundan sonra yarılanma gününe göre, gün sayarak başlanır.

Trenbolone olan kürlerde de prolaktin düzenleyicisi olarak Cabaser ve tiroid düzenleyicisi olarak Levotiron kullanır. Bunların da kullanımları detaylandırılabilir.

Bunlar standart olarak tüm kürlerde olan koruma ve destek amacı ile kullanılan ilaçlar.

Doğal testosteron üretimi için aşağıdaki konuyu okumanızı öneririm. Gerekli tüm detaylar konu içinde bulunuyor.

viewtopic.php?f=24&t=858

Ayrıca forumdaki diğer sabitlenmiş kür örneklerine de bakıp, kür içi koruyucular ve yapılması gerekenler hakkında bilgi edinebilirsiniz.

14eylülde kurban bayramı var kurban bayramından hemen sonra 8 haftalık test.-deca-dianabol şeklinde yapıp(kurban vayramı neticede et bol bol olur:DD) kür sonrası pct ve 8hafta dinlenme ardından mart ayından itibaren bahsettiğim kürü yapmak sizce nasıl olur 2017 yazına kadar 2 kür bitmiş olucak ve bahsettiğiniz ilk kürden tren çok gelir bahsinide ortadan kaldırmış olurum aslında 2 kür yapıp ikisindede tren kullanabilirim ama siz çok fazla yüklenirsin diyosunuz o yüzden bu şekilde yaptığım zaman nasıl olur

Size şöyle bir örnek vereyim. Yurtdışında yaşayan yarışmacı bir arkadaşım var. Bu kişi 7 yıl spor yaptıktan sonra ilk yarışmasında doğal, ikinci yarışmasına 250 mg Testo kürü, 3. yarışmasına Testo-Boldenon-Dianabol, 4. yarışmasına Testo-Primobolan-Turinabol ile hazırlandı. Gördüğünüz gibi 8-9 yıl tecrübesi olan yarışmacı bir insan daha Trenbolone veya Deca kullanmadı. Bunu kendisine sorduğumda Deca ve Trenbolone'un yan etkilerini yaşayan insanları birebir gördüğü için 4. kürde düşük doz Deca, 5. kürde Trenbolone kullanmak istediğini söyledi.

Belki bu ekstrem bir örnek ama, özellikle ilk 2 kürde Deca, Trenbolone gibi ilaçlardan olabildiğince uzak durulmasını tavsiye etmemin nedeni sağlık. Trenbolone tiroid, prolaktin, östrojene de çok yüksek etki ediyor androjen hormonlara olan etkisi kadar.

Hala dediğimde ısrarlıyım. İlk iki kürde Trenbolone ve Deca'dan sağlığınız için uzak durun. Risk almak isterseniz tabi ki karar sizindir.

Tabi ki diğer ilaçlar bir Deca, bir Trenbolone etkisi ve verimi göstermeyebilir. Ancak kimse de 1 kürle tam istediği sonucu alamıyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Furkanzz    0

Roidmax, verdiğin cevaplar doğrultusunda kür içinde eklemeler çıkarmalar olucak gibi herkesin kullandığı gibi basit hacim kürlerine giricem gibi gözüküyor aslında benim istediğim tam bu değildi herkesin vucudunda kullandığı basit kürlere zararsız demek yanlış olur veya çok aşırı kullansa bile belki bünyesi kaldırabilir istisnalar bunlar tabi zaten steroidlere bulaşarak bi riske giriyoruz igf 1 bütün hücreleri büyütüp genişletirken kanser hücrelerimi iyi kötü tümörleride büyütüyo bunu bile bile kullanmak bence hayatla kumar ama istekler doğrultusunda kullanılıyo bunlae arz talep meselesi yavaş yavaş başlamak istemesemde öyle başlıcam herhalde mgda 300den baslayıp vucudun tepkisine göre arttırabilirim yada aynı bırakırım 12 hafta olması ilk kür için sakıncalı bi durum değil böyle hafif ilaçlarla ve az mg kullanarak en azından sureyı uzatarak ilaclardan alıcağım verimi arttırmıs olurum 1 hacim 1definisyon kürüde yapmıcam temiz beslenerek bu yıl 2 hacim yaparım seneye tren ve başka ilaclar kullanarak istediğim defineyi sağlamış olurum tekrardan teşekkürler..

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
roidmax    53

Tabi ki 100 mg bile alınsa her türlü anabolik ve androjenik steroid vücuda zarar verir. Kür yapmak isteyenler bu riskleri kabul edip başlıyor küre.

