Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Deniz35

Dianabol-testo-boldenon

Önerilen İletiler

Deniz35    13

Selamlar 2. Kür olarak bugün başlıyorum. Decayi da ekleyecektim ancak deca dick ve diğer şikayetler sebebiyle vazgectim.Altyapı beslenme vitamin ve koruyucular için planlamami yaptım. İlaçlar Aburaihan testo ve Nessie pharma. Asıl sorum şu. Nessie için ağır diyorlar. Ben 400 girmeyi dusunuyordum ama tane 250 mg o yüzden 500 gireceğim sıkıntı olur mu?. Yani ;

30 mg danabol

500 testosteron enanthate

500 boldenon

12 hafta olacak kür.

Arimidex jino belirtileri olana kadar almayacağım

Nac 600 ve içeriği dolayısıyla da Decavit kullanacağım. Milk thistle ekleyebilirim.

İlaçlarin "görüntü itibariyle" orjinalligiyle ilgili bilgisi olan var mı?

 

IMG_20200922_103248.jpg

IMG_20200922_103256-min.jpg

IMG_20200922_103315-min.jpg

IMG_20200922_103323-min.jpg

IMG_20200922_103434-min.jpg

IMG_20200922_103522-min.jpg

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


selvituncer    62

Tek diyeceğim şey boldenondan 12 haftada hiçbir şey elde edemezsin. Boldenon olan kürler bana göre Minimum  20 hafta sürmeli.  Baya geç açılıyor ilaç tam verim alacakken keseceksin. Benim ilaçtan ilk aldığım izlenim 5.-6. haftada iştah artişi oldu gerçi gh da vardı o zamnlar ondanda birşeyler gelmiş olabilir. İlacı tahminen  10-11. haftada hissettim diyebilirim şuan 14. haftaya gireceğim haberin olsun. Sende kendini buna göre ayarlayabilirsin.  

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Gordo    67

Nessie pharma son zamanlarda gözüme çarpan, kullanan herkesin fazla yan etki gördüğünü söylediği bir ilaç ve gerçekten nerede üretildiğini, hammadde kalite ve dozajını çok merak ediyorum, yurtdışı sitelerinde satışı yok, sitesi basit bir site ve İskoçyada üretildiği yazıyor. Fiyatları uygun, ayriyeten ben o kadar uzak bir ülkeden buraya bu fiyatlara, hele ki şu dönemler geleceğini sanmıyorum, ilaç bence Türkiyede üretiliyor, tabii ki burada üretiliyor diye kalitesiz, sahte vs olacak diye bir şey yok, umarım ilk serileri doldurup ikincisinde underdose, boş ürünler sürmezler piyasaya.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Deniz35    13

Nessie pharma'ya whois cektigimde iran çıkıyor adres. Domain de atakteknolojiye ait. İranlı bir web tasarım şirketine yaptırılmış site. Ugl olduğu kesinleşti inşallah sahte değildir. Şu an Balkan dianabolle 18 günde 7 kilo aldım. Bı yandan da aburaihan testoyla Nessie boldenon vuruyorum. Güç artışı iştah ölçü vs var ama bunlar danabolden olduğunu biliyorum. 1 haftaya danabol bitecek. En erken ne zaman test yaptırmalıyım testo ve boldenonun çalıştığını anlamak için?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kony3497    13

bence ilk haftalarda   küçük dozajlarda baslamalısın vücüdun verdiği tepkiye göre dozajı arttırmalısın boldenon  16 hafta kullansan daha verimli olacağı kanısındayım gerçekten geç açılan bir ilaç  dianabolu max 5-6 hafta kullanacagını dusunuyorum ilaç gerçekten çalışırsa 16 haftada güzel sonuçlar alacağını düşünüyorum tabiki altın kural  beslenmen . , boğazından ne geçerse adele onu alır  umarım sorunsuz bir kür geçirirsin saygılar... 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gnr35    32

Bende aynı kurdeyim farkli markalarla, dianabol hangi marka? Takipteyim kullanmadan bilemezsin orijinaligini

tarihinde gnr35 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bilgisizce yapılan bir kürde erektil disfonksiyon ilk kürde değilse de bir kaç kür sonra kaçınılmaz (deca olmaksızın) tamam deca nın dhn olayı var, prolaktin artışı durumu var bu yüzden deca dick yapıyor diyoruz ama yapacağın en basit kürde bile gonadal steroidleri yani cinsiyet hormonlarını takip etmek gerek sorun yaşamamak için. En basitinden arimidex demişsin, ben eski usül düşünemiyorum malesef. Eski usül elle gögüs ucu kontrolü ve gözlem ile östrojeni baskılamak gerekip gerekmediğini anlamayı düşünüyorsun, östrojeni tek başına cinsel bir hormon olarak düşünmek ve yalnızca gögüs ucunda belirti verir demek başlı başına garantisi olmayan ve tahmine yönelik, fazla ostrojenle duygusal bir şebeğe bile dönüşebilirsin :) duygusal kararlar alabilirsin ki bence bu daha büyük sorun bana göre, ayrıca ostrojenin uzun vadede yüksek olması zaten cinsel sorunlara yol açıyor, bence kan testleriyle androjenik hormonlar izlenerek kontrol altında tutulmalı, bunun yanısıra referans değerlerin çok altına da düşmemeli, ostrojen eksikliği ve eklem sakatlıkları arasında bağlantı saptayan araştırmalar var. Dianabol konusunda ise şunu söyleyebilirim 100mg ları gören biriyim, senelerdir kullanmam, pek sevdiğim bir madde değil, kan basıncını bariz artıran ilaçlardan, diğer ilaçlar da artırıyor belki de metandienon bende ayrı bir çalışıyor, 50mg ile çok sağlam kütle kazanıp burnumun durup dururken kanadığını hatırlarım. Geçen gün bir doktor ile aramda geçen konuşmanın ana konusundan bahsedeyim sana faydasını olacağını düşünerek. Bugüne kadar hep karaciğer konusunda endişelenirdim, her kürde karaciğer için maksimum koruma sağladığımı düşünürdüm, yurtdışından bir bavul karsil getirdiğimi bilirim bizim eczanelerde tükendiğinde. Ama karaciğer kendini oldukça hızlı yenileyen bir organ, yüksek kan basıncıyla en çok başa çıkması gereken ve hasar aldığında onarılması daha zor olan organ böbrekler, kan basıncının yüksek seyredeceği kürlerde kesinlikle böbrekler için önlem alınmalı diye düşünüyorum, konuştuğum doktorun da tavsiyesi böbrekler konusundaydı zaten. Tek başına tuz tüketimine dikkat etmek de yeterli değil kan basıncını artıran bir çok etken var, zaten en basitinden testo boldenon bile kullansan kan konponentlerinin miktarı normale göre inanılmaz artıyor, kanın dansisitesi artıyor, yani sıvısının katısına oranı, kan akışkanındaki katı madde miktarı artıyor desek daha doğru olur bu da kanın vizkozitesinin azalmasına neden oluyor, daha az akışkan oluyor ama miktarı daha çok oluyor, bu hem kalp hem de diğer organlar özellikle de böbrek için uzun vadede bir yük demek. Kan basıncını da geçtim böbreği etkileyen başka durumlarda var, normale göre çok yüksek protein alacaksın kreatinin seviyelerin bariz artacak.. Bu konuda da dikkatli olmanı öneririm. 

tarihinde phDinSportSciences tarafından düzenlendi
  • Beğen 2

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×