Jump to content
  • Duyurular

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Testocu

Sık wc ihtiyacı

Önerilen İletiler

Testocu    154

Prop npp primo küründe 14. Haftadayım yemekten hemen snra affedersiniz büyük abdestim geliyor günde en az 5  defa 7 8 i bulabiliyor büyük abdeste çıkıyorum normalmi bilenler yazabilirmi tskler ilginize 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


AS1L    431
Testocu, Bir saat önce yazdı:

Prop npp primo küründe 14. Haftadayım yemekten hemen snra affedersiniz büyük abdestim geliyor günde en az 5  defa 7 8 i bulabiliyor büyük abdeste çıkıyorum normalmi bilenler yazabilirmi tskler ilginize 

Şahsen bu durumun kürle alakası olduğunu düşünmüyorum muhtemelen bağırsak hastalığı geçiriyorsun çünkü buna benzer bazı durumlar yaşayan Kişiler gördüm/duydum

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Asaletim    645

Kürle alakası var mı bilmiyorum hocam , benim de her yemekten sonra kahveden sonra büyük abdest geliyor . Metabolizma hızı ile alakalı bence , ne kadar çok büyük abdest geliyorsa o kadar hızlı metabolizma vardır . Tabi bu dediğim durum normal dışkı durumunda . İshal iseniz durum değişir , ishalken sık sık büyük abdest gelmesi normal zaten , eczaneden probiyotik alıp kullanabilirsin hocam bağırsak sağlığı için , bir de K vitamini .

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
dukegg    47
Testocu, 2 saat önce yazdı:

Tskler yazdklarınız için 

Dostum bu durum süreklimi böyle yoksa sonradan mı değişikliğe uğradı? 7-8 kere büyük tuvalete çıkmak çok ciddi bir sorunun habercisi olabilir ben senin yerinde olsam acilen bir doktora gözükmeni tavsiye ederim...Bu konunun tedavisi buradan alacağın öneriyle olmaz...Tuvalet ihtiyacının haricinde oluşan bulgularda önemli.Karın ağrısı , şişkinlik , gaz, mide bulantısı gibi belirtilerinde varmı?

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Gordo    66

günde 6 öğün yediğim zamanlar yarım saatte bir tuvalete gidiyordum, herhangi bir sağlık sorunum da yok/yoktu, eğer çok fazla yiyorsan bunun olması muhtemel kendini endişeye sokma.

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fatih    54

Kendini iyi hissediyorsan dışkın çok sıvı değilse ve antrenmanında performans düşüklüğü veya kas kaybı yaşamıyorsan bir problem olduğunu sanmıyorum. 

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Testocu    154
gönderildi (düzenlendi)

Tsk ettim çok

tarihinde Testocu tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ironmann    432

Eczaneye git pankreoflat al stresten uzak dur özellikle kız arkadaşin filan varsa kafaya çok takma ;)) Pankreoflatıda ilk üç gün günde 2 sonra 1 1 geçene kadar kullanabilirsin gecmis olsun

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ironmann    432
Testocu, 24 dakika önce yazdı:

Tsk ettim 

Durum nedir gecti mi ?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bunun çok basit ve bilinen bir kaç sebebi var, eğer bir hastalık geçmişiniz veya halihazırda bir rahatsızlığınız yoksa neden sık tuvalete çıktığınızı bilimsel anlamda açıklayabiliriz ve geneli steroid kullanımı boyunca karşılaşabileceğiniz ilaç kullanımını bıraktıktan sonra geçici sebeplerdir.

Vücudunuza (az veya çok) su tutturan maddeler aldığınızda vücudunuz daima dengeyi sağlamaya çalışır, hipotalamus merkezli olarak vücut böbrekler vasıtasıyla fazla sıvıyı vücuttan uzaklaştırmaya çalışır. Bunun organizmadaki adı homeostazdır, yani hipotalamus organizmayı daima dengeli ve sağlıklı pozisyona getirmeye çalışır. Bu noktada sizin sorununuzla da alakalı olarak böbreklerinize daha fazla iş düşer.

Homeostaz (dengeleşim) yalnızca sıvılar için mi geçerlidir ''hayır'' kullandığınız ilaçlarla birlikte gelişen ve artan bazı aktiviteler, örneğin normale göre artan kas aktiviteleri direkt olarak elektrolit yoğunluğunuzu etkileyecek. Kan komponenlerinizin ve stoplazma içi sıvı maddelerinin miktarı değişecek dolayısıyla, bu noktada vücudunuz bunu da dengelemek için elinden geleni yapacak, bu da homeostazdır.

Yine idrara çıkmayı sıklaştıracak diğer bir kaç masum sebep; kür esnasındaki aşırı tüketimler, aşırı gıda ve su tüketimi, diüretik tüketimi, hızlanmış anabolik süreç, masum diyorum çünkü çoğu zaman bu yoğun yüklenmeyi geride bırakıp normal insanlar gibi beslenmeye başladığınızda bu sorun ortadan kalkar.

Aşırı gıda tüketimiyle birlikte enzim aktivitelerimiz artar kandaki uzaklaştırılması gereken madde miktarı hem artar hem de daha sık atılması gerekir, yine ağır idmanlar da atılması gereken madde miktarını artırır, bununla birlikte basit mantıkla oluşturulmuş protein bazlı standart bir kür beslenmesinde bir yan ürün olarak ortaya çıkan ''creatinine'' miktarınız artar. Hatta böbrekler çoğu kür esnasında vücudun hızlanmış işlemlerine %100 yetişemez bu yüzden genelde hem kan creatinine hem de idrar creatinine oranlarınız referans değerlerin üzerinde seyreder, genelde bu durumda sık idrara çıkarsınız.

Masum olmayan sebeplerden biri ise prostat sorunlarıdır, prostat sorunlarının ise gençlerde ve genç yetişkinlerde görülme sıklığı daha düşüktür.

Benim bakış açıma göre; basit bir mantıkla hiç derinlemesine irdelemeden konuşacak olursak; anabolik süreçlerinizi hızlandırıyorsunuz, kür esnasında herşey daha hızlı böylesine hızlı bir döngü içerisinde sindirimin son halkalarının da hızlı olması eğer dediğim gibi bir hastalık geçmişiniz yoksa ve kullandığınız maddeye bağlı olarak gelişiyorsa çok normal karşılanması gereken bir olgu.

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×