Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Loving

Lgd-4033 ve ostarine arasındaki farklar ve yan etkiler

Önerilen İletiler

Loving    9.225

Merhaba Peptid Türkiye ailesi;

Bu paylaşımda sarm'lar içerisinde olan lgd-4033 ile ostarine arasındaki farklara değineceğim karşılaştırma konularını merak edenler için güzel ve minik bir kaynak olacaktır.

  • Ostarine, hem kas kaybını hem de osteoporozu tedavi etmek için geliştirilmiş bir sarm'dır. Öte yandan, LGD-4033, sağlıkla ilgili farklı komplikasyonlar nedeniyle kas kütlesini tedavi etmek için geliştirildi.
  • Ostarine minimal baskılayıcıdır ve LGD-4033 nispeten daha baskılayıcıdır.
  • Ostarine'in yarı ömrü 20-24 saattir, LGD-4033'ün yarı ömrü 24-26 saattir.
  • Ostarin kullanımı östrojen seviyelerinde hafif bir artışa neden olabilirken, Ligandrol kullanımı seks hormonu bağlayıcı globulin ve testosteron seviyelerinde hafif bir düşüşe neden olabilir.
  • LGD-4033, halihazırda birkaç sarm döngüsüne girmiş kullanıcılar için daha uygundur. Ostarine ise hem yeni başlayanlar hem de deneyimli kullanıcılar için idealdir.
  • LGD-4033, kas yapınızı koruma süreçleri için bileşenler içerirken, MK-2866 kas kaybının yanı sıra osteoporozu tedavi eder.
  • MK-2866, definasyon (cut) dönemleri için idealdir. LGD-4033 ise bulk dönemleri için en uygun üründür.
  • Hem Ostraine (MK-2866) hem de Ligandrol (LGD-4033) kendi (kapasiteleri) sağladıkları yararlar açısından dikkate değerdir ve ikisi arasındaki son seçim tamamen kullanıcıların (sprocuların) özel gereksinimlerine (hedeflerine) bağlıdır.

Keyifli Forumlar.

444.png.eea99f2dac90f030e64cfeaf15aa9f39.png

  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: wiener
      Merhaba,
      Geçen haftalarda:
      TETOSTERON RIMABOLONE ANAVAR Kürü için konu açmıştım. İlk hafta panik ataktan dolayı bırakmak zorunda kaldım. Önümüzdeki haftalarda Hollanda ve Almanya'ya seyahatim olacak ve bende orijinal ürün bulma imkanım varken cardarine + ostarine ile başlamayı düşünüyorum. 6 hafta boyunca Günlük olarak 10 mg cardarine ve 4 hafta boyunca günlük olarak 25 mg ostarine kullanmayı düşünüyorum.
      Yabancı forumlarda incelediğimde İngiltere merkezli receptorchem markasının iyi olduğunu duydum. Receptorchem'den cardarine 40 pound, ostarine ise 45 pounda geliyor.
      Bu ikilinin yanına başka ne ekleyebilirim? VEYA
      Önerebileceğiniz başka bir marka var mı ?
    • Yazan: dogukan_6567
      Haklarında fazla bilgiler bulamadım burada bir konuya yanıt olarak sordum fakat cevap alamadım. Ostarine ve stenabolic kür yapılır mı araştırdım hiçbir yerde göremedim. Ostarini günde 10mg almayı düşünüyorum eğer kür olarak kullanılabiliyorsa Pct gerektirirmi? bir de forumda ki bilir kişilere sormak istedim 
    • Yazan: berke331974
      19 yaşında bir gencim doğal hormon sistemime çok fazla zarar vermeden vücut geliştirme alanında yol katetmek istiyorum ve 22 23 yaşıma kadar steroid kullanmaktan olabildiğince kaçınmak istiyorum 
      Bulk için temiz kas kütlesi oluşturmak adına Ostarine ve mk677 kombinlenir mi ?
      Bu kür sonucunda pct gerekli olur mu ?
      Bu kür sırasında dikkat etmem gereken noktalar nelerdir acaba ?
    • Yazan: Lightweight
      Merhabalar değerli forum üyeleri bir arkadaşım amerikaya seyahat etmeye gitti. Teksas eyaletinde şuan orada temin edebileceği Chemyo , Buydeus ya da umbrella Sarmsları türkiyeye sokarken bir sıkıntı çıkarırlar mı valizinde getirirse 1 ya da 2 adet olacak şekilde
      @rastlantisal
      @hectordoyle
      @metinav
    • Yazan: demiratici
      Merhaba Şuanda GW ve Rad150 yi kombine ediyorum yanında tiromel kullanıyorum. Yanında Etkili bir Yağ yakıcı veya Kas Kütlesini arttırmaya yarayan tablet oral steroid veya sarm arıyorum. sarmslardan lgd-4033 budum belki o olabilir diye düşündüm. ama oral steroid de düşünüyorum. dianabol Winstrol anavar Turanabol Anapolon gibi. yardımcı olur musunuz sizce lgd ile mi devam etmem gerekiyor yoksa tablet steroid de kullanıyım mı? 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×