Araştırdığınız gibi Trenbolone, Deca gibi ilaçlarda inanılmaz iyi verimler alınıyor. Ancak gerçek sahte steroidi ayırt edecek, kür içinde neler yapacağını bilen, yan etkilerle başa çıkmayı bilen, PCT'sini düzenleyebilen bir insan olunması için bile 1-2 kür geçiyor. Eğer çok iyi beslenme ve çok iyi antrenman yapan biri ise 250 mg ile bile inanılmaz iyi etki alan oluyor, ama beslenme ve antrenmanını yüzeysel ve basit yapıp 500 mg testo alıp çok az kas kütlesi alan da oluyor.

Aslına bakarsanız kürde kullanılan ilaçlar, tüm faktörler (beslenme, dinlenme, antrenman) iyi olduğunda vücudu sıçratıyor. Yani yine kürde sizi ileri taşıyan antrenman ve beslenmeniz oluyor. Ben de bu yüzden küre başlamayı düşünen kişilere bunları gözden geçirmelerini, kendi beslenme ve antrenman planını yazacak seviyeye gelince, 3 yıl aralıksız da spor yaptıysa küre başlamasını tavsiye etmiyorum ama araştırma isteği var ise doğru bilgiye yönlendirmeye çalışıyorum. Tabi bu bileşenleri bir araya getirmek zor, ancak bu bileşenler araya geldiğinde maksimum verim sağlanıyor. Zaten kür yapmak için tavsiye verilmesi yanlış, doğru bilgiye ulaşması için yol göstermek illa bir şey yapılacaksa yapılması gereken şey oluyor.

Siz bence yapacağınız küre şöyle bakmalısınız. "Kür nedir, nasıl yapılır, yan etkileri ile nasıl başa çıkılır, kür sonu-tedavi dönemi-tedavi dönemi sonrası sorun yaşarsam nasıl aşarım ?" Genelde ilk kür bunları cevaplıyor. Ben de ilk kürden insanların çok verim beklememesini, yani beklentisini yüksek tutup moral bozukluğu yaşamamasını söylüyorum. Yarışmaya girecek vücuda kadar devam edecek kişi yavaş yavaş basamakları tek tek çıkıyor. Ama sağlam çıkıyor öyle olunca.

Her şeyin başı sağlık. Kas yapayım derken sağlıktan olmamak ilk amaçtır. Ondan dolayı ilaçları kullanacak kişinin ağır ağır kararlar alması, ağır ağır adım atması sağlığı açısından daha doğru olur. Çünkü 50 yaşında bu yaptığı vücuttan eser kalmayacak kişinin, ancak zamanında zarar verdiği sağlığı onunla beraber olacak. Bu zararların başında prostat ve kalp-damar sistemi geliyor. Steroidler sadece üreme sistemine zarar vermekle kalmıyor. Bunların da iyi bilinip, iyi araştırılıp, öyle karar alınması gerekiyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Furkanzz    0

30yıldır bu işin içinde olan bir hocamla çalışıyorum şuanda onla bu konuları çok açmak istemiyorum sonuçta spor salonuda bi ticarethane o adam benim sağlıma mı bakıcak yoksa ilaclardan kazanıcağı parasına mı yoksa başka şeyleremi o yüzden sizin gibi hocalarıma tecrübeli kişilerin yaptığı deneyimlerden faydalanmak istedim o adam icin demesi kolay 4-5 ilaç sokar küre 500mg belki beni ucurucak ama kalıcı hasarlarda vericek burda devreye böyle forumlar devreye giriyo kür yapmak isteyip soruları olan bu konuyu okuyup gerekli cevapları bulabilirler en son hocamla konusup bi kür planı ayarlayabiliriz ondan sonraki son halinide tekrar paylasırım tekrar bi değerlendirme yaparız bu verdiğin kür cok ağır gelicdk 3.kürde falan anca kullanırım onada cok zaman var

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
keremt    0

Merhaba arkadaşlar , 6 ay önce 12 haftalık trenbolone acetat - test prop - masteron kürü yapmıştım . bitiminden sonra 1 ay peptid aldım bu siteden üstüne 2 aylık growth kullandım . Şimdi yeniden küre gireceğim test prop - trenbolone acetat - boldenon kullanmak istiyorum sizce tren ile boldenon birlikte mantıklı mı ? yanında illa proviron eklemem gerekiyor mu ? anti östrojene ihtiyacım var mı ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.