-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: pullover8
Arkadaşlar herkese selam,
Aşağıdaki sarmları kullanmaya karar verdim 1 aylığına. İlk gün sabah aldıktan saatler sonra eczaneden karaciğer koruyucu alacaktım. Sıra beklerken bir anda başımdan yıldırım çarpmışa döndüm ve hafif bi dengem bozuldu 1 saniye sonra da düzeldim. Sonrasında herhalde daha fazla kullanmam deyip eczacıya sonra gelirim deyip çıktım.
KÜR İÇERİĞİM:
Ostarine - mk2866 Cardarine - gw501516 Şu anda diyet dönemindeyim daha evvel 2 kez daha olmuştu kendimi çok aç bıraktığım zamanda. Lakin bu iki sarmsla ile bir ilgisi var mıdır çözemedim. Cardarine zaten daha evvel 2 kez kullanmıştım faydasını da görmüştüm bu ostarine'i ilk defa deneyeceğim ilk gün böyle bir deneyimim oldu.
SORULARIM:
Sadece 1 ay kullan bırak yapsam bir zararı olur mu? Ecznaeden alacağım bir karaciğer koruyucu beni yeterince korur mu? Sonrasında karaciğer toksitesini artırabilecek bir kullanacağım ilaç var o da medikinet onu da vize final dönemlerimde doktorum yazdığında kullanabiliyorum öyle bir bilgiyi de prospektüsde görmüştüm. Karaciğer değeri sıkıntı olmasa bile 1 aylık kullanımdan sonra pct'lik bir şey olur mu sizce? Tüm cevap, yorum ve analizler için şimdiden herkese teşekkürler.
-
Yazan: burakmentzer
16 gündür Ligandrol kullanıyorum Ostarine ile birlikte, ancak gün içinde acayip bir yorgunluk var. Herkes doğal olarak testesteron baskılanmasıyla ilişkilendirecek ancak hala sabah ereksiyonlarım devam ediyor ve kaydadeğer bir baskılanma yaşadığımı düşünmüyorum. Yorgunluğun sizce yaptığım kürle bir alakası var mı?
-
Yazan: invincible
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Belki görmüşsünüzdür Amerika markası olduğu iddia edilen bir markanın trde ürünleri satılıyor, bende denemek istediğim için bunlardan 5 sarm mix olan ürünü aldım, içeriği şöyle:
KÜR İÇERİĞİM:
10 mg mk677 10 mg cardarine 10 mg ostarine 6 mg rad 140 5 mg ligandrol Bunlardan hormonları en çok baskılayabilecek olanların az ve kontrol etmesi kolay miktarlarda koyulması hoşuma gitti açıkçası, buraya yazmak sonradan aklıma geldiği için küre dün akşam başladım çoktan, keşke önce buraya yazsaydım, bu arada ek olarak yağ yakmak istediğim için kürüme clenbuterol ekledim onu da bu sabah kullanmaya başladım. Planım 1. ay her gün tek kapsül(yukarıda yazdığım miktarlar), 2. ay ise kapsül sayısını bir sabah bir akşam olacak şekilde 2 ye çıkarmak, clenbuterolü de 2 hafta kullanıp 2 hafta ara verme şeklinde kür boyunca kullanmayı düşünüyorum. Bu ilaçların yanında desteklemesi amacıyla nac, magnezyum, omega 3 ve liv52 de kullanıyorum kürden sonrada pct planım var.
Amacım olabildiğince kas kazanıp aynı zamanda yağ yakmak, 2.5 yıl kadar ciddi boks yaptığım için diyet programlarına uymak benim için zor değil alışkınım kısaca, günlük takviyelerle de destekleyerek hem protein ihtiyacımı alıp hem de kalori açığı oluşturabiliyorum. Hedefimin bu ilaçlarla da beraber ulaşılabilir olduğunu düşünüyorum.
SORULARIM:
Sizler ne düşünüyorsunuz? Tavsiyeniz var mı? Ekstra bir şey ekleyip çıkarmalı veya planda bir değişiklik yapmalı mıyım? Tüm öneri ve cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: burakmentzer
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
8 haftalık bir Ostarine kürü yapmak istiyorum, temel hedefim kütle koymak. Şuanda 178-79 kiloyum.
SORULARIM:
Kullanımı nasıl olmalı? Ne gibi yan etkilerle karışılabilirim? Daha önce kullanmış olan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.
-
Yazan: mklover
Hayırlı günler 10mg ostarin+15mg cardarine yanına koruyucu olarak sadece nac600 eklesem yeterli olur mu? Olmazsa swiss nutritionun karaciğer koruyucusu var onu eklemeyi düşünüyorum birsürü ürünün mix i olduğu için...
Önerilerinizi bekliyorum sayın hocalarım
